MamiS

MamiS : 15 mei 2017 : Dr. Nio : OLVG-West

Recommended Posts

Goedemorgen Dames,

Ik ben nieuw hier!! Snap er nog niet zo heel veel van maar komt wel.. Ik wil heel graag een borstvergroting laten doen. Afgelopen zaterdag een consult gehad bij Diana Gabriels met een consulente niet eens een PC. Zij zei dat ik een borstlift moet en dan kan opvullen met 350cc.. Nouuuu!! Ik wist niet wat ik hoorde.. Gewoon een consulente die mij even verteld wat er moet gebeuren.. Ik heb er absoluut geen vertrouwen in. Weten jullie een goede PC die ook wat grotere borsten doen, en evt een lift als dat nodig is zoals mij werd verteld..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja qua borstlift etc heb ik wel vaker gelezen. Je zou eens een consult moeten plannen bij Nio in het OLVG west in Amsterdam. Hij kan meestal wel mooie borsten maken zonder borstlift. Ik ga zelf ook bij hem langs. Als je in de zoekbalk OLVG of SLAZ(zo heette het voorheen) of parkkliniek waar hij ook werkt intypt kun je allemaal verhalen lezen van meiden die er al zijn geweest. Succes!

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MamiS

He meis, ik heb je even een eigen topic gegeven,zo staat deze vraag niet in het topic zit van iemand anders, waar die in de vergetelheid raakt, en hier kun je verder al je vragen stellen, en blijft het overzichtelijk.

Diana ja, wat zal ik er van zeggen, een zakenvrouw zonder medische achtergrond,maar kan me dus goed voorstellen dat je bent geschrokken van dit advies.

Wat @Sweetboobs16 al aangeeft, maak eens een afspraak bij Dr. Nio,heb het hier al redelijk vaak voorbij zien komen, dat er ergens anders een lift werd aangeraden, en hij het allemaal netjes kon opvullen zonder.

Als je in het OLVG gaat, heb je wel een verwijskaart nodig.

Mocht je zelf een andere titel willen dan kun je best_boobie of mij even taggen, en dan passen we het voor je aan.

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Desert-Rose, Thanks! Ik ben net nieuw hier, en snap er echt nog niets van. Hihi.. ^_^

Ik woog een jaar of 5 geleden 90kg. Inmiddels ben ik op het moment hard aan het trainen om me lichaam te shapen en alles strak te krijgen. Doordat ik 90kg woog had ik ook echt een heerlijke grote boezem.. nu na 30 kilo minder is er echt heel weinig van over.. ik zit denk ik op een C, misschien wel een B en hangende borsten. <_< Ik kan geen eens een mooi lingerie setje aan want me borstmaat is gewoon niet passen in geen 1 bra. Ik schaam me best voor me borsten want ben nog maar 27 jaartjes jong. Al jaren zit ik erover na te denken en nu ik ook lekker aan het sporten ben, vind ik dat ik het gewoon moet doen. Alleen ik heb me er helemaal niet echt in verdiept en heb alleen nog een consult gehad bij Diana Gabriels. Ik ben er totaal niet wijzer van geworden en eigenlijk alleen maar meer gedemotiveerd geraakt.

Wat ik graag wil is een mooie volle boezem en lekker groot.. ongeveer als mijn profielafbeelding. Ik zou echt niet weten hoeveel cc dat is. Haha, klinkt zo stom.. maar heb er echt geen verstand van.

Ja, ik heb ook een aantal keer Dr. Nio voorbij zien gaan..

Ik kan voor de verwijzing gewoon naar de huisarts neem ik aan.. Moet ik nog wat speciaals melden aan mijn huisarts? Zitten er verder nog kosten aan verbonden, aan het consult?

XX

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MamiS

Geeft niks meis, in het begin is het forum nog een beetje wennen, maar je hebt het snel genoeg onder de knie.

Zo meid, zoveel afgevallen, netjes hoor, en dan kan ik me levendig voorstellen dat je dan ook mooie volle borsten wilt hebben.

Ja dan is zo consult bij Diana inderdaad een desillusie, maar laat je niet uit het veld slaan, er zijn genoeg pc's die je kunnen geven wat jij graag wilt.

Je kunt gewoon bij huisarts aangeven dat je een verwijs wilt hebben voor plastische chirurgie, en dan ligt het aan jou zelf of je wilt vertellen waarvoor je die verwijskaart wilt hebben, meestal is het wel fijn als een huisarts ook op de hoogte is, zodat als er iets is, hij of zij er vanaf weet, maar je bent niet verplicht om te zeggen waarvoor je die verwijskaart wilt hebben.

Omdat consult dus op die verwijskaart gaat,betaal je verder niets, maar je hebt wel kans ( zou dit even navragen als je belt voor een afspraak) dat het gedeeltelijk van je eigen risico afgaat.

Neem op consult foto's mee van wat jij mooi vind, en dan gaat hij jou adviseren en laten passen tot het wauw moment, het kan ook zijn dat hij gelijk al zegt, je hebt minstens ... cc nodig om alles mooi op te vullen.

Maar je bent echt in goede handen bij hem.

Ik weet niet of je nog heel veel meer wilt afvallen, zo ja dan zou ik dat wel even vermelden tijdens consult, want als je bijv na een bv nog heel veel kg kwijt raakt,is er wel meer kans dat je rimpel/plooivorming kunt krijgen, en dat zou zonde zijn, dus even voorleggen aan pc, en kijken wat hij jou aan gaat raden.

Dus eerst maar even die verwijskaart en dan zou ik gewoon lekker een afspraak gaan maken ( poli OLVG is overigens wel op vrijdag gesloten) 

Een andere pc die er ook niet voor terugdeinst om grote protheses te plaatsen is Dr. Plovier, Belgie, deze is qua prijs wel duurder dan Nio.

Bij Nio OLVG betaal je bijv ook geen toeslag als je protheses boven de 500 cc neemt, en de bv kost je 3100 euro.

xx

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mijn ogen is dokter Nio echt de pc waar je in goede handen bent. Ik ben zelf ook afgevallen van 90 kilo naar 63 oo de dag van operatie en had lege borsten door her afvallen. Ik ben op vrijdag 29 juli door dr. Nio geopereerd en ben al zoooo blij! Moet nog veel met m'n borsten gebeuren omdat de prothese nog niet op zijn plek zit maar ben al heel tevreden over het volume. Ik heb een privé album, zal je daar wel aan toevoegen zodat je kan kijken. Ik heb ook een eigen topic daar staan ook wat foto's in. Morgen zet ik een nieuwe foto in mijn album van 1 week PO. 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Melonas!!

Je borsten zijn echt heel mooi geworden!!

Oh wat goed van jouw zeg dat je ook zoveel bent afgevallen! Hoe heb je dat gedaan? Ik zit alleen met een probleem.. me buik is best slap en ik weet dus niet hoe ik me lichaam ooit nog een beetje strak ga krijgen! Hoe heb jij dat gedaan? Bij mij dus precies hetzelfde verhaal. Hoe waren jouw borsten voor de vergroting? Ik twijfel zo of het mooi gaat worden zonder een lift! Denk je dat je goed bezig bent door af te vallen, zien je borsten er niet meer uit! Wat een drama zeg!!

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@MamiS Zal haar effe voor je taggen anders dikke kans dat ze je berichtje niet leest ;) @Melonas

 

( je kunt het berichtje citeren -knop onderaan de tekst - of de persoon taggen door @naam erachter plaatsen) 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@BrownieG oh super Thanks!! Ja ben nog maar een half jaartje lid van dit forum en snap er nog niet zo heel veel van! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @MamiS, zonder een tag zie ik t over het hoofd inderdaad :) mijn afvallen ging langzaam, ongeveer 10 kilo per jaar en ik doe krachttraining, die dingen helpen wel heel goed bij het minimaliseren van losse huid. Mijn buik is ook nog niet helemaal strak maar als ik volgende maand weer de sportschool in kan zal daar wel verbetering in komen! 

 

 

 

En nog bedankt, ik vind m'n borsten ook mooi maar helaas zit ik nog steeds met die deuk in mijn linker borst (double bubble) ik ga volgende maand op controle bij dr Nio. Ik vermoed een heroperatie om het te fixen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MamiS

 

Hoi hoi,

 

Ik heb de titel van je topic even aangepast en ook gelijk verhuisd naar een andere categorie, hier kun je nu verder alle updates en dadelijk na je operatie ook je verslag neerzetten, zodat je alles netjes bij elkaar hebt staan.

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MamiS nog 5 daagjes dan ben je al aan de beurt!! Al zin in? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@x-roxiie-x Ja gaat echt heel snel nu! Afspraak 3 maanden geleden gemaakt, toen dacht ik pff zo lang! Nu beginnen de zenuwen al aardig op te komen!! Hihi! Wel onwijs veel zin in!!  Hoop dat NIO er een kunstwerkje van gaat maken.. Hihi..

Jij nog even wachten heh?! Naja, voor je het weet is het zooo voorbij!!

XX

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Gaat zeker helemaal goedgekomen! Ben benieuwd naar je resultaat :D ik moet nog 2 maandjes wachten, maar dat vliegt zeker zo voorbij! Hoop ik tenminste haha xx

Share this post


Link to post
Share on other sites