Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Melonas

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  233
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

73 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

4077 profielweergaven
 1. Melonas

  Double bubble?

  Met 6 dagen is het echt nog te vroeg om te zeggen. Een double bubble kan in de loop van 6 maanden wegtrekken. dus nog even geduld!
 2. Ja mijn feestdagen waren ook fijn! Lekker rustig aan gedaan. EN jij ook de beste wensen voor 2018! Ik ben 6 februari aan de beurt
 3. Hee Jaydee ik kwam weer even kijken op het forum, wat goed om te lezen dat het zo super met je gaat! Ik heb net even in je album gekeken, wat een prachtig resultaat <3 Hopelijk heb je een fijne kerst gehad
 4. Hoi Jaydee, Jeetje eerder helemaal niet aan toegekomen om je te feliciteren. Maar wat fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen en dat je zo weinig pijn hebt. Ik hoop natuurlijk voor je dat het zo blijft en dat je in de komende weken een goed herstel hebt! Het is je gegund! Ik ben wel benieuwd, zou ik misschien ook mee mogen kijken ? Mijn hersteloperatie is verplaatst naar februari omdat ik op vakantie ga ( en zodat ik nog wat meer tijd heb om aan te komen ) dus ben zelf nog niet aan de beurt geweest.
 5. Melonas

  pasprotheses kopen

  Het is niet nodig om moeilijk te doen met pasprotheses, je kan ook een maximizer bh kopen, daar een sportbh or naadloos topje over dragen en dan heb je ook een idee van de maat. Bovendien is het resultaat nooit precies te voorspellen, en zakjes met water of rijst geven ook geen goed idee van de uiteindelijke vorm. Ook komt het op mij niet over alsof jij twijfelachtig bent in haar plaats, maar gewoon twijfelachtig in je eigen plaats. Jouw vriendin heeft al redenen waarom ze het zou willen, en uiteindelijk is het haar beslissing. Als ze zelf onderzoek gaat doen en op consulten met een arts spreekt kunnen die twijfels weggenomen worden.
 6. Hi dames, ik ben nu 6 maanden PO en wou even updaten. Jammer genoeg zit er in mijn linkerborst nog steeds een deuk van mijn oude plooi (double bubble). Ik heb een afspraak gemaakt met dr Nio, zodat hij er naar kan kijken (volgende maand, dan is het 7 maand po) om te bespreken wat het plan is. Ik vermoed een reconstructie, mijn geduld raakt een beetje op namelijk haha. Ergens heb ik ook boobiegreed lol, maar een grotere maat wacht ik wel een aantal jar af. Denk dat ik me nu zo voel omdat ik nog niet 100%met m'n borsten kan doen wat ik wil en denk ook iedere keer bij het uitdoen van m'n bh aan die plooi. M'n vriend zegt wel dat het minder is geworden... maar ik wil het weg hahaha. Ik ben in de tussentijd ook een beetje afgevallen, heb het idee dat m'n protheses daardoor ook wat mepper uit zien zeg maar... omdat je de rondig zo goed kan zien. Denk aan lipofilling, zal ook met Nio bespreken wat de opties zijn. Tor zo ver weer mijn verhaal haha, ik hou jullienop de hoogte...
 7. Hey @MamiS, zonder een tag zie ik t over het hoofd inderdaad mijn afvallen ging langzaam, ongeveer 10 kilo per jaar en ik doe krachttraining, die dingen helpen wel heel goed bij het minimaliseren van losse huid. Mijn buik is ook nog niet helemaal strak maar als ik volgende maand weer de sportschool in kan zal daar wel verbetering in komen! En nog bedankt, ik vind m'n borsten ook mooi maar helaas zit ik nog steeds met die deuk in mijn linker borst (double bubble) ik ga volgende maand op controle bij dr Nio. Ik vermoed een heroperatie om het te fixen.
 8. @Sweetboobs16 foto's van 12weken PO staan in t album!
 9. Dag dames, Ik verkoop een aantal leuke behaatjes. Ze zijn gedragen maar nog in prima staat, ik pas ze nu niet meer dus hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Ze kosten 5 euro per stuk. Deze twee zijn van after eden. Zwart met rood en blauw met stippen ( super comfy! ) Deze twee zijn van primark. Satijn blauw met bordeaux kant en zwart met beige kant. Stuur me maar een berichtje als je ze wilt kopen! Verzendkosten zijn voor de koper.
 10. Leuk dat je ook voor 650 gaat! Ik zal van de week wel ff nieuwe foto's plaatsen
 11. Ja vraag het, en kijk het even aan. 3 kwartier is opzicht niet zo lang, maar als het nog pijn doet kan het veel langer duren Ja met de maat ben ik wel SUPER tevreden! Ben van de week weer naar de sportschool gegaan want moet echt weer aan mn kont werken, die is niet meer zo volumineus als voorheen en dat valt nu extra op... haha moet mn kont er weer aan trainen anders val ik voorover Met de bh maat ook nog heel tevreden, alles staat gewoon super en ik hoef niet meer met al die vullingen in de weer. Ik moet wel gaan kijken naar Poolse merken, want de cups zijn niet diep genoeg. Ik zit nog ongeveer op de 75G maar dat ligt ook maar net aan het model en design, die lichtroze die ik in mn album had gepost is nu een beetje aan de kleine kant, mn tepels willen er bijna uitkruipen. Dus dat is nog even puzzelen!
 12. Hee! Ik las eerder vandaag pas je bericht! Om nog antwoord te geven over autorijden: Nio zei dat auto rijden weer kon na twee weken. Zelf heb ik geen auto dus kan d'r geen antwoord op geven haha... Kga binnenkort een autootje kopen de plooi zit er nog steeds. Vorige week controle gehad bij Nii en die zei dat het wel de goede kant op ging... Dus moet er maar op vertrouwen denk ik haha. Heb over drie maanden weer controle. Dan is het 5 maanden, hoop toch wel dat het dan zo goed als weg is! De rechter ziet er al wel heel mooi uit. Boobs worden ook wat zachter en ronder en in kleding/beha zieke niets van die plooi maar wil het op een gegeven moment wel weg heb en natuurlijk geduld dan maar weer...
 13. Ik heb je toegevoegd aan mn album zodat je kan kijken. Zou toch gewoon voor 600cc gaan hoor ben zelf heel blij dat ik er nog 50cc bovenop heb gegooid haha xx
 14. Hee @Sweetboobs16! Met mij is het goed, weer begonnen met school en morgen ook werk, vind het fijn weer wat anders te hebben om op te concentreren want dan ben ik niet meer zo obsessief bezig met mn boobies en gaat de tijd sneller haha... Is inderdaad nog niet veel veranderd, ik zet volgende week vrijdag met de 6 weken weer een nieuwe foto er op. Zooo dichtbij dan eindelijk behas dragen! Kijk ik echt naar uit, heb braaf gewacht met het kopen van behas ( oke had er al eentje van internet besteld maar die is nog niet binnen lol ). Mijn rechterborst zier er wel al goed uit maar bij de linker heb ik nog wel zo'n double bubble. De prothese is aan die kant ook een heel klein beetje lager, een halve centimeter ofzo, en het zou ook niet opvallen als mijn eigen plooi niet meer zo zichtbaar is maar dat was de kleinere borst... hoop dat het nog wel in elkaar over gaat lopen want nu is het nog niet zo mooi als die andere (die toch ook wel een pietstje moet zakken maar het valt niet op!). Dus ja, gewoon twee weken er tussen met de fotos, na 8 weken ( de volgende controle bij Nio ) eens per maand ofzo. En soweiso fotos van de nieuwe behas. Pluspunt is wel dat ik meer aan de maat gewend ben en het vocht is er uit, ze worden wel al iets soepeler. Bij de littekens is het nog wel gevoelig en als ik er half op lig. En als ik rechtop sta zie je het litteken niet eens want hij valt precies in de plooi! Hopelijk blijft dat zo. Hoewel Nio er niet in geloofd ga ik misschien wel kijken naar een littekencreme om te gaan gebruiken.
 15. Ik had dit idee eerst ook, want ik moest me om 12:00 melden. Maar op de dag zelf was ik ZO vastberaden dat ik me aan het nuchter zijn ging houden zodat daar niks mee fout kon gaan. Was door de zenuwen ook niet hongerig, had wel die muffe smaak maarja de operatie was goed gegaan en ik ben ook niet misselijk geweest. Als je weet waar je het voor doet gaat het een stuk makkelijker.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×