Ga naar inhoud
Borsten Forum

Natje3

Premium Member
 • Aantal items

  725
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Natje3 won de laatste dag op 13 juni 2017

Natje3 had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

168 Excellent

Recente bezoekers van dit profiel

2978 profielweergaven
 1. Ik heb wel een week veel pijn gehad. Ik heb nochtans een hoge pijndrempel en dacht, het zal wel meevallen. Maar heb afgezien. Maar je vergeet dat vlug hoor. En niet iedereen heeft zoveel pijn. Is van persoon tot persoon. Maar dat vergeet je vlug als je dan het resultaat ziet. Ik ben zelfs na.2 weken terug gaan werken en werk in de verpleging. Was lastig in het begin. Maar nu voel ik niets meer. Ik kan terug alles. Alleen op mijn rechter zij slapen voelt nog altijd raar. Soms voel ik mijn rechterborst, maar dat gaat dan weer weg.
 2. Ik zou zeker niet minder dan 255cc gaan mocht ik van jou zijn. Ik heb die 275cc nooit gepast. Ik heb geen idee of dit dan te groot zou zijn of niet. Ik weet alleen dat er heel veel zijn die spijt hebben dat ze niet een maatje groter zijn gegaan. En Verdonck gaat altijd voor een natuurlijke look. Ik denk dat die 275cc dan zeker niet te groot zal zijn.
 3. Ik meet 1m69 en weeg 56 kg. Ik had een hele kleine A.
 4. Ik ben voor de 235cc gegaan. In het begin heb ik er moeten aan wennen. Zeker als ik mezelf naakt zag. Het deed echt raar. Nu 9 maanden heb ik iets van die 255cc ging ook gemogen hebben. In mijn kledij valt het echt niet op. Niemand heeft me al aangesproken. Ik heb het maar aan één vriendin vertelt. Anders weet het niemand. En ik doe dat er zich niemand vragen stelt. Dat was ook wat ik wilde. Ik ben zeer tevreden, maar zie nu dat die 255cc nog niet te opvallend ging geweest zijn.
 5. @Symj Ik ben na 8 weken terug beginnen lopen en had nergens last van. Ik heb na 3 maanden terug krachttraining gedaan, maar met mijn bovenlichaam heb ik iets langer gewacht
 6. Ik denk dat het zo zal blijven. Bij mij is dat niet meer veranderd na 5 weken.
 7. @Ellen125 @bettynoboop Ik kijk af en toe nog eens op het forum.Ik had dit niet verwacht van Verdonck. Hij ziet toch de foto's van je voorsituatie. Dan kan hij toch niet anders dan toegeven dat er vooraf geen verschil is. Ik vind het zo erg voor je. Misschien toch eens gaan voor een 2de opine voor je terug naar Verdonck gaat. Dan kan je je een beetje voorbereiden voor je bij hem gaat. Bij mij zijn ze ook niet helemaal gelijk. Maar niet zo als bij jou. Mijn linker borst is perfect, mijn rechter heb ik soms steken en als Ik op mijn rechter zij slaap voelt dit onaangenaam. Ik hoop dat het bij jou snel opgelost geraakt.
 8. @Symj Ik heb 235cc motiva van bij Dr. Verdonck. Ik ben 1m69 en 55 kg. Ik heb nu een groteB/kleineC Ik denk ook dat jij op een grote C zal uitkomen. Ik ben iets groter en zwaarder dan jou. Voor mij zijn ze perfect. Het past bij mijn lichaam.
 9. Natje3

  Goed ingekapseld om te sporten?

  @Margaretha Sorry voor mijn late reactie. Maar ik kon enkele dagen het borstenforum niet openen. Ik heb 235cc motiva achter de spier gekregen. Ze zijn bij mij niet zo groot. Ik heb nu een grote B/kleine C. En bij jou? Ik heb niets gevoeld als ik.de eerste keer.ging lopen.. Ik loop ondertussen al 3 maanden en nog nooit iets gevoeld.
 10. Natje3

  Cystic fibrose en borstvergroting

  @Jeandr Is niet niets wat jij allemaal meemaakt. Ik denk dat je bij de juiste arts aanklopte. Ik vind het zeer goed dat hij je naar een uz doorverwijst. Ik hoop dat je vlug meer weet en dat je snel kunt verlangen naar je bv.
 11. Natje3

  Goed ingekapseld om te sporten?

  @Margaretha Bij Verdonck mogen we pas na 8 weken terug sporten. Ik ben een fanatiek koper en heb ook geïnformeerd denk sport bh het best is na een bv. Hier heb ik te horen gekregen dat shock absorber een heel goede steun heeft. Ik loop nu met deze en heb niets van problemen. Hij zit ook echt goed. Je voelt dat dit een zeer goede sport bh is.
 12. @Ellen125 Fijn te horen dat hij jou begrijpt. Wel ambetant dat je misschien terug een operatie nodig hebt. Mijn gevoelige tepel is beter en ook is Mijn rechter biedt dat meer ingedaald. En ik durf het bijna niet zeggen, maar die 25cc waar ik over twijfelde ging toch nog erbij gekunnen hebben. Nog niemand heeft me al aangesproken of ik een bv heb laten doen. Succes Ellen. Hopelijk is het je spier die nog meer moet ontspannen. Zodat je geen ingreep moet ondergaan.
 13. @Grownbabe Ik ben bijna 6 maanden po. Ik heb 235cc motiva en ben ook door Dr. V geopereerd. Ik ben 1.69m en weeg 55 kg. Ik wilde dat het natuurlijk zou passen bij mijn lichaam. En dat is goed gelukt. Ik heb kunnen kiezen tussen 235cc en 255cc. Ik heb de kleinste maat gekozen. Ik was bang dat iemand iets zou zien of dat mijn pubers het zouden weten en ook een beetje door mijn leeftijd. Ik ben 44 jaar. Maar gelukkig niemand ziet iets. Ik stak mijn bh vroeger met vanalles vol om volume te hebben en nu kan ik gewoon zalig mijn bh aantrekken en ziet het er zeer natuurlijk uit. Ik kan je niet helpen aan foto's. Ik heb geen.
 14. @Ellen125 Bij mij is rechterborst ook nog niet genoeg gezakt. Ook heb ik nog pijn in mijn oksel, als ik met mijn rechterarm iets moet iets leggen op een hoge plank. Links heb ik niet van problemen. Deze is ook heel mooi vind ik. Heb jij al terug naar V geweest ?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×