Sweetboobs16

Members
 • Content Count

  2,955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Sweetboobs16 last won the day on October 30 2017

Sweetboobs16 had the most liked content!

Community Reputation

1,062 Excellent

About Sweetboobs16

 • Birthday 01/25/1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

31,474 profile views
 1. @NSH Meid, gewoon doen wat goed voelt. Is jouw lichaam. En als jij grotere boobies wilt. Gewoon ervoor gaan! Ook ik heb nog geen seconde spijt gehad van een wat sommige mensen ‘veel grotere’ implantaten noemen. Het kan heel goed zijn dat het gewoon bij je lichaam past
 2. @SandraHu Ik zeg ook probeert te omschrijven.
 3. @SandraHu Nio is gespecialiseerd in van niks naar mooie borsten. En ‘extreem’ oprekken? Ik heb ook wel een hoop cc’s bij hem gekregen maar het is geen verminking zoals jij het probeert te omschrijven. Nio is mijn held wat boobies betreft. Geen seconde spijt van gehad. Iedereen wil wat anders. En voor de mensen die wat meer willen is hij de beste. En of plovier.
 4. @NSH Zou zeggen zoek eens wat op over Dr. Nio in Amsterdam! Ben ook bij hem geweest en ik kreeg vanaf een kleine A 650cc van hem. Dus ik weet bijna wel zeker dat hij je die 800cc zou kunnen geven!
 5. @Mamavan2kids Dat dacht ik al ;) Dan word het weer een ander verhaal. Krijg je 1,1cm minder in de breedte. En maar 1 mm minder projectie. In vergelijking met mij nu.
 6. @Mamavan2kids Dankje! Hoop dat het je een beetje helpt. Oh wacht even. Krijg je Corse van motiva of... kan namelijk helemaal geen 600cc bij motiva vinden. Heb naar de foute gekeken de 650cc.
 7. @Mamavan2kids Ik denk het wel. Heb het alleen even opgezocht dat mijn implantaten iets breder zijn (6mm) en jij 2 mm meer projectie krijgt maar dat is haast niet te zien. Ik ben 1.77 lang en mijn voorsituatie was net een a’tje (bijna niks hoor). Ook 75A net zoals jij. Ik voeg je toe aan mijn foto’s kun je even spieken xx
 8. @Destiny30 Mijn voorsituatie was een kleine A (net aan) dus eigenlijk bijna niks. Ik ben super blij dat ik voor deze maat heb gekozen in 1 keer. Met kleiner had ik echt niet blij geweest. Het past ook goed bij mij vanwege lengte etc.
 9. @Jaydee He Meis! Je operatie is al achter de rug! Net even je verslagje gelezen Sorry dat ik nu pas reageer ben zo druk met dingen regelen voor onze nieuwe woning.. pff. Maar super gefeliciteerd met je nieuwe meiden! super blij dat je er nu al zo blij mee bent. Kijk natuurlijk uit naar de nieuwe foto’s als je die hebt. Laat je maar lekker verwennen! Dikke kus
 10. @frbarbie Gefeliciteerd met je mooie boobs! Vind ze echt nu al heel mooi eruit zien. Lekker groot! xx
 11. @Kiki Net even je operatieverslag doorgelezen! Leuk verslag nog gefeliciteerd met de nieuwe boobies! Mag ik misschien ook meekijken in je album? Liefs!