Jump to content

Gemengde gevoelens


Recommended Posts

Hallo dames.

Mijn operatie datum is inmiddels ook weer verstreken. Op 28 juni jongstleden was ik dan ook aan de beurt voor een prothesewissel. Na 9 jaar geleden een borstvergroting te hebben gehad, en daarna nog eens 2 kids en die ook borstvoeding te hebben gegeven, was ik niet meer blij met hoe ze eruit zagen. Ik had inderdaad weer dat hele onzekere gevoel over mijn borsten terug gekregen.

Ik heb een afspraak gemaakt voor intake en de arts vertelde me dat ik 245cc had vorige keer, ik dacht zelf minder maar het stond zo in de papieren. Ik had ze toen onder de spier gekregen. Hij ging nu kijken wat er mogelijk was voor een wissel. Hij zei dat ik maar voor de 335cc moest gaan, omdat ik best slank ben en het dan natuurlijk zou blijven ogen. Mijn borsten staan dus best een stukje uit elkaar en ik wilde iets meer decolletee en dat ze boven iets boller zouden worden. Dat zou goed lukken als ze dit keer op de spier zouden worden gezet volgens de arts. Net voordat ik wegging zei hij dat 375cc heel misschien zou kunnen maar hij dacht dat het waarschijnlijk toch te groot zou zijn.

Eenmaal thuis heb ik alles nog over gedacht en besloten voor mezelf dat ik toch voor die 375cc zou gaan, naar mijn gevoel zou het anders weinig verschil maken. En het is tenslotte best een bedrag wat ik ervoor moest betalen. De afspraak stond voor de operatie en op 28 juni ben ik geweest. Het ging allemaal goed, eerst even tekenen en hij vertelde me dat hij wel graag de ruimte wilde van mij. Dat hij de 335cc adviseerde en zou kijken of 375cc zou lukken, zo niet dan zou hij toch de 335cc erin doen. Nou ja ik ging daarna onder narcose. Een aantal uren later werd ik wakker, en ik keek als eerste naar beneden natuurlijk. Vorige keer zat ik helemaal ingetaped wist ik nog, dit keer niet, ik lag gewoon met een ontbloot bovenlichaam onder de dekens. Dus ik kon direct het resultaat bekijken. Oke ik was dan nog wel half slaperig, maar weet dat ik naar beneden keek en dacht jeetje das ook weinig verschil. Nou ja daarna ging ik naar de uitslaapkamer/verkoeverkamer en heb daar nog een halve dag gelegen met de drains in. Eventjes ging het niet zo goed omdat mijn bloeddruk erg naar beneden schoot, maar dat was na een uurtje weer over. Toen kwam het moment dat ik een sportbeha kreeg, want mijn man mocht me zo komen ophalen en was dus onderweg. Ze pakten een D, ik had namelijk al een Cup C voor de operatie. Maar die D cup was te groot, dus kreeg ik een C sportbeha mee. Mijn moeder belde me op of alles goed was gegaan, en het eerste wat ik zei was, ik ga maar weer sparen.

Toen ik eenmaal thuis was, heb ik gehuild en gehuild en gehuild. Oke ik hield wel in mijn achterhoofd dat de operatie net achter de rug was en mijn borsten nog moesten settelen. Maar ik dacht ook, nu zijn ze nog opgezet en gezwollen van de operatie, zometeen zijn ze weer net als voorheen. De beha die ik had gekregen in de kliniek zat thuis toch niet zo lekker en ik heb de beha van de vorige operatie van 9 jaar terug bewaard. Die pakte ik erbij en hij paste precies. Wat me uiteraard nog depressiever maakte omdat ik net zoveel had na mijn eerste operatie. Ik ben nu bijna een week verder, het herstel gaat allemaal perfect en heb eigenlijk weinig last van alles. En de arts heeft natuurlijk ook goed zijn werk gedaan. Nu moet ik zeggen dat ik wel een klein beetje verschil zie, mijn borsten staan ietsjes dichter bij elkaar. Maar ze zijn niet groter geworden maar voller. Ik heb er gewoon ontzettend gemengde gevoelens over, want ik had gehoopt dat ik op zijn minst een cupmaatje omhoog zou gaan. Ik koop normaal nooit iets voor mezelf en ben ontzettend zuinig en nu geef ik een smak geld uit, tja dan wil je er wel wat voor terug. Ergens wist ik wel dat het beeld wat ik in mijn hoofd had nooit zo zou worden natuurlijk. Maar ik heb nog steeds geen bolle rondingen bovenop mijn borsten. Ik heb ze opgemeten voor en na de operatie, over de tepels gemeten ben ik maar 4 cm vooruit gegaan. En het bovenste stuk van mijn borsten (waar de bolling hoort) maar 2 cm.

Maandag moet ik op gesprek bij de arts, maar ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Wel dat ik tevreden ben met het werk wat hij gedaan heeft, in de zin dat de operatie geslaagd is. Maar aan de andere kant ze zijn net zo groot als ze waren, dus ik ben gewoon ontzettend verdrietig. Ik zal kijken of ik van de week even een voor en na foto kan plaatsen. Maar is er iemand die ditzelfde idee heeft gehad, dat ze direct na de operatie al niet helemaal tevreden waren? Oh ja en hij heeft uiteindelijk toch voor de 375cc gekozen, dus stel dat hij dat niet had gedaan dan waren ze nu nog kleiner geweest.

Link to comment
Share on other sites

Ik zou even afwachten, de implantaten moeten nog inzakken en een sport bh is kleiner dan een werkelijke bh

Binnen een maand zou ik pas druk maken

Ik heb voor de spier en zes dagen post op zijn ze gegroeid!

Link to comment
Share on other sites

Hi Mamsie,

jammer te lezen dat het je toch enigzins tegenvalt nog,ik zeg nog,want er kan nog zoveel veranderen namelijk.

ik herken wel heel enorm je reaktie,weet niet of mijn verhaal je een beetje bekend is?maar ik heb precies hetzelfde meegemaakt,maar dan bij me eerste operatie,was vanaf dag 1 al ontevreden en had het idee dat ik voor niets geopereerd was,ik had een piepbeetje erij in me bh,maar qua grote enzo was er totaal niks veranderd,maar goed ben dan ook 5mnd later opnieuw gegaan.

wat ik zou doen in jou geval,even alles laten zakken en laten bedaren van binnen,het kan nog zo veel veranderen,ook heb ik zelf de ervaring dat het bij voor de spier nog na weken meer projectie enzo kan geven,ik zou even afwachten wat het de eerste weken doet,je hebt grote kans dat je nog een flinke cupmaat vooruit gaat,alles zit nu nog je lichaam ingedrukt he

probeer er de positieve kanten van te zien,zodat je niet al te verdrietig en gestrest van word,anders maakt het alles nog moeilijker.

sucses en beterschap nog met je herstel

greetzz moontje

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

Ik weet denk ik wel hoe je je voelt...ik heb hetzelfde. Ik heb zelf mijn BV sinds 29 juni en ik heb me nog nooit zo rot gevoelt... Het heeft heel veel geld gekost en ik zit nu al te denken aan een her...terwijl ik daar voorlopig geen geld voor heb. Ik weet het...mensen met ervaring zeggen dat ze de komende tijd nog heel erg gaan veranderen...maar ik heb er geen vertrouwen meer in.

Bij mij is het alleen andersom. Ik vind ze VEEL en VEEL te groot! Ben er helemaal ondersteboven van.

Trok gister een bikinie aan en ik leek wel een of ander pornokoningin....wha...vreselijk...ben ook moeder!

En dan alweer :74:

Naja...het komt er op neer dat ik met je mee leef! Wat je zegt...het kost zo veel...dan wil je daarvoor ook heel blij gemaakt worden!

Veel sterkte en liefs, Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hallo Dames,

Bedankt voor jullie medeleven, ik moet zeggen dat ik dat echt wel even nodig had. Ik wist niet dat boobs nog groter konden worden na een operatie. Ik dacht alleen maar dat ze konden slinken omdat ze in het begin nog wat opgezwollen zijn etc. Ik ben ook blij dat ik niet de enigste ben en vrees dat er inderdaad even niks anders opzit dan het gewoon even afwachten.

En aan Nathalie, het spijt me ook voor jou dat ze je tegenvallen, ik hoop in jouw geval dat ik gelijk heb en ze nog enigzins kleiner worden omdat je nu net de operatie gehad hebt. En een en ander nog gezet en dik kan zijn. Jij ook veel sterkte.

Bedankt dames

Link to comment
Share on other sites

een prothese is in een kleine ruimte gedrukt,en heeft tijd nodig te projecteren naar buiten toe,en dat kan pas als het vocht allemala eruit is,dus dat is dat groeien zeg maar,

echt even geduld hebben en dan oordelen,komt vast goed :6:

greetzz moontje

Link to comment
Share on other sites

dankjewel moontje, ik zal even een foto bijvoegen dan kunnen jullie zien wat ik bedoel met het feit dat ik voor mijn gevoel niks vooruit ben gegaan. Oke ik kan wel zien dat er iets minder ruimte zit tussen mijn borsten, en dat ze iets strakker staan dan voorheen. Maar daarmee is ook alles gezegd.Of ben ik nu een ontzettende zeur?

Link to comment
Share on other sites

nou,ik vind ze toch wel behoorlijk voller hoor,en dat zie je dan ook erg goed bij die zijfoto,maar het is niet echt een ENORME vergroting nee,ik weet natuurlijk ook niet wat er afgesproken was,als je maar 1cupmaat vooruit wou,dan heb je die zo te zien,maar wou je DRASTISCH vooruit,dan ben je dat niet :ph34r:

p.s vind ze wel mooi B)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mamsie,

Ik vind je tweede operatie ook heel geslaagd hoor, en volgens mij ben je er zeker wel een cupmaat op vooruit gegaan. En ze moeten nog zakken! Weet niet wat je natuurlijk had verwacht, misschien wou je ze echt serieus groter, maar vind het alleszins wel heel mooi geworden! Hoop dat je spoedig een beter gevoel hebt erbij. En je bent geen zeur hoor, je moet toch ook je gevoelens eens kwijt kunnen. Succes met het herstel nog!

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Jammer voor je dat het tegenvalt.

Maar ik moet zeggen voor 130cc meer ben je wel 1 cupmaat omhoog gegaan hoor, kijk maar goed na die zijkant foto en van voor staan ze ook weer netje bij elkaar.

Ik vind voor maar 130cc meer toch een positieve vooruitgang :)

Link to comment
Share on other sites

Thanks ladies voor jullie positieve berichten. Op de zijfoto zie ik inderdaad ook wel dat het wat voller is. Maar ik had inderdaad heel wat anders in gedachten haha, de arts die bleef drammen op het zo natuurlijk mogelijk uitziend. Maar wat mij betreft had het wel groter gemogen en ik heb ook gezegd dat ik wil dat ze "iets te groot" zouden zijn voor mij zeg maar. Nou ja ik wacht het toch af, maar heb vanavond het gesprek met de arts. En denk dat ik ook gewoon zeg dat ik ze groter had willen hebben. Maar of ik nu een herstel operatie zou overwegen, tja het is allemaal gelijk weer zo drastisch en het zal waarschijnlijk weer het hele bedrag opnieuw kosten vrees ik.

Toch bedankt dat ik in ieder geval even mijn ei kwijt mag bij jullie, :52:

Link to comment
Share on other sites

Ja had het inderdaad gezien moon met spier verschil.

Scheelt ook weer, dus 1 cupmaat meer ben je zeker gegaan, maar inderdaad het is geen huge verandering.

Dan kan ik me voorstellen als je groot wou dat dit dan een beetje tegenvalt.

Mischien wou hij ook niet meer doen ivm met je slappere huid na de zwangerschappen en als je dan een 400+ cc daar in gaat doen dan heb je kans dat ze erg snel gaan hangen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hallo Dames,

Ik wist niet of ik een nieuwe post moest openenen of verder zou gaan in deze post die ik eerder dus gestart ben. Ik ben nu 1,5maand verder na mijn operatie. Ik ben nog steeds zooooooo verdrietig, elke keer als ik mezelf in de spiegel bekijk voel ik de tranen omhoog komen. Dan denk ik aan al het geld wat ik ook voor een luxe vakantie had kunnen gebruiken bijvoorbeeld, wat nu voor mijn gevoel min of meer door de wc is gegooid.

Ik ben dus even kort samengevat eind juni geopereerd en ben van de 245cc naar de 375cc gegaan en van onder de borstspier naar boven de spier. Ik heb eerder in dit topic ook foto's gepost net na mijn operatie. Iedereen van jullie zei joh je bent wel een cupmaat omhoog gegaan. Nou niet dus, ik ben geen cupmaat vooruit gegaan. De verheuging op het kopen van nieuwe beha's is veranderd in teleurstelling want ik kan gewoon mijn oude allemaal nog goed passend aan. Het enigste verschil wat er echt is, is dat ik nu iets meer decolletee heb en dat ze aan de onderkant iets voller zijn. Toch heb ik zelf het gevoel dat als ik een beetje ingezakt zit ik hangborsten heb. De bovenkant van mijn borsten waar ik dus de ronding wilde hebben, is nog net zo plat als voor de operatie.

Ik ben dus teruggegaan naar de arts (voor controle) en heb het ook tegen hem gezegd dat ik ze eigenlijk groter had willen hebben. Het enigste wat hij zei is dat het niet mooi was geweest als ik groter had gehad. Nu ben ik 28 en heb ik mooie borsten die natuurlijk ogen zei hij, en hij zei dat als ik groter ging dat ik waarschijnlijk over 10 jaar terug zou komen voor een lift. En dat het mijn borsten er met een lift niet mooier op zou maken. Ik snap het aan de ene kant wel dat hij bedoelde dat de zwaartekracht toch ook meespeelt, en hoe groter/zwaarder, hoe eerder ze echt gaan hangen. Toch vind ik het heel erg frusterend om elke dag mijn borsten te zien. :102:

Ik heb dus anatomische protheses gekregen en ik denk achteraf dat rond nu mooier was geweest. Oke het had wel iets minder natuurlijk geleken denk ik, maar dan had ik wel die ronding bovenin mijn borsten gehad die ik nu dus niet heb. Het effect dat ik had voor de operatie heb ik nu nog steeds, bovenop plat en onder een ronding. Nu was ik gisteren een beetje aan het voelen, en ik voel nu ook in het midden (dus tussen mijn boobs) een ribbeling. Ik bedoel niet de randjes van de protheses zoals je die wel eens aan de zijkant kan voelen, maar echt een soort van golfjes effect, hoop dat jullie snappen wat ik bedoel. Weet iemand of dit nog wegtrekt? De vorige keer had ik dit dus niet, het is net alsof het een beetje gebobbeld is.

Nou ja ik wilde gewoon even wat klagen en eigenlijk ook weer een beetje advies vragen. Is het wijs om nogmaals terug te gaan naar de arts om er over te praten, want hij blijft maar zeggen dat groter niet mooi natuurlijk is.Maar ja eigenlijk ging het mij niet om natuurlijk. Of zal ik gewoon mijn mond houden, er mee leren leven en hopen dat ik ooit nog eens zoveel geld bij elkaar weet te krijgen?

Link to comment
Share on other sites

Jee meid lees net je verhaal.

Wat erg dat het je is tegengevallen zeg, je betaald natuurlijk een hoop geld :(

Ik moet wel zeggen dat ik je borsten errug mooi vind hoor!

Maar net wat je zegt, je had beter ronde kunnen hebben deze hadden iets meer bolling kunnen geven.

Je kan natuurlijk altijd met je arts overleggen en vragen waarom hij niet echt naar jou wens wilde luisteren?

Heel veel succes meisje, hoop dat je snel van je borsten kan genieten :116:

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het rot voor je dat je zo verdrietig bent..Maar ik snap het echt niet...Je hebt echt prachtige borsten. Daar zullen aardig wat dames voor tekenen!! Ook de cupmaat past prachtig bij je. Je ziet nu al niet eens dat ze niet echt zijn! Ik zou er eens van gaan genieten gewoon. Want ze zin prachtig!!

Link to comment
Share on other sites

Soms moet je je neerleggen bij de dingen zoals ze zijn .

soms zijn je wensen gewoon niet haalbaar .

Probeer het wat positiever te bekijken , waarom jezelf ongelukkig maken ? :unsure:

Ze zijn supermooi van vorm , voller en dichter bij elkaar : voor mij - en ongetwijfeld vele anderen - zijn ze gewoonweg perfect !

Jij hebt er iets kunnen aan laten doen , er zijn vrouwen die die droom nooit zullen kunnen verwezelijken , er zijn vrouwen die kampen met vreselijke complicaties , er zijn vrouwen die borsten verliezen ...

Even harde realiteit , prijs jezelf gelukkig ipv te klagen .

Klinkt vast héél brutaal maar mss moet iemand je eens wakker schudden ? Het is met goede bedoelingen !

Laat je leven niet beheersen door die borsten (die , nogmaals , er super uitzien!) , er zijn andere belangrijkere dingen om van wakker te liggen . Kop op !!! :35:

Ps , vind mijn borsten ietsje te groot maar hey , mijne neus staat ook scheef en ik heb platvoeten dus 'so what' ?!

Link to comment
Share on other sites

Ik snap wat je bedoeld met dat je meer bolling had willen hebben.

Toch vraag ik me dan af waarom heb je dan anatomische genomen?

Dan weet je van te voren dat er niet veel bolling gaat komen, alles zit dan bijna onderin

Ook snap ik dat voor de 2e keer het geen mega verschil qua grote is, maar met 130cc weet je natuurlijk van te voren dat het enkel wat voller zal worden en (meestal) niet ineens 2 of 3 maten gaat groeien.

Dan had je beter ronde en ergens rond de 500cc kunnen nemen dan waren ze bol en zou je verschil zien.

Maar ik denk dat je pc dat niet aandurfd met je huid aangezien die vrij slap oogt.

Heeft hij inderdaad gelijk dat je dan over 10jaar (ik denk zelfs wel eerder) kan gaan liften.

Een vakantie is ook na 2 weken weer afgelopen en zou het geld ook weg geweest zijn.

Denk dat je daaraan niet moet denken, ik denk dat je of moet accepteren dat ze zo zijn of sparen voor een nieuwe operatie.

Geen pc die dit gratis over nieuw gaat doen natuurlijk.

Sterkte met alles en hoop dat je tot een besluit kan komen.

Je kan altijd beginnen met sparen en als je over 1 jaar denkt vind het eigenlijk wel best nu zo, kan je daarvan mooi op vakantie ;)

Link to comment
Share on other sites

hey meis,. ik vind het echt heel erg rot voor je,..

heb naar je foto's gekeken en vind er persoonlijk niet veel mis mee.. vind de vorm ook gewoon mooi..

maar ik kan me wel voorstellen dat als je zelf wat anders voor ogen had gehad.. dat je daar natuurlijk niet vrolijk van word..

en als je dan ook nog eens gewoon je oude bh's aan kunt is dat zeker een domper dat zou ik ook absoluut niet willen

ik vind het ook niet rieel dat de arts zijn defenitie over mooi zwaarder laat tellen dan wat voor jou belangrijk is,..

wie zecht dat wat HIJ mooi vind ook ECHT mooi is,..

het is een hoop geld wat je er voor over hebt om jezelf gelukkig te maken voor de komende jaren,.. is dus echt dubbel vervelend als dat zo erg tegen valt.. en je je nog niet tevreden kunt voelen over jezelf,..

mijn mening,.. ga naar een andere arts..

zowiezo is het eigenlijk altijd handig om bij verschillende artsen op consult te gaan.. omdat elke arts zijn eigen kijk er op heeft..

de 1 vind het bijvoorbeeld mooier om inderdaad zo'n natuurlijk mogelijk effect te bereiken.. en een andere kijkt misschien wat tot wel het maximale mogelijk is bij jou lichaam,.. want dat hij het niet mooi vind om er meer in te doen zecht natuurlijk niet dat het niet gaat,.. en high profile zorgt inderdaad voor meer bollings effect..

liefs kelsy

Link to comment
Share on other sites

Ladies bedankt voor jullie antwoorden.

Ik heb ook wel bij mezelf gedacht of ik inderdaad even een reality check moest hebben omdat ik er zo mee bezig ben. En ik weet ook echt wel dat er mensen zijn die met minder genoegen moeten nemen door financiele situatie of welke reden dan ook. Toch vind ik dat alleen omdat er mensen zijn die bijvoorbeeld borstkanker hebben enzo, dat geen reden hoeft te zijn om tevreden te zijn met mezelf (no offense)

Het is gewoon een combinatie van meerdere dingen denk ik. Zo heb ik dus bijna 10 jaar geleden een bv gehad en wilde nadat ik weer 2 kids had gehad mijn borsten anders. Omdat ze zo veranderd waren en ik me doodschaamde en me er niet fijn bij voelde. Nu heb ik het ook niet echt superbreed ofzo en was blij dat ik toch eindelijk het geld bij elkaar had voor een prothesewissel, maar als ik dan niet eens 1 cup omhoog ben gegaan, tja dan is het gewoon een dikke vette domper. Dan had ik net zo goed het geld in mijn zak kunnen houden. En ik wil niet goedpraten over de manier waarop ik me voel, maar ik walg echt van mezelf. Oke misschien denken jullie dat ik overdrijf enzo, maar ik voel me gewoon zo. Vooral omdat ik dacht na zo'n bedrag uitgegeven te hebben, dat ik zou krijgen wat ik wilde.

Nou ja ik weet het gewoon even niet meer behalve dat ik me ongelukkig voel terwijl ik voor geluk betaald heb zeg maar.

Toch iedereen bedankt voor de reactie,en misschien dat iemand nog antwoord zou willen geven over dat bobbelige tussen mijn borsten. Het voelt een beetje ribbelig/golvend aan, trekt dat nog weg?

Liefs,

ps. Wat ik nog even wilde toevoegen is het eigenlijk normaal dat een arts zegt dat ik moet wachten totdat ze inkapselen want dan worden ze wel groter?

Link to comment
Share on other sites



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.