Spring naar bijdragen
Borsten Forum

mamsie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank jullie wel voor alle reacties, sorry voor mijn eigen late reactie. Ik ben namelijk ontzettend veel afgevallen en mijn mooie strakke ronde boobs, worden alleen maar erger :-( Door een scheiding blijf ik helaas heel veel afvallen, ondanks dat ik wel probeer te eten. Ik denk dat er dan niks anders op zit om er mee te leren leven, of om toch nu naar een dual plane te gaan. Ik heb ze eigenlijk voor de spier laten plaatsen zodat ik meer de neplook kreeg en meer decollete. Ben zo bang dat als ik het nu ga veranderen, ik ze niet meer mooi vind. Maar ja die rimpeling is niet alleen erg goed te voelen, het is zelfs met de dag beter zichtbaar aan het worden. Moedeloos word ik er van.
 2. Hallo, ik heb 7 jaar geleden nieuwe boobies gehad van 710cc voor de spier. Welk merk weet ik niet maar ik heb juist voor de ronde gekozen zodat ik eindelijk decolleté zou hebben. ( en ik hou een beetje van de p*rnolook). Ik ben altijd heel tevreden geweest met ze, maar een half jaar geleden ben ik ongeveer 10kg afgevallen (stress). Nu zie ik dus overal op mijn borsten rimpeling, niet alleen als ik naar voren buig maar ook als ik rechtop sta. Met beha zie je bovenop ook de deuken en rimpels en zonder beha is het helemaal om te janken. Omdat ik al 2 keer onder het mes geweest ben, vind ik het nogal wat om nu direct voor nog een operatie te kiezen. Vandaar mijn vraag hier, helpt het als je weer zou aankomen? En zo ja hoe doe je dat, want verder ben ik tevreden met mijn lichaam alleen zou ik dan dus bij mijn borst moeten aankomen. Maar hoe krijg ik dat voor elkaar?
 3. mamsie

  Mamsie < prothesewissel ...

  Hey, tuurlijk mag je dat vragen. Ik was niet tevreden omdat ik dus niet eens een cupmaat vooruit was gegaan, ik zag bijna geen verschil. Want ik werd wakker uit de narcose, keek omlaag en dacht gelijk, ik kan weer beginnen met sparen. En ik wilde juist meer bolling bovenin hebben en nu heb ik het volume onderin. Ik denk persoonlijk dat het komt door de anatomische vorm die ik dan heb gehad. Maar juist omdat dat iets was wat ik met de arts had afgesproken en dat dat niet is gebeurd, hebben we samen een oplossing kunnen vinden. Ik moet helaas wel weer iets bijbetalen, maar gelukkig niet het gehele bedrag weer opnieuw. :-)
 4. mamsie

  Mamsie < prothesewissel ...

  Bedankt voor jullie reacties. Ik heb nog geen operatie datum helaas, want de arts wilt eerst kijken hoe mijn lichaam zich hersteld heeft van de operatie afgelopen juni. En aan de hand daarvan kan hij zeggen of mijn borsten wat zijn opgerekt etc zodat er grotere in kunnen. En dan hoor ik wanneer ik de volgende operatie kan doen. Had er eerlijk gezegd wel gemengde gevoelens over. Wilde uiteraard wel hetgeen waar ik in eerste instantie voor betaald had en heb dat niet gekregen. Maar ik had gehoopt dat ik na 2 operaties wel klaar zou zijn. Helaas dus niet het geval, maar als ik nu hun aanbod niet aanneem en geen operatie zou doen. Dan weet ik zeker dat ik over een jaar nog baal dat ik het niet gedaan heb @Moontje, kan jij nog wel lekker op je buik liggen dan? Gewoon nieuwsgierig hoor
 5. mamsie

  Mamsie < prothesewissel ...

  hallo dames, Voor degene die mij niet kennen (mijn topic) ik heb dus een 2e borstvergroting gehad omdat ik groter wilde gaan. En omdat ze na 2 kids en borstvoeding meer zijn gaan hangen. Ik heb eind juni de operatie gehad en kreeg totaal niet het resultaat wat was afgesproken. Ik heb toen na veel wikken en wegen opnieuw contact opgenomen met de kliniek en nu zijn we tot een overeenkomst gekomen. Maar nu mijn probleem, ik schrijf gewoon eventjes op hoe het in mijn gedachtengang er een beetje aan toegaat haha, hoop dat jullie het volgen kunnen. Ik had na mijn eerste BV 245cc achter de spier. Ik heb nu 375cc boven de spier. Ik moet dus nog een keer geopereerd worden. En ga dan dus voor grotere protheses en dit keer geen anatomische maar ronde, want ik hou zelf wel een beetje van de "neplook" om het maar even zo te zeggen. Nu heb ik dus sinds mijn operatie meer last van mijn borsten dan toen ik ze achter de spier had. Ik voel het gewicht veel meer en ook met slapen lig ik niet helemaal lekker (buikslaper). Maar ook mijn ribben doen de volgende ochtend dan zeer. En ik voel nu ook de protheses heel goed zitten, rimpeling als ik voorover hang. Bij mijn nieuwe operatie is het nog niet helemaal duidelijk hoeveel cc het zal zijn maar in ieder geval is het minimum 500cc. Maar mijn gedachtengang: onder de spier of boven de spier bij de volgende operatie, wat is wijsheid? Ik dacht zelf omdat ik er nu met 375cc al zoveel verschil voel, dat onder misschien beter zou zijn. Maar onder de spier ben ik bang dat juist het gewenste effect wat ik wil (meer bolling bovenop) dat dat juist dan weer in het niet valt, of ik zou dan extreem grote protheses moeten nemen, of valt dat wel mee? Of is het juist beter om voor de spier omdat het dan wel nep lijkt en dus dat effect geeft wat ik wil. Ik wil dus geen basketballen ofzo, dat is het niet, maar gewoon die look. En ik weet niet of grote uberhaupt onder de spier kunnen, kan iemand mij daar antwoord op geven?
 6. mamsie

  Gemengde gevoelens

  haha nee het verschil tussen mijn ribben en mijn boobs herken ik wel haha. Ik vatte jouw reactie ook niet op als dat je me veroordeelde hoor. Op mijn nuchtere momenten denk ik ook wel eens van hou op met zeuren, waarom is het zo belangrijk voor je. (over mezelf bedoel ik dan he) Maar die ribbeling is wat ik bij de complicatie sector heb gelezen onder "rimpeling". Maar ik vroeg me af of dat nog weggaat, met het blote oog is het nog niet te zien. Maar als je het voelt met je vinger dan is het er wel duidelijk.
 7. mamsie

  Gemengde gevoelens

  Ladies bedankt voor jullie antwoorden. Ik heb ook wel bij mezelf gedacht of ik inderdaad even een reality check moest hebben omdat ik er zo mee bezig ben. En ik weet ook echt wel dat er mensen zijn die met minder genoegen moeten nemen door financiele situatie of welke reden dan ook. Toch vind ik dat alleen omdat er mensen zijn die bijvoorbeeld borstkanker hebben enzo, dat geen reden hoeft te zijn om tevreden te zijn met mezelf (no offense) Het is gewoon een combinatie van meerdere dingen denk ik. Zo heb ik dus bijna 10 jaar geleden een bv gehad en wilde nadat ik weer 2 kids had gehad mijn borsten anders. Omdat ze zo veranderd waren en ik me doodschaamde en me er niet fijn bij voelde. Nu heb ik het ook niet echt superbreed ofzo en was blij dat ik toch eindelijk het geld bij elkaar had voor een prothesewissel, maar als ik dan niet eens 1 cup omhoog ben gegaan, tja dan is het gewoon een dikke vette domper. Dan had ik net zo goed het geld in mijn zak kunnen houden. En ik wil niet goedpraten over de manier waarop ik me voel, maar ik walg echt van mezelf. Oke misschien denken jullie dat ik overdrijf enzo, maar ik voel me gewoon zo. Vooral omdat ik dacht na zo'n bedrag uitgegeven te hebben, dat ik zou krijgen wat ik wilde. Nou ja ik weet het gewoon even niet meer behalve dat ik me ongelukkig voel terwijl ik voor geluk betaald heb zeg maar. Toch iedereen bedankt voor de reactie,en misschien dat iemand nog antwoord zou willen geven over dat bobbelige tussen mijn borsten. Het voelt een beetje ribbelig/golvend aan, trekt dat nog weg? Liefs, ps. Wat ik nog even wilde toevoegen is het eigenlijk normaal dat een arts zegt dat ik moet wachten totdat ze inkapselen want dan worden ze wel groter?
 8. mamsie

  Gemengde gevoelens

  Hallo Dames, Ik wist niet of ik een nieuwe post moest openenen of verder zou gaan in deze post die ik eerder dus gestart ben. Ik ben nu 1,5maand verder na mijn operatie. Ik ben nog steeds zooooooo verdrietig, elke keer als ik mezelf in de spiegel bekijk voel ik de tranen omhoog komen. Dan denk ik aan al het geld wat ik ook voor een luxe vakantie had kunnen gebruiken bijvoorbeeld, wat nu voor mijn gevoel min of meer door de wc is gegooid. Ik ben dus even kort samengevat eind juni geopereerd en ben van de 245cc naar de 375cc gegaan en van onder de borstspier naar boven de spier. Ik heb eerder in dit topic ook foto's gepost net na mijn operatie. Iedereen van jullie zei joh je bent wel een cupmaat omhoog gegaan. Nou niet dus, ik ben geen cupmaat vooruit gegaan. De verheuging op het kopen van nieuwe beha's is veranderd in teleurstelling want ik kan gewoon mijn oude allemaal nog goed passend aan. Het enigste verschil wat er echt is, is dat ik nu iets meer decolletee heb en dat ze aan de onderkant iets voller zijn. Toch heb ik zelf het gevoel dat als ik een beetje ingezakt zit ik hangborsten heb. De bovenkant van mijn borsten waar ik dus de ronding wilde hebben, is nog net zo plat als voor de operatie. Ik ben dus teruggegaan naar de arts (voor controle) en heb het ook tegen hem gezegd dat ik ze eigenlijk groter had willen hebben. Het enigste wat hij zei is dat het niet mooi was geweest als ik groter had gehad. Nu ben ik 28 en heb ik mooie borsten die natuurlijk ogen zei hij, en hij zei dat als ik groter ging dat ik waarschijnlijk over 10 jaar terug zou komen voor een lift. En dat het mijn borsten er met een lift niet mooier op zou maken. Ik snap het aan de ene kant wel dat hij bedoelde dat de zwaartekracht toch ook meespeelt, en hoe groter/zwaarder, hoe eerder ze echt gaan hangen. Toch vind ik het heel erg frusterend om elke dag mijn borsten te zien. Ik heb dus anatomische protheses gekregen en ik denk achteraf dat rond nu mooier was geweest. Oke het had wel iets minder natuurlijk geleken denk ik, maar dan had ik wel die ronding bovenin mijn borsten gehad die ik nu dus niet heb. Het effect dat ik had voor de operatie heb ik nu nog steeds, bovenop plat en onder een ronding. Nu was ik gisteren een beetje aan het voelen, en ik voel nu ook in het midden (dus tussen mijn boobs) een ribbeling. Ik bedoel niet de randjes van de protheses zoals je die wel eens aan de zijkant kan voelen, maar echt een soort van golfjes effect, hoop dat jullie snappen wat ik bedoel. Weet iemand of dit nog wegtrekt? De vorige keer had ik dit dus niet, het is net alsof het een beetje gebobbeld is. Nou ja ik wilde gewoon even wat klagen en eigenlijk ook weer een beetje advies vragen. Is het wijs om nogmaals terug te gaan naar de arts om er over te praten, want hij blijft maar zeggen dat groter niet mooi natuurlijk is.Maar ja eigenlijk ging het mij niet om natuurlijk. Of zal ik gewoon mijn mond houden, er mee leren leven en hopen dat ik ooit nog eens zoveel geld bij elkaar weet te krijgen?
 9. mamsie

  Gemengde gevoelens

  Thanks ladies voor jullie positieve berichten. Op de zijfoto zie ik inderdaad ook wel dat het wat voller is. Maar ik had inderdaad heel wat anders in gedachten haha, de arts die bleef drammen op het zo natuurlijk mogelijk uitziend. Maar wat mij betreft had het wel groter gemogen en ik heb ook gezegd dat ik wil dat ze "iets te groot" zouden zijn voor mij zeg maar. Nou ja ik wacht het toch af, maar heb vanavond het gesprek met de arts. En denk dat ik ook gewoon zeg dat ik ze groter had willen hebben. Maar of ik nu een herstel operatie zou overwegen, tja het is allemaal gelijk weer zo drastisch en het zal waarschijnlijk weer het hele bedrag opnieuw kosten vrees ik. Toch bedankt dat ik in ieder geval even mijn ei kwijt mag bij jullie,
 10. mamsie

  Gemengde gevoelens

  dankjewel moontje, ik zal even een foto bijvoegen dan kunnen jullie zien wat ik bedoel met het feit dat ik voor mijn gevoel niks vooruit ben gegaan. Oke ik kan wel zien dat er iets minder ruimte zit tussen mijn borsten, en dat ze iets strakker staan dan voorheen. Maar daarmee is ook alles gezegd.Of ben ik nu een ontzettende zeur?
 11. mamsie

  Gemengde gevoelens

  Hallo Dames, Bedankt voor jullie medeleven, ik moet zeggen dat ik dat echt wel even nodig had. Ik wist niet dat boobs nog groter konden worden na een operatie. Ik dacht alleen maar dat ze konden slinken omdat ze in het begin nog wat opgezwollen zijn etc. Ik ben ook blij dat ik niet de enigste ben en vrees dat er inderdaad even niks anders opzit dan het gewoon even afwachten. En aan Nathalie, het spijt me ook voor jou dat ze je tegenvallen, ik hoop in jouw geval dat ik gelijk heb en ze nog enigzins kleiner worden omdat je nu net de operatie gehad hebt. En een en ander nog gezet en dik kan zijn. Jij ook veel sterkte. Bedankt dames
 12. mamsie

  Gemengde gevoelens

  Hallo dames. Mijn operatie datum is inmiddels ook weer verstreken. Op 28 juni jongstleden was ik dan ook aan de beurt voor een prothesewissel. Na 9 jaar geleden een borstvergroting te hebben gehad, en daarna nog eens 2 kids en die ook borstvoeding te hebben gegeven, was ik niet meer blij met hoe ze eruit zagen. Ik had inderdaad weer dat hele onzekere gevoel over mijn borsten terug gekregen. Ik heb een afspraak gemaakt voor intake en de arts vertelde me dat ik 245cc had vorige keer, ik dacht zelf minder maar het stond zo in de papieren. Ik had ze toen onder de spier gekregen. Hij ging nu kijken wat er mogelijk was voor een wissel. Hij zei dat ik maar voor de 335cc moest gaan, omdat ik best slank ben en het dan natuurlijk zou blijven ogen. Mijn borsten staan dus best een stukje uit elkaar en ik wilde iets meer decolletee en dat ze boven iets boller zouden worden. Dat zou goed lukken als ze dit keer op de spier zouden worden gezet volgens de arts. Net voordat ik wegging zei hij dat 375cc heel misschien zou kunnen maar hij dacht dat het waarschijnlijk toch te groot zou zijn. Eenmaal thuis heb ik alles nog over gedacht en besloten voor mezelf dat ik toch voor die 375cc zou gaan, naar mijn gevoel zou het anders weinig verschil maken. En het is tenslotte best een bedrag wat ik ervoor moest betalen. De afspraak stond voor de operatie en op 28 juni ben ik geweest. Het ging allemaal goed, eerst even tekenen en hij vertelde me dat hij wel graag de ruimte wilde van mij. Dat hij de 335cc adviseerde en zou kijken of 375cc zou lukken, zo niet dan zou hij toch de 335cc erin doen. Nou ja ik ging daarna onder narcose. Een aantal uren later werd ik wakker, en ik keek als eerste naar beneden natuurlijk. Vorige keer zat ik helemaal ingetaped wist ik nog, dit keer niet, ik lag gewoon met een ontbloot bovenlichaam onder de dekens. Dus ik kon direct het resultaat bekijken. Oke ik was dan nog wel half slaperig, maar weet dat ik naar beneden keek en dacht jeetje das ook weinig verschil. Nou ja daarna ging ik naar de uitslaapkamer/verkoeverkamer en heb daar nog een halve dag gelegen met de drains in. Eventjes ging het niet zo goed omdat mijn bloeddruk erg naar beneden schoot, maar dat was na een uurtje weer over. Toen kwam het moment dat ik een sportbeha kreeg, want mijn man mocht me zo komen ophalen en was dus onderweg. Ze pakten een D, ik had namelijk al een Cup C voor de operatie. Maar die D cup was te groot, dus kreeg ik een C sportbeha mee. Mijn moeder belde me op of alles goed was gegaan, en het eerste wat ik zei was, ik ga maar weer sparen. Toen ik eenmaal thuis was, heb ik gehuild en gehuild en gehuild. Oke ik hield wel in mijn achterhoofd dat de operatie net achter de rug was en mijn borsten nog moesten settelen. Maar ik dacht ook, nu zijn ze nog opgezet en gezwollen van de operatie, zometeen zijn ze weer net als voorheen. De beha die ik had gekregen in de kliniek zat thuis toch niet zo lekker en ik heb de beha van de vorige operatie van 9 jaar terug bewaard. Die pakte ik erbij en hij paste precies. Wat me uiteraard nog depressiever maakte omdat ik net zoveel had na mijn eerste operatie. Ik ben nu bijna een week verder, het herstel gaat allemaal perfect en heb eigenlijk weinig last van alles. En de arts heeft natuurlijk ook goed zijn werk gedaan. Nu moet ik zeggen dat ik wel een klein beetje verschil zie, mijn borsten staan ietsjes dichter bij elkaar. Maar ze zijn niet groter geworden maar voller. Ik heb er gewoon ontzettend gemengde gevoelens over, want ik had gehoopt dat ik op zijn minst een cupmaatje omhoog zou gaan. Ik koop normaal nooit iets voor mezelf en ben ontzettend zuinig en nu geef ik een smak geld uit, tja dan wil je er wel wat voor terug. Ergens wist ik wel dat het beeld wat ik in mijn hoofd had nooit zo zou worden natuurlijk. Maar ik heb nog steeds geen bolle rondingen bovenop mijn borsten. Ik heb ze opgemeten voor en na de operatie, over de tepels gemeten ben ik maar 4 cm vooruit gegaan. En het bovenste stuk van mijn borsten (waar de bolling hoort) maar 2 cm. Maandag moet ik op gesprek bij de arts, maar ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Wel dat ik tevreden ben met het werk wat hij gedaan heeft, in de zin dat de operatie geslaagd is. Maar aan de andere kant ze zijn net zo groot als ze waren, dus ik ben gewoon ontzettend verdrietig. Ik zal kijken of ik van de week even een voor en na foto kan plaatsen. Maar is er iemand die ditzelfde idee heeft gehad, dat ze direct na de operatie al niet helemaal tevreden waren? Oh ja en hij heeft uiteindelijk toch voor de 375cc gekozen, dus stel dat hij dat niet had gedaan dan waren ze nu nog kleiner geweest.
 13. mamsie

  De kosten van een BV

  Als ik het zo allemaal lees heb ik me de eerste keer echt scheel betaald in vergelijking met jullie. Ik heb welgeteld fl 9998,00 (gulden) betaald de eerste keer. En dat was voor de Mcghan 410 anatomisch. Dit keer moet ik ongeveer hetzelfde betalen want ben nu €4300 kwijt voor prothesewissel.
 14. Ik kan je helaas geen antwoord geven omdat ik ze onder de spier heb. Wel kan ik je vertellen dat ik na mijn BV 2 kids nog heb gekregen en dat mijn borsten toch ook wel een beetje zijn gaan hangen door het hele gebeuren. Dus onder de spier kan het ook zo zijn dat je borsten nog iets veranderen. Het is gewoon heel verschillend per persoon. Succes met je besluit
 15. mamsie

  Zorgen maken

  @ Laura Bedankt voor je reactie, je hebt gelijk iedereen ervaart het op een andere manier he. De reden van mijn wissel is dat ik in de tussentijd nog 2 kids heb gehad en heb ze allebei zo'n 16 maanden borstvoeding gegeven. En het kleine beetje wat ik had voor mijn BV is toen helemaal verdwenen. Mijn borsten zijn dus ook kleiner geworden en ook wat meer gaan hangen, van het groter en kleiner worden van de borstvoeding steeds. groetjes
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×