B-Cupje

Members
 • Content Count

  1,780
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

6 Followers

About B-Cupje

 • Rank
  Donateur

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

17,848 profile views
 1. Ik ben 5 jaar geleden in 'de fel besproken) Wellnesskliniek geopereerd , toen nog onder leiding van Dr Hoeyberghs . Nog steeds heel tevreden . Ieder idd haar eigen mening : operen is nu eenmaal 'bruut' .
 2. Tja 'uitzonderlijke' klachten ... ik herken dat wél , had zelf een zwaar en traag herstel . Stel je niet in op die 6 weken maar geef het 3 maanden . Lijkt lang maar achteraf bekijk je dat anders . In de lente kan je leuke tops aan , die je nog mooi gaan staan ook *Ik had zo geen band maar het is 5 jaar geleden en de laatste 2 jaar gebruiken ze dat blijkbaar in veel klinieken als ik het hier zo lees .
 3. Hey , welkom hier ! Om beter te slapen kan je een kussen meer achter je rug leggen zodat je wat meer rechtop ligt = minder pijn . Wat de rest betreft heb ik al gereageerd in je privéberichtje Nog veel forumplezier (en veel geduld gewenst )
 4. Niet panikeren ! Je borsten genezen niet tegelijkertijd , het zijn 2 aparte wonden . Basisherstel duurt 6 weken (gedurende deze tijd zie je ze 'veranderen') Pas na 3 maanden zie je ong. het uiteindelijke rezultaat .
 5. Nog even op het forum en je wordt ook een "experte" Ik heb om verschillende redenen (de voordelen oa) voor dual plane gekozen maar in de eerste plaats omdat het een 'natuurlijk' rezultaat geeft en ik wou geen anatomische protheses . Daarom dus
 6. Ga me'r even tussensmijten Mijn 'startmaat' was ook 80B ( lege ) en ben met 330cc naar een grote C gegaan , dus dat én een D zit er wel in maar een E-cup dat vind ik toch moeilijk om te geloven . Natuurlijk , voor iedereen valt eenzelfde cc anders uit omdat we ook allemaal anders gebouwd zijn . Ikzelf heb 4 jaar geleden voor dual plane gekozen en ben er tevreden mee maar dat is een keuze die je voor jezelf moet maken . Aan alles zijn voor- en nadelen , kies voor hetgeen waar jij je't beste bij voelt .
 7. Ja door de 'nadelen' , had bang voor het draaien (wat niet mag als de pocket goed gemaakt is) en ze zouden stugger aanvoelen (lijkt me logisch omdat er vorm inzit) . Had er gewoon geen goed gevoel bij maar dat is persoonlijk eh ! ik wou ook incisie in de tepel en met anatomische gaat dat niet . Ach , je leest hier boven antwoorden genoeg van dames die héél tevreden zijn dus waarom niet ?! Veel vinden mijn borsten niet mooi (wegens 'te plat' , heb dan ook nog eens laag profiel wat ook niet veel voorkomt) , ieder haar voorkeur en smaak Het is zo dat het soms idd niet mogelijk is om aan wensen te voldoen omdat niet bij iedereen zomaar alles kan . Je wensen goed duidelijk maken aan je chirurg maar ook hoe je't absoluut niet wil . Succes nog !
 8. Je geeft maar een seintje Bieb , wanneer je dat wil ! Stuur een mod even een pb-tje dan Zet er meteen je operatiedatum , naam chirurg en kliniek bij , dan is het zo gepiept .
 9. En ik wou druppelvormige (lees 'natuurlijk uitziende') borsten maar wel ronde protheses . Wanneer een ronde prothese dual plane geplaatst wordt heb je ook een druppelvormig rezultaat wat je kan bekijken in de gallerij (zonder wachtwoord) . Ik heb laag profiel dus ook geen bolling bovenaan . De meesten hier gaan net voor die bolling en 'groot' , ik was van dezelfde gedachte als jij : niet te groot en 'natuurlijk' rezultaat . Van alles en iedereen zijn voor- en nadelen te vinden . Het ziet ernaar uit dat je je keuze al gemaakt hebt en dan is het slim om uit te vissen wie daar goed in is om anatomische protheses te plaatsen . Ik laat je gewoon even weten dat er nog een andere mogelijkheid is
 10. En wat haalt een mammografie uit ? Niks ! Ik heb eentje laten doen enkele jaren voor mijn bv omdat ik een knobbeltje voelde . Ze vonden niks en zeiden dat het tussen mijn 2 oren zat ... Ben toen op een ander geweest , zag ook niks maar na een echo vond die er zelfs 2 . Wil maar zeggen dat mijn geloof in een mammo ver te zoeken is .
 11. Gefeliciteerd met je gewichtsverlies , dat vergt karakter ! In de meeste privéklinieken kost een - vrijblijvend - consult rond €35 . In het Vlietlandziekenhuis weet ik niet ? Ga je met een verwijsbriefje van de huisarts ? Mss eens in het mommy make over topic gaan lezen , daar vind je wellicht antwoord op je vragen .
 12. Heb je naar het Monobloc-topic verhuist , kan je hier even meelezen (snelle KLIK)
 13. Een prothese zit altijd 'achter de klier' = borstweefsel , welke plaatsing ook