• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

B-Cupje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  1781
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

5 Volgers

Over B-Cupje

 • Rang
  Donateur

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

15664 profielweergaven
 1. Ik ben 5 jaar geleden in 'de fel besproken) Wellnesskliniek geopereerd , toen nog onder leiding van Dr Hoeyberghs . Nog steeds heel tevreden . Ieder idd haar eigen mening : operen is nu eenmaal 'bruut' .
 2. Tja 'uitzonderlijke' klachten ... ik herken dat wél , had zelf een zwaar en traag herstel . Stel je niet in op die 6 weken maar geef het 3 maanden . Lijkt lang maar achteraf bekijk je dat anders . In de lente kan je leuke tops aan , die je nog mooi gaan staan ook *Ik had zo geen band maar het is 5 jaar geleden en de laatste 2 jaar gebruiken ze dat blijkbaar in veel klinieken als ik het hier zo lees .
 3. Een week verder vandaag ! Hoe gaat het ondertussen met je ?
 4. Hey , welkom hier ! Om beter te slapen kan je een kussen meer achter je rug leggen zodat je wat meer rechtop ligt = minder pijn . Wat de rest betreft heb ik al gereageerd in je privéberichtje Nog veel forumplezier (en veel geduld gewenst )
 5. Niet panikeren ! Je borsten genezen niet tegelijkertijd , het zijn 2 aparte wonden . Basisherstel duurt 6 weken (gedurende deze tijd zie je ze 'veranderen') Pas na 3 maanden zie je ong. het uiteindelijke rezultaat .
 6. Nog even op het forum en je wordt ook een "experte" Ik heb om verschillende redenen (de voordelen oa) voor dual plane gekozen maar in de eerste plaats omdat het een 'natuurlijk' rezultaat geeft en ik wou geen anatomische protheses . Daarom dus
 7. Ga me'r even tussensmijten Mijn 'startmaat' was ook 80B ( lege ) en ben met 330cc naar een grote C gegaan , dus dat én een D zit er wel in maar een E-cup dat vind ik toch moeilijk om te geloven . Natuurlijk , voor iedereen valt eenzelfde cc anders uit omdat we ook allemaal anders gebouwd zijn . Ikzelf heb 4 jaar geleden voor dual plane gekozen en ben er tevreden mee maar dat is een keuze die je voor jezelf moet maken . Aan alles zijn voor- en nadelen , kies voor hetgeen waar jij je't beste bij voelt .
 8. Ja door de 'nadelen' , had bang voor het draaien (wat niet mag als de pocket goed gemaakt is) en ze zouden stugger aanvoelen (lijkt me logisch omdat er vorm inzit) . Had er gewoon geen goed gevoel bij maar dat is persoonlijk eh ! ik wou ook incisie in de tepel en met anatomische gaat dat niet . Ach , je leest hier boven antwoorden genoeg van dames die héél tevreden zijn dus waarom niet ?! Veel vinden mijn borsten niet mooi (wegens 'te plat' , heb dan ook nog eens laag profiel wat ook niet veel voorkomt) , ieder haar voorkeur en smaak Het is zo dat het soms idd niet mogelijk is om aan wensen te voldoen omdat niet bij iedereen zomaar alles kan . Je wensen goed duidelijk maken aan je chirurg maar ook hoe je't absoluut niet wil . Succes nog !
 9. Tips : hoe voorstellen

  Je geeft maar een seintje Bieb , wanneer je dat wil ! Stuur een mod even een pb-tje dan Zet er meteen je operatiedatum , naam chirurg en kliniek bij , dan is het zo gepiept .
 10. En ik wou druppelvormige (lees 'natuurlijk uitziende') borsten maar wel ronde protheses . Wanneer een ronde prothese dual plane geplaatst wordt heb je ook een druppelvormig rezultaat wat je kan bekijken in de gallerij (zonder wachtwoord) . Ik heb laag profiel dus ook geen bolling bovenaan . De meesten hier gaan net voor die bolling en 'groot' , ik was van dezelfde gedachte als jij : niet te groot en 'natuurlijk' rezultaat . Van alles en iedereen zijn voor- en nadelen te vinden . Het ziet ernaar uit dat je je keuze al gemaakt hebt en dan is het slim om uit te vissen wie daar goed in is om anatomische protheses te plaatsen . Ik laat je gewoon even weten dat er nog een andere mogelijkheid is
 11. Mammografie

  En wat haalt een mammografie uit ? Niks ! Ik heb eentje laten doen enkele jaren voor mijn bv omdat ik een knobbeltje voelde . Ze vonden niks en zeiden dat het tussen mijn 2 oren zat ... Ben toen op een ander geweest , zag ook niks maar na een echo vond die er zelfs 2 . Wil maar zeggen dat mijn geloof in een mammo ver te zoeken is .
 12. Gefeliciteerd met je gewichtsverlies , dat vergt karakter ! In de meeste privéklinieken kost een - vrijblijvend - consult rond €35 . In het Vlietlandziekenhuis weet ik niet ? Ga je met een verwijsbriefje van de huisarts ? Mss eens in het mommy make over topic gaan lezen , daar vind je wellicht antwoord op je vragen .
 13. Welke implantaten.... Monoblock cmc hydrogel?

  Heb je naar het Monobloc-topic verhuist , kan je hier even meelezen (snelle KLIK)
 14. Gefeliciteerd met de verjaardag van je tweeling
 15. Een prothese zit altijd 'achter de klier' = borstweefsel , welke plaatsing ook