Ga naar inhoud

bent001

Silver Member
  • Aantal items

    835
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Berichten die geplaatst zijn door bent001

  1. Op 9-11-2020 om 03:05, Lindan zei:

    @bent001 oh ik lees het nu pas. Wat goed dat jullie eruit zijn gekomen. En maart  ,dat is precies de periode dat je dit jaar Ook met die band zat te stoeien . Trouwens wel lekker voor het volgende zomervakantie .Hopelijk is het Corona gedoe voorbij 🙄

    Maar het klinkt erg hoopvol en hopelijk de laatste operatie voor komende jaaaaaren 😅en je verdient het meid😘  voor jou dan opnieuw aftellen .

    liefs Linda 

     

     


    Hahaa nou echt he! Die band o men hoop dat die deze keer niet nodig gaat zijn. Maar de herstel periode is ook veel korter deze keer gelukkig. 
    Dik duimen dat ik hierna wel echt blij ben, perfect zal het nooit worden maar als het al iets beter is ben ik al happy. Wil zo graag weer naar de sauna 😜

  2. Op 8-11-2020 om 22:55, best_boobie zei:

    Hey meid

    Zeker kan dat!! Ga het zometeen even doen!

    Als ik je verhaal goed lees, gaat hij eigenlijk aan de onderkant van je borst, daar waar het litteken zit, wat meer huid wegsnijden, zodat ie 'het jasje' wat naar beneden kan trekken. Kwestie van die broek die te korte pijpen heeft, aan je sokken vast naaien in plaats van langere sokken aantrekken! :45: 

    Super dat jullie tot een oplossing gekomen zijn!!

    Laat tzt maar weten, als je een datum hebt :)

     

    xxx BB


    🤣🤣🤣🤣 lijkt er wel op! 
    beide kanten krijgen een andere operatie, waar het vel naar beneden getrokken word heb ik nu een double bubbel. De borst die lager hangt krijgt een prothese lift, geen idee eigelijk wat ie met het vel gaat doen.

    Moet er maar weer vertrouwen in hebben🍀🍀

     

    Zodra ik een datum heb laat ik het je weten!

    • Like 1
  3. hi meiden! @Robijntje02 @Bridgett 

    Nou woensdag is mijn afspraak gelukkig gewoon door gegaan en we zijn er uit. Eens kijken hoe ik dit duidelijk kan verwoorden... hahahaha

     

    Dr Nio was het gelukkig wel echt met mijn eens dat het zoals het nu is niet mooi is, wel vind hij het zonde om in een gezonde borst te gaan snijden, in het geval van een lift zou ik toch meer littekens krijgen.

    Andere optie is een prothese lift, prothese komt dan iets hoger waardoor het verschil kleiner word, mijn tepel zal wel iets lager komen.
    Aan de andere kant hebt ik aan de onderzijde nu echt een zichtbare double  bubble, omdat ik op deze borst aardig wat eigen weefsel is zal hij de huid over de bubbel heen trekken, ook dan komt deze  tepel lager. Nu is zeker aan deze kant mijn tepel vrij hoog soms zelfs een beetje raar hoog dus hier heb ik helemaal vrede mee, tepels zitten nu ook niet gelijk.

    Mijn borsten zullen niet helemaal gelijk worden maar het verschil word wel minder groot.

    Het herstel van deze operatie is ook minimaal, zal twee weken rustig aan morgen doen maar daarna kan ik gewoon alles weer.

    qua kosten zal ik wel iets moeten betalen maar het valt mee gelukkig.

     

    Al met al ben ik nu echt met een goed gevoel weggegaan en heb ook besloten om hier voor te gaan. Wel zal het pas medio maart worden, ik wil even de situatie afwachten en daarbij heb ik geen vakantie dagen meer aangezien er behoorlijk wat op zijn gegaan tijdens de wissel. 
    Dus zal tegen die tijd zeker weer wat actiever worden, want hoe dan ook ik vind het weer dood eng.. hoop echt dat het hierna echt mooi is en ik ook weer naar een sauna durf

     

     

    image.png

    image.jpeg

  4. 2 uur geleden, Bridgett zei:

    Hoe gaat het nu bent001 ?


    Hi ja gaat goed! Tenminste me mij, mijn borsten zijn nog steeds niet zoals gehoopt, verschil is zelfs nog meer geworden.

    Woensdag als COVID het hopelijk nog wel gaat toelaten weer een afspraak bij Nio om dit nogmaals te bespreken.

    Helaas ben ik niet tevreden over de oplossing die nu is geboden, dus duimen dat we eruit komen 🍀

  5. 13 minuten geleden, Lindan zei:

    @bent001Hihi Ik begrijp het helemaal 😂 de borsten tijd toen draaide alles om de borsten . Nu het normale leven weer begonnen is en alle drukte , geen tijd om het forum bij te houden . Maar fijn dat het goed met je gaat😊

    Geduld inderdaad haha , ik ben benieuwd wat je gaat besluiten en je afspraak met Nio dan. 


    Hahhaa en toch was het wel echt even lekker even niks kunnen 🤣 ondanks we toen aan het aftellen waren denk ik nu ahh doe maar even een zo’n dagje, op het slapen na dan.

    Ja ik ga denk ik voor een lift aan een zijde deze word steeds lelijker helaas dus ja zal tegen die tijd mijn topic weer eens updaten maar voor nu laat ik het lekker rusten 😉

  6. 19 minuten geleden, Lindan zei:

    Wow @bent001 wat leuk je weer te horen zeg😊 ik ben ook wat minder online , ik lees vooral mee ook.  Maar super lief voor de compliment ❤️
    Gaat het goed met je ? En ja geduld moet ik hebben 😂 als het niet terug komt dan is het zo. 


    Hahhaa ja het normale leven slokt je uit eindelijk een weer helemaal op Hahhaa!

    Met mij gaat het goed! Boobies alleen nog steeds niet wat het moet zijn, dus eind okt weer terug naar Nio, dus geduld is iets wat ik echt heb geleerd na deze wissel😜

    • Like 1
  7. 20 minuten geleden, Fje1981 zei:

    Hi @bent001 wat ontzettend lief dat je reageert, je stelt me wel gerust hoor!

    Was het forum al ah afstruinen en dan lees je dat sommige dames 8,5 maand po zijn en nog wel steken voelen.

    Ik ga er dus maar vanuit dat dit bij het herstel hoort en dat ik het gewoon rustig aan moet doen.

    DAS kennelijk nu zoo lastig! Mijn leven is nu ook anders als moeder 20 jaar geleden hoefde ik alleen aan mijzelf te denken.

    Hahhaa ja zat me op mijn werk een beetje te vervelen hahaha en had een melding van een privé bericht. 
    En inderdaad wat een verschil hè! Bij mijn eerste bv heb ik 6 weken mega rustig aan gedaan, lekker chill en deze keer was dat soms toch lastig met twee kids. Is net als een tweede zwangerschap 🤣 kan je ook niet meer in bed liggen wanneer je moe bent 

  8. Hi nou kijk nooit maar zie ineens allemaal tags staan 🙈

    Maar ik had dit inderdaad ook, volgens mij zelfs rond de 7 weken zelfs pas ( moet je nagaan hoe snel alles weer vervaagd) 

    Heb zeker last gehad tot 10

    weken po en soms nog wel eens een beetje drukkend gevoel aan de linker kant. 
    Bij mij is er volgens mij geen kapsel verwijderd, had lichte kapselvorming. 
     

    Maar klopt ze zijn nu heel mooi geworden maar dat loopt allemaal nog🙈 maar dat heeft niks met dit te maken 

  9. Hi Meis, ik lees net je topic , geen idee of je het nog volgt want kan mij indenken dat dat heel lastig nu is😔

    Wat vreselijk dat jij zoveel pech hebt gehad en jouw lijf de protheses niet accepteert maar afstoot. Denk zelf ook dat ook al had je direct een kuur gekregen, je lijf daarna alsnog tegen was gaan werken. 

    Hoop dat je veel steun hebt om je heen en snap dat je er volledig door heen zit. Hoop dat je snel de kracht vind om je erover heen te zetten, indien nodig ook echt hulp zoeken meis, dit heeft je zoveel stres en ellende gebracht.Wil je een hele dikke virtuele knuffel geven, sterkte meis😘😘😘

  10. 22 uur geleden, Marlies84 zei:

    Ha Josje,

     

    Ik ben 16 december, dus een paar dagen voor jou, geopereerd door dr Zaal in Velthuiskliniek A’dam. Hier ook ongelijke borsten en een uitvergroting van de voorsituatie. Mijn arts heeft het me echter wel gezegd maar dat herinnerde ik me later pas. Ik had wel gehoopt dat ze meer had gedaan om het wat symmetrischer te maken maar helaas. 
    Ik ben al wel terug geweest en daar hebben ze mijn borsten naast de voor-foto laten zien met ongelijke borstplooien die nu rechtgetrokken (au!) zijn. Dit laatste wist ik niet eens. Had ik wel graag geweten want ik heb erg last gehad van de linker plooi!

     

    Ik heb er inmiddels vrede mee. Naar de sauna ga ik toch al niet, bij wijze van, dus weinig zullen me naakt zien.. Misschien is dat ook iets voor jou. Kijk hoe fabulous je ineens bent met je zomerkleding aan weer. Volgens mensen die het weten loop ik anders en straal ik meer zelfvertrouwen uit. Jurkjes, truitjes enz staan ineens leuk! Dat gaan een paar scheve tepels niet verpesten, toch?

     

    PS erg verschil in grootte zie ik ook niet bij je, hoor!

     

    @bent001 Ben benieuwd of we in hetzelfde schuitje zitten. Mag ik je album inzien? Dank!

     

     


    Hi @Marlies84 ik zal je toevoegen. Heb je ook een album? Ben ook erg benieuwd naar jouw situatie. Kan er bij jou helemaal niks aan gedaan worden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.