Bridgett

Gold Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Bridgett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wil je mij ook toevoegen aan je album?😊 Fijn dat het allemaal zo goed gaat
 2. Hoi Sammie, ben je nog geholpen 12 maart? ben benieuwd wat je uiteindelijk gekozen hebt?
 3. Ja, dat denk ik ook, dat er mee te maken heeft. Mijn omvang is 80. En ik zie ergens 14 cm staan. pinntest was 2 En behoorlijk leeg dus wil hij het goed op kunnen vullen had hij die 600 nodig. Hij wilde ook de borstplooi verlagen, is dat dan automatisch een double bubble? Want daar heeft hij verder niets over gezegd?,
 4. Als ik het op de foto s met de pasprotheses staat het netjes. Van de zijkant wel groot. Maar ben zo bang dat het te groot is. Als ik hier op het forum kijk in de galerij zie ik maar enkele van deze grootte. Hij heeft ook niets gezegd over welke soort van Eurosilicone het is. Wel rond . Ik zag op de website verschillende.
 5. Ik heb nu 80 b. Maar dan is mn beha open aan de bovenkant 😫. Hij heeft trouwens niets gezegd over de projectie of hoeveel procent gevuld of iets
 6. Hoi, Ik ben onlangs op consult geweest bij Dr Nio in de Parkkliniek. Mijn afspraak kon gelukkig doorgaan ondanks de Corona-crisis. Ik heb nu een lege B-cup die ook nog eens behoorlijk erg hangt. Ik was voorbereid/hoopte dat dr Nio waarschijnlijk grote protheses zou adviseren en geen lift. Maar dacht in de trant van 400 cc en hoopte op voor de spier 🀭 Helaas! 600 CC is wat hij minimaal nodig heeft . Ben er best een beetje van geschrokken toen hij de cc's noemde , daar waarschuwde hij al voor. Ok, het zag er echt wel mooi uit, maar ook wel echt heel groot. Eurosilicone 600 ,Dual Plane en de borstplooi wordt dan verlaagd , zei hij. Mij leek het merk Motiva wel ok, maar dr Nio verzekerde me dat hij al 20 jaar ten volle tevredenheid met Eurosilicone werkt, en hij hier de mooiste borsten mee kan maken. Hij legde ook goed uit waarom hij die 600 cc nodig heeft. Dus ik twijfel daar verder niet aan. Als ik de reacties hier op het forum en elders mag geloven kan ik op deze man vertrouwen en op zijn kunnen en inzicht. Maar jee, worden deze borsten niet enorm groot? Ik ben 1.69 en weeg 66 kilo. Ik zou graag wat foto's zien van meiden die vergelijkbaar hebben?
 7. Wat was bij jullie de wachttijd tussen je consult en operatie ? Ik lees veel verschillende wachttijden.Ben benieuwd hoelang jullie moesten wachten. OF gaat het over het algemeen redelijk snel?
 8. Ja bedankt, ik ga gauw kijken. Ik zie op Instagram bij Wouter van de pot mooie foto s van de demi. Maar kan er verder ook niet veel vam vinden.
 9. @Silly23 zou ik ook mee mogen kijken. ben zo benieuwd naar de demi ☺️
 10. Oh dat is vervelend, wanneer kun je terug? mag ik ook meekijken in je album ☺️