Bridgett

Gold Member
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

2 Followers

About Bridgett

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. Ik heb nog steeds een borstband 😉 Dus van geen beha naar beha. denk tot nu toe dat ik een beetje schommel tussen e en f. Er is inderdaad genoeg leuks te vinden. vroeg me meer af wat aangeraden wordt. Mag of moet je juist een beugelbeha? Dat soort dingen. Maar als ik het zo lees mag dus alles? Gewoon wat je zelf fijn vindt zitten? Of begrijp ik het dan verkeerd. Ik hoopte eigenlijk een beetje op merk-type om te proberen.. Ik heb wel die carefix Bonnie, die jij aanraden in huis gehaald. Als ik naar de winkel ga of er niet omheen kan en geen jas aan kan , draag ik die. Ik had inderdaad ook aan zo'n bralette achtig iets gedacht, maar ik weet het helemaal niet 😉
 2. Ja, ik zag het net eigenlijk . Ik ga morgen even een update plaatsen 😉 Wordt inderdaad tijd
 3. Ha meiden. Volgende week woensdagmiddag mijn 6 weken po controle afspraak. En donderdag gaan wij op vakantie. Ik moet dus voor mijn afspraak al een bikini en een gewone beha in huis hebben. Kunnen jullie mij adviseren, want ik zie door de bomen het bos niet meer. Hier in de buurt zijn weinig lingeriewinkels, dus moet echt online bestellen. Bikini: Met/zonder beugel ? Wel/Niet voorgevormd? Beha: Ik wil graag een mooie t shirt beha. En een strapless beha. Met/zonder beugel? Wel/niet voorgevormd? Welke merken adviseren? Type?
 4. Nu wel, was even m’n kids naar school aan het jagen 😄
 5. Ik had geen gaasjes. Ik had vanaf het begin enkel een borstband, en verder niets. Mijn wondje waren dus ook niet afgeplakt ofzo bij mij werd uitgelegd dat die na 2 dagen douchen. Operatie dag niet meegeteld (vrijdag) zaterdag en zondag ( dag 1 en 2) en Dna maandag douchen. je moet anders best boogie om een schema vragen. Dat hielp bij mij erg goed. Dat is beter Dna het schema van de kliniek. ik nam de oxy de eerste dagen om de 4 uur, dan verlichtte het meteen.
 6. Ik was vrijdags geholpen en mocht van Nio/Parkkliniek op maandag douchen. ik had met name rechts pijn, nog steeds is dat de borst waar ik het meest last van heb. vervelend dat je nog zoveel hulp nodig hebt. Heb jij ook de oxy gekregen en de diazepam? Dat hielp mij wel echt de dag door de eerste dagen.... ik zal je trouwens even toevoegen aan mijn album. Ik heb ook de 600 van eurosilicone. Net jouw foto s bekeken. Ziet er goed uit. ik heb er net nieuwe foto,s op gezet. heb je een band? succes met de warmte , zoveel mogelijk rustig blijven en binnen blijven. Dat scheelt denk ik.
 7. Goedemorgen, zo meid, dit gedeelte is achter de rug. En fijn geen drains. ben je tevreden over de grootte? uiteindleijk je eigen keus geweest of heeft Nio d e knoop doorgehakt?
 8. Fijn dat alles goed is gegaan. inderdaad respect voor hoe jij er mee bent omgegaan.. geen band en gene beugelbeha... Mag je dan wel een sportbeha ana, of mag je echt helemaal niets aan?
 9. Haha, nou ben benieuwd. Het is misschien wel gewoon allemaal goed ondertussen. gewoon gaan voor het mooiste resultaat , slaap lekker xx
 10. Durf het bijna niet te vragen 😂 maarre hoeveel cc wordt het nu 🙃
 11. Hoi Randa hoop dat alles goed gegaan . 600 heb je gekregen toch. net als mij, ik ben nu 2,5 week po. op tijd je medicatie nemen . succes vannacht