Bridgett

Gold Member
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

820 profile views
 1. Oh fijn dat je een oplossing hebt waar je je goed bij voelt. Maart klinkt nu nog zo ver weg, maar voor je het weet is het zover.
 2. Hoi, nee jou album kan ik zien 🀣 ik bedoelde van triesje.oeps
 3. Hoi wil je mij ook toevoegen ? Ben benieuwd ☺️
 4. Je bedoelt de oplossing van 1 borst liften en lipofilling? Of was er nog iets anders aangeboden? valt dat nu wel onder nazorg/garantie?
 5. Ik heb nog steeds een borstband πŸ˜‰ Dus van geen beha naar beha. denk tot nu toe dat ik een beetje schommel tussen e en f. Er is inderdaad genoeg leuks te vinden. vroeg me meer af wat aangeraden wordt. Mag of moet je juist een beugelbeha? Dat soort dingen. Maar als ik het zo lees mag dus alles? Gewoon wat je zelf fijn vindt zitten? Of begrijp ik het dan verkeerd. Ik hoopte eigenlijk een beetje op merk-type om te proberen.. Ik heb wel die carefix Bonnie, die jij aanraden in huis gehaald. Als ik naar de winkel ga of er niet omheen kan en geen jas aan kan , draag ik die. Ik had inderdaad ook aan zo'n bralette achtig iets gedacht, maar ik weet het helemaal niet πŸ˜‰
 6. Ja, ik zag het net eigenlijk . Ik ga morgen even een update plaatsen πŸ˜‰ Wordt inderdaad tijd
 7. Ha meiden. Volgende week woensdagmiddag mijn 6 weken po controle afspraak. En donderdag gaan wij op vakantie. Ik moet dus voor mijn afspraak al een bikini en een gewone beha in huis hebben. Kunnen jullie mij adviseren, want ik zie door de bomen het bos niet meer. Hier in de buurt zijn weinig lingeriewinkels, dus moet echt online bestellen. Bikini: Met/zonder beugel ? Wel/Niet voorgevormd? Beha: Ik wil graag een mooie t shirt beha. En een strapless beha. Met/zonder beugel? Wel/niet voorgevormd? Welke merken adviseren? Type?
 8. Nu wel, was even m’n kids naar school aan het jagen πŸ˜„