Ga naar inhoud

rozebooz

Leden
  • Aantal items

    162
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door rozebooz

  1. Op 16-5-2020 om 12:25, renaate01 zei:

    Het aftellen is nu dan echt begonnen, nog 12 dagen tot de operatie! Ik voel nu al wat lichte spanning over hoe het er straks uit zal gaan zien maar heb er alle vertrouwen in. De twijfels zijn ondertussen allemaal weggenomen. Ik ga er vol goede moed in. 

    Voor degene die het willen volgen, ik heb een foto geplaatst van mijn voorsituatie. Zeker niet iets om trots op te zijn en ook niet makkelijk om plaatsen maar het zal goed zijn om na de operatie het verschil te kunnen zien. 

    Super fijn dat je dat je er met zoon goed gevoel naar toe leeft!. En twijfels allemaal zijn weggenomen. 😊 Ik neem aan dat de arts als je vragen duidelijk kon beantwoorden.👌🏻 En straks lekker je tijd nemen voor je herstel en rust pakken.

  2. Oeff jah. Die eerste dagen a weken echt lekker rustig aan doen hoor :) gewoon ook bewust om gaan met tillen en bewegingen. Het is maar voor even. Je kan maar 1 keer de eerste x herstellen. Even afzien maar ook van genieten met netflix of een boek en wanneer het beter toelaat een rustig kleine wandeling.

     

    Met een herstel dat je er gekneusd en blauw uit ziet zien we wel vaker en hoever ik weet in de meeste situaties hoeft dat niet erg te zijn. Ze hebben toch wat gedaan tijdens zo operatie, zeker de 1ste en daardoor kan bloed in het weefsel komen wat door het lichaam wordt opgeruimd door loop van tijd. Heb je het blauwe aan beide kanten wel een beetje?. En ben je toevallig ook rechts handig qua tillen enzo?. Kan best zijn dat het gewoon flinke zwelling is hoor. Lekker rustig aan doen.

     

    Zo op het eerste gezicht zie ik op de foto's wat ik denk dat het leek om mijn situatie. Enkel mooi begin! Maar een foto vanaf onderen. (Even je gezicht misschien weg poetsen 😛 ) zou misschien nog iets beter beeld geven. Dus echt vanaf je buikzijde dat ie de onderkant en het volume vanaf die kant van je boobs ziet.

  3. 5 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Jiehoe zojuist bericht gekregen dat 23 juni mijn linkerprothese opnieuw geplaatst zal gaan worden! Ideale timing met nog 5,5 week voor mijn vakantie. Helemaal happy!!!

    Wat super fijn vooruitzicht zeg.!! Dan kan het niet anders dan dat het goed zat hersteld is tegen de tijd dat je op vakantie gaat met die 5,5 weken.😁 En zag dat de wond nu eigenlijk dicht was?. Nog steeds alles goed?. Hoop het wel.🙂

  4. @Nog even wachten.. aaa ik zie je berichtje nu pas😳🙈

     

    @Imke1991 hoe gaat het nu met je?. Wanneer was je borst gezwollen?. Eigenlijk al meteen na de operatie of later pas? En heb je ook gemerkt het moment van zwellen zelf? Ik hoop dat het goed met je gaat! Maar ben wel even benieuwd. Zou ik misschien morgen meekijken in je album?. 

     

    Zelf heb in 2 maal een bloeding gehad helaas, 1ste keer had ik al pijn van de operatie zelf en daardoor niet extreem meer last maar was echt duidelijk voor mijzelf dat er iets gebeurde. 2de x ook eigenlijk niet duidelijk last, dit was direct rustig na de operatie en merkte ik minder gezien ik al "ruimte" had.

     

    Liefs!

  5. Op 9-3-2020 om 21:48, stiens zei:

    @dientje 

     

    Nee, ik heb hem geen foto's laten zien. Ik was zo op van de zenuwen op dat moment...

     

    Allereerst wou ik een anatomische vorm, maar begon me dan in te lezen over motiva en wou dit merk toch liever dan mentor.  Heb dan besloten om de anatomische achterwege te laten, en te kiezen voor motiva ergonomix, zeker omdat deze weg heeft van de anatomische vorm.

     

    Heb toen wel na de consultatie aan het onthaal gevraagd of er ook met demi gewerkt kon worden en toen zei de dame van niet. Had een paar dagen voor de consultatie foto's gevonden van full implantaten met de uitkomst die ik wil, waardoor ik dit ook niet meteen erg vond dat de demi niet mogelijk was. Heb dan nu het hele weekend ook veel foto's op real self zitten bekijken en daardoor toch schrik gekregen.

     

    MAAR... Dan ben ik er ook achter gekomen dat Verdonck de demi vooral aanraad voor bredere lichamen en dat heb ik absoluut niet... EN in mijn zoektocht ben ik dan terug op die foto's met mooie resultaten terecht gekomen waardoor ik terug gerust gesteld ben. Op de intstagram pagina van drzekeriyakul staan een paar resultaten van de full die 1 jaar  PO tonen. Deze ga ik zeker aan Verdonck laten zien, en ook wat ik niet hoop te bekomen. Hopelijk is hier nog even tijd voor, voor de operatie. 

     

    Ik zal nog even de voorbeelden laten zien:

    https://www.instagram.com/p/BnF2X0JnjX2/

    https://www.instagram.com/p/Btk4FltAlRc/

    https://www.instagram.com/p/BlA8gXqneIC/

    https://www.instagram.com/p/BlXJxHpAXSj/

     

    Voor de operatie zelf heb ik geen schrik, maar het herstel daarentegen... Ik ben een buikslaper, kan niet rechtop slapen zonder pijn aan mijn staartbeen (blessure) en dus ook niet lang zitten, en heb vorige week mijn dijbeen gekneusd en een spierscheur waarvan ik nog altijd krampen heb tijdens het liggen. Wordt leuk om een houding te vinden. Daarbovenop is het de dag na de operatie de begrafenis van mijn peter... Ik hoop dat ik fit genoeg ben om te gaan. Waarschijnlijk zal ik wel iets moeten verzinnen over gekneusde ribben ofzo.

     

     
     

    Zat even beetje te lezen op het forum en zag dat jij deze foto's van Instagram had gedeeld van een arts. Had eerder overheen gelezen denk! Ik heb zelf nu ook ergonomix, dan wel de demi. Is dan niet de full, maar materiaal is nog wel hetzelfde, enkel iets minder projectie. Heel mooi en geruststelt om te zien dat ook nog best groot verschil tussen een half jaar en een heel jaar bij deze implantaten. Thanks voor het delen.!  

     

    Ik las dat bij jou al vrij goed begint te helen en naturel er uit zag?. Helen je littekens ook al beetje mooi inmiddels met de siliconenpleisters die je had besteld? Fijn zeg zo snel al na de operatie al zo naar wens er uit ziet 🥰 geniet er van!!

  6. wat fijn, maar tegelijkertijd ook weer vervelend  dat ze niks hebben kunnen vinden. Hoop dat de antibiotica iets mag doen. Goed dat je toch nu doorgestuurd wordt en ze er verder naar gaan kijken. En goed naar je eigen gevoel blijven luisteren, niet altijd fijn, maar vaak klopt het wel als er toch wat aan de hand is. Dan kunnen ze het hopelijk snel en goed voor je oplossen.

     

    Toff dat je je situatie tot zover hebt willen delen. Misschien ook wel fijn gezien niemand echt in je omgeving van je operatie weet? Zelf heb ik het ook een tijd voor mijzelf gehouden omdat ik het niet nodig vond dat veel mensen het wisten. Uiteindelijk moest ik wel/of het was meer een stuk makkelijker door complicaties en een nieuwe operatie om het meer gaan delen. Dus ik ben naar mensen vrij open er over geweest en eerlijk gezegd heb ik dat wel fijn gevonden. Ik was bang aan de ene kant voor gekletst, maar heb heel veel lieve reacties gekregen. Plus het verbaasden mij hoeveel dames zelf ooit de keus hebben gemaakt of er over nadachten. Doe waar jezelf prettig blij voelt, maar misschien is het wel fijn om een vriendin het te vertellen :) en anders kan je hier nog altijd je ei kwijt!

  7. Haii, wat vervelend zeg dat je zoon tijd na je BV nog met regelmaat zoon last hebt. Lijkt mij niet goed het opzwellen, zeker als dat best veel is en nu beetje blijft zitten, maar fijn dat de huisarts er wel naar wil laten kijken.!  Ik heb wel eens vaker gelezen dat dames na een aantal weken a maanden nog last hebben, maar dan leek dat vanzelf weer te verdwijnen gezien je later niet echt nog iets over las. Plus 7 maanden vind ik best veel. Fijn dat je vrij snel terecht kan voor de onderzoeken en hoop voor je dat deze beetje fijn en soepel verlopen. Ik zelf ben erg benieuwd wat het uiteindelijk is, zou je dat tegen die tijd eventueel willen delen?. Hoop dat het iets is voor je dat makkelijk is op te lossen. :) ! 

  8. 30 minuten geleden, Es1234567 zei:

     

    Tuurlijk! Alles op zijn tijd! Hopelijk gaat het herstel goed! En verloopt het naar wens  Ik kon in dit topic niet wat terug vinden over je complicaties. Was het gewoon pech of ook slechte nazorg / beoordeling door de kliniek zelf? Ben benieuwd omdat ik daar zelf dus nog geopereerd ga worden! Kan ik het in een ander topic nalezen? 

    Ik denk dat de arts kundig is en de zusters en verpleegsters echt ontzettend aardig. Zeker Tanne.?

     

    Ik stuur je later even een privé berichtje ? is denk wat handiger voor nu. Heb je al een datum? ? Of is denk helemaal afhankelijk van het virus hé.

     

     

  9. 2 uur geleden, Robijntje02 zei:

    Haha @rozebooz ik heb ook 'nep' borsten hoor! Wist niet goed hoe ik t moest zeggen, vandaar de aanhalingstekens ?.

    Had idd ook kunnen zeggen 'borsten die een borstvergroting hebben ondergaan..., maar ja, dit was wat korter/makkelijker, 1 woord ?; maar zeker niet denigrerend bedoeld hoor ?

    Snap ik hoor.! Haha. Vatte het ook niet verkeerd op hoor. Vind enkel net wat mooier klinken.?

     

    @Es1234567 laat ik het zo zeggen. Ik ben een geluksvogel denk ik. Uhuum..? Not...

     

    Al heb ik het idee dat ik met de laatste operatie in goede handen ben bij een arts die zijn uitersten best doet. Verder wil ik er later op terug met mijn ervaring als ik er aan toe ben, gezien ik nu nog herstellende ben voelt dat nog beetje te vroeg ...Eerst zou ik een beetje het resultaat willen afwachten, positief of minder positief en nog een eind consult met mijn arts. Dat hij ook kan kijken of alles goed lijkt en ik horen wat hij precies heeft gedaan. Als het goed is begin mei, maar misschien later..? dan heb ik het gevoel denk ik dat ik beter dit hoofdstuk kan afsluiten en kan delen zodat andere dames iets eventueel weer aan mijn ervaringen hebben. 

  10. 9 uur geleden, Robijntje02 zei:

    Hallo @rozebooz ik ben ook erg nieuwsgierig, vooral om te zien hoe 'nep'borsten er na een aantal jaar uit gaan zien...

    Wat vind je zelf; zijn jouw borsten erg veranderd na een paar jaar (wat betreft vorm, stevigheid, hang, volume bovenin etc)  of valt t bij jou wel mee?

    Mag ik ook in je album kijken als deze klaar is? 

    Vast bedankt! ?

    Haii @Robijntje02, ik noem het liever gewoon borstvergroting.? "Nepborsten" klinkt zo goedkoop en dat waren ze helaas zeker niet.? Haha 

     

    Even nog verder voor de opheldering @Veerveertje en @Es1234567, Ik ben niet het goede voorbeeld om te laten zien hoe een borstvergroting na 3 jaar er uit ziet. Ik heb 2 hersteloperatie ondergaan aan 1 zijde en 7,5 weken terug een wissel aan beide borsten bij een andere kliniek. ? 

  11. @stienskan mij heel goed voorstellen dat je daar ongerust over bent, ik ben daar zelf ook geweest. ? Vandaar dat ik het wilde delen zodat jij en eventueel ook andere dames een idee hebben hoe het kan bijtrekken. Je hebt het in ieder geval gemeld bij je arts wat goed is dat hij hiervan ook op de hoogte is. Verder goed verzorgen en daar constant in zijn. Echt wel enkele weken/maanden de tijd geven voor verdere herstel. Kan zelfs zijn dat het litteken straks nog donkerder wordt iets harder en minder mooi en daarna pas echt de goeie kant op gaat.! Ieder lichaam is anders.

     

    Het is ook maar net welke techniek de arts gebruik, hoe "mooi" de littekens er kort na de operatie er uit zien. Maar op langer termijn komt het nagenoeg altijd allemaal goed ?

    • Like 1
  12. Fijn dat Wouter vd Pot je nog heeft gebeld vind dat super netjes in zoon situatie! En fijn dat je nu beter gevoel bij je lichaam hebt? 

     

    Denk zelf dat het virus niet nog wel tijd zal duren? zal even afwachten zijn wanneer we weer wat meer mogen reizen en in NL de dingen weer beetje normaal gaan verlopen. Eerst hier met ze alle doorheen komen ? en hoop voor jou dat je snel een mooi setje hebt ?

  13. @bent001 oeff!! ? is toch even wat meer werk al mijn foto's uit zoeken van afgelopen 3 jaar en passend maken in 10 foto's (veel collages maken ?) die in mijn album mogen. Kan daarna ook niet ordenen en slepen tussen de foto's en wil de tijdlijn kloppend houden met mijn operaties en herstellen ? Ik voeg je toe als het wat lijkt en beetje omschrijving er bij heb staan. Dan heb je beetje idee.!

     

     

  14. 2 uur geleden, stiens zei:


    dank u! ? ja haha echt alles ziet er beter uit met boobs! Ik kan nu zó veel meer aandoen ? meteen al mijn bikini’s en kleedjes met decolleté gepast haha, zo blij dat ik nu niet meer moet sukkelen met al die vulling... droeg afgelopen zomer 2 vullingen boven elkaar in een bikini zodat ik toch niet helemaal plat was ? was echt een gedoe om het natuurlijk te laten lijken. Echt chapeau aan alle vrouwen die er geen moeite mee hebben om plat in bikini te verschijnen. 
     

    Wel ik heb antwoord gekregen van de kliniek dat mijn litteken er voorlopig oké uitziet en het waarschijnlijk wel zal wegtrekken. Oef ? En het korstje aan het andere litteken is ook gewoon een korstje en geen draadje. Heb siliconen pleisters besteld om de kans op hypertrofische littekens te verkleinen. Fingers crossed ?

     

    Ben geen dokter, maar uit eigen ervaring?(plus altijd belangrijk om idd met je arts te communiceren bij onrust!). Ik vermoed wat je nu qua hobbels die je ziet, je hechtingen nog zijn die nog aan het oplossen zijn en je weefsel nog goed moet herstellen. De hechtingen verliezen op gegeven moment na 2 á 3 weken hun doel qua hechten, dan is het de huid en wond zelf die al dicht genoeg is. De restanten van de oplosbare hechtingen die nog niet volledig weg zijn hebben nog wel wat tijd nodig. Normaal ontstaat er om de hechting een heel klein beetje ontsteking reactie en hierdoor lost het op. (Niet dat het rood dik en warm wordt hoor!). Maar dus minimaal.

     

    Soms lost een klein stukje een dikker knoopje of een puntje die niet onder de huid zit minder goed op. Zo wie zo wanneer het met lucht in contact staat lost het minder goed op. Dan kan je dit na enkele weken nog terug zien. Zelf had ik deze week (7 weken PO) een heel klein puntje die toch nog irriteerde waar een mini stukje hechting uitkwam die net niet goed weg wou.

     

    Littekens kunnen met 2 a 3 maanden minder mooi er uit gaan zien. De kleur die donkere kan worden en weefsel dat stijf nog is. Dan ja verloop van tijd zal dit beter worden. Met 1 a 1,5 jaar is een litteken vaak uitgerijpt.

     

    De huid goed gehydrateerd houden ondersteund het herstel. Door onder andere kan dat met silicone creme of pleisers, deze hebben vaak baad bij hypertrofisch of keloïd litteken om het litteken vlakker te laten herstellen. Info wat je veel op internet terug leest :De beschadigde huid is niet in staat een goede vochtbalans te onderhouden. Siliconenpleisters vormen een zuurstofdoorlatende, ademende laag op het litteken en zorgen voor herstel van de vochtbalans van de huid. Ontstekingsreacties zoals pijn, jeuk en roodheid worden zo verminderd. Siliconenpleisters hebben ook invloed op de vorming van nieuw collageen in het litteken. Door een statische lading tussen de pleister en de huid zorgt de pleister ervoor dat het collageen beter verdeeld wordt.

     

    bij mijzelf en ik ben inmiddels meerdere keren open gesneden ? is het altijd van hobbel bobbel weer vrij netjes vlak geworden.! Wel met veel tijd. Maar denk dat het bij jou ook wel goed gaat komen. Even de tijd geven.?. Zelf vind ik de hansaplast siliconenpleisters makkelijk en fijn in gebruik. Knip ze gewoon wat kleiner. Verwijderen doe ik onder de douche. Dan laten ze net wat zachter los, plus makkelijk daarna wassen met zeep en water. Zeker met dat kleine korstje die je nu nog even hebt zou ik beetje voorzichtig met verwijderen zijn. Meer dat het zeer kan doen met verwijderen als je het droog er af haalt en dat korstje net wat mee kan komen.  Misschien heb je er iets aan. Succes ! ?

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.