Ga naar inhoud

Noor45

Leden
  • Aantal items

    630
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    13

Berichten die geplaatst zijn door Noor45

  1. 11 uur geleden, Lucy2015 zei:

    @Noor45Dank je! Bij een eerste borstvergroting worden er eigenlijk nooit drains geplaatst, maar bij een prothesewissel waarbij de kapsels weg gehaald worden wordt het wel vaak gedaan. Maar goed ook, want de eerste 24 uur kwam er in totaal 650 ml vocht in de drain flessen. Na de eerste dag nam die hoeveelheid heel snel af. Uiteindelijk kwam er na 5 dagen nog 35 a 40 ml per kant per dag bij en toen mochten de drains eruit. Erg fijn dat al dat vocht niet in m'n borsten zit. Ik heb even in jouw album gekeken en jou borsten zijn super goed gelukt. Echt prachtig geworden! 

    Zo dan! Dan is idd veel vocht. Wist ik niet dat je bij een wissel wel vaak drains krijgt. Dank je voor het compliment. Vind het bij jou ook super mooi geworden! Nu al!! 

    • Like 1
  2. 9 uur geleden, Denise1987 zei:

    @Noor45 jou borsten zijn ook super mooi zeg. Dit is dan 335 cc, als ik dit zo zie dan denk ik dat 365cc wel goed is.

    Ik heb inderdaad gedacht om nog ergens anders heen te gaan. Maar dat brengt me waarschijnlijk nog meer in verwarring🙃 ik ben nu vooral heel veel aan het speuren op dit forum enzo. Om een beetje te zien hoe 365cc en 405cc eruit ziet.

    Ik neig voor nu toch meer naar 365cc.

    Ik hoop daarmee het resultaat te behalen van mijn borstvoedingsperiode.

    Ook voelde de pc wel heel vertrouwd en eerlijk. Mede omdat hij mij de tepelcorrectie niet adviseerde. Maar te kijken of de borstvergroting het misschien al oplost. Hij kan zo makkelijk 1700 euro extra binnen harken. Dus dat vind ik dan wel netjes.

    Vandaag heb ik zakjes met 365cc gemaakt en in mijn bh gestopt🤣🤣 en dat zag er kwa formaat goed uit.

    Alleen als ik de foto's bekijk van de passessie met 350 cc, vind ik het op de foto's weer heel klein uitzien😅 

    Denken jullie dat de 365cc genoeg is om te bereiken wat ik had in de borstvoedingsperiode? Een d cup?

    Ik heb zelfs maar 300cc. Ik heb anatomisch dan heb je minder cc nodig geloof ik. Ik ben van een kleine b75 maar een grote d75. Ik had achteraf liever 350cc gehad. Maar geen 400cc. Mijn borstbreedte is net als bij jou 13,5 cm. Ik zou ook goed luisteren naar wat je chirurg zegt. De mijne zei dat ik niet groter moest gaan dan 350 cc met de protheses die ik nu heb. Wat een puzzel he 😅. Ga anders nog lekker een keer passen bij je chirurg. 

  3. 20 uur geleden, Denise1987 zei:

    @Noor45ja dat moet ik ook even navragen. Want het staat niet op het behandelplan heb ik net nagekeken 🙃

    Screenshot_20210915-211304_Outlook.thumb.jpg.1651481a90793d3be4ae08910dd0fece.jpg

    Is het misschien nog een idee om bij een andere kliniek op gesprek te gaan als je nog twijfelt over de maat? Ik heb drie chirurgen gezien en de een legde echt weer andere dingen beter uit dan de ander. Aan de andere kant bracht me ook verwarring al die verschillende adviezen. Ik heb je toegevoegd aan mijn album. X

  4. 4 uur geleden, Lucy2015 zei:

    @Noor45 Altijd leuk om in je album te kunnen kijken! Ik heb je ook toegevoegd aan mijn album. Ik ben nu 13 dagen p.o. na mijn kapselverwijdering en prothesewissel. De eerste borstvergroting in 2007 had ik McGhan 335 cc Medium Height Full Projection anatomisch achter de spier en toen duurde het heel erg lang voordat ze in model zakten. Ik had de eerste maanden 4 borsten, het duurde echt een aantal maanden voordat m'n oude borstplooi niet meer te zien was. Ik heb me toen wel afgevraagd of dat goed ging komen, maar uiteindelijk verdwenen de plooien spontaan en kwamen m'n borsten toch goed in model en ben ik er 14 jaar blij mee geweest. 

    Nu na de wissel heb ik Polytech Replicon Extra High Projection anatomisch 380cc achter de spier (met polyurethaan/microthane buitenkant). Dit is ongeveer dezelfde maat als ik eerder had en ik denk dat ze daardoor nu al veel sneller in model komen, omdat mijn borstspieren niet meer zoveel op hoeven te rekken. Het scheelt wellicht ook dat ik 5 dagen drains gehad heb, daardoor heb ik een stuk minder zwelling dan de eerste keer. En omdat mijn implantaten een polyurethaan buitenkant hebben zullen ze blijven zitten waar ze nu zitten (klittenband idee). Ik vind ze nu al goed gelukt en denk niet dat ze nog heel veel gaan veranderen, alleen misschien nog wat zwelling die vermindert. 

    Erg mooi!!! Nu al!! Wat fijn die drains. Deden ze dat standaard? Bij mij in elk geval niet. Zwelling zat tot aan m’n keel. Vond het geen pretje. En wat een geduld heb je gehad bij je eerste bv! Dan valt het bij mij nog mee. Ik heb je ook toegevoegd aan mijn album. X

  5. @Nimbo wat super naar dat je je zo voelt. 
    Ik voel met je mee. Ik ben nu na ruim vier maanden wel blij maar heb serieus veel pijn gehad en vond ze zeker in het begin niet heel mooi. En dan al die nare berichten over silicone.  Wat had ik gedaan!! 
    Maar nu worden ze steeds zachter, nog elke dag mooier, ik voel ze niet meer, kan alles weer, ik sport weer volop. En ik ben nu wel blij. Soms bekruipt me weer het gevoel; helemaal toen ik teveel documentaires had gekeken waar siliconen heel slecht uit komen. Toch lukt het me nu wel beter om dat los te laten. Je bent pas heel recent geopereerd en nog volop herstellende. Dat brengt ook veel emoties met zich mee. Het komt goed.  X

  6. 1 uur terug, Lucy2015 zei:

    Hoi @Denise1987Volgens mij was mijn borstbreedte aan de rechterkant 12 en aan de linkerkant 12,5 cm (ik weet het niet meer 100% zeker).

    M'n implantaten nu zijn 11,8 cm breed en ook 11,8 cm hoog (6,1 cm projectie). 

    M'n omtrek ónder de borsten is 68 cm. 

    Het is inderdaad goed om meteen de juiste keuze te maken. Maar, ook een overweging is dat als je over 10 tot 15 jaar opnieuw onder het mes moet om ze te vervangen je dan meestal ook weer wat grotere prothesen krijgt als je tenminste geen borstlift wilt. Als je nu kiest voor de maximale grootte, dan kun je over 10-15 jaar misschien moeilijk nóg groter en zit je dan misschien aan een borstlift vast. Maar van de andere kant, het belangrijkste is dat je er na de operatie nu super tevreden mee gaat zijn. Dus als je zéker weet dat je groter wilt dan zou ik even terug gaan naar de pc om te bespreken of dat mogelijk is. 

    @Lucy2015 ik heb dezelfde protheses als jij met ook een high projection , medium night . Niet veel hebben dat hier. Ben heel benieuwd hoe het er bij jou uitziet. Ik wil je ook toevoegen aan mijn album als je dat leuk vindt. Ik ben nu 4,5 maand PO. 
     

    @Denise1987 wat een mooie foto’s. Ik heb ook een borstbreedte van 13,5 cm.  Doordat ik voor een high projection gekozen heb lijkt de slechts 300 cc vanaf de zijkant groter dan als ik geen high projection had gehad. Dus ms goed om ook nog goed door te vragen welk soort protheses je krijgt. 

  7. 5 minuten geleden, Jenster zei:

    Precies! Jij bent mijn grote voorbeeld! Ik hoop zo dat het zo gaat worden! Heb net weer foto’s gemaakt, het is nu al zoveel weer veranderd!  
    En ja! Het is net alsof de protheses op de kop zitten, maar mijn foto’s lijken erg op die van jou. Onze voorsituatie was ook behoorlijk gelijk. Alleen mijn tepels zaten niet symmetrisch. Ben heel benieuwd hoe dat uiteindelijk gaat worden. Het wordt nu alleen maar mooier 😍

    Het kost gewoon wat meer tijd voor ze op z'n plek zitten maar dat komt allemaal goed! Denk dat het heel mooi gaat worden. 😘

     

  8. oh dat gaat echt mooi worden hoor! Jij hebt net als ik en korte afstand aan de onderkant dus het kost tijd om de protheses te laten zakken. Het is precies zoals het er bij mij uitzag de eerste dag! Echt, ik kan je de foto laten zien. Vond het net of de protheses op z'n kop zaten, volume bovenop ipv onderin. Dat komt dus met de tijd vanzelf goed.

    Enne.... heb jij geluk, aangezien je bij mij het heel mooi geworden vindt 🤣; dan weet je hoe het er straks uit gaat zien ☺️

  9. 4 minuten geleden, Jenster zei:

    Heb weer een prima nacht achter de rug. Nog steeds geen pijn. Heb een klein beetje spierpijn bovenop mijn schouders. Verder niks. Ik vind het een beetje eng worden, het gaat veel te goed…….heb de pijnstilling maar gehalveerd nu.

    Heb gisteravond klein blokje om gewandeld, was ook fijn.  Ik ben blij dat ik de hele week bij hubby ben, anders weet ik zeker dat ik teveel zou gaan doen!!

    Heb jullie adviezen goed in m’n oren geknoopt. Doe echt niks, loop beetje door huis. 
    Zal zo eens kijken of ik wat foto’s van gister kan uploaden. 

     

    wat super fijn dat het zo goed gaat! Ik had na 1 dag al de zwelling tot aan m'n nek zitten en daarna kwamen de blauwe/zwarte plekken al gauw. Denk dat jij die niet krijgt. Ik had ook gelijk pijn toen ik uit narcose kwam. Kon niet op m'n rug liggen want dat brandde op m'n borstkas. Geloof niet dat jij deze dingen herkent. Dus lekker genieten en vooral zorgen dat je niet teveel doet en je armen laag houdt. Ben benieuwd naar je foto's!!

  10. Zojuist, Jenster zei:

    Dat idd mijn valkuil! Gelukkig fluit hubby me terug. Ik mag echt niks. Niet eens m’n eigen ontbijt maken 🤣. Ik ga straks douchen en dan maak ik wat foto’s! Ben zo benieuwd hoe het er nu uitziet. Voor mijn gevoel staan ze erg ver uit elkaar en heb ik sideboobs. 

    Goed je rust pakken. Geniet van je douche!! En lekker laten vertroetelen. X

  11. 2 uur geleden, Jenster zei:

    Girlszzzzzzz ik ben sinds 13 uur weer thuis! Wat heb ik een fijn traject gehad. Lieve meiden/jongens in Boerhaave! 
    7:30 gemeld, hubbie was mee. Vragenlijsten ingevuld en toen werd ik opgehaald. Ik had verwacht knetter zenuwachtig te zijn, maar dat was ik niet. Ik had er gewoon heel erg veel zin in! Ben in slaap gevallen met Aruba in gedachte, 1 van BFF is daar nu op vakantie en had me gespamd met foto’s haha. Vrolijk gaan slapen en vrolijk weer wakker geworden. En volgens de vpk had ik meteen weer praatjes voor 10! Klopt ook wel, heb geen moment gehad dat ik me wazig ofzo voelde. dus toen ze m’n hubbie ging bellen om te zeggen dat alles achter de rug was vroeg ze of ik hem het zelf wilde vertellen. Dus ja: dat wilde ik wel. En toen kwam ze met de spiegel! Wauw! Ik heb gewoon tieten!!! Ze zitten natuurlijk nog erg hoog, maar ik ben nu al zooooooo blij!

    nou, en toen weer naar zaal, om ff het herstel vd narcose te monitoren. Maar alles ging voorspoedig, zat binnen 15 min op toilet om te plassen. Dus alle vitale functies kwamen goed op gang. Incl trek in koffie hahah. Dus dat heb ik gekregen. Met een lekker ontbijtje, Griekse yoghurt en lekker vers fruit. En toen was het een kwestie van de tijd uitzitten. Ontslaggesprek gehad en hup naar huis. En daar zit ik dan. Voel me goed, zal nog wel de adrenalinerush vd operatie zijn. Ben niet moe, heb geen pijn. Ik kan denk mijn gevoel het beste alsvolgt omschrijven: ik voel dat ik borsten heb..dat zal zeker gaan veranderen als de zwelling toe gaat nemen, maar nu is het echt niet noemenswaardig. 
    ben heel benieuwd hoe het verder gaat verlopen, of ik een beetje kan slapen vannacht, in hoeverre de pijn/zwelling gaat toenemen..

     

    girls, ik ben nu al happy! Dat gevoel kan ik niet goed omschrijven, hubby en mijn 2 bff’s zeggen dat ik straal. Dus daar houden we het dan maar op!. Dat je op je oude dag zo intens gelukkig kan zijn met het feit dat een langgekoesterde wens tóch in vervulling is gegaan!

    Ik word gewoon helemaal blij van je verslag!! Wat een voorspoedige dag!! 
    gefeliciteerd met je twee nieuwe bffs! ☺️

  12. 21 minuten geleden, boob1234 zei:

    @Noor45, @Von5385, @RN27even benieuwd. Is jullie bh maat nog veranderd ten opzichte van 6 weken po. Nu best wat bh’s aan het shoppen, de duurdere zitten het beste. Maar ook wel weer zonde als ze over een paar maanden niet meer passen 😏

     

    Ik heb net een foto toegevoegd met een paar bh’s. Over een 3 dagen 6 weken po, dus weer sporten! Zal dan ook een nieuwe foto van de voortgang. Geeft met een selfie een wat vertekend beeld, dus moet even manlief inschakelen 😅

    Wauw wat mooi!! 
    staan je allemaal heel goed. Mijn maat is 75D gebleven ☺️  En ben ook helemaal los gegaan 😅

     

     

  13. 1 uur terug, Wendy2020 zei:

    He meiden, @Annemonde @Von5385 @Lottje72@Noor45

    Wat leuk al jullie reacties weer! Gisteren inderdaad op controle geweest. Hij vond het er erg goed uitzien, maar vertelde wel dat het bij mij iets langzamer gaat. Dat ze ’s ochtends harder zijn hoort er echt bij en met de littekens precies hetzelfde. Hij adviseert echt een jaar lang tweemaal daags de littekencreme te blijven smeren. Ook gaf hij aan dat hij bij mij echt nog wel verwacht dat ze wat meer gaan zakken en wat zachter worden, daar ben ik dus stiekem wel blij om. (al ben ik nu al erg tevreden hoor!)

     

    Hij heeft gezegd dat als er iets is ik altijd tussendoor mag komen, aangezien zijn wachttijd al tot april(!!!) is nu… niet normaal he. Hij zou het leuk vinden als ik na een jaartje nog eens langs zou komen om het eindresultaat echt goed te kunnen zien,  maar hij begrijpt het ook als ik dit niet doe aangezien ik natuurlijk niet echt naast de deur woon.

     

    Naar de sauna mag inderdaad gewoon! Alleen oppassen met de infra rood sauna, liever niet. Maar dit is volgens mij bij de meeste ook wel bekend!

    Goed om te horen! Nou echt precies als mijn controle. Ik moest ook nog echt geduld hebben en het gaat bij mij ook langzamer dan gemiddeld maar het gaat goedkomen. 
    van de infrarood wist ik niet. Dank je voor de tip. Kunnen ze daardoor verbranden ofzo ?

  14. Op 7-9-2021 om 12:14, Wendy2020 zei:

    @Lottje72Lief dat je het vraagt! Is alweer een tijdje geleden dat ik op het forum heb gekeken. De tijd vliegt voorbij! We hebben ook sinds een aantal weken een puppy in huis, dus daar gaat enorm veel tijd naar toe. Maar tegelijkertijd ook super leuk!
    Het gaat goed! Ik heb a.s. donderdag mijn laatste controle bij Blooming dus ik ben benieuwd wat Dr. Van der Pot ervan vindt. 
    Ik vind mijn borsten in de ochtend nog wel hard aanvoelen, en ik vind mijn littekens nog wel erg donkerrood en zichtbaar, maar dit heeft allemaal tijd nodig denk ik dan maar. Ik smeer netjes ’s ochtends en ’s avonds de littekencreme en hoop dat het dan vanzelf in de loop van de tijd wat lichter wordt. 
    Ik ga komende maand voor het eerst een dagje naar de sauna. Op de een of andere manier vind ik dit opeens spannend, vond ik daarvoor nooit haha. Terwijl ik juist had gedacht dat ik nu vol zelfvertrouwen naar de sauna zou gaan. Speelt meer in mijn hoofd denk ik.

    Ook hoop ik dat mijn borsten nog wel iets zachter gaan worden en wat meer zakken. We zijn nu toch al 4 maanden verder.. maar misschien blijft hier geduld ook het toverwoord. 
    @Frukje @Goow@Noor45@Von5385

     hoe gaat het met jullie meiden?

    Ha @Wendy2020 ik had 2 weken geleden ook een klein verslagje geschreven onder mn eigen topic.. het is zo herkenbaar wat je schrijft en aan de reacties van van de anderen die ongeveer even ver zijn, hebben we allemaal hetzelfde. bij mij zijn ze ook nog wat hard en littekens zijn nog rood/paars. Maar ik moet zeggen... het lijkt echt steeds beter te worden.

    Ik zou ook graag weer naar de sauna gaan maar vind het ook een soort van spannend door de littekens.

    Wat super leuk een puppy!

    Succes vandaag met je controle. Laat je weten hoe het is gegaan?

  15. Op 7-9-2021 om 22:13, houtje zei:

    Hoi @noor45, idd leuk dat je nog aan me denkt. Maar het is bij jou verhaal net of ik het zelf geschreven heb. Ik vind de mijne ook de ene keer mooier dan de andere keer. De bolling zit bij mij ook vooral bor boven. Onder is het nog slap en leeg. Had gehoopt dat dit al meer gevuld zou zijn na 4 maanden. Hopelijk komt het idd nog. Mijn littekens lijken door het zakken van de implantaten ook steeds pijnlijker te worden omdat het strakker gaat staan. Met 6 maanden heb ik nog een controle hopelijk krijg ik dan ook te horen dat het allemaal nog goed komt en de onderkant gevuld gaat worden.

     

     

    @houtje hoi! Wat een herkenning bij ons allemaal nu we 4 maanden verder zijn! Ook wel een opluchting. Ik denk ook dat we nog wat meer geduld moeten hebben. Ik zie m'n borsten nog steeds veranderen. Gelukkig heb je nog een controle staan. Ben benieuwd wat er dan tegen je gezegd wordt over jouw littekens en bolling aan de onderkant. x

  16. Op 6-9-2021 om 20:23, Marietjuh zei:

    Jaaaa ben zo blij met ze.. zat laatst de foto's te bekijken van de borsten die ik als voorbeeld had maar vind mijn eigen borsten uiteindelijk de allermooiste 🥰

    Fijn om te horen.. ik heb ook veel aan jou gehad, al liep ik een paar maanden op je voor!

    Die bolling onderaan gaat bij jou ook echt nog goedkomen, is een kwestie van tijd maar ze zijn nu al prachtig! 😍

    We vergeten snel hoe ze waren maar zat laatst te kijken naar foto's van ervoor en het verschil is toch wel meer als je denkt.. zou ze nu echt niet meer kunnen missen haha! Dikke 💋

    Zo leuk om te lezen! Hoe mooi is dat je jouw resultaat nog mooier vindt dan je van te voren op plaatjes had gezien!

    En ja; het komt absoluut goed met die bolling aan de onderkant bij mij. Ik zie het zelfs gebeuren de afgelopen weken. Ze worden steeds zachter en ronder ipv puntig. xx

  17. hoii @Marietjuh , wat fijn dat dat het goed met je gaat en je nog steeds zo blij bent! Heb zoveel aan je gehad met jouw vier maanden voorsprong op mij!

     

    @Fiertje jaaa je hebt ook helemaal gelijk. Dat weet ik ook echt wel. En ik ben ook echt wel tevreden en blij! Ik heb je foto gezien in een eerdere post. Spannend dat je voor een wissel gaat. Bij Laura Zaal zit je denk ik helemaal goed. Ik voeg je toe aan mijn album. Mag ik jou toegang tot jouw album of heb je die nog niet aangemaakt?

     

    @boob1234 leuk dat je een bikini gekocht hebt bij Lincherie. Ik heb daar ook goed geslaagd voor lingerie. Ga je op vakantie omdat je met spoed een bikini nodig hebt :-)?

     

    Fijn weekend allemaal. x

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.