Jump to content

Noor45

Silver Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Noor45

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nog precies 8 weken. Klinkt wel dichtbij op eens πŸ™‚ Kijk er ook wel erg naar uit.
 2. 28 april πŸ˜€staat m’n bv gepland. Dat moet dan wel lukken πŸ˜€ dank je wel.
 3. Hoi πŸ˜€. Dat is een mooie geruststelling. Kijk er erg naar uit. Mijn datum is 28 april. πŸ˜€
 4. Super goed om te horen. En dat je zo blij bent. Mag ik misschien je album bekijken?
 5. Dank je wel. Elke geruststelling is welkom. Ik vertrouw de pc ook. Zet m op deze week πŸ˜€
 6. Nou zeker, zie zulke mooie foto’s voorbij komen ook op zijn eigen website en insta. Ik kan niet thuis werken maar werk wel veel achter een bureau. Hoop dat dat gaat lukken na 2,5 week. ik leer erg veel van dit forum. Dat is fijn. En ook veel herkenning. 😊
 7. Goed om te horen! Ik vind het heel spannend en droom er zelfs over. Voel en zie je geen randen omdat het boven de spier geplaatst is? Daar ben ik namelijk erg bang voor.
 8. Hoi, ben jij helemaal tevreden over dr vd weij en het resultaat. Ik krijg m’n BV van dr vd Weij in april. Zo benieuwd !
 9. Hoi. Ik lees ook graag mee, mijn operatie bij Boerhaave staat voor eind april, 300cc anatomisch voor de spier. Spannend naar kijk erg naar uit. Voor jou is het deze week zover. Leuk!
 10. hoi, dank je voor je reactie en dat ik je album heb mogen bekijken. Ziet er zo mooi natuurlijk uit bij jou! Dat wil ik ook :-). Ik kan niet wachten tot het zover is. Ben jij trouwens open geweest naar iedereen over je bv? Ik wil dat eigenlijk niet naar iedereen en ook zeker niet naar m'n werk. Maar of dat gaat lukken..... 2,5 week na de operatie moet wil weer werken, hoop dat dat gaat lukken dan. Het is heel fijn om hier mee te lezen en ervaring te doen inderdaad. Heel veel wist ik echt niet. groetjes!
 11. hoi, ik wil me graag voorstellen. Ik lees al een paar weekjes mee en ben blij met alle informatie die ik hier vindt en natuurlijk ook met alle prachtige foto's. Ik heb na 20 jaar twijfelen eindelijk de knoop doorgehakt en krijg eind april een borstvergroting. Bij Boerhaave, Dr. vd Weij, voor de spier, 300 cc, anatomisch. Voorsituatie: een kleine 75B, hangt niet, maar is wel wat leeg aan de bovenkant. Ik heb ook een prettig consult elders gehad, maar daar kreeg ik het advies rond, ook 300cc en dual plane. En toen kwamen de twijfels. Met een pinch test van ruim 4cm, is dat echt voldoen
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.