Jump to content

boob1234

Gold Member
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About boob1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super mooi @Von5385! Kan me voorstellen dat je helemaal happydepeppy bent!
 2. Jeetje @lisa1701 ik lees pas net weer even mee, had zo gehoopt dat het beter zou gaan met je. Kan me voorstellen dat je baalt. Hoop voor je dat je nu snel verbetering gaat voelen! Sterkte en knuffel!
 3. @Hoixxxxgoed weer even van je te horen. Zo rot voor je. Ik duim voor je mee voor goed nieuws de 20e, lastig dat je zo lang moet wachten, knuffel!
 4. Ik heb zaterdag nog een afspraak om de definitieve maar te bepalen. Wordt bij mij in ieder geval rond en dual plane bij Bergman. Heel veel succes voor maandag. Laat je weten hoe het was?
 5. @Noor45dat klinkt goed zeg allemaal! Fijn dat het zoveel beter gaat. Ik kan niet meer in je album kijken (heb mijn naam gewijzigd, misschien daardoor), mag ik weer meekijken? Ik kan me voorstellen dat bikini’s shoppen nu zo leuk is 🤩 Ik hoop stiekem dat we een heel warm najaar krijgen zodat ik ergens in september om kan shinen met m’n nieuwe boobs op t strand 😂
 6. 3 weken hersteltijd klinkt zeker goed zeg. Weet je waar dat dan aan ligt? 1100 wel veel geld inderdaad, nu zijn anatomische implantaten wel altijd duurder dan ronde. Misschien ligt het daar aan? En inderdaad goed idee om de offerte op te vragen. En voor de zekerheid nog 1 of 2 consulten. Ik had dat wel echt nodig om tot een beslissing te komen. ik zag overigens dat je vroeg hoe lang het duurt tussen consult en operatie, maar dat verschilt er per kliniek en dan ook nog eens per arts. Van 6 weken tot 3 maanden.
 7. @Birte wat leuk en fijn dat je er helemaal hit bent. Aan het einde van de zomer dan misschien al shinen in bikini op t strand met je nieuwe boobies 😊 Ik volg een maandje na jou, ook aan t aftellen.
 8. Wat spannend maandag! Je kan nu echt aftellen! Ik ben zelf in augustus aan de beurt, dus kan er niks over zeggen. Maar alvast veel succes voor mandag en je herstel. En daarna genieten van je nieuwe boobies 😍
 9. Spannend dinsdag je eerste consult! Benieuwd wat je gaat horen. Heb je ook al andere afpraten gepland, of eerst deze even afwachten?
 10. @Twijfel88heb je al een besluit genomen? Ik ben benieuwd!
 11. Goed verwoord en toegelicht, dank je. Ik heb gisteren uiteindelijk toch gekeken. Maar blijf bij mijn besluit om ervoor te gaan. Deels ook omdat ik niet denk dat ik er heel gevoelig voor ben.
 12. @Jenstermooie maat zeg! En inderdaad we hebben het welverdiend na het (op)voeden van de kids!
 13. Ik dacht van te voren wel dat ik Mentor wilde; bestaat al heel lang, betrouwbaar etc. En de pc’s waar ik ben geweest werken daar ook mee. Maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de resultaten van de motivatie ergonomix supermooi vind; soort combi tussen rond en anatomisch.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.