Jump to content

boob1234

Gold Member
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

boob1234 last won the day on September 5

boob1234 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

2 Followers

About boob1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inderdaad vitamine C en Arnica tabletten/druppels. Uit mijn hoofd 2 weken van te voren mee beginnen. En goed om erop te letten dat je voldoende eiwitten binnen krijgt, ervoor en voornamelijk ook tijdens je herstel.
 2. Ik heb op de website gekeken. Ziet er wel goed uit. Welke heb je besteld? Die post op/sport bh of de ‘echte’ sportbh met of zonder beugels? Heel veel plezier gewenst morgen!
 3. Dank Noor! Ik kreeg door dat het vanaf 6 weken al mocht. Maar voelde echt nog niet goed, ik liep er als een idioot bij met twee armen over mijn borsten 😂 Ik ga andere bh’s proberen en als dat niet werkt nog maar even alleen sportschool. Heb je deze? https://www.hunkemoller.nl/hkmx-sport-bh-the-pro-athlete-level-3-zwart-177131.html Ziet er inderdaad wel goed uit en betaalbaar.
 4. Hoi, ik ben vandaag 6 weken po. Officieel mag ik dus hardlopen. Net geprobeerd met twee sportbh’s over elkaar. Maar het lukt niet om mijn borsten helemaal vastzitten dus voel ze toch wat deinen tijdens het lopen. Het doet niet echt pijn, maar voelt wel heel ongemakkelijk en toch niet helemaal goed. Hoe hebben jullie het opgepakt? Kan het deinen kwaad? Welke bh’s zijn het beste? ik hoop dat iemand advies kan geven want mis het lopen zo! thx!
 5. Hi Chloé, welkom hier en gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Geen donkere huid helaas, dus geen tips uit ervaring. wel lees ik veel goede dingen over siliconen strips ipv creme. Misschien kan je je daarom verdiepen? Ik gebruik zelf de littekencrème van dr. Staudt. Deze wordt ook gebruikt bij brandwondencentrum in Beverwijk. Is ontwikkeld door PC die daar ook heeft gewerkt. Ik mocht beginnen met smeren zodra de wonden dicht waren en de korstjes eraf, dus wel wat eerder dan 6 weken (dat ben ik vandaag 🥳) wat betreft de knobbel misschien even bellen naar de kliniek. Mijn bo
 6. @lisa1701ik sluit me helemaal aan bij wat @Jensterzegt. En inderdaad je bent nog steeds een sterke vrouw! Goed dat je gaat praten, hopelijk gaat dat én het verlopen van de tijd ervoor zorgen dat je een goede beslissing kunt maken. Veel sterkte en liefs!
 7. Gefeliciteerd met je keuze! Zo leuk om naar uit te kijken! Ik moest ook een paar maanden geduld hebben, maar voor je t weet ik het zover, de tijd vliegt (zeker met 4 kids 😅) Je krijgt een hele grote maat, zijn er dan nog extra voorschriften voor tijdens je herstel en erna?
 8. Oh fijn, hopelijk blijft het zo. Ik had de tweede dag wel al wat blauwe plekken, bij dag 3/4 werd het wel erger.
 9. En goede tip van de tepelpads, ik ga even kijken. Sinds de operatie leiden mijn tepel een eigen leven 😁
 10. Verschil moet er zijn 😉 Met die tweede po bh ga je heel blij zijn. Anders was je je helemaal een ongeluk. Overigens draag ik de po bh’s nog ‘s nachts en ook soms overdag. Dus je gaat er veel plezier aan beleven 😅😇
 11. Dank voor jullie snelle reacties! Ik ben blij te horen dat de maat niet of bijna niet verandert. Zo fijn dat we nu allemaal zo kunnen genieten van bh’s shoppen. Voor de portemonnaies wat minder fijn 🙈 Ik ben nu nog voor de padded bh’s gegaan omdat anders mijn tepels zo doorschijnen. Straks in de winter kan ik hopelijk overstappen op kanten bh’s 🥳
 12. @Noor45, @Von5385, @RN27even benieuwd. Is jullie bh maat nog veranderd ten opzichte van 6 weken po. Nu best wat bh’s aan het shoppen, de duurdere zitten het beste. Maar ook wel weer zonde als ze over een paar maanden niet meer passen 😏 Ik heb net een foto toegevoegd met een paar bh’s. Over een 3 dagen 6 weken po, dus weer sporten! Zal dan ook een nieuwe foto van de voortgang. Geeft met een selfie een wat vertekend beeld, dus moet even manlief inschakelen 😅
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.