Viktori

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Viktori

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Hooi! Ik hoorde laatst ook van een meisje die ook veel traint dat ze toch wel op 10 weken zat voordat ze echt weer alles kon doen. Goed dat je naar je lichaam luistert! Ik zal het ook zeker niet teveel doen. Ik ven heel erg benieuwd hoe het is na 10 a 12 weken of je weer echt ook pijnloos weer kunt trainen! Hahah als de Boops maar goed zitten! Ik ben zelf heel erg benieuwd ook..
 2. Hoi hoi! jaa ik kwam bij jou toevallig en las dat je ook aan Crossfit doet. Dus ik dacht ik moet haar even een berichtje doen . Ik heb ook wel wat spiermassa bij de borst ook.. vandaar dat ik heel benieuwd was na je ervaring. Bedankt dat je een berichtje terug doet! Lekker dat je weer bent begonnen poeh ik moet ook nog ff aan het idee wennen dat ik 6 weken niks mag doen hahaha. (Trainen). Maar heel veel succes met alles! Ik zou het tof vinden als ik even mag kijken.
 3. Oh heel mooi geworden! Wauw.. ! bedankt dat ik even mocht kijken. En zeker heel natuurlijk. Veel succes met je herstel en veel plezier ermee :))
 4. Hoi Lotte! oh ik vind het echt moeilijk.. ik ben ook wat kleiner 1.66 60 kg. Tot dat je reageerd! Hoe voel je je nu na de operatie..? Zou ik leuk vinden bedankt!
 5. Hoi Lotte! oh ik vind het echt moeilijk.. ik ben ook wat kleiner 1.66 60 kg. Tot dat je reageerd! Hoe voel je je nu na de operatie..? Zou ik leuk vinden bedankt!
 6. Hoi hoi allemaal, Ik wilde toch even mezelf voorstellen ik ben viktoria 32 jaar en moeder van 2 mooie dochters. Na een lange tijd toch de knoop doorgehakt om voor die operatie te gaan. Ik ben 17 november voor een pas controle geweest en de dr van der weij, heeft mij 300 cc aangeraden voor de spier anatomisch. 340cc zou ook kunnen maar zou iets te veel kunnen zijn. Nu heb ik 2 december mijn tweede pascontrole om toch nog een keer te kijken. Ik twijfel een beetje of ik niet voor die 340cc moet gaan of dat ik bij die 300 moet blijven .. hebben jullie ook zo’n moeite gehad met het kiezen van de maat? En hebben jullie nog tips bij het passen.. Alvast bedankt!
 7. Hoi, supermooi geworden! Zou ik ook in je album mogen kijken. Ik heb 2 december mijn 2e pas controle. Mij werd geadviseerd bij dr. Van de weij 300cc. 340cc zou ook nog kunnen. Daarom bij twijfel een tweede controle gevraagd. En hoe is het nu verder met je..?