Jump to content

CB88

Silver Member
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CB88 last won the day on October 31 2020

CB88 had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

3 Followers

About CB88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ik ben er zo blij mee! En het voelt zo eigen! Gisteren bij een lingerie zaakje laten opmeten. 75F! Had ik niet verwacht. Gelijk een mooi setje van aubade gekocht. Had nooit verwacht een niet voorgevormde bh te kopen. En vandaag 2 bh's zonder beugel van de hunkemoller. Die hadden geen 75F, maar 80E ging gelukkig ook!
 2. Dank je! Ja nu nog weer een stuk gezakt. En de littekens beginnen ook mooi weg te trekken. Vallen ook wat meer in de plooi nu. Herstel viel me erg mee. Narcose was ik het ziekst van. Vooral met opstaan pijn aan de wonden de eerste paar dagen en wat beurs gevoel. Maar geen blauwe plek of iets gehad. Nu heb ik nog 1 zenuw/melkkliertje of iets die een beetje bekneld is door het litteken. Dat doet soms wel pijn en trekt door in mijn tepel. Moet vanzelf over gaan zegt de arts. Dus daar gaan we ook maar vanuit. Verder echt weinig klachten. Ze voelen heel erg eigen vind ik!
 3. Spannend! Ik voeg je toe. Ze veranderen zo snel! Wat is je voorsituatie?
 4. @Viktori dank je! Ik zal je toevoegen. Net wat nieuwe foto's toegevoegd van 4 weken po gisteren. Ik heb 340. 380 zou te groot zijn volgens dr van der Weij. Ik vind ze heel mooi. Het went wel heel snel, de grootte. Het gaat goed. Wat steekjes en pijntjes nog. Maar over het algemeen valt het mee.
 5. Ik zal je toevoegen! Ik kon bijna alles gewoon weer. Zwaar tillen en armen boven je hoofd gaat niet en mag ook niet. Soms met groente snijden voor het eten is het ook nog wat lastig, dan helpt mijn man even. Aankleden etc kon ik gelijk alweer zelf. De dag erna weer lekker gedoucht. Eerste dagen met opstaan een zwaar gevoel op de wonden. Verder zijn mijn borsten zelf wel gevoelig nog natuurlijk. Maar niet heel hinderlijk. Ik had het meest last van de narcose eigenlijk haha.
 6. @DSCDCK ik heb je toegevoegd! Net een foto van gisteren in mijn album geplaatst. Herstel gaat nogsteeds goed. Wonden genezen volgens mij mooi. Af en toe steken of branderig gevoel en heeeele gevoelige tepels. Maar goed, valt reuze mee! Ik kan vanaf dag 1 alles gewoon zelf. Opstaan, aankleden, eten/drinken pakken enzo. Na 1 week ook de verzorging van de 3 kinderen weer helemaal op me genomen. Alleen het tillen van de jongste (1 jaar) blijft lastiger. Ik vind ze erg mooi. Heel natuurlijk, ook zeker qua grootte. In jurkjes hadden ze nog wel groter gemogen misschien het we
 7. Dank je! Ze dalen al wat. Minder gezwollen bovenop. Deze is van de hunkemoller, paar maanden terug gekocht. Zonder beugel.
 8. Dank je!! Helemaal hetzelfde dus! Wat is jouw voor situatie? Ik ben er ook echt heel blij mee. Mooi gevuld maar niet te groot. Denk op een D uit te komen. Bloot is het heeeeeel wat, in kleding heel anders. Succes alvast!
 9. foto's zijn heel mooi trouwens!! Onze twins lijken best veel op elkaar haha! Ben benieuwd of dat straks na een aantal weken ook nog zo is.
 10. Wat super fijn dat alles zo goed is verlopen en dat je je zo fijn voelt! en zo blij voor je dat je niet misselijk was na de narcose! Heerlijk! Hahaha ja je wordt er wel goed slaperig van he?! Nu lekker rustig aan doen!
 11. Ik voeg je toe! Zojuist 2 nieuwe foto's toegevoegd van vandaag. 6 dagen po. Ja dat denk ik ook! Doof gevoel ook deels en soms steken etc. Er gebeurt van alles daar haha!
 12. @Lilve Hoi! Ja wel goed. Paar dagen goed wazig geweest van de narcose. Dat is nu aardig weg, wel nog veel hoofdpijn. Pijn aan mn borsten valt mee, ook geen blauwe plek te bekennen! Moet wel goed opletten dat ik niet teveel doe... eigen bedrijf en 3 kleine kids 😅 Wonden jeuken nu zooooo erg! Ben zo bang dat ze open gaan bij bepaalde bewegingen 😶 Rechterborst voelt top, links regelmatig een steek aan de zijkant tot in mijn tepel. Ze worden ook wel echt steeds mooier. Minder gezwollen boven op en dichter bij elkaar! Hoe gaat het b
 13. @Loessss dank je! Ook heel blij mee! Weinig pijn. Moet echt opletten dat veel nog niet mag. Ik voeg je toe. Zal vandaag of morgen ook even een nieuwe foto toevoegen. Ze zijn echt al zo veranderd sinds vorige week!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.