CB88

Silver Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CB88 last won the day on October 20

CB88 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About CB88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je! Dit is dus 340. Denk dat dit uiteindelijk precies gaat zijn wat ik wilde. Ben benieuwd morgen!
 2. Ik twijfel ook nogsteeds hoor haha. Of het niet te klein is. Wilde zo natuurlijk mogelijk en voor de spier. 380 zou echt te groot zijn volgens hem. Ik vertrouw wat dat betreft op zijn oordeel. Al blijft het lastig. Nog geen album hier. Als ik na de operatie er een heb zal ik het delen.
 3. Ja gaat snel! Moet maar eens gaan nadenken over alle voorbereidingen haha. Eten in de vriezer etc. Ik ben 174, weeg 72 kg en heb een lege 80B nu ongeveer. Had lang 75B. Maar nu na 3 kindjes (jongste is net 1) is er niet veel meer over qua volume boven en onder.
 4. Ben heel benieuwd, rond! Ben wel blij voor de borstspier ivm herstel etc. Hahaha ja dat lijkt me heel gek indd die laaste paar dagen! Spannend, ben benieuwd hoe laat je mag. Qua plannen met vervoer wel lastiger pas een dag van tevoren een belletje. Leuk!! Tijd vliegt, het is zo december! Ik wilde eerst voor januari gaan ivm hulp en tijd voor herstel. Maar toen bleek 30 oktober een optie te zijn en november is de rustigste maand voor ons ongeveer. Dus toen daar voor gekozen. Nu hopen dat corona en/of de maatregelen geen roet in het eten gaan gooien voor iedereen. Ja heel vriendelijk! Heel duidelijk en zakelijk, maar toch vertrouwd.
 5. Dat is al snel! Waar heb jij voor gekozen? Ja een hele vriendelijke man. Ik wilde specifiek bij hem omdat veel van zijn "werk" had gezien en ik dat het mooist vond. Ook veel goede verhalen over hem gelezen. Het consult was snel en hij was heel overtuigd over de juiste maat voor mij. Kleiner of groter was niks vond hij hahaha. Nou dan geloven we dat maar! Gelukkig was het ook wel wat ik zelf ongeveer had bedacht. Wel fijn een arts die zo overtuigd is van zijn eigen kunnen en visie. Hij wist zeker dat hij er iets heel moois van ging maken zei hij.
 6. Ja het ging ineens snel! En ik dacht.. waarom ook niet. Dan is het maar geweest ook, minder tijd om te piekeren haha. Ja echt fijn inderdaad al die tips en tricks. Mbt herstel en hoe om te gaan met de kids na de ingreep en welke sportbh fijn is etc etc. Wat me wel opvalt is dat er veel verschil is tussen de klinieken en pc's in wat wel en niet mag of moet na de ingreep.
 7. Hallo, Ik lees al even mee op dit forum. Vanmorgen ben ik eindelijk zelf op consult geweest. Bij dokter van de Weij van Boerhaave medisch centrum. Het was een fijn en to the point consult. Ik had zelf al veel vooronderzoek gedaan. En zijn visie en voorstel kwam veel overeen met wat ik zelf van te voren had bedacht. Ik mag 30 oktober al komen voor de operatie! Mentor anatomisch 340cc voor de spier. Spannend, maar ik heb er ook veel zin in.