Jump to content

Lara21

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lara21 last won the day on February 27

Lara21 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Lara21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. he meid, na die 3 maanden heb ik nog wel even last gehad van dat losse gevoel. ik weet het niet exact maar denk nog een maand ofzo. Het was inderdaad een gevoel alsof er van binnen iets op en neer ging, ook aan de linkerkant, bij mij was links sws een stuk dikker gelijk na de operatie. Ik heb gelijk na de operatie een en al ongemak gehad, het begon niet een paar wkn later bij mij. Heel veel steken, ander soort pijn, snachts wakker worden door de pijn...dus niet wat ik ervan had verwacht maar het is en blijft een heftige operatie. Na die 3 mnd ben ik niet op controle ge
 2. Hai, het komt echt wel weer goed maar sommigen hebben gewoon wat meer tijd nodig. ik heb ook heel lang mijn po bh aangehad en af en toe nog steeds als ik last krijg van de beugels, dan doe ik weer een paar dgn een bh zonder beugel of de po bh aan. ik ben nu wel tevreden met mijn borstvergroting en het klopt wat ze zeggen...je went snel aan de grootte;) . soms denk ik...voor zoveel pijn die ze hebben veroorzaakt hadden ze best wat groter mogen zijn hahah. maar goed, meer dan 300cc kon er niet in en het is prima zo want een slag groter is na een tijd ook weer normaal. 11.5 week is n
 3. @lisa1701 Hoi Lisa, ik lees net je verhaal en wat een moeilijke periode zeg. ik ben zelf op 20 november geopereerd bij Boerhaave en ik heb ook een hele lange tijd veel pijn en last gehad. het gevoel dat je implantaat los zit heb ik ook gehad en dat duurde bij mij echt wel een poosje voordat het weg was...en dan bedoel ik meer dan 8 wkn. ik heb dit op de 3maandelijkse controle ook aangekaart en ze zagen niks raars, ook heb ik toen aangegeven dat ik nog veel pijn had. Helaas is het niet standaard voor iedereen en verschilt het per persoon, ik kon na ong 6.5 mnd pas weer een beugelbh aan.
 4. ik ben nu bijna 6 mnden po, tijd gaat snel. het verschilt per bh natuurlijk maar de laatste beugelbh die mij goed zat was een 70e en geloof me...ze zien er echt niet uit als een 70 e. komt gewoon doordat die beugels juist moeten zitten. Zonder beugel zit een 75c mij prima en ze zien er ook uit als een normale c. Ik moet wel zeggen dat een beugelbh nog niet lekker zit, doet nog pijn aan de onderkant en 1 jaar hersteltijd begrijp ik nu als geen ander;)
 5. heel mooi, echt waar. ik heb de mijne afgelopen wknd laten opmeten want ik had onderhand al 3 bestellingen weer teruggestuurd met beugelbh's. ik had echt de verkeerde maat idd:) Vind jij het ook zo lastig met beugelbh's?
 6. hoi, na 2 wkn ging ik een beetje schuin liggen en ter ondersteuning had ik een voedingskussen naast mij dat iets onder mijn rug kwam te liggen zodat je niet helemaal op je zij ligt maar toch enigszins je rug kunt ontlasten. dat kon geen kwaad zei de pc.
 7. Hallo lieve dames, vraagje, de laatste tijd merkte ik dat mijn borsten kleiner ogen, ik ben nu 4.5 maand geleden geopereerd en heb 300 cc voor de spier gekregen. Binnen een maand tijd zijn ze 2 cm in omvang geslonken, ze zijn gelukkig iets gezakt en zien er natuurlijker uit wat ik nu wel mooi vind maar vraag me af of er dames zijn die na 5 a 6 mnden merkten dat hun borsten ook kleiner werden. Ik had vorige maand een omvang van ong 92 cm en nu zit ik net op de 90 cm, ik ben niet afgevallen dus vraag me af of ze nog verder zullen slinken de komende maanden. Alvast bedankt!!
 8. ze zien er prachtig uit! bedankt dat ik je album mag bekijken, ik heb zelf geen album helaas. er is zeker wel verschil, ze zijn nu soepeler en ze beginnen nu al iets te hangen. van mij mogen ze zeker nog soepeler worden hoor, ik merk ook veel verschil met staan en liggen. als ik sta dan zijn ze zachter maar als ik lig vind ik het niet zo:), maar ik vind het wel fijn dat ze dan mooi naar de zijkant gaan hangen...weet niet of ik het zo goed zeg eigenlijk. Best boobie heeft gezegd dat het na een jaar ook nog zachter kan worden dus geduld en nogmaals geduld. Wat ik zo knap vind is dat jouw litteke
 9. hoi miamae, wat fijn dat het goed gaat met je. zou ik ook in je album mogen kijken en wat super dat je litteken zo klein is;) Ik ben nu zelf 3 mnden po, 300 cc bij dr Van de Weij. gr, Lara
 10. hoi Noor, ik denk dat iedereen wel zulke angsten heeft, ik heb ze ook nog steeds en ik denk niet dat je veel in de hand hebt dan het rustig aan doen de eerste 6 weken. Als ik aan mijn borsten zit ( om het zo maar even te zeggen) dan voel ik de prothesen niet. Pas als ik met mijn vingers echt specifiek aan de rand of onder mijn borst ga voelen dan wel. Als ik buk dan voel ik soms de prothesen ook wel aan de onderkant maar dit is voor iedereen anders. Mijn man zegt dat hij ze niet voelt, gelukkig maar. Ik vind dat Van der Weij wel voor natuurlijke borsten gaat, ik heb ze ook aan vriendin laten z
 11. wow, je hebt prachtige borsten, jouw litteken is niet eens meer te zien. bij mij hangen ze nog niet echt en kan je het litteken nog zien, ze zijn al wel iets gezakt maar dat zal vast nog wel veranderen. ik heb ook voor de spier gekregen en ze zijn gelukkig al iets zachter maar het mag van mij nog zeker zachter worden. ik weet niet of dat ook zal gebeuren hoor. het voelt bij mij nog niet helemaal eigen maar dat komt omdat het voor mij geen pretje is geweest, ik heb enorm veel pijn gehad en nog steeds ervaar ik dagelijks wat ongemak...pijn aan de binnenkant en soms ook hele felle steken die me
 12. hoi Marietjuh, gefeliciteerd met je nieuwe borsten. ik ben ook geopereerd door dr. Van der Weij op 20 nov en heb ook 300cc gekregen. zou ik ook je album mogen bekijken? heb jij trouwens ook dat het ene litteken wat groter is dan de andere? bij mij is links groter namelijk.
 13. Fijn dat het goed gaat dames. Ik heb nog veel pijn en ook veel steken. Ook zo'n gevoel alsof mijn ribben worden doorboord met iets. Gisteren even gekeken en mijn man zag niks raars. Wel zijn ze nog keihard en links nog steeds dikker en veel pijnlijker dan rechts.
 14. Gisterochtend tijdens het douchen, daarna weer snel aangetrokken. Borsten zijn nog steeds keihard en enorm pijnlijk. Ik wil geen foto's nemen eerlijk gezegd, te preuts denk ik.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.