Lara21

Silver Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lara21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hallo jescar, ik ga naar boerhaave. Ik weet mijn borstbreedte eigenlijk niet;) maar van der Weij heeft 300 cc aangeraden voor de spier, met 340 zou ik de randen zien zei hij. ik vind het allemaal nog best bijzonder, het liefst zou ik na de operatie een c cup bh willen kopen en that's it. Van wat ik hier allemaal lees pakt het allemaal toch anders uit. mijn operatie stond eigenlijk gepland voor juni maar toch afgezegd, wist niet of ik voor de rest van mijn leven wel aan vast wilde blijven zitten. daarnaast lees je toch de negatieve kant, lekken, kapselvorming, afstoting en dat borsten toch wel enigszins koud aanvullen?! maar goed, ik heb nog even de tijd.
  2. @lauralaurazou ik misschien ook mogen kijken? ik word in nov geopereerd door dr. van der weij
  3. @lottejanna ik word ook op 20 nov geopereerd door dr. Van der Weij. ik krijg 300 cc, ik heb nu een a/aa en ben ook heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. ik ben zelf 165 cm en 56 kilo en wil eigenlijk een mooie c cup maar ben bang dat het groter gaat uitvallen, ik vind het best lastig.
  4. @TinyAAhoi TinyAA, Zou ik ook toegevoegd mogen worden in je album? ik lees alle verslagen mee omdat ik in november wordt geopereerd door dr Van der Weij. Stond eigenlijk gepland voor 19 juni maar de paniek sloeg toe...denk dat ik iets meer tijd nodig heb:)