Jump to content

Lara21

Silver Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lara21 last won the day on November 2 2020

Lara21 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Lara21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fijn dat het goed gaat dames. Ik heb nog veel pijn en ook veel steken. Ook zo'n gevoel alsof mijn ribben worden doorboord met iets. Gisteren even gekeken en mijn man zag niks raars. Wel zijn ze nog keihard en links nog steeds dikker en veel pijnlijker dan rechts.
 2. Gisterochtend tijdens het douchen, daarna weer snel aangetrokken. Borsten zijn nog steeds keihard en enorm pijnlijk. Ik wil geen foto's nemen eerlijk gezegd, te preuts denk ik.
 3. Ik neem de komende 2 dgn ook diclofenac erbij. Vanochtend was de pijn bij mij ook erg heftig helaas. Nog steeds wel eigenlijk, vooral als je even rechtop gaat zitten of lopen. Niks aan te doen helaas, hopelijk herstellen we snel. Is bij jullie de ene borst ook wat dikker? Het doet ook veel pijn onder de borst, bij de wond voorspel ik.
 4. Hoi, operatie ging wel goed. Heb alleen veel pijn, heb ik een beetje onderschat denk ik. Iedere 4 uur neem ik pcm maar hoop dat de pijn ietsss minder wordt. Linkerborst ook veel dikker dan rechts, we wachten ff af. Hoe was je eerste nacht? Ik denk dat ik een zo'n 4 uur heb geslapen.
 5. He meid, Gefeliciteerd! Mag ik ook je foto's bekijken? Ik was trouwens na jou aan de beurt vandaag. Op naar een goed herstel.
 6. Door dr van der weij, 300 cc anatomisch. Gisteren weer gepast omdat ik bang was dat het te groot zou worden maar het is ok
 7. Hoi, wat fijn dat de operatie goed is verlopen. Ik ben de 20ste aan de beurt. Zou ik ook naar je foto's mogen kijken?
 8. Begrijp je volkomen. Het idee dat je er eigenlijk voor de rest van je leven aan vastzit. Heb nu kleine maar geen hangende en als ik ze na bijv 10 jaar niet meer wil....hoe zien ze er dan uit? Hangend waarschijnlijk waardoor je weer nieuwe neemt of moet laten liften. Ik twijfel enorm en mijn operatiedatum is eind nov.
 9. hallo jescar, ik ga naar boerhaave. Ik weet mijn borstbreedte eigenlijk niet;) maar van der Weij heeft 300 cc aangeraden voor de spier, met 340 zou ik de randen zien zei hij. ik vind het allemaal nog best bijzonder, het liefst zou ik na de operatie een c cup bh willen kopen en that's it. Van wat ik hier allemaal lees pakt het allemaal toch anders uit. mijn operatie stond eigenlijk gepland voor juni maar toch afgezegd, wist niet of ik voor de rest van mijn leven wel aan vast wilde blijven zitten. daarnaast lees je toch de negatieve kant, lekken, kapselvorming, afstoting en dat borsten toch wel
 10. @lauralaurazou ik misschien ook mogen kijken? ik word in nov geopereerd door dr. van der weij
 11. @lottejanna ik word ook op 20 nov geopereerd door dr. Van der Weij. ik krijg 300 cc, ik heb nu een a/aa en ben ook heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. ik ben zelf 165 cm en 56 kilo en wil eigenlijk een mooie c cup maar ben bang dat het groter gaat uitvallen, ik vind het best lastig.
 12. @TinyAAhoi TinyAA, Zou ik ook toegevoegd mogen worden in je album? ik lees alle verslagen mee omdat ik in november wordt geopereerd door dr Van der Weij. Stond eigenlijk gepland voor 19 juni maar de paniek sloeg toe...denk dat ik iets meer tijd nodig heb:)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.