Jump to content

Lara21

Silver Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lara21 last won the day on February 27

Lara21 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Lara21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hoi, na 2 wkn ging ik een beetje schuin liggen en ter ondersteuning had ik een voedingskussen naast mij dat iets onder mijn rug kwam te liggen zodat je niet helemaal op je zij ligt maar toch enigszins je rug kunt ontlasten. dat kon geen kwaad zei de pc.
 2. Hallo lieve dames, vraagje, de laatste tijd merkte ik dat mijn borsten kleiner ogen, ik ben nu 4.5 maand geleden geopereerd en heb 300 cc voor de spier gekregen. Binnen een maand tijd zijn ze 2 cm in omvang geslonken, ze zijn gelukkig iets gezakt en zien er natuurlijker uit wat ik nu wel mooi vind maar vraag me af of er dames zijn die na 5 a 6 mnden merkten dat hun borsten ook kleiner werden. Ik had vorige maand een omvang van ong 92 cm en nu zit ik net op de 90 cm, ik ben niet afgevallen dus vraag me af of ze nog verder zullen slinken de komende maanden. Alvast bedankt!!
 3. ze zien er prachtig uit! bedankt dat ik je album mag bekijken, ik heb zelf geen album helaas. er is zeker wel verschil, ze zijn nu soepeler en ze beginnen nu al iets te hangen. van mij mogen ze zeker nog soepeler worden hoor, ik merk ook veel verschil met staan en liggen. als ik sta dan zijn ze zachter maar als ik lig vind ik het niet zo:), maar ik vind het wel fijn dat ze dan mooi naar de zijkant gaan hangen...weet niet of ik het zo goed zeg eigenlijk. Best boobie heeft gezegd dat het na een jaar ook nog zachter kan worden dus geduld en nogmaals geduld. Wat ik zo knap vind is dat jouw litteke
 4. hoi miamae, wat fijn dat het goed gaat met je. zou ik ook in je album mogen kijken en wat super dat je litteken zo klein is;) Ik ben nu zelf 3 mnden po, 300 cc bij dr Van de Weij. gr, Lara
 5. hoi Noor, ik denk dat iedereen wel zulke angsten heeft, ik heb ze ook nog steeds en ik denk niet dat je veel in de hand hebt dan het rustig aan doen de eerste 6 weken. Als ik aan mijn borsten zit ( om het zo maar even te zeggen) dan voel ik de prothesen niet. Pas als ik met mijn vingers echt specifiek aan de rand of onder mijn borst ga voelen dan wel. Als ik buk dan voel ik soms de prothesen ook wel aan de onderkant maar dit is voor iedereen anders. Mijn man zegt dat hij ze niet voelt, gelukkig maar. Ik vind dat Van der Weij wel voor natuurlijke borsten gaat, ik heb ze ook aan vriendin laten z
 6. wow, je hebt prachtige borsten, jouw litteken is niet eens meer te zien. bij mij hangen ze nog niet echt en kan je het litteken nog zien, ze zijn al wel iets gezakt maar dat zal vast nog wel veranderen. ik heb ook voor de spier gekregen en ze zijn gelukkig al iets zachter maar het mag van mij nog zeker zachter worden. ik weet niet of dat ook zal gebeuren hoor. het voelt bij mij nog niet helemaal eigen maar dat komt omdat het voor mij geen pretje is geweest, ik heb enorm veel pijn gehad en nog steeds ervaar ik dagelijks wat ongemak...pijn aan de binnenkant en soms ook hele felle steken die me
 7. hoi Marietjuh, gefeliciteerd met je nieuwe borsten. ik ben ook geopereerd door dr. Van der Weij op 20 nov en heb ook 300cc gekregen. zou ik ook je album mogen bekijken? heb jij trouwens ook dat het ene litteken wat groter is dan de andere? bij mij is links groter namelijk.
 8. Fijn dat het goed gaat dames. Ik heb nog veel pijn en ook veel steken. Ook zo'n gevoel alsof mijn ribben worden doorboord met iets. Gisteren even gekeken en mijn man zag niks raars. Wel zijn ze nog keihard en links nog steeds dikker en veel pijnlijker dan rechts.
 9. Gisterochtend tijdens het douchen, daarna weer snel aangetrokken. Borsten zijn nog steeds keihard en enorm pijnlijk. Ik wil geen foto's nemen eerlijk gezegd, te preuts denk ik.
 10. Ik neem de komende 2 dgn ook diclofenac erbij. Vanochtend was de pijn bij mij ook erg heftig helaas. Nog steeds wel eigenlijk, vooral als je even rechtop gaat zitten of lopen. Niks aan te doen helaas, hopelijk herstellen we snel. Is bij jullie de ene borst ook wat dikker? Het doet ook veel pijn onder de borst, bij de wond voorspel ik.
 11. Hoi, operatie ging wel goed. Heb alleen veel pijn, heb ik een beetje onderschat denk ik. Iedere 4 uur neem ik pcm maar hoop dat de pijn ietsss minder wordt. Linkerborst ook veel dikker dan rechts, we wachten ff af. Hoe was je eerste nacht? Ik denk dat ik een zo'n 4 uur heb geslapen.
 12. He meid, Gefeliciteerd! Mag ik ook je foto's bekijken? Ik was trouwens na jou aan de beurt vandaag. Op naar een goed herstel.
 13. Door dr van der weij, 300 cc anatomisch. Gisteren weer gepast omdat ik bang was dat het te groot zou worden maar het is ok
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.