Ga naar inhoud

Joycee

Leden
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joycee

  1. @An_ Nee ik heb geen album.Het blijft allemaal een wat confronterend om foto's te maken en te delen waardoor ik besloten heb geen album aan te maken. Ik denk dat ik bijna aan met maximum was inderdaad en veel groter niet mogelijk was. De verhouding is wel mooi met mijn lichaam. Ik heb het verband bij de huisarts laten afhalen aangezien hij toen niet in Blankenberge was. Ik durf momenteel nog niks anders aandoen buiten een sport bh dus hoe alles eruit zal zien is nog even wachten. 

     

    Oooh je bent ook van de grootste pijn verlost dan! Ik heb 2 weken al zittend in de zetel geslapen amai inderdaad echt niet fijn. Super dat de pijn ook al weg is! Eens je er van verlost bent voel je u gelijk ook beter naar mijn mening. Ik heb dezelfde soort implantaten gekregen! Tevreden met het resultaat?

  2. @An_ Ik ben vandaag reeds 3 weken PO! Ik voel me nu terug in orde om dagdagelijkse activiteiten te doen. De pijn is dan ook weg! Zelf blijf ik zeker voorzichtig met heffen en slaap ik nog steeds op mijn rug. 

     

    Wat betreft de maat heb ik nog wat twijfels. Mijn mama en vriend zeggen namelijk dat het goed is, maar zelf twijfel ik. Wanneer ik ze bijvoorbeeld zie op foto denk ik wel van oké. Wanneer ik zelf via de spiegel naar kijk of gewoon heb ik wel wat twijfels. Ik denk dat het vooral ook moeilijk is om in te schatten aangezien ik mijn decolleté niet echt zie in een bh. Je went er ook gewoon zeer snel aan! Ik hoop vooral dat ze niet fel meer gaan verkleinen. 

     

    Jij bent waarschijnlijk ook reeds geopereerd? Klopt dit? Zo ja, alles oké? Hoe verloopt het??

  3. @An_ Om 10u moest ik aanwezig zijn in de kliniek met de operatie om 11u. Om 12u10 lag ik op de recovery en om 13u kon ik eigenlijk al vertrekken. Ik was snel terug mezelf. Uiteindelijk  heb ik om 13u30 kunnen vertrekken. 
     

    Ik doe alles zeer rustig en doe amper iets. Ik slaap in de zetel en lig er de hele dag ook in. Ik heb zelf mijn volledige doos zaldiar uitgenomen. Ik ben nu 6 dagen verder en de pijn begint duidelijk te minderen 

  4. Hallo @An_

    Operatie is gisteren doorgegaan. De stress viel heel goed mee. Iedereen was zo vriendelijk. Door iedereen perfect geholpen. Het is de 335 cc motiva push up geworden. Mijn omgeving merkt echt wel een verschil. Alles verloopt goed behalve een extreme druk op de borst & overal spierpijn. Ik heb heel wat schrik om dingen verkeerd te doen waardoor ik echt voorzichtig ben. 

     

    • Upvote 1
  5. Op 26-8-2020 om 22:40, An_ zei:

     Hoi @Joycee. Graag gedaan hoor = ) Nee, inderdaad een weekje voor mij ben benieuwd wat jou ervaring gaat zijn. Ik ga ook voor de progressive +, omdat ik bovenaan volume ben verloren met 7 kg af te vallen op korte termijn en dat zou bij mijn lichaam het mooiste zijn. Ik ben 1m64 en 53 kg een slank lichaam en 300 cc is het maximum dat voor mijn lichaam zou gaan, maar dat het nog wel natuurlijk lijkt. Want ik wil niet dat het erover gaat en dat het natuurlijk is. Het resultaat zou iets groter zijn dan wat ik eerst had een D70 en nu heb ik een B70. Het gaat er heel snel zijn inderdaad.

     

    We hebben zowat dezelfde lichaamsbouw. Ik ben zelf een 1m69 en weeg 56 kg. Het idee was 295 cc, maar nu wil ik graag naar 335 cc. Ja dan heb je wel al een idee he als je ervoor groter van borst was. Zeer spannend allemaal! 

  6. Oké eindelijk definitief duidelijkheid. Ik heb mijn vragenlijst voor de anesthesie doorgestuurd en even gevraagd of de progressive plus de Silk surface plus is. Hierop was het antwoord dat de motiva's de Silk surface hebben. 

     

    Ik stelde ook nog de vraag of er toevallig in staat welke projectie ik zal krijgen, maar blijkbaar niet. Vreemd dan zal dr Verdonck dit alleen beslist hebben misschien? 

  7. @Valenti7 Oooh wow wat een mooi voorsituatie al! Ze zijn echt wel mooi! Ik had al schrik voor het push up effect, maar als ik het bij jou zie valt het goed mee. Zeker aangezien ze nu nog zullen dalen. Zeer mooi!

     

    Ik herinner me nog dat Dr Verdonck zei achter mijn spier. 

     

    Mijn mening stond vast op 295 cc. Door hier heel wat te lezen heb ik het gevoel dat dit te weinig zal zijn. Ik heb momenteel een kleine B 70 en start dus met praktisch niks. Wanneer ik 350 cc paste voelde ik me wel heel zwaar waardoor ik dit niet wou. Nu twijfel ik nog tussen 315 cc of 335 cc. 

  8. Hallo 

    Bedankt voor de uitgebreide reactie @Robijntje02. Sorry voor het late antwoord, maar ben momenteel aan het studeren voor mijn allerlaatste examen in mijn hogeschool carrière. Ik probeer het forum een beetje te beperken, want anders blijf ik er maar mee bezig :) .

     

    Ja over de verschillende projecties heb ik ook nooit uitleg gekregen. Ik weet tot op heden dus niet welke ik zal krijgen. 

     

    Ja inderdaad hij sprak ook met heel veel lof over de push up vorm. Aangezien mij later nog een zwangerschap te wachten staat neem ik dan liever iets voller voor als ze alsnog zouden zakken. 

     

    Als ik me niet vergis zei dr Verdonck dat hij bij mij achter de spier zou plaatsen. Ik heb hem zelf nooit iets horen zeggen over dual plane tegen mij. Wanneer ik op mijn borst zou duwen zou ik ook eerst mijn eigen borst voelen. Wanneer ik echt van onderaan naar boven zou duwen zou ik pas het implantaat voelen zitten. 

     

    Ja inderdaad ik denk zelf ook dat je dan de push op vorm hebt of de progressive plus. Dus dan is dit hetzelfde als de Round Silk surface plus wat ik ook zou krijgen vermoed ik? 

     

    Amaai zeer ingewikkeld allemaal 😅 

  9. Hallo iedereen hier ben ik weer :) 

     

    Na heel wat opzoek werk geraak ik er maar niet aan uit. 

     

    Even een korte herhaling. Ik ben 20 jaar weeg 55 kg en ben 1,70 m groot. Mijn operatie staat gepland op 21 september en nog een pasmoment op 18 september bij dr Verdonck. Ik heb momenteel een kleine 70 B en heb reeds gekozen voor de implantaten motiva Progressive +.

     

    Wanneer ik op de pagina van motiva kijk kan ik dit implantaat nergens anders aan toepassen. 

    Het enige wat ik hier rond kan terug vinden is mini, demi, full of corsé en ergonomix, silksurface plus, silksurface plus Q en velvet surface plus Q. Ik heb dus geen idee wat de progressive + is. Iemand van jullie toevallig wel? 

     

    Ik twijfel zoals je ziet tussen 3 verschillende soorten CC. Ik heb door hier al veel te lezen heel wat schrik dat ik ze achteraf te klein zal vinden. Dit maakt de keuze dan ook heel wat moeilijker. 

     

    Ik vroeg me af of er anderen zijn met hetzelfde soorten implantaat en hun bevindingen hierover. Ik ben ook benieuwd naar wat jullie van de lichte push up vinden in het implantaat. 

     

    Alvast bedankt iedereen! 

  10. Vandaag mijn consultatie gehad amai was dit spannend! Ik had hier dan ook zo hard naar uitgekeken.

     

    Dr Verdonck is een heel lieve dokter die je ook direct op je gemak stelt! Alles was super duidelijk en helder uitgelegd!

     

    Hij heeft me enkele maten laten passen en zonder dat ik het wist had ik voor 295 cc gekozen wat in eerste instantie ook mijn maximum was. Als ik me niet vergis zou dit achter mijn spier komen is dit dan dual plane?

     

    Motiva met de lichte push up sprak mij het meeste aan. Dit zorgt ervoor dat je er een voller effect hebt aan de bovenkant. Er is eveneens sprake van een blue shield wat een extra vlies is om kans op capsule vorming nog eens te verkleinen.

     

    Mijn operatie staat gepland op 21 september. Ik kijk er dan ook heel hard naar uit!

     

    Zijn er mensen die ervaringen hebben met dit volume en dit soort implantaat?

     

    Dankjewel dames!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.