Joycee

Silver Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Joycee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @An_ Nee ik heb geen album.Het blijft allemaal een wat confronterend om foto's te maken en te delen waardoor ik besloten heb geen album aan te maken. Ik denk dat ik bijna aan met maximum was inderdaad en veel groter niet mogelijk was. De verhouding is wel mooi met mijn lichaam. Ik heb het verband bij de huisarts laten afhalen aangezien hij toen niet in Blankenberge was. Ik durf momenteel nog niks anders aandoen buiten een sport bh dus hoe alles eruit zal zien is nog even wachten. Oooh je bent ook van de grootste pijn verlost dan! Ik heb 2 weken al zittend in de zetel geslapen amai inderdaad echt niet fijn. Super dat de pijn ook al weg is! Eens je er van verlost bent voel je u gelijk ook beter naar mijn mening. Ik heb dezelfde soort implantaten gekregen! Tevreden met het resultaat?
 2. @An_ Ik ben vandaag reeds 3 weken PO! Ik voel me nu terug in orde om dagdagelijkse activiteiten te doen. De pijn is dan ook weg! Zelf blijf ik zeker voorzichtig met heffen en slaap ik nog steeds op mijn rug. Wat betreft de maat heb ik nog wat twijfels. Mijn mama en vriend zeggen namelijk dat het goed is, maar zelf twijfel ik. Wanneer ik ze bijvoorbeeld zie op foto denk ik wel van oké. Wanneer ik zelf via de spiegel naar kijk of gewoon heb ik wel wat twijfels. Ik denk dat het vooral ook moeilijk is om in te schatten aangezien ik mijn decolleté niet echt zie in een bh. Je went er ook gewoon zeer snel aan! Ik hoop vooral dat ze niet fel meer gaan verkleinen. Jij bent waarschijnlijk ook reeds geopereerd? Klopt dit? Zo ja, alles oké? Hoe verloopt het??
 3. @Valenti7 Een heeel mooi resultaat!! Als ik jou resultaat zie heb ik terug schrik dat ik ze te klein zal vinden. Jouw maat lijkt me echt perfect! Ja ik kijk er naar uit tot het af mag! Nog even geduld. Ik ben wel van plan om het 2 dagen vroeger af te doen. Het verband zit ook niet meer zo goed.
 4. @Valenti7 ooh proficiat! Dan ben je er al wat langer van af! Momenteel gaat het wel oke, maar ik kijk er naar uit om eindelijk het verband af te doen. Ik heb momenteel nog geen album. Heb jij toevallig eentje waarin ik kan meekijken?
 5. @An_ Ik heb heel veel schrik voor het resultaat. Ik heb echt het gevoel dat ik ze te klein zal vinden. Ik probeer me zo rustig mogelijk te houden en gewoon af te wachten momenteel.
 6. @An_ Om 10u moest ik aanwezig zijn in de kliniek met de operatie om 11u. Om 12u10 lag ik op de recovery en om 13u kon ik eigenlijk al vertrekken. Ik was snel terug mezelf. Uiteindelijk heb ik om 13u30 kunnen vertrekken. Ik doe alles zeer rustig en doe amper iets. Ik slaap in de zetel en lig er de hele dag ook in. Ik heb zelf mijn volledige doos zaldiar uitgenomen. Ik ben nu 6 dagen verder en de pijn begint duidelijk te minderen
 7. Hallo @An_ Operatie is gisteren doorgegaan. De stress viel heel goed mee. Iedereen was zo vriendelijk. Door iedereen perfect geholpen. Het is de 335 cc motiva push up geworden. Mijn omgeving merkt echt wel een verschil. Alles verloopt goed behalve een extreme druk op de borst & overal spierpijn. Ik heb heel wat schrik om dingen verkeerd te doen waardoor ik echt voorzichtig ben.
 8. Hey! Ik denk tot nu toe 335cc, maar morgen is mijn pasmoment om maandag geopereerd te worden. Morgen weet ik het dus zeker. De stress begint inderdaad te komen! Alle rampscenario's spoken dan ook al door mijn hoofd. Ik ben echt benieuwd. Hoe verloopt het bij jou?
 9. @AMST Hey! Mag ik even meekijken in je album? Maandag wordt ik geopereerd bij Dr Verdonck. Ik heb morgen nog een pasmoment aangezien ik nog twijfel tussen 295, 315 en 335. Ik ben dus wel benieuwd naar jou resultaat. Ik heb zelf een kleine B70. Bedankt!
 10. We hebben zowat dezelfde lichaamsbouw. Ik ben zelf een 1m69 en weeg 56 kg. Het idee was 295 cc, maar nu wil ik graag naar 335 cc. Ja dan heb je wel al een idee he als je ervoor groter van borst was. Zeer spannend allemaal!
 11. Hallo @An_ Bedankt voor je reactie! Oooh niet zoveel later als mij! Neem jij sowieso ook de progressive +? Ja inderdaad ik denk er ook aan om het grootste te nemen! Ja he! Het komt allemaal zo dichtbij
 12. Oké eindelijk definitief duidelijkheid. Ik heb mijn vragenlijst voor de anesthesie doorgestuurd en even gevraagd of de progressive plus de Silk surface plus is. Hierop was het antwoord dat de motiva's de Silk surface hebben. Ik stelde ook nog de vraag of er toevallig in staat welke projectie ik zal krijgen, maar blijkbaar niet. Vreemd dan zal dr Verdonck dit alleen beslist hebben misschien?
 13. @Valenti7 Oooh wow wat een mooi voorsituatie al! Ze zijn echt wel mooi! Ik had al schrik voor het push up effect, maar als ik het bij jou zie valt het goed mee. Zeker aangezien ze nu nog zullen dalen. Zeer mooi! Ik herinner me nog dat Dr Verdonck zei achter mijn spier. Mijn mening stond vast op 295 cc. Door hier heel wat te lezen heb ik het gevoel dat dit te weinig zal zijn. Ik heb momenteel een kleine B 70 en start dus met praktisch niks. Wanneer ik 350 cc paste voelde ik me wel heel zwaar waardoor ik dit niet wou. Nu twijfel ik nog tussen 315 cc of 335 cc.
 14. Hallo Bedankt voor de uitgebreide reactie @Robijntje02. Sorry voor het late antwoord, maar ben momenteel aan het studeren voor mijn allerlaatste examen in mijn hogeschool carrière. Ik probeer het forum een beetje te beperken, want anders blijf ik er maar mee bezig . Ja over de verschillende projecties heb ik ook nooit uitleg gekregen. Ik weet tot op heden dus niet welke ik zal krijgen. Ja inderdaad hij sprak ook met heel veel lof over de push up vorm. Aangezien mij later nog een zwangerschap te wachten staat neem ik dan liever iets voller voor als ze alsnog zouden zakken. Als ik me niet vergis zei dr Verdonck dat hij bij mij achter de spier zou plaatsen. Ik heb hem zelf nooit iets horen zeggen over dual plane tegen mij. Wanneer ik op mijn borst zou duwen zou ik ook eerst mijn eigen borst voelen. Wanneer ik echt van onderaan naar boven zou duwen zou ik pas het implantaat voelen zitten. Ja inderdaad ik denk zelf ook dat je dan de push op vorm hebt of de progressive plus. Dus dan is dit hetzelfde als de Round Silk surface plus wat ik ook zou krijgen vermoed ik? Amaai zeer ingewikkeld allemaal 😅
 15. Hallo Mijn operatie staat gepland op 21 september. Ik heb eveneens gekozen voor de motiva progressive plus implantaten. Ik vraag me wel nog steeds af hoe dit er in werkelijkheid uitziet. Zou ik eventueel mogen een kijkje nemen in jullie album alstublieft? @Imker @ishy @Valenti7 Dankjewel !!!