Joycee

Silver Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Joycee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Noenie en @Hannah90 Hey dames! Wat zijn jullie bevindingen met de progressive plus?
 2. Hallo iedereen hier ben ik weer Na heel wat opzoek werk geraak ik er maar niet aan uit. Even een korte herhaling. Ik ben 20 jaar weeg 55 kg en ben 1,70 m groot. Mijn operatie staat gepland op 21 september en nog een pasmoment op 18 september bij dr Verdonck. Ik heb momenteel een kleine 70 B en heb reeds gekozen voor de implantaten motiva Progressive +. Wanneer ik op de pagina van motiva kijk kan ik dit implantaat nergens anders aan toepassen. Het enige wat ik hier rond kan terug vinden is mini, demi, full of corsé en ergonomix, silksurface plus, silksurface plus Q en velvet surface plus Q. Ik heb dus geen idee wat de progressive + is. Iemand van jullie toevallig wel? Ik twijfel zoals je ziet tussen 3 verschillende soorten CC. Ik heb door hier al veel te lezen heel wat schrik dat ik ze achteraf te klein zal vinden. Dit maakt de keuze dan ook heel wat moeilijker. Ik vroeg me af of er anderen zijn met hetzelfde soorten implantaat en hun bevindingen hierover. Ik ben ook benieuwd naar wat jullie van de lichte push up vinden in het implantaat. Alvast bedankt iedereen!
 3. @stiens Amai een super mooi resultaat! Mag ik vragen welke cupmaat je nu hebt? Wat waren je bevindingen rond dr Verdonck met de operatie? Ik ben inmiddels op consultatie gegaan en mijn operatie staat gepland op 21 september tot nu toe is alles wel zeer goed verlopen. Ik ben wel benieuwd naar de dag van de operatie!
 4. Vandaag mijn consultatie gehad amai was dit spannend! Ik had hier dan ook zo hard naar uitgekeken. Dr Verdonck is een heel lieve dokter die je ook direct op je gemak stelt! Alles was super duidelijk en helder uitgelegd! Hij heeft me enkele maten laten passen en zonder dat ik het wist had ik voor 295 cc gekozen wat in eerste instantie ook mijn maximum was. Als ik me niet vergis zou dit achter mijn spier komen is dit dan dual plane? Motiva met de lichte push up sprak mij het meeste aan. Dit zorgt ervoor dat je er een voller effect hebt aan de bovenkant. Er is eveneens sprake van een blue shield wat een extra vlies is om kans op capsule vorming nog eens te verkleinen. Mijn operatie staat gepland op 21 september. Ik kijk er dan ook heel hard naar uit! Zijn er mensen die ervaringen hebben met dit volume en dit soort implantaat? Dankjewel dames!!
 5. @Janou Ja inderdaad ik neem dan ook liever gewoon de medicatie Ik ben van plan om na mijn operatie 3 weken volledig platte rust te nemen om echt te herstellen. Ooh amai wat erg. Dit iets waar je zeker niet staat op te wachten. Hopelijk is alles nu beter! Dankjewel voor de tips!
 6. Hallo Zou ik even mogen meekijken in je album? Ik ben ook 20 en heb ongeveer dezelfde lichaamsbouw. Ik zelf zal hoogst waarschijnlijk 300 cc nemen dus ben wel benieuwd naar het verschil. Dankjewel!
 7. @dientje Bedankt voor je reactie! Ze zijn inderdaad groot, maar wel mooi! Ooh amai dat is best wel lang! Ik stuur je even een privé berichtje
 8. @Nog even wachten Ja ik dacht het al dat de cupmaten anders waren dan gewone borsten. Ik was dit ook van plan om enkele voorbeeldjes mee te nemen! Bedankt voor je antwoord!
 9. @stiens Hallo ik heb vrijdag een afspraak bij dr Verdonck zou ik even een kijkje mogen nemen in je album? Bedankt!
 10. @Special-Me Oké super dankjewel ben echt wel benieuwd naar de pijn die zal volgen Ik zal eens kijken dankje!
 11. @Veerveertje Qua volume is dit echt wat ik wel. Heel mooi gedaan! Mag ik vragen welke cupmaat je nu hebt? Dankjewel dat ik in je album mocht kijken!
 12. @Janou Bedankt voor de opmerking! Ja het lijkt me dat ze ik iets groter zal nemen dan tijdens het passen. Ik wil maximum een E cup, nu nog afwachten hoeveel cc dit ongeveer is. Ja het wachten zal waarschijnlijk heel lang duren. Ik kijk er alvast naar uit! Bedoel je wat hij voorschrijft op vlak van medicatie of op alle vlakken zoals heffen en dergelijke? Dankjewel!
 13. @Special-Me Krijg je een standaard schema mee van de dokter of is dit iets dat je zelf moet uitpluizen? Hmm dan is het misschien beter iets groter te nemen dan dat je tijdens passen goed vindt. Ja in feite mag je dan niks tillen. Ik zat met het dilemma aangezien ik normaal mijn bachelor opleiding eindig in september en dan op zoek moet naar een nieuwe job. Als ik dit zo lees lijkt me de beste optie 6 weken gewoon solliciteren en vanaf dan pas aan de slag te gaan amai. Dan zal auto rijden ook niet de meest goede houding zijn waarschijnlijk.
 14. @Griet22 Bedankt voor de vele informatie alvast! Ooh amai ik dacht dat je bij 275 cc een grotere cup zou hebben of kan dit per lichaam nog eens verschillen? Amai de wachttijd valt echt wel nog mee dan! Ik had mijn operatie graag eind september willen doen dus dit zal vermoedelijk dan wel lukken. Ik had gedacht dat het bijvoorbeeld nog een jaar wachten was. Krijg je een duidelijk zicht bij de consultatie hoe ze er kunnen uitzien of is dit eerder een beetje misleidend met hoe groot ze in het echt zijn dan? oh ja als dit tot een jaar nog kan zakken kan er wel nog veel veranderen. Valt de pijn na de operatie mee of is deze echt wel heel zwaar? Ik vraag me ook nog af in hoeverre je al dan niet mag heffen de eerste 6 weken. Dankjewel!