An_

Gold Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About An_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. HOI veerveertje, mag ik ook eens piepen?
  2. Hoi, welke maat is het ondertussen geworden en ben je blij met het resultaat? Ik heb bijna dezelfde lengte en gewicht als jou. Ben benieuwd naar je ervaring 😊
  3. Hoi, zou ik mogen meekijken in je album? Heb namelijk op 29 september mn operatie gepland ook voor 300 cc Motiva.
  4. Hoi meiden, In Juni heb ik een afspraak gehad bij Dr. Verdonck. Hij stelde me de Motiva progressive + 275 cc voor om te nemen, maar ik heb donderdag een nieuwe afspraak omdat ik niet zeker ben van de maat. Zoals ik hier al heb gelezen op het forum komt de gepaste niet overeen met de geplaatste implantaten. Hebben jullie tips over de maat? Waardoor mn keuze makkelijk wordt? Hebben jullie voldoende met de 14 dagen voor te herstellen en terug te kunnen gaan werken of niet? Liefs, A.
  5. Hoi meiden, In Juni heb ik een afspraak gehad bij Dr. Verdonck. Hij stelde me de Motiva progressive + 275 cc voor om te nemen, maar ik heb donderdag een nieuwe afspraak omdat ik niet zeker ben van de maat. Zoals ik hier al heb gelezen op het forum komt de gepaste niet overeen met de geplaatste implantaten. Hebben jullie tips over de maat? Waardoor mn keuze makkelijk wordt? Hebben jullie voldoende met de 14 dagen voor te herstellen en terug te kunnen gaan werken of niet? Liefs, A.