Ga naar inhoud

Wendy2020

Leden
  • Aantal items

    323
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Berichten die geplaatst zijn door Wendy2020

  1. Hi @Yuna1

    Ik kom niet zo vaak meer op het forum, maar dacht mij ineens te herinneren dat jij één deze dagen geopereerd zou worden, dus wilde toch eventjes kijken hoe het met je ging. 

    De eerste dagen zijn het ergste, geloof ons.. we hebben het allemaal doorgemaakt haha.

    Laat je vooral veel verwennen en probeer echt zo rustig aan mogelijk te doen! En inderdaad echt goed een spiegel van pijnstilling opbouwen. 
    Hoe gaat het met slapen? Gaat dit wel? Ik weet nog dat ik dat het ergste vond..

    Ik ben erg benieuwd naar je foto's! 
    Liefs Wendy ☺️

  2. He allemaal!
    Misschien is deze vraag al vaker voorbij gekomen op het forum, maar ik kon het zo snel niet vinden. 
    In mei heb ik een borstvergroting bij Dr. van der Pot gehad, dual plane. Hiervoor heb ik altijd aan paaldansen gedaan en ik zou dit ontzettend graag weer oppakken. 
    Dr. van der Pot gaf aan dat ik goed naar mijn lichaam moest luisteren en dat het dan geen probleem zou zijn. Toch lees ik wisselende verhalen over protheses die mogelijk kunnen draaien en andere akelige dingen. 

    Zijn er hier meiden die hier ervaring mee hebben, adviezen, of zelf paaldansen? 
    Mocht ik besluiten het weer te gaan doen, zit ik zelf zo aan februari te denken, dan ben ik 9 maanden PO. 

     

    Alvast bedankt! 💗

  3. Op 29-9-2021 om 18:39, Von5385 zei:

    Hoi Annemonde, 

     

    Ik ben nu bijna 5 maanden po en herken wel wat je schrijft. Ook bij mij voelen ze nog vrij strak en stevig. 
    Nu is het ook zo dat ik van een aa cup af kom, dus wellicht is het ook doordat mijn huid ook vrij strak was? Geen idee hoor of dit kan? 

    Ik heb er verder geen last van, ik denk dat het gewoon tijd nodig heeft…

    Alsof ik dit geschreven heb haha. Precies hetzelfde hier. Ik ben in mei geopereerd en ik vind mijn borsten ook echt nog vrij hard.. het kan ook enorm per dag verschillen. 

    Ik hoop ook dat ze nog wat zachter worden, maar geduld is echt het belangrijkste als ik het zo overal lees. 😊

  4. Op 22-9-2021 om 20:20, Jenster zei:

    Ik heb in een eerdere post van iemand over lekkende protheses de reactie van Roel Fresow (pc) gepost. Ik laat me niet vd wijs brengen. Ik luister naar mijn lijf, en houd het gewoon in de gaten. En verder ga ik genieten van mijn nieuwe boobs! Leven bestaan uit risico’s nemen, nou, kom maar op. Het gaat vaker goed dan fout……en zolang ze de fopspenen in de winkels laten liggen, en dat babies die hele dagen in hun mond mogen hebben, vraag ik me oprecht af waarom de aandacht zo op de implantaten komt te liggen. Ik ken veel meiden met implantaten en niet 1 is er ziek van. Waarmee ik het niet bagataliseer hoor, maar ik wil het graag in het juiste perspectief zien. Ik hoop dat mij die lijdensweg bespaart blijft. En voor de dames die er wel mee moeten dealen hoop ik dat explantatie gauw in het basispakket komt zodat iedereen die ervoor in aanmerking komt ze ook daadwerkelijk kan laten verwijderen.

    Wat goed geschreven! Precies dit dus. Hier sluit ik mij helemaal bij aan! 

    al begrijp ik wel dat er ook meiden zijn die erg schrikken van de nieuwsberichten en inderdaad de eenzijdige kant waarop het belicht wordt..

     

    Maar buiten dat @Jensterhoe is het nu met je? Wat zien je foto’s er prachtig uit! Echt heel mooi gezakt al zeg!

    hoe is het opstarten op je werk gegaan?

  5. Hi @Boobies50

    wat knap van je dat je de stap hebt genomen om voor een wissel te gaan! 
    Zelf heb ik geen ervaring met een wissel, maar ik ben wel mei dit jaar geopereerd door Wouter van der Pot.

     

    zelf had ik een kleine A en ik ben met de 380 Motiva demi naar een D cup gegaan. Ik was erg bang dat het te groot zou worden maar achteraf had ik zeker niet kleiner willen gaan. 

     

    vanaf het begin heb ik een heel goed gevoel bij Wouter van der Pot gehad en ook zeker de kliniek. Wat een fijne mensen en wat stellen ze je gerust, ik kan niet anders zeggen!! 

  6. @Goow heel herkenbaar, en af en toe lees ik nog wel op het forum mee maar ik ben was even niet maar zo actief met plaatsen. Ik zal van de week eens wat nieuwe foto’s maken. Ik ben benieuwd of jullie dan nog veel verschil zien! 

    Ja volgend weekend voor het eerst naar de sauna, ben erg benieuwd! En inderdaad wat jij zegt, mijn littekens zijn ook echt nog wel vrij rood, dus mensen gaan het misschien wel zien, maarja aan de andere kant… ik denk dat ik mij met rode littekens toch nog een stuk zekerder voel dan zo plat hiervoor en toen naar de sauna :) dus in dat opzicht moet ik dat ook loslaten. 

     

    Ik ben ook zo blij dat ik niet voor kleiner ben gegaan! Al vind ik het in sommige shirtjes toch soms best heftig hoor. Lijkt wel of het met kleding aan soms groter lijkt dan alleen in een bh… dan loop ik voorbij een ruit en kijk ik denk ik echt oei heftig hahaha 😂

  7. @JensterWat fijn om te lezen dat je herstel zo voorspoedig gaat en dat je zelfs binnen zo’n korte periode de pijnstilling al hebt kunnen halveren. 
     

    ik heb net je foto’s bekeken, dat gaat prachtig worden! Bij mij zag het er precies zo uit aan het begin, en is ook allemaal goed gekomen. 🥰

     

    inderdaad rustig aan doen en lekker chillen. 
    Het nieuwe seizoen van La casa de papel is online gekomen. 
    Clickbait op Netflix is een nieuwe serie, ook wel een aanrader! 🍿 

  8. He meiden, @Annemonde @Von5385 @Lottje72@Noor45

    Wat leuk al jullie reacties weer! Gisteren inderdaad op controle geweest. Hij vond het er erg goed uitzien, maar vertelde wel dat het bij mij iets langzamer gaat. Dat ze ’s ochtends harder zijn hoort er echt bij en met de littekens precies hetzelfde. Hij adviseert echt een jaar lang tweemaal daags de littekencreme te blijven smeren. Ook gaf hij aan dat hij bij mij echt nog wel verwacht dat ze wat meer gaan zakken en wat zachter worden, daar ben ik dus stiekem wel blij om. (al ben ik nu al erg tevreden hoor!)

     

    Hij heeft gezegd dat als er iets is ik altijd tussendoor mag komen, aangezien zijn wachttijd al tot april(!!!) is nu… niet normaal he. Hij zou het leuk vinden als ik na een jaartje nog eens langs zou komen om het eindresultaat echt goed te kunnen zien,  maar hij begrijpt het ook als ik dit niet doe aangezien ik natuurlijk niet echt naast de deur woon.

     

    Naar de sauna mag inderdaad gewoon! Alleen oppassen met de infra rood sauna, liever niet. Maar dit is volgens mij bij de meeste ook wel bekend!

  9. @Lottje72Lief dat je het vraagt! Is alweer een tijdje geleden dat ik op het forum heb gekeken. De tijd vliegt voorbij! We hebben ook sinds een aantal weken een puppy in huis, dus daar gaat enorm veel tijd naar toe. Maar tegelijkertijd ook super leuk!
    Het gaat goed! Ik heb a.s. donderdag mijn laatste controle bij Blooming dus ik ben benieuwd wat Dr. Van der Pot ervan vindt. 
    Ik vind mijn borsten in de ochtend nog wel hard aanvoelen, en ik vind mijn littekens nog wel erg donkerrood en zichtbaar, maar dit heeft allemaal tijd nodig denk ik dan maar. Ik smeer netjes ’s ochtends en ’s avonds de littekencreme en hoop dat het dan vanzelf in de loop van de tijd wat lichter wordt. 
    Ik ga komende maand voor het eerst een dagje naar de sauna. Op de een of andere manier vind ik dit opeens spannend, vond ik daarvoor nooit haha. Terwijl ik juist had gedacht dat ik nu vol zelfvertrouwen naar de sauna zou gaan. Speelt meer in mijn hoofd denk ik.

    Ook hoop ik dat mijn borsten nog wel iets zachter gaan worden en wat meer zakken. We zijn nu toch al 4 maanden verder.. maar misschien blijft hier geduld ook het toverwoord. 
    @Frukje @Goow@Noor45@Von5385

     hoe gaat het met jullie meiden?

    • Like 1
  10. @Lottje72Wat een super tip! Ga ik zeker eens uitproberen haha. 

    @Goowik heb in september mijn laatste controle! Gaat allemaal al weer snel zeg. Ze veranderen nog elke dag. Hoe gaat het nu met jou?

    @Peanut82Dank je wel! :) Ik ben er ook erg blij mee! Goed van je dat je nog voor een extra consult gaat. Je moet er zelf een goed gevoel bij hebben, dat is het allerbelangrijkste! 

    • Like 1
  11. @Noor45@Von5385Dank jullie meiden! 🥰 Hoe is het nu met jullie? 

    @Lottje72Ja heerlijk weer op mijn zij slapen! Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nog niet op mijn buik durf te slapen hoor. Vind ik toch nog een beetje een akelig gevoel haha 

     

    @FrukjeHaha heel herkenbaar! Maar nog even en je kan ook pronken in bikini! Hoe gaat het nu met je? Al 1,5 week voorbij! 🥳

     

    • Like 1
  12. Hello ladies! 


    Gisteren alweer 8 weken PO, de tijd gaat zo snel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu echt wel weer (bijna) alles kan. Op mijn zij slapen gaat zelfs weer 🥳

    Ik heb een nieuwe foto geplaatst, toch al het een en ander geshopt! Was zo verbaasd dat ik van een bikini topje maar L had… kon het mij echt niet voorstellen 🙈

     

    Alsnog veranderen ze echt nog met de dag, vanaf deze week beginnen ze ook eindelijk wat zachter te voelen! 

     

    @Peanut82Wat spannend! Heb je al een afspraak gepland? Ik heb je toegevoegd! 😊

  13. @FrukjeHaha ja vreselijk dat gevoel van die haartjes he. Het komt en gaat, heb de laatste week nog wel last gehad van wat jeuk, maar trekt nu gelukkig wat sneller weg haha. 

    Maar wauw, wat kan jij al snel veel zelf. Pas op hoor dat je jezelf inderdaad af en toe terug fluit. Hier ging ik ook nog wel eens de mist mee in.  

     

    Maar haren wassen, en echt een stukje lopen zat er bij mij de eerste week nog niet in. 

    Waar de rugpijn precies vandaan komt, durf ik ook niet te zeggen. Maar dat het de eerste weken ontzettend rot is wel! Maar ook dat gaat vanzelf steeds beter. :)

    Bizar he zo'n lange wachtijd... januari...

    Vervelend dat die man ook wel eens vakantie wil hahaha

  14. @FrukjeHaha wat grappig, ik herken de kamer met het uitzicht. Ik had exact die kamer. 

    Hoe is het slapen gegaan? Heb je wel een zwangerschapskussen? Goed op tijd je pijnstilling innemen, ik heb echt wekkers in mijn telefoon gezet, om een spiegel op te bouwen. En vooral rustig aan doen. Lekker netflixen, goed naar je lichaam luisteren. De eerste paar dagen zijn echt het heftigste. De rugpijn is voor de meeste van ons (helaas) erg herkenbaar, ons lichaam is ook niet gewend om ineens bijna de hele dag in dezelfde houding door te brengen. 


    Zo te zien een mooie maat op je foto's! En de vorm komt echt vanzelf, geduld geduld geduld. :) 

  15. @FrukjeWat fijn om te horen dat het allemaal goed is gegaan! Heb vandaag ook aan je gedacht, volg je natuurlijk al een tijdje hier en dan vandaag echt de dag waar je naar uit gekeken hebt! 
    Haha heerlijk hoe je  praat over het eten. Lekker rusten als je moe bent, de rest komt later wel! Voor nu misschien wel fijn dat je een nachtje moet blijven. Ook nog gezellige kamergenootjes of alleen? :)

     

  16. Op 29-6-2021 om 22:04, Noor45 zei:

    Dank je voor het toevoegen @Frukje. Je zit helemaal goed bij dr Vd Pot denk ik. Spannend !! Leuk om je te kunnen volgen. X

     

    @Wendy2020 hoe is het met je pijn door die onverwachte beweging? 

    @Noor45Sorry had je berichtje even helemaal gemist. De pijn is gelukkig weggetrokken. En nu ik officieel 6 weken ben voel ik mij toch ook een stukje zekerder. 🥳

     

    @FrukjeBen je al flink aan het aftellen? 
    haha heerlijk gevoel die bh’s weggooien hè. Ik heb vandaag mijn eerste bh gekocht bij Marlies Dekkers. Schrok toch eventjes 🙈70D, maar het zou zelfs nog E kunnen worden gaf de verkoopster aan. Dus ze heeft mij ook echt geadviseerd nu alleen het basismodel de goedkoopste te kopen, omdat er echt nog van alles kan gaan veranderen. 

    • Like 1
  17. @Diana75Wat rot om te lezen dat je niet zo lekker in je vel zit, en op sommige momenten niet al te blij bent met het resultaat 🥺

    Ik heb je foto’s bekeken en snap wat je bedoeld. Al vind ik ze prachtig en erg natuurlijk, maar dat is mijn mening 😊

    Hormonen kunnen een flinke rol spelen bij je gemoedstoestand, wordt soms flink onderschat. 
     

    Goed van je dat je bent wezen bloedprikken bij de huisarts om het e.e.a. te laten uitzoeken. 
     

    Ik hoop dat je snel wat meer rust krijgt, en kunt genieten! Ook van je bv natuurlijk 🍀 

    dikke knuffel! 🥰 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.