Jump to content

Diana75

Silver Member
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Diana75 last won the day on May 28

Diana75 had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

3 Followers

About Diana75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Von5385ook ik heb even gespiekt. Staat je erg mooi meid! Daar deed je het voor. Mooie volle borsten en de bh’s staan super!!!!
 2. Heb begrepen dat je Max 10 foto’s kunt plaatsen. Je kunt vragen of ze wat foto’s verwijderen. Je kunt zelf wel een foto aanklikken, op wijzigen klikken en een andere foto kiezen.
 3. @lisa1701, ik lees ook al even mee, maar nog niet gereageerd. Wat ontzettend K dat het nog niet lekker gaat. Het gevoel van bubbeltjes in de borsten kom ik hier wel eens meer tegen. Ik lees dan dat dat vocht is wat aan het wegtrekken is. Begrijp dat je na 6,5 week er wel klaar mee bent. @Noor45 heeft ook lang pijnklachten gehad. Ze dacht zelf dat het nog zwelling was wat aan het zeuren was. Afgelopen week was de pijn ineens verdwenen en kwam er rust. Hoop dat het bij jou ook snel weg trekt en anders gewoon nog een keer de kliniek bellen! Heel veel sterkte en goed herstel!!!
 4. Wat fijn dat je een update geeft @Hoixxxx! Kan me goed voorstellen dat je probeert je gedachtes te verzetten! Je moet best lang wachten! Hoop dat de oplossing moet hee ingrijpend zal zijn voor je. Dikke knuffel!!
 5. @Noor45, wat staan die bh”s mooi zeg! Bij Hunkemöller geshopt? Toch fijn dat de 6 weken voorbij zijn denk ik. Je mag alles weer met een rustige opbouw!
 6. @Von5385, tjeeeeeee...even jouw nieuwe foto’s bewonderd! Echt, super mooi!!!! l zakken ze niet verder, dan nog zijn ze erg mooi! Maat past perfect bij jouw lichaam! Zien er natuurlijk en mooi vol uit!!!
 7. @Noor45, dat is zeker een heel mooi compliment en jouw borsten zijn dus toch nog groter geworden de laatste paar weken! 75D, dat is super! En jij was zo bang dat de te klein zouden blijven. Komt denk ik doordat ze meer naar voren komen komen nu en meer gaan dalen. Ik voelde het passen ook aan mijn borsten hoor. In het begin gaat het nog wel, maar na even gevoelige en zwaar gevoel in de borsten. Heb je een foto gemaakt van de nieuwe bh?
 8. @Noor45, de maten verschillen wel bij een zaak als Hunkemöller en een speciaalzaak. Zat de maat daar goed? Waarom niets gekocht? Ik had ook niets in de winkel gekocht. Gepast en wil online bestellen. Dan is er meer keus.
 9. Haha.. @Jenster, dat is zeker het tegenovergestelde! Denk daar maar goed over na! Jij kunt het zeker erg goed verwoorden, maar het is niet niks!
 10. @Noor45, @Von5385, Bij Hunkemöller zit ik op een 80D nu. Benieuwd of dat zo blijft! @Noor45hoop dat die laatste pijnlijke plekken nog weg trekken. Bikini foto toegevoegd. Ziet er prima uit in bikini al zeg ik het zelf...🤩
 11. @Noor45, die pijn is zeker naar. Kan me voorstellen dat je dat zat wordt! Wordt de pijn niets minder? 75 C is een goede maat!
 12. @Noor45, heb vertrouwen, het gaat goedkomen en mooi worden! Ze moeten eerst verder gaan zaken, dan zullen je zien dat het goed komt. Mijn littekens ook op de borst, allebei geloof ik, maar weet dat niet zeker. Het zijn nog flinke ballonnen, maar dat gaat veranderen. Ook bij jou meissie! 😘
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.