Jump to content

Diana75

Silver Member
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Diana75 last won the day on July 17

Diana75 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

5 Followers

About Diana75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Von5385, Ze zijn echt mooi geworden! Staan ooo mooi dichtbij elkaar! Ook bij jou mogen ze nog wat mee “hang” gaan krijgen Qua hang is het vergelijkbaar met mij.
 2. @Von5385, naar omstandigheden redelijk. Heb zeker erg zware momenten, maar sta nog steeds helemaal achter mijn keuze. (Ex) partner trekt wel erg aan mij en dat maakt het zwaarder. Met mijn borsten weet ik niet zo goed hoe het gaat. Heb het idee dat ze aan een kant verkleuren. Verschil in grote is onveranderd en nog geen borstplooi. Voor nu vind ik het wel even prima. Heb dag en nacht een bh aan om maar zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn. Na een week vakantie ben ik gisteren weer gaan werken. Ben moe, maar thuis is ook zwaar. Ik heb hulp bij het slapen, dan rust ik in ieder geval
 3. @lisa1701, wat een moeilijke beslissing meid. Kan zo de chaos in jouw hoofd voorstellen, jezelf afvragen wat nu de juiste keuze is! De herstel operatie kan ik me goed voorstellen, maar ook dat het zat bent en angstig bent geworden. Wens je heel veel sterkte toe met de keuze die je maakt!
 4. Dan is het morgen een spannende dag @lisa1701! Hoop ook dat ze jouw verhaal serieus nemen en er goed naar gaan kijken. Kan me voorstellen dat je er ook wel wat onzeker door voelt!
 5. @Noor45Denk dat als je de foto’s van 8 weken en 13 weken naast elkaar zet, dat je het verschil wel zult zien. Ik zie in ieder geval wel goed verschil!!! Zal woensdag ook weer een foto maken bij 13 weken. Ben nog erg kritisch hoor. Verschil in borsten is nog steeds groot en er is totaal nog geen borstplooi. Als ik aan de onderkant van mijn borsten zachtjes duw, dan voel ik iets ploppen. Meestal is dat toch alleen de eerste paar weken?
 6. @Noor45, even naar jouw foto’s gespiekt! Ze zijn nog flink veranderd vergeleken met de acht weken foto. Lijken groter geworden te zijn, meer “onderuit gezakt” waardoor je dus echt een borstplooi hebt gekregen en voller kijken. De tepels staan nu ook meer naar voren gericht ipv naar beneden. Ben je er blij/tevreden mee?
 7. @Von5385, zo zie je maar…word je toch ineens weer blij verrast!!! Van AA naar E is echt wel een mooie volle borst vooruit!!! Fijn dat je zo blij bent!! Ik vraag me af of jullie ook meer borstplooi krijgen nu? Heb het idee dat de implantaten op de plek zitten van de borstplooi en dat er daardoor geen plooi ontstaat. Hoe is dat bij jullie?
 8. Laten we dan voor jou hopen dat die rollercoaster eindelijk te stilstand of een lage versnelling komt! Het scheelt dat de dagen vanzelf voorbij gaan. Daar hoef je niets voor te doen. Ik duik dan vroeg mijn bed in op mindere dagen, wetend dat de volgende dag, de ochtend beter is. Xx
 9. @Von5385, Die eerste zomer vakantie dat je jouw kinderen maar deels hebt is zo moeilijk! Ik begrijp wat je voelt en je hebt geen afleiding door werk. Sterker nog, kan me voorstellen dat je tegen het integreren na de zomervakantie opziet! Hoop dat je vriendinnen en familie om je heen hebt die je kunnen helpen om afleiding te vinden. Ikzelf merk dat het overdag best goed gaat, maar tegen de avond word ik wat somber en verdrietig. Ik hoop dat je merkt dat de dagen toch voorbij gaan en dat je je wel oké voelt! Dikke knuffel!! 😘
 10. @Yvon90, hoi Yvon, sorry dat ik niet meer gereageerd heb op jouw bericht. Heb je ondertussen al anderen gevonden die een bv hebben laten doen en kleine kinderen hebben? Je lag de armen niet boven jouw hoofd houden en niet zwaar tillen. Hopelijk kunnen andere dames jouw adviseren hoe dat te doen met kleine kinderen. Luister vooral naar jouw lichaam! De eerste weken zijn vaak het lastigst, daarna gaat het steeds beter en makkelijker. Fijn is het als je de nieuwe borsten ook even kan loslaten. Groetjes
 11. @Von5385, jij ook wel dikke knuffel!! Hebben we allemaal af en toe nodig!
 12. Hoi @Lottje72, dank je voor het lieve berichtje. Voor jou vervelend dat de borsten af en toe nog wat zeuren! Kan me goed voorstellen dat je daar onzeker van wordt! Goed dat je dan toch weer een lesje probeert te gaan doen. Hoop dat je stapje voor stapje vooruit gaat en uiteindelijk de borsten voelt als eigen. In ieder geval fijn dat je geen spijt hebt vak de operatie! Wanneer ga je op vakantie en waar ga je naar toe?
 13. @Lottje72, @Von5385, Dank jullie beide voor het berichtje. Met mijn borsten gaat goed. Ze voelen al erg eigen. Heb hormoonpleisters gekregen en die helpen enorm tegen de opvliegers en andere dingen. De somberheid was een teken dat het niet goed met mij ging, dat ik niet gelukkig ben en al gelang mezelf voorbij loop. Mijn lichaam ging in protest. Ik en mijn partner hebben besloten de relatie te beëindigen. Dat valt erg zwaar. Gebeurt van alles in hoofd en lichaam en er moet veel geregeld worden. Borsten heb ik weer in een po bh gestopt en naar de achtergrond geschoven. Ben er n
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.