Jump to content

Diana75

Silver Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Diana75 last won the day on April 8

Diana75 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Diana75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, vind het ook best wel tegenstrijdig, eerst verkleining en nu vergroting. Van de andere kant, als ik ze niet had laten verkleinen had ik nu lege theezakjes tot aan mijn navel gehad en was een borstlift noodzakelijk geweest.... Ik ga ook even op Instagram van van der Pot kijken. Goede tip!!
 2. Hoi Myrthe, goed advies, dank je. Ik wacht het eerste consult af en gelijk dan of ik meerdere consulten wil bij andere klinieken. mee houden elkaar op de hoogte!!
 3. Hoi Myrthe, Wat ontzettend spannend en de datum schiet al lekker op. ikzelf heb vlg week vrijdag een eerste informatie afspraak staan. Jarenlang vond ik implantaten helemaal niks, maar denk nu aan niet anders. Soms is er nog een twijfel, die zal wel verdwijnen na het consult. Ik wil denk ik een cup C en zo natuurlijk mogelijk. Laat je weten hoe het met jou is gegaan?
 4. Hoi Essebes, wordt ook voor jou een spannende maand!! Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor gaat kiezen! Goed dat je veel voorwerk hebt gedaan en je goed laat informeren.
 5. Goedemiddag allemaal, Ik lees al enkele weken jullie verhalen hier en wil mijzelf nu voorstellen. Ik ben een vrouw van 46 jaar, ik weet het, beetje oud... Ik heb 15 jaar geleden een borstverkleining gehad na het krijgen van twee kinderen. Na die operatie nog twee kinderen gekregen waardoor mijn borsten een stuk leger werden. de afgelopen twee jaar ben ik veel afgevallen. Erg tevreden met mijn lijf, maar niet met mijn borsten maar 80 aa/a. Altijd geroepen dat ik nooit siliconen in lijf zou willen, maar ik ben nu zo verdrietig als ik in de spiegel kijk. Na lang denken heb i
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.