Jump to content

Rood80

Silver Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Rood80

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @jenster Sowieso zei van der Weij tijdens het consult dat ik hij verwachte dat ik met 3 a 4 dagen wel weer op de been zou zijn! En dat klopt ook wel.. Vrijdag was ik op controle en toen zei die arts dat ik alles behalve sporten en zwaar tillen wel weer mocht. Met armen strekken boven het hoofd nog wel uitkijken en tot 2 weken rechtop slapen.. Autorijden is volgens mij meer een verzekeringdingetje dacht ik? Ik ben na die controle weer gaan rijden.. Van der Weij zei tegen mij eerst 340 en toen ik die aan het passen was zei hij dat 380 ook wel kon maar dat vond ik bij mij iets te gro
 2. @Wendy2020 Nee, haha...slapen heb ik opgegeven..ik maak er het beste van maar een goeie nacht heb ik vast over 4 weken weer! Werken gaat dus wel ok...moet wel echt opletten dat ik niet te veel doe. Dat inkapselen duurt sowieso +/- 6 weken toch..dat gaat niet sneller als je je goed voelt dus daar moet ik wel echt op letten..
 3. @Jenster Ik ben na 10 dagen weer gaan werken ja.. Ging wel ok! Ik heb het tegen 1 iemand verteld zodat ik diegene kon inschakelen als er iets te tillen valt Heb gezegd dat ik een weekje op vakantie was..best ingewikkeld als niet veel mensen het weten, haha... Maar het valt in ieder geval niet op..niemand heeft het gezien Heb nieuwe foto's geplaatst net!
 4. @Noor45 Dat ging goed! Ze vond het er mooi rustig uitzien.. De littekens vielen mij ook mee, had het veel roder verwacht. Ze wilde er geen pleisters meer op doen maar heb gevraagd of ze het toch wilde doen..vind ik nog heel even fijner! Ook omdat ik vandaag weer naar mijn werk ben geweest. Ben kapot, haha.. Maar het ging wel aardig. Ik heb wel echt giga gevoelige tepels..daar heb ik nog het meeste last van! Zal deze week weer even foto's maken.. ze beginnen steeds meer in shape te komen! Ik moet nu 22 september weer naar Boerhaave voor de final check.. Hoe gaat het bij jou?
 5. @Noor45 Dus er gaan gewoon weer pleisters op, top! Ik vind het ook wel ff fijn om te gaan morgen ja..weet ik even waar ik sta, of het volgens programma gaat. Ik zat het net de denken!! Alweer bijna een week nieuwe vriendinnen, haha!
 6. @Wendy2020 Echt he? Bij mij was het echt weer kansloos vannacht..maar het zal toch wel eens gaan wennen? Ik ga morgen op controle, ben jij al geweest? Dan gaat die tape van de hechtingen eraf..ik vind dat nogal spannend, dan ben je weer zo kwetsbaar. Ben ook benieuwd hoe die littekens eruit zien en hoe ver de genezing ervan is.. Hoe gaat'ie bij jou?
 7. Heb even zitten lezen en gluren maar wat een mooi resultaat heb jij zeg..en ze zijn al zo goed gevormd, kan niet wachten tot ze bij mij ook een beetje 'indalen', haha We did it!! 💪
 8. @Cassie We komen een beetje uit dezelfde 'voor' situatie en jij gaat ook voor de spier he? Dan zal het vergelijkbaar zijn inderdaad...spannend!! @Von5385Yes, ik voeg je toe! Mag ik ook bij jou meekijken? @Lottje72Thanx!! Jaaaaa...gelukkig heb ik dit ook precies zo gehad met mijn 2 keizersnedes dus ik hield er al rekening mee dat slapen zooooo overschat is tegenwoordig
 9. @Cassie Ik heb je toegevoegd! Spannend donderdag...ik ga met je meelezen hoor. Wil je mij ook toevoegen..ben benieuwd!
 10. @cassie Ik heb je toegevoegd! Spannend donderdag...ik ga met je meelezen hoor. Wil je mij ook toevoegen..ben benieuwd!
 11. @Wendy2020 Ik heb ook echt weer zo slecht geslapen, haha..word helemaal beurs wakker. Heb ik overdag ook hoor...beurse billen van het zitten. Dus ik begrijp helemaal dat je een blokje om bent gegaan. Ik ga morgen stiekem naar de kapper..kan ik naartoe lopen en of ik nu daar zit of thuis? Even een break, daarna weer braaf op de bank. Probeer ook wel heel rustig aan te doen want vanaf maandag weer aan het werk.. Ik vind 6 weken niet sporten ook echt een opgave, ben wel bang om aan te komen..dus sinds vandaag weer vooral heathy food! Heb in mijn linkerborst steeds een soort gek
 12. Heb me even ingelezen hoor! Grappig dat we op dezelfde dag geopereerd zijn!! Heb je toegevoegd aan mijn album, wil je mij ook toevoegen? Hou jij ook zoveel vocht vast? Ik kreeg niet eens mijn broek dicht vandaag..voel me ook echt een proppie, haha.. Hoop maar dat het vanzelf goed komt 😅 Dat we maar lekker mogen slapen vannacht! Truste 🙃
 13. @Jenster Thanx! Leuk om dan het 'voor' en 'na' effect te zien met een oude bikini. En ik ga vanavond eens met kussens aan de slag ja!! @Frukje Is goed! Heb je ook al een album?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.