Mmmmi

Silver Member
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About Mmmmi

Recent Profile Visitors

240 profile views
 1. @miss marieke hoe is het nu met je? Zou ik ook mee mogen kijken naar de ontwikkeling?
 2. Hoi hoi, Ja ik heb het gesprek gehad al en deze is goedgekeurd. Ik ben ook al geopereerd. De medisch adviseur wilde inderdaad nogmaals kijken, maar er waren ook.fotos door de kliniek gemaakt en opgestuurd dus ik heb hier naar verwezen.
 3. Voor mijn idee ogen de uiteindelijke prothesen kleiner dan met de pas prothesen. Ik dacht eerst ook anatomisch maar was toch bang volume te missen dan bovenin. En door dp plaatsing liggen ze er sowieso niet rond bovenop. Ja draag deze nog steeds. En als ik deze was draag ik even een andere sportbh. Post op bh van de kliniek droogt super snel dus kan hem dan weer snel aan. Heb nu met de warme.dagen wel een wat charmantere sportnh aan ipv die van de kliniek.
 4. Eerste vier dagen waren heftig, maar heb geen seconde spijt gehad! Zou eerlijk gezegd wel groter passen ook, want ik zou denk van kleiner spijt gehad hebben. En ik wilde graag volume.bovenin, daarom heb ik voor rond gekozen.
 5. Jaa gaat super! Kan in principe alles, maar houd me aan de leefregels. Ik heb je toegevoegd aan mijn album. Vind ze goed bij mijn lichaam passen. Ja ik kreeg de instructies per mail, omdat ik snel geopereerd werd al. Ben tot nu toe heel erg tevreden.
 6. @Fje1981 @AMST @Special-Me @bijtje-m @Danh heb eindelijk een album aangemaakt!
 7. Hoi hoi, Ik ben 15-7 door drZaal geopereerd. Ben 1,66 en weeg 58kg, ik kwam van 75a? Mijn operatie is vergoed, dus zo klein waren ze. Ik wilde natuurlijk maar wel dat mensen denk zo zo mooie borsten. Heb 375cc ronde prothesen dp gekregen. Ben echt super blij met het resultaat! Definitieve maat weet ik nog niet.
 8. Hoi hoi, ik ben zelf verpleegkundige dus kan wel helpen met opbouwen van medicatie spiegel. Welke medicijnen mag je slikken ?
 9. Eh stofzuigen weet ik eerlijk gezegd niet, ik heb een schoonmaakster en een robotstofzuiger die dagelijks gaat 🙈 Ze zeiden dat ik de dag na verwijderen van pleisters moest starten met masseren en als alle korstjes weg zijn starten met smeren. Voor mn idee waa waar de knoopjes zijn weggeknipt het nog een beetje aan het lekken maar niet heel veel. Waar het gesloten is heb ik gewoon gemasseerd en daarvoor eerst goed handen gewassen. Waar het 'open' is zou ik sowieso niet masseren.
 10. @AMST ja ben heel blij met het resultaat. Kan niet wachten tot ik normale bhs aan kan. Wondje onder re borst is in het hoekje nog niet helemaal gesloten dus kan ook nog niet smeren