__sanne

Silver Member
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About __sanne

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Ohh ja ik wil nog wel foto's van je zien, gaat het goed?? Ja ik mis de bolling aan de bovenkant, Heb nu medium profiel. Weet dus niet of plus profiel genoeg bolling geeft voor mijn zin. Jij nergens last van gehad?
 2. Ohh dames ik ben echt erg maar wil nogmaals jullie advies. Donderdag staat mijn wissel gepland. Heb nu 245cc anatomisch (11,5cm breed en protectie van 4cm) Ik heb 330cc in optie staan, omdat ik had aangegeven iets breder te willen, maar wil eigenlijk ook meer bolling. Ze zijn moderatie plus profiel en zou dan een projectie krijgen van 5,1. Nu twijfel ik of dat plus profiel wel echt meer bolling geeft of dat ik toch niet breder moet gaan maar dezelfde maten houd en dan naar 345cc, dan krijg ik een projectie van 5 8... Daarnaast zit ik te denken wat als ik nu voor rond ga.. misschien is dat wel meer wat ik wil. . Kortom.. ik weet het niet. Dinsdag belt mijn pc mij nog 1x en dan moet ik de definitieve keuze maken.
 3. Ach klinkt goed! Ja dat slapen is een ding he zeker met die warmte nu. Nee ik sta niet geheel achter mijn besluit. Mijn pc gisteren nog aan de telefoon gehad. Hij zei dat 390 voor mijn lichaamsbouw waarschijnlijk echt groot zal zijn (omvang 68cm) en voor mijn rug vooral ook. Dus zal toch echt de 330 worden. Hoe veel heb jij nu ook al weer erbij gekregen? Lekker rustig aan doen he!
 4. @pambbg hoe is het gegaan?! Hoe zijn je boobss??
 5. Hee hoe is het gegaan? En hoe zijn je boobss?
 6. Yes, 16 juli. Had graag eerder gepland, dan hoefde ik er ook niet zo lang over te twijfelen, maar werk in het onderwijs dus beetje aan de vakantie gebonden.
 7. Ohh snel! Alvast succes! Hoor graag hoe je de wissel ervaren hebt!
 8. Heel herkenbaar! Heb je al een datum? Ik vind het nu al weer spannend haha.
 9. He @pambbg Naar welke kliniek ga je? En wat wil je? Ben benieuwd naar anderen die ook voor een wissel gaan.
 10. Dan heb jij een breder implantaat ik zou met de 330 ook op 5,1 projectie komen. Mijn pc noemde de 390 'heftig', met een projectie van 6cm. Hij is meer van de natuurlijke look, net zoals die van jou begrijp ik. Had je trouwens na je wissel veel pijn, vergelijkbaar met de eerste keer? Mijn pc zegt dat het herstel makkelijker zou gaan.
 11. Dat ga ik eens doen! Ja het is 85 of 145cc meer idd. 85 is ook zo maar zielig haha. Nou ik ga eens wat rijst zoeken!
 12. Oké nee ik moet 3 weken van te voren beslissen welke ik wil. Dit waren de opties als ik breder zou willen. Anderen worden te breed of hoog werd mij verteld. Wat er dan nog tussenin zit is 345. Dan houd ik dezelfde breedte en hoogte, projectie is dan 1,8cm.
 13. Ja je raakt er ook zo snel aan gewend he. Zou me nu al echt niet meer in kunnen denken dat ik 'plat' was haha. Ja ik wil ook wel meer volume, Nu zijn het meer van die puntjes, zou meer wat boller/ voller willen om ook zonder bh een mooie vorm te hebben.
 14. En met de 330 zou ik er 1,1cm in protectie op vooruit gaan en met de 390 meteen 2 hele cm. Klinkt zo veel 🙈
 15. Oké nou ze zijn in ieder geval heel mooi! Ja ik ben bang dat als ik de 330 pak (plus profiel) dat het dan meer 'puntjes' worden. Haha. De ene keer denk ik idd nou die paar cc extra zal toch niet meteen zo zwaar worden, maar is natuurlijk wel 2x 60 wat er dan bij komt.