Jump to content

__sanne

Silver Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About __sanne

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

480 profile views
 1. Ik snap nog niet zo goed hoe ik een album aan niet maken haha heb wel 1 foto er op staan als het goed is kun je die al zien. Ik ga straks nog proberen wat meer toe te voegen.
 2. Zou ik ook foto's van jou mogen zien? En hoeveel cc heb jij? @Ldl1234
 3. Ohh ja ik wil nog wel foto's van je zien, gaat het goed?? Ja ik mis de bolling aan de bovenkant, Heb nu medium profiel. Weet dus niet of plus profiel genoeg bolling geeft voor mijn zin. Jij nergens last van gehad?
 4. Ohh dames ik ben echt erg maar wil nogmaals jullie advies. Donderdag staat mijn wissel gepland. Heb nu 245cc anatomisch (11,5cm breed en protectie van 4cm) Ik heb 330cc in optie staan, omdat ik had aangegeven iets breder te willen, maar wil eigenlijk ook meer bolling. Ze zijn moderatie plus profiel en zou dan een projectie krijgen van 5,1. Nu twijfel ik of dat plus profiel wel echt meer bolling geeft of dat ik toch niet breder moet gaan maar dezelfde maten houd en dan naar 345cc, dan krijg ik een projectie van 5 8... Daarnaast zit ik te denken wat als ik nu vo
 5. Ach klinkt goed! Ja dat slapen is een ding he zeker met die warmte nu. Nee ik sta niet geheel achter mijn besluit. Mijn pc gisteren nog aan de telefoon gehad. Hij zei dat 390 voor mijn lichaamsbouw waarschijnlijk echt groot zal zijn (omvang 68cm) en voor mijn rug vooral ook. Dus zal toch echt de 330 worden. Hoe veel heb jij nu ook al weer erbij gekregen? Lekker rustig aan doen he!
 6. Yes, 16 juli. Had graag eerder gepland, dan hoefde ik er ook niet zo lang over te twijfelen, maar werk in het onderwijs dus beetje aan de vakantie gebonden.
 7. Ohh snel! Alvast succes! Hoor graag hoe je de wissel ervaren hebt!
 8. Heel herkenbaar! Heb je al een datum? Ik vind het nu al weer spannend haha.
 9. He @pambbg Naar welke kliniek ga je? En wat wil je? Ben benieuwd naar anderen die ook voor een wissel gaan.
 10. Dan heb jij een breder implantaat ik zou met de 330 ook op 5,1 projectie komen. Mijn pc noemde de 390 'heftig', met een projectie van 6cm. Hij is meer van de natuurlijke look, net zoals die van jou begrijp ik. Had je trouwens na je wissel veel pijn, vergelijkbaar met de eerste keer? Mijn pc zegt dat het herstel makkelijker zou gaan.
 11. Dat ga ik eens doen! Ja het is 85 of 145cc meer idd. 85 is ook zo maar zielig haha. Nou ik ga eens wat rijst zoeken!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.