Ga naar inhoud

Nikki_Ikkin

Leden
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nikki_Ikkin

  1. Van der Weij heeft een eigen voorkeur voor  anatomisch zoals ik hier lees.... toen ik op het eerste consult was kon ik geeneens de ronde passen want die had hij niet liggen ... dus toen heeft hij 2 anatomische op elkaar gezet om dat na te bootsen...

     

    vandaar dat ik ook een tweede consult heb om de ronde te zien en een voorstelling ervan te kunnen maken , en nog voor al mn  andere vragen hierboven !

  2. Hoi allemaal!

     

    Ik ben lekker aan het lezen op het forum en heb al wat contact gehad met een aantal wat ik er fijn vind , iedereen is hier erg behulpzaam! Ik vind het een super fijn forum!

     

    even in het kort 

     

    32 jaar , 160, 55kg en 1 zwangerschap 11 jaar geleden .

     

    Ik heb al een eerst consult achter de rug bij dr van der weij , die  mij uiteindelijk [ met enige tegenzin] ronde protheses mentor xtra 295cc mmp geadviseerd.

     

    ik had een voorbeeld van zijn werk meegenomen van een ronde prothese zie bijgevoegde foto . 
     

    hoe meer ik aan het lezen ben op het forum, hoe meer ik zie qua mogelijkheden . Ik heb tijdens dit eerste consult Niet gehoord over de medium profile of high profile.

     

    ook zei hij dat m’n ene tepel Iets  lager dan m’n ander zat .. maar dat geen 1 borst hetzelfde is...   Maar gaat dit dan niet nog meer opvallen bij grotere borsten straks ?
     

    de prothese die ik nu aangemeten heb gekregen heeft een diameter van 11,5  En een projectie van 4,0 als ik naar de high profile kijk met dezelfde diameter is de projectie 5,8 , dat vind ik nogal een groot verschil .

     

    Zoals jullie al kunnen lezen heb ik eigenlijk nog veel vragen . Daarom heb ik  morgen nog een consult aangevraagd om het 1 en ander te vragen en te passen .

     

    Verder qua voorbereiding Ben ik al begonnen met vitamine C, Arnica tabletten , en gebruikt ik echinaforce voor extra weerstand. Ik smeer 2 x per dag m’n borsten in met bio-oil  en ik stop vanaf morgen met bloedverdunners ( met goedkeuring van de huisarts).

    verder heb ik paracetamol genoeg in huis , een zwangerschapskussen en ik ga zowieso de eerste week samen met m’n dochter  bij mn moeder logeren .

     

    ik zet de foto’s van m’n voorsituatie in m’n album.

     

    Als jullie verder nog tips hebben voor de voorbereiding of ervaring met kiezen tussen medium of high profile bij de mentor xtra protheses dan hoor ik het graag !  
     

    gr Nikki 

     

     

     

    079E4F06-AF6F-4FDD-92C2-5DC59067BF17.png

    • Like 1
  3. @Es1234567 zou ik in je album mogen kijken? En wat heeft jou doen beslissen om voor high profile te gaan?

     

    Ik heb nu moderate plus profile aangemeten gekregen , maar ga ik toch nog  voor een tweede consult en zit nu te denken of high profile wat voor mij is. 
     

    En vergeleken met  de moderate profile, heeft  de high profile meer kans op dat je randen gaat zien?

     

     

     

     

  4. Hoi allemaal,

     

    ik heb toch even een tweede consult aangevraagd voor de operatie zodat ik de echte ronde even kan passen, de vorige keer werd de ronde prothese nagebootst door 2 anatomische....

     

    dus ik heb volgende week dinsdag nog even een passessie ! Kan ik gelijk kijken of ik de 290 cc goed vind en of ik er eventueel 325 in zou kunnen

     

    ik moet er wel 3 uur voor reizen in totaal maar ik heb het er voor over!

     

    als ik ben geweest zal ik nog even een update schrijven 

  5. 6 minuten geleden, Spookbewoning12 zei:

    hou in de gaten dat wat je gepast hebt groter lijkt dan wat het gaat zijn. krijg je voor de spier of erachter? want dat schijnt ook nog wat uit te maken. 

     

    verder is het echt een kwestie van eigen smaak volgen. vd weij let wel heel erg op het totaal en hoe een implantaat in jouw borst past en wat het doet. ik paste eerst een 300cc en daarvan zei hij zelf dat het wel heel bescheiden werd. ik verwacht nu met 380 niet ineens met enorme memmen te komen hoor, maar nu is de borst meer gevuld in hoogte en breedte. 

     

    verder heb ik zelf iets van, het moet er mooi uitzien in bikini (en leuk in de slaapkamer 🙂 ) maar ik hoef niet het bolletje met die tieten te worden. dus mooie volle C cup "op t oog" is helemaal wat ik passend denk te vinden. en ik kan altijd een push up aantrekken he. 

    Voor de spier , ja ik ben 160 en 55kg en wil wel dat ze mooi gevuld zijn maar niet dat ze opvallen. Ik denk dat ik gewoon doe wat hij aanraadde de 295,  m’n eigen borst als is het niet veel, dat komt er natuurlijk ook bij 

     

    hoe  lang ben jij?

  6. 9 minuten geleden, Spookbewoning12 zei:


    nou je moet wel heel zeker weten. En mijn voorbeeld borsten waren anatomisch dus. Ik had geen voorkeur voor t een of t ander, maar 2 van de 3 raadden anatomisch aan. Die ga ik dan ook krijgen. 
     

    weet jij de afstand tussen je borstplooi en de tepel nog?

    Nee die weet ik niet meer , kan ik die zelf opmeten ?

     

    ik had trouwens deze als voorbeeld , was ook zijn werk 

    9A552246-0465-43AB-8633-01C4E592807D.png

  7. @TinyAA ja rond daar ben ik nu wel over uit . Grappig dat iedereen dat zo grappig vind bij dr vd weij. Ik heb gewoon gezegd wat ik wilde en zijn eigen werk als voorbeeld laten zien. ik heb een hekel aan Beugels bh’s maar nu moet ik wel anders ben ik een plank. Dus als ik m’n nieuwe boobs heb  lekker sport bh’s aan zonder beugel 😍!

     

    alleen nu ik aan het lezen ben enz. Twijfel ik of ik misschien  moet vragen of ik een maatje groter kan en moet doen. ....Aan de andere kant wil ik geen super grootte ofzo, maar nu is het bijna niks, heb de foto’s van nu in het topic geplaatst .

     

     

     

  8. Ja eerst kwam hij met Zoals iedereen al zei anatomisch, maar heb gezegd dat ik rond mooier vond en liet een foto zien van zijn eigen website dat ik het zo wilde hebben, dus toen zei hij ok dan rond, wel met een beetje een beteuterd gezicht Hahahah . Ik vond het alleen jammer dat ik de ronde niet kon Passen... ik had 275 en 320 anatomisch gepast . Daarna had hij 2 gecombineerd om rond na te bootsen (2e foto ). Toen kwam hij dan wordt de ronde een 295cc. Maar die heb ik niet echt gepast . Aan de andere kant hij zal wel weten wat bij mijn lichaam past... toch een beejte gaan Googlen en nu twijfel ik of ik misschien toch nog een x moet vragen of ik mag langskomen om wel ronde te passen en dan ook een 325  om te kijken ....

     

    de keuze is reuze 😅 

  9. Ik vond deze  brochure op het internet  heb even de tabel eruit gehaald van die ik krijg, nu zie ik dat 295 een diameter van 11,6  heeft en de 325 een diameter van 11,9. Zou ik dan niet beter voor die grotere moeten gaan ? Of hebben die diameters niks met elkaar te maken?

     

    keuzestress 😂 eerst dacht ik ik neem

    een borstvergroting en klaar , maar nu is het allemaal wat ingewikkelder hahahhaha

    1CDFF787-07CC-4B92-AAC9-C29A8A40DF91.png

  10. 6 minuten geleden, Spookbewoning12 zei:

    Dat zijn protheses met 4,1 cm projectie en 11,6 cm in een rondje.

     

    ik heb dezelfde aangemeten gekregen, maar ik heb een borstbreedte van 14 en bijna 14. Dat voelde dus niet goed.

     

    ik ben heel benieuwd hoe ze eruit gaan zien bij je! Hebben we al een datum? 
     

     

    Hoezo voelde dat bij jou niet goed ? Ik weet niet zeker of het 12 was , kan iemand zeggen hoe ik dit moet opmeten dan kan ik het even checken 😊.

     

    ik heb de 12e de operatie , ik ga zo even vitamine c en Arnica tabletten kopen!

     

     

  11. Hoi allemaal ! 
     

    ik heb net even gebeld en krijg mentor rond xtra mpp 295 cc. .

     

     

    ik heb de maten die hij van mij heeft opgenomen helaas niet opgeschreven , weet alleen nog dat 1,5 afstand tussen de borst , pinchtest 3 ( dacht ik) en volgens mij 12 cm breedte van beiden borsten maar dat weet ik niet meer 100 procent zeker.ik ben 160 , 55kg en heb nu een kleine (lege) 70b 

     

    @Veerveertje misschien kan jij me nog wat info geven met je technische kennis zoals hierboven wordt genoemd 😉 over dit implantaat

     

     

     

  12. Hoi allemaal ,

     

    ik ben net terug van de afspraak met dr van der weij. Ik vond het een aardige man die echt de tijd nam, geen gehaast en hij beantwoorde al mij vragen en vertelde een hoop. Ik had  hem deze link van zijn eigen site laten zien wat ik mooi vond ( in dit geval ronde implantaten). Vervolgens na het opmeten mocht ik passen. Aan de hand van mijn maten kreeg ik een anatomisch kipfiletje van 275.   Zie eerste foto, volgens hem was dit de perfecte maat kijken naar mijn afmetingen. Daarna heb ik een maat kleiner gepast , en groter (320cc) volgens hem zouden mensen een gelijk denken dat ik m’n borsten had laten doen. Hierop antwoorde ik dat ik daar helemaal geheim van maak en ze toch van mij zijn dan , zelf hard voor gewerkt en betaald 😉.


    hij zei dat anatomisch meer opvulling boven geeft dan de ronde, terwijl ik mijn beleving de ronde juist meer opvullen.

     

    ik kwam toch weer terug op de voorbeeldfoto, de ronde . Hij moest lachen en zei ja we komen de hele tijd weer uit op de ronde heh? Hij had wat ronde in de vensterbank liggen en pakte die erbij. Maar hij had er van elke maar maar 1 en hield ze voor m’n borst voor de spiegel en vroeg wat ik er van vond. Ehm ja lastig ..::moeilijk voor te stellen zo antwoorde ik. Toen maar opnieuw De pas bh aan. Hij had geen net koffertje met ronde testimplantaten zoals hij met de anatomische had . Dus hij frummelde 2 anatomische op elkaar om zo een voorstelling te geven van de ronde implantaten.

     

    eetlijk gezegd zag ik niet veel verschil ... op zich ook logisch omdat het 2 anatomische op elkaar waren 

     

    Hij zei dat als ik rond wilde dat het dan een 290 cc wordt , ongeveer de maat tussen de eerste en laatste anatomische die ik eerder had gepast.

     

    nou had ik zelf al rond in gedachte , maar het feit dat ik niet exact de ronde in die maat heb kunnen passen vind ik wel jammer . Aan de andere kant hij is de professional en zal een goede inschatting maken wat goed bij mijn afmetingen past denk ik.

     

    ik slik bloedverdunners en cholesterolverlagers, en wordt over een paar dagen door de anesthesist gebeld hierover .

     

    12 juni is de operatie op dit moment de 290cc rond mentor xtra , maar hij zei dat als ik toch voor de anatomische wilde gaan ik dat later nog kan doorbellen.

     

     

    Gr nikki 

     

     


     

     

     

     

  13. Bedankt allemaal  voor de reacties! Ik neem wat foto’s mee van de ronde borsten die hij heeft gedaan mee en wacht eerst af welk advies ik morgen krijgen omdat zoals jullie het zeggen ook van je voorsituatie afhangt.

     

    @Robijntje02 bedankt dat ik in je album mocht kijken, ik vind de vorm echt heel mooi! Maar wil zelf wel voor wat kleiner gaan aangezien ik net 160 ben.

     

    ik heb al een optie om 12 juni geopereerd te worden, maar dat hangt natuurlijk volledig af hoe het consult morgen verloopt!

     

    ik zal morgenavond laten weten hoe het gegaan is.

     

    bedankt allemaal voor de info 😘

  14. 58 minuten geleden, Ld1234 zei:

    Ik zou zeker even bij polemommy kijken naar de foto's waar haar borsten bloot zijn. Dan kun je dat vergelijken met de mijne of @Robijntje02.

    Zij heeft ook echte ronde protheses.

    Dan zie je het verschil tussen rond en anatomisch. Beide kunnen je een mooi natuurlijk resultaat geven.

    Ik zie hier hele mooie boobs van van der weij voorbij komen. Ik vind het alleen jammer dat hij iedereen anatomisch voor de spier adviseerd. Ik heb ook zo'n pc gehad en gewoon 11 jaar niet echt tevreden geweest met m'n boobs. Dat is gewoon jammer en het is niet iets dat je zo weer veranderd.

    😘😘

    @Robijntje02Zou ik in jou album mogen kijken?

     

    ja nu ik me verder aan het inlezen ben zie ik inderdaad dat hij vaak anatomisch aanraadt. Maar ik ben zelf ook nog zoekende en wil niet iets aangepraat krijgen, uiteindelijk moet ben ik degene die er mee moet lopen. 
     

    ik zag op zijn site wat voorbeelden wel wat foto’s met  ronde implantaten staan, ik heb er van 2 een screenshot gemaakt om zondag te laten zien.

     

    hoe meer ik lees hoe lastiger in het vind om ergens voor te gaan! 
     

    gelukkig zijn er wel veel ervaringsexperts op dit forum! 

  15. 2 uur geleden, Spookbewoning12 zei:

    he succes! vd Weij lijkt de laatste tijd erg populair. er zijn momenteel nog een aantal meiden actief die bij vd weij geweest zijn en zelf ga ik 8 juni naar m toe. 

     

    dan je vraag. onderzoek heeft uitgewezen dat het zelfs voor plastisch chirurgen moeilijk is aan een borst te beoordelen (op zicht) welk type implantaat er in zit. pas als je voor en na naast elkaar zet zie je wat meer. 

     

    rond kan altijd, anatomisch in principe ook maar vereist denk ik wel een chirurg die wat kundig / ervaren is omdat je de pocket meer precies moet maken. 

     

    ik denk dat je met rond meer met profiel kunt stoeien om voor een bepaalde look te gaan, waarbij de hoogte profielen vaak het meest nep ogen of een echt push up effect laten zien. ik zeg vaak, omdat dat niet altijd hoeft te zijn. 

     

    met anatomisch is er maar keus uit 3 profielen en geen geeft je echt de push up look. 

     

    wat is je eigen wens? je droomborsten? wat ook goed helpt is kijken op de site van van der weij (beautiful.nl) om te kijken of jouw droomborsten er bij staan. dat praat al makkelijker. en bedenkt ook dat als jij een andere look wil dan de bescheiden natuurlijke look van hem dat je of heel goed moet praten of op zoek naar een andere chirurg. 

     

    wat mij enorm over de streep trok was dat het paar borsten waar ik vanaf dag 1 al van zei dit is supermooi van vorm (dus voordat ik verpest werd door groter is beter of door de amerikaanse sites waar ze toch meer voor de augmented look lijken te gaan) van zijn hand waren. 

     

    hoe groot wil je eigenlijk? 

     

    volgens mij is er in deze geen juist of onjuist, alleen je eigen voorkeur. @Ld1234 heeft beide gehad en een stellige mening, ook die kant moet je bekijken. verder is @polemommy voorzien van een paar vd weijs en die is nu redelijk uitveranderd, dus geeft een goed beeld. 

     Ik denk ik op een  C cup eindigen heb nu 70a/ soms b.  Ik wil graag gaan voor een push up effect maar niet te overdreven 
     

    ja ik had ook al op de site van dr van der weij gekeken inderdaad en een aantal screenshots gemaakt ! 
     

    Mag ik dat plaatje van jou droomborsten zien? Ben wel benieuwd!

     

    @polemommy zou ik toegang mogen tot je album?

  16. Goedeavond allemaal!

     

    ik ben nieuw op het forum en druk met het doorspitten van alle berichten. Ik vind alleen het zoeken soms wat lastig vandaar dat ik een bericht open.

     

    ik heb aanstaande zondag een consult bij dr Verweij bij Boerhaave. Nu lees ik hier vaak dat hij de voorkeur heeft voor anatomisch en voor de spier . Zelf heb ik eigenlijk rond gedachte...

     

    ik zou graag goed vergelijkingsmateriaal willen hebben tussen anatomisch en rond. Op internet zie ik veel foto’s maar er staat vaak niet duidelijk welk soort implantaat en  of dit voor of achter de spier is geplaatst.

     

    dus bij deze mijn oproep , hopelijk kunnen jullie me wat meer helpen zodat ik voorbereid naar het consult kan!

     

    gr Nikki

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.