Elise90

Gold Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Elise90

Recent Profile Visitors

32 profile views
 1. Oh wauw! Ze zijn echt super mooi. Als de mijne ook zo worden dan zal ik echt heeel tevreden zijn haha!
 2. Ik hoop dat ze snel een plekje vrij zullen hebben! Nog eventjes afwachten inderdaad. Ja, ik wil graag dat ze op het zicht een cup C zijn. Wel gek dat mijn bh maat dan een E kan worden 😱 Dat klinkt echt gigantisch. Maarja het gaat er natuurlijk om hoe ze ogen en of ze goed bij mijn lichaam passen. Ben zo benieuwd hoe ze gaan worden! Ik zal vandaag even een before foto maken.
 3. Afgezien van de 10 cm verschil komen we dan aardig in de buurt haha! En ook het kleiner en slapper na de zwangerschap. Mag ik meekijken in je album? Ben erg benieuwd!
 4. Ze waren voorheen prima en had ook geen borstvergroting overwogen als ik die cupmaat had gehouden. Het is wel zo met cupmaten, als de omtrek naar beneden gaat, gaat de cupmaat omhoog. In mijn geval had ik aan borst dus een kleine b, voordat ik kinderen heb gehad. Nu eerder een aa/a
 5. Ik zie dat ik een foutje heb gemaakt en weet niet hoe ik het originele bericht kan wijzigen! Het is 265 cc i.p.v 235.
 6. Hallo allemaal! Ik ben nieuw hier en wil me even voorstellen. Mijn naam is Elise, ik ben 30 jaar, 1.64 m lang en 52 kilo. Ik heb nooit grote borsten gehad (kleine 70 C), maar omdat ik vrij petite ben paste het goed bij mijn lichaam en heb ik nooit echt een probleem gehad met mijn borsten. Ondanks dat heb ik wel altijd gedacht dat een extra cup erbij niet zou misstaan. Vooral omdat ik wél een flinke kont heb voor mijn lichaam. Nu heb ik in een korte tijd op elkaar 2 kinderen gekregen en is er van die kleine 70 C nog maar weinig over.. Ik gok dat ik nu een 70 A heb, maar ik weet het niet zeker omdat ik mijn oude bh's nog draag met extra vulling. Ik heb uiteindelijk de knoop doorgehakt en ben na veel research op consult gegaan bij dokter van der Weij van de Boerhaave kliniek. Ik heb aangegeven dat ik een volle C cup zou willen en er is uiteindelijk 235 cc anatomische implantaten vóór de borstspier uitgekomen. Voor nu is de operatie uitgesteld tot ná 6 april, ivm het coronavirus en wordt er contact met me opgenomen om een datum in te plannen. In de tussentijd lees en kijk ik mee en verheug me op mijn toekomstige nieuwe borsten! Zijn er dames met een soortgelijke situatie waarmee ik ervaringen kan delen? Groetjes Elise