Elise90

Gold Member
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Elise90 last won the day on April 29

Elise90 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

3 Followers

About Elise90

Recent Profile Visitors

571 profile views
 1. Of zal zit het laatste korstje zijn van het knoopje dat inmiddels wél opgelost is? Want eerst voelde het bij mij ook super hard idd, maar dat is nu weg nu ik weer even heb gevoeld.
 2. Nee ik heb nog wel gewacht, i.v.m. dat stukje. Ik zal anders even een foto maken, want als dat geen korstjes is mag ik dus gewoon al smeren?
 3. Haha, ik doe het ook hoor! Je wilt toch wel een beetje weten hoe het voelt
 4. Dankjewel! Haha ja ik snap precies wat je bedoeld, je herkent ze gewoon 😊 Bij mij zijn ze best wel zacht, maar ik denk dat dat alles te maken heeft met het feit dat ik al 2 kinderen heb gehad en tijdens de borstvoeding een flinke D cup had. Gaf een half jaartje voor de operatie nog borstvoeding. Ondanks dat je het niet goed ziet op de voorfoto, omdat ze niet hingen, was er al erg veel ruimte. Bij jou zal alles wel een stukje strakker zijn geweest dan bij mij en logisch dat ze er nu dan nog wat strakker inzitten en harder aanvoelen. Ja aan allebei de zijkanten heb ik ook nog een soort korst dat net een knoop lijkt te zijn!? Ik wist ook niet of dat de hechting is die nog niet is opgelost of gewoon een dikke korst zeg maar.
 5. Haha thanks, lief! Ja ik vond het ook erg fijn om die van polemommy te kunnen bekijken en hoe het vordert. Spannend! Nog eventjes en zult het zien idd 😊
 6. Oh spannend! We hebben een beetje dezelfde voorgeschiedenis zo te zien. Ik had ook hele ronde borsten voor mijn zwangerschappen. Daarna niets meer van over.. Ik zal je even toevoegen!
 7. Ik heb een dochter van 10 maanden en een zoontje van 2, maar mijn PC zei dat ik een week na mijn operatie tot 10 kilo wel mag tillen, aangezien het voor de spier is. Mijn zoontje van 2 klimt zelf overal op, maar de baby moet natuurlijk wel opgetild worden. De eerste 2 weken is mijn man vrij, dus hoef ik gelukkig niets te doen. Ik ben nu anderhalve week PO en de pijn valt heel erg mee. Ik heb gisteren mijn dochter eventjes opgetild, gewoon om te voelen hoe het voelde, maar het deed geen pijn ofzo. Ze is 9 kilo. Maandag moet hij weer aan het werk en zal ik het zelf weer moeten doen. Ik doe gewoon rustig aan en til zo min mogelijk. Dus ik denk dat als je gewoon zo min mogelijk tilt en verder heel rustig aandoet het wel goed moet komen als ze voor de spier geplaatst zijn! Heel veel sterkte met je herstel, ik hoop dat alles voorspoedig zal lopen!
 8. Haha ja echt he! Daarom wilde ik ook graag bij jou kijken. De jouwe zullen miss wel ietsjes groter worden, omdat je wat kleiner bent en wat meer projectie naar voren hebt gekozen met 305 cc, maar ze zullen wel vergelijkbaar zijn qua vorm en op een smal lichaam enzo!