Ga naar inhoud

lauralaura

Leden
  • Aantal items

    109
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door lauralaura

  1. Hi meiden,

     

    Even een update. Afgelopen donderdag 3 maanden controle gehad. Hij heeft gekeken en gevoeld. Geen kapselvorming. Littekens zagen er goed uit en gaan uiteindelijk nog wit worden waardoor minder zichtbaar. 

    Uiteraard de vraag of ik tevreden ben. Jazeker! Ik heb benoemd dat ik het idee had dat de rechterborst vanaf het begin al strakker voelt dan links. Dit is ook afhankelijk vd natuurlijke borstgrootte vertelde hij en normaal. Geen 2 borsten zijn helemaal hetzelfde. Ook gaan ze nog zachter worden en nog wat meer zakken. Rechts zit nog wat hoger ook maar dit zou dus nog wat gaan zakken. 

    Pas met een jaar kun je zeggen dit is het eindresultaat. Best bizar eigenlijk hè als je erover nadenkt. Ben zo benieuwd hoe het dan allemaal is. Maar voor nu ben ik er echt blij mee. Heel natuurlijk. 

    Vorige week trouwens nog eens gemeten want ik had het idee dat mn bh wat losser zat en ze waren toch 3 cm minder in omvang. Toch nog vocht wat weggetrokken is vertelde de arts en nog wat gezakt.

    Dit is de laatste controle ook bij Boerhaave. Indien ik wilde kon ik met een jaar ook een controle krijgen maar dit lijkt me niet nodig zolang alles goed voelt. Ik mag verder altijd bellen bij vragen of zorgen maar dit lijkt me niet meer dan logisch toch?

    Voor zover mijn laatste update!

     

    @Boobcar uiteinduiteindelijk roch de bh met rits van hunkemoller. Deze bleef de rits wel zitten dus ik denk dat de andere een foutje had. Overigens ook een maat groter genomen waardoor hij veel beter zit!

     

    • Like 1
  2. @Boobcarbij mij kwam hij ook aftekenen en daarna kwamen ze vd anesthesie en namen me eigenlijke direct mee na check geboortedatum dacht en even een gezellig minipraatje ter geruststelling. Toen ging ik op de tafel liggen,  infuus prikken kapje met extra zuurstof nog en daarna werd ik weer wakker. 

    Gewoon koffie gedronken! Wel vita c en arnica braaf en gewassen met die desinfecterende wasgel.

  3. @Boobcar @Lilve thnx meiden! Die van hunkemoller had ik gepast maar dat ritsje ging telkens open. Had een andere van hunkemoller maar die is toch te strak. Het is voor hardlopen en ik kan niet optimaal ademhalen doordat hij drukt op mn borst. Echt jammer. Dus als jullie straks een 70e nodig hebben let me know! Panache kende ik nog niet. Shockabsorber ga ik ook eens naar kijken. Schijnt ook goed te zijn.

  4. @Boobcar dankjewel! 😊 ben er zeker blij mee! Vind ze alleen nog steeds groot 😅 haha! Zoals ik al eerder ergens zei had ik de kleinere maat ook prima gevonden alleen vraag ik me af of dit net zo mooi zou zijn wat betreft mijn maten zegmaar. Of had ik dan voor ronde moeten gaan bv. Maar beter te groot dan te klein hè!? 

    Qua tips,  neem echt goed je rust de 1e week. Zeker de 1e 2 a 3 dagen gewoon in bed blijven netflix kijken. Ook al voelt  het doelloos. 

     

    @petra84 het gaat heel goed met me. Doe alles weer dus hier ook iets minder aanwezig. Ben alleen nog op zoek naar een goede sportbh 😒

    En jij??

    • Like 1
  5. @me82 ja achter de spier is pijnlijker. Logisch ook want ze snijden je spier stuk. De 1e 4 dagen zijn het ergste hoor ik overal. Je bent er bijna! Idd goed je rust houden, ook als je straks je weer goed voelt anders loop je jezelf voorbij.

    Ik ben zeker tevreden, echt heel mooi is het gedaan. Achteraf denk ik wel dat ik voor mijn gevoel de kleinere 300 cc had kunnen doen. Vind ze nog steeds best groot maarja zal nog wennen zijn misschien ook. Ik ben altijd vd kleine borsten geweest wel en wilde eigenlijk wat ik met bh had maar dan van mezelf. Mini boobjob. Maar qua metingen zou deze maat het mooiste worden wat betreft breedte opvullen etc. Het staat ook mooi alleen ben ik het niet gewend denk ik 😅

  6. @Petra84 ja was leuk shoppen  maar weinig voorraad in mn maat helaas. gelukkig wel een sportbh en nog 2 erbij kunnen vinden. Komt vast goed met je borsten hoor. Mn pc zei dat pas met 3 tot 6 mnd het uiteindelijk resultaat zichtbaar is.

    @ProjectX qua decolleté ligt het ook erg aan hoe je staat hoor. Als ik een foto neem met mn armen verder nr voren zitten ze wat verder uit elkaar weer. Haha! Heb nu een 75E gemiddeld. Verschilt soms iets per bh nog. Was idd bij hunkemoller daar kwam ik eerst ook vaak en nu 3e bh gratis. Livera zit hier ook maar daar kom ik eigenlijk nooit. 

    Hoe gaat het met jouw herstel, ben je ook tevreden??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.