Ga naar inhoud

TinyAA

Leden
  • Aantal items

    277
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door TinyAA

  1. 44 minutes ago, Flatmommy said:

    Ja echt heel lastig. Net als jij zo aan het twijfelen. Jij ging ook bij vd weij toch? 
    Hij raad mij aan 265 anatomisch tall height aan. Mijn borstbreedte is 12 cm en de prothese 11,5. Ik heb eind deze mnd een 2e consult. Wil dan vragen of ik ook naar de 300 kan gaan, die is 12 cm breed. Ik vermoed dat hij dan gaat zeggen dat dan de randen zichtbaar zullen zijn. Daarom dacht ik als alternatief de moderate plus. Die is wel 11,5 breed, maar heb dus geen idee hoe dat voor het zicht eruit zal zien. 
    Zijn jouw prothesen niet al besteld omdat je volgende week wordt geopereerd? 


    Ik heb trouwens ook tall height 305cc. Wilde eigenlijk ook groter, maar zijn verhaal over zichtbare randen schikt mij echt af. Achteraf heel blij dat ik naar hem heb geluisterd, want je ziet of voelt echt niet dat mijn borsten nep zijn terwijl ze pas 3 maanden oud zijn. Je zou ook high projection kunnen nemen. Persoonlijk zou ik moderate plus of high projection nemen. Go big or go home ;) 

  2. 1 hour ago, Flatmommy said:

    Ha dames, 

     

    Ik ga ws voor de mentor anatomische prothesen. Ik ben erg benieuwd wat mooier zal staan, de moderate of de moderate plus. Tot nu toe heb ik hier alleen voorbeelden gezien van dames met moderate. Zijn er ook dames met moderate plus en zou ik met je mee kunnen kijken in je album? 
    Ik dacht zelf dat de moderate plus ms wel meer het effect geeft van wat ik bij een ronde prothese zo mooi vindt, namelijk die volle, brede borst aan de onderkant. 


    Ik heb moderate plus en had echt niet iets anders gewild. Heb een mooi natuurlijk resultaat met voldoende projectie. Ik zal je toevoegen aan mijn album. Deze week ga ik ook een 3 maanden foto plaatsen. 

  3. Hey meid, het is nog echt veel te vroeg om te zeggen of het groter of kleiner uitvalt of niet. Daarnaast heb je nog veel zwelling tussen je borsten. Zodra dit wegzakt zullen je borsten meer vorm krijgen. Ik heb net een foto van mijn voorsituatie, 7 dagen en 8 weken post op geplaatst in mijn album. Je ziet echt een groot verschil! Ik zou lekker focussen op goed genezen. Resultaat komt daarna vanzelf! Succes xx

  4. 14 minutes ago, polemommy said:

    Ik ben een beetje in paniek dames. Als ik super zacht op de bovenkant van mijn borst duw en dan meteen weer los laat, voel ik knobbels, aan de andere kant heb ik dat aan de zijkant, onder mijn oksel.

     

    Als ik er hard op duw, zijn ze er niet. Het voelt als luchtbellen ofzo. Klinkt dit bekend voor iemand?


    Ik heb vaker van luchtbellen gehoord, maar heb het zelf niet. Heb je Boerhaave gebeld? En is het zichtbaar?

  5. 2 hours ago, Nymeria1 said:

    Hmm ik denk dat ik nog geen toegang heb, ik zie het kopje 'Albums'. niet staan. Kan dat kloppen? Fijn dat mensen het niet zo snel zien - natuurlijk gooi ik ook m'n push up bh's meteen weg (lees: weggeven) ;-). Je hebt ook gelijk dat het helemaal niet zoveel scheelt natuurlijk.. 

     

    Ik heb je net toegang gegeven :) ze zij nog ‘vers’ en iets meer dan een maand oud. Zullen komende tijd alleen maar natuurlijker ogen. 

  6. On 6/4/2020 at 8:41 PM, Nymeria1 said:

    Hi allemaal,

     

    Weer terug van even weggeweest. Inmiddels sta ik gepland voor 20 juli bij Lydia Oostveen-Bol. (@best_boobie) Ze heeft nu Motiva Round 265 opgeschreven. Ik neig toch nog naar 245. Het is maar 20cc verschil maar ik ben gewoon best angstig dat mensen super obvious gaan zien dat ik een boob job heb gedaan. Natuurlijk doe ik het voor mezelf - maar ook voor mezelf wil ik een niet te grote verandering. 

     

    Hier nog meer Petite meiden (ik ben 1,64 en ongeveer 53 kilo) die me kunnen helpen/geruststellen? 

     

    Groetjes :)


    Hey! Ik ben 1,53m en weeg 47kg. Ik heb 305cc anatomische protheses gekregen. Volgens mij heb je al toegang tot mijn album. Ik ben echt petite, super smalle schouders en draag maar xs of 34. Ik had echt niet kleiner dan 305cc Will hebben. 350cc had ook wel gepast, maar die was niet in de verhoudingen voor anatomische protheses, dan had ik ronde moeten nemen. Motiva vallen volgens mij anatomisch, dus het is vergelijkbaar. Ik was net als jij super bang dat mensen kunnen zien dat ik iets heb laten doen, maar niemand heeft het opgemerkt 🤣 je borsten vallen weg wanneer je kleding aan hebt. Het is wel iets meer zichtbaar in bikini’s, maar dan lijkt het alsof ik van mezelf borsten heb en niet dat het een boob job is. Ik hoor vaker van dames die achteraf spijt hebben dat ze te klein zijn gegaan dan te groot. En 350cc is niet veel.

    Als je tevreden bent met 265cc, dan moet je het zeker doen. Maar houd er ook rekening mee dat je heel snel aan je nieuwe borsten gaat wennen en wellicht echt spijt gaat krijgen omdat ze niet groot genoeg zijn. Allemaal dingen om rekening mee te houden :) btw...20cc is 4 theelepeltjes, dat is echt niks 😅 bij twijfel altijd groter gaan. 

  7. 6 hours ago, Special-Me said:

    Ik heb net eens gekeken, wauw! Je borsten zijn echt wel heel mooi geworden. Maar voor je operatie had je al mooie borsten, een mooie vorm en hoogte. 


    dankjewel 🥰 lief van je! Je voorsituatie speelt inderdaad een belangrijke rol in hoe je uiteindelijke resultaat gaat zijn. Ik heb echt geluk dat ze redelijk gelijk waren. Miste alleen wat volume haha

  8. 16 hours ago, best_boobie said:

    Hoi @Page
    Ik heb je titel even wat aangepast, zodat ie op de andere titels lijkt, en je verhuisd naar de operatieverslagen. Zo kun je dit topic ook na je operatie blijven gebruiken en heb je al je updates overzichtelijk bij elkaar staan :35: 

    Ik zal je ook even toevoegen aan mijn album. Ik heb 8 jaar geleden 450 cc ronde prothesen laten plaatsen, voor de spier. 

    xx BB


    Heb je gladde protheses? Of met textuur? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.