Ga naar inhoud

stefanie63

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door stefanie63

  1. @Es1234567 hee ! Het gaat goed met mij. Ben weer sinds vrijdag aan het werk (als kapster). Moet zeggen vrijdag rustig aan gedaan ging goed. Zaterdag had ik weer iets te veel gedaan, waardoor een kant best wel begon te branden.

    Donderdag voor het eerst auto gereden, viel wel beetje tegen in de bochten haha maar mijn auto stuurt dan ook best zwaar dus zal daar wel aanliggen. 
     

    ik kan dus al na (a.s dinsdag) 3 weken p.o al best veel zelf. 
    Ik zie dat sommige meiden hele fijne bh’s hebben (van een andere kliniek) met voor een sluiting en het lijkt dat de BH’s ook bijna geen naden hebben. Dat heeft deze van de kliniek wel, en na een dag dragen (en vooral met borstband) staan die naden zo erg in mijn borst dat dat juist “pijnlijk” is. Heb al een keer een gaasje tussen gedaan, maar die staat na een dag ook helemaal in je huid haha. 
    Ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar mij lijken die andere veel fijner te zitten. 
     

    het resultaat ben ik heel erg tevreden mee! En geeft een fijn gevoel dat ik al mijn oude bh’s en bikini’s heb uitgezocht en weg geef aan een vriendin. Ik dacht bij sommige Bh’s (vet dom) oh die pas ik misschien nog wel.. want in je hoofd zijn ze niet zo groot. Maar dus echt niet. Over 3 weekjes ga ik mij op laten meten,even kijken wat voor maat ik heb! Ben heeel benieuwd ?.

    ze zijn al echt een stuk zachter, maar als nog zitten ze (natuurlijk) nog best hoog. 

    ik ben niet heel dun, maar bij mijn borstkas

    Ben ik wel “mager” en is die overloop als je vanaf de zijkant kijkt nog niet echt mooi vind ik persoonlijk, hopelijk trekt dat wel nog een beetje mooier bij ?

     

    Ik heb echt nog geen enkele dag spijt gehad, en ook niet zo’n breakdown wat sommige hebben in de herstel tijd. Ik heb echt mijn hoofd ingesteld op het ergste qua zwelling,blauwe plekken,pijn etc etc. En daarom viel het denk ik bij mij dan ook reuze mee! 

  2. Jaa, ik heb eerlijk gezegd nu ook alleen maar grote vesten aan. Dit omdat het ook makkelijk is om aan te trekken. 
    En oh wat leuk! Ja als het in maart zou kunnen zou super zijn toch ?

     

    gisteren ging het ook weer goed, ben zelfs gaan “winkelen” in de stad. Merkte wel dat ik toen iets te veel van mij zelf had gevraagd en mijn huid wat ging branden. Na twee paracetamol ging het weer goed maar ben er maar 2 uurtjes geweest. 
    Ik heb vandaag goed geslapen, dit keer op de bank en moet zeggen dat ik dat fijner vind omdat ik dan in zo’n hoek kan liggen.

     

    vocht heb ik nog steeds veel en merk nog steeds niet dat het minder word. Erg dikke buik en tussen mijn borsten in kan ik nog steeds een flink stuk induwen ? maarja hoort er bij. Ben wel blij als het iig bij mijn buik weg zal zijn haha 

     

    jij ook een fijne dag ! ☺️

  3. @Es1234567Ja als je een goed gevoel hebt bij je manager moet je dat gewoon doen. Ik merkte dat ik het ook moeilijk vond in mijn omgeving te vertellen maar echt iedereen was super lief en begripvol. Aan de ene kant wel verwacht, maar kom uit een klein dorp waar ik het idee heb (en ook gewoon zo is ?) een beetje achterlopen op de stad haha. Dus ik dacht echt oh God dit gaan ze raar vinden, maar het viel allemaal reuze mee. 
     

    ik zou echt proberen om het eerder te verzetten idd! Zo kan je eerder in de zomer gaan genieten van je mooie boobies?

  4. Hmm ja er zijn meer varianten op pijnstilling, maar ben bang als je al niet zo goed gaat op ibuprofen je daar zeker niet goed op zal gaan. En dat misselijke zieke gevoel vind ik tot nu toe het allerergste geweest van het herstel. 
     

    nu gaat het goed met de pijnstilling. Merk wel dat mijn maag niet helemaal lekker zit maar kan gewoon normaal eten en drinken.  Ik heb van te voren geen extra vitamines geslikt maar wel mijn borsten ingesmeerd met lotion zodat ze wat soepeler waren. (Weet niet of het baat heeft/had maar dacht misschien kan de huid dan wat meer aan). Groene thee en brandnetel thee heb ik gewoon bij Holland and barret gehaald van Jakob Hooy . Ze zeggen hier op het forum dat je beter een andere soort groene thee moet drinken dat die beter vocht afdrijft, maar die kost wel minimaal iets van 20 euro.  Ik drink echt iets van 3 liter per dag, zo blijf ik ook een beetje aan de wandel naar de wc haha.

     

    wat ik nu doe is iedere avond mijn rug en nek laten inmasseren  met een soort zalf ( mijn schoonmoeder maakt zelf zalfjes enzo) wat tegen zere spieren is. En smeer ik mijn borsten in met goudsbloemenzalf. Dit omdat gister de huid wat branderig en trekkerig aanvoelde. 
     

    oh en de BH, nou alles behalve mooi? ik heb meiden gezien die hebben zo’n mooie stevige met de sluiting aan de voorkant, deze heeft dat niet. Je kan het vergelijken met zo’n oma bh? eerste dagen had ik wat uitstekende tepels, en door die bh werd dat nog meer geaccentueerd haha. Je hebt echt 2 van zo’n punten ?
     

  5. Oh al te snel verstuurd! 
     

    maar ik moet de 24e weer halve dagen werken. Ik ben kapster dus lichamelijk wel zwaar werk. Gelukkig heeft mijn baas ook een bv laten doen dus ze weet er alles vanaf. Ik plan mijn klanten met pauzes in en zorg dat zij ze wast en föhnt bijvoorbeeld. Ze is ook super lief en zegt ook dat ik naar mijn lichaam moet luisteren wat gaat en niet. 
     

    en idd ik heb ook veel aan foto’s gehad, al is het wel gek om foto’s van jezelf zo op internet te zetten ? maar goed, ik weet dat hier alleen maar lieve meiden op zitten die voor het zelfde komen, dus dat komt wel goed!  Ik vind dit forum echt zo leuk het is net alsof je allemaal vriendinnen hebt om mee te kletsen enzo haha 

  6. Ja nu gaat het weer goed. Vriendin van mij die doktersassistente is vond het eigenlijk ook maar raar dat ik geen maagbeschermer erbij had. Ze zei dat ze het best wel logisch vond dat ik er slecht op zou gaan, aangezien ik normaal geen pijnstilling gewend ben. 
     

    maar de “pijn” is goed te doen het is nog steeds echt meer het ongemak. En idd voedingskussen is wel echt fijn, dat vult meer de holte in je onderrug  op. Wat wel stom is als je de hele nacht gelegen hebt je dan steeds op de zelfde (druk) plek ligt je wil dan zo graag even verschuiven maar dat lukt dan niet haha.

    wat ik ook heb aangeschaft is een (reis) nekkussen dat vond ik ook wel fijn. En de eerste dag heb ik mijn borsten gekoeld met een coolpack (deze had ik bij de Etos gehaald en was een langwerpige) deze paste precies van de ene borst na de andere en was wel fijn. Ik heb er 2 gehaald zodat ik ze steeds kon afwisselen. 
     

    en oh kriebel is ook klote hahaha ik had ineens steeds jeuk op me hoofd dus had eergisteren en gisteren gewoon een vork langs me liggen, en geloof me dat was echt  een uitvinding ?

     

    verder drink ik heel veel groene thee en daardoor moet ik ook best vaak opstaan en een loopje maken naar de wc. Als je opstaat voel je je echt even stijf maar eenmaal aan het lopen gaat het wel weer, zo blijf je toch wat in beweging. Ik zat gisteren alweer in de mc drive want had zo’n zin in McDonald’s, dus mocht je je ook erg beroerd voelen van de Celebrex weet dat dit ook zo weer weg is. :) 

  7. Hoi ! Gisteren hadden ze nog gebeld en gevraagd hoe het ging. En aangegeven dat het kan zijn dat ik last van bijwerkingen zoals misselijkheid zou kunnen krijgen van de Celebrex (als ik het goed schrijf). Dat was tot vannacht totaal niet aan de orde, maar vannacht werd ik zooo misselijk, heb moeten overgeven en was heel erg beroerd. Sinds vanochtend gaat het weer goed en heb ik de Celebrex niet meer genomen maar doe nu met ibuprofen. Het gaat nu weer goed alleen stijf natuurlijk. Meeste ongemak vind ik dat ik gewoon bij zo veel dingen hulp nodig heb en afhankelijk ben haha. 
     

    het resultaat ben ik tot nu toe ook erg tevreden mee, al heb ik mijn bh nog niet uitgehad. Maar wat ik zo zie en voel ben ik er tevreden mee ?

     

    ik denk dat ik wel een album aan ga maken maar ik weet nog niet wanneer haha 

  8. Oh ja ik heb dus 70 en jij 75.. ik zou zo niet echt precies weten wat mijn borstbreedte was maar als ik het niet vergeet zou ik het wel even kunnen navragen. Maar het kan zijn dat mijn borst zelf ietsjes breder was maar de omtrek van mijzelf wat smaller.. 

     

    ik heb wel goed naar hem geluisterd en ook het maximale gedaan de 365 cc dus highprofile memorygel. Ik weet wel en dat zeiden de verpleegkundige gisteren ook dat hij echt kiest wat het beste bij je past en wat er ook natuurlijk uitziet. Weet ook hoe meer je erin laat zetten des te meer je huid opgerekt wordt en kans op striemen dan ook veel groter is, aangezien wij nooit iets te lijden hebben gehad haha ? 

     

    ik ben al blij met alles wat groter is al hoop ik wel zeker op een volle C, misschien nog wel een D..  maar mijn borsten stonden voor mijn idee best uit elkaar, hij heeft het zo dicht mogelijk bij elkaar gezet en ruimte gemaakt dat ze iets meer naar het midden zouden kunnen gaan staan. Maar dat hangt echt af hoe mijn borsten zich gaan settelen haha. 
     

    ik heb nu trouwens de operatie bh aan in maat 70 c en zit wel goed. Wel lekker zo’n oma ding dus je denkt nog echt niet wauw haha 

    blijkbaar had ik ook wat hoogte verschil in mijn borsten, dat heb ik eerlijk gezegd nooit echt gezien of aan gestoord, maar de laatste weken voor de spiegel ga je je borsten helemaal goed bekijken. Dit heeft hij zo veel mogelijk gelijk gemaakt, maar zei ook eerlijk dat het niet precies hetzelfde gingen zijn. Maar na de operatie zei hij dat hij het netjes heeft kunnen fixen. 
    ik weet ook dat borsten, net als wenkbrauwen nooit helemaal gelijk van elkaar zijn en dat verwacht ik ook niet.. heb me dan ook echt nooit gestoord aan die ongelijkheid omdat ik het pas op foto’s enzo pas opmerkte. 

     

    nu klikt het wel alsof me borsten voorheen best lelijk waren maar dat was niet zo, ik stoorde me alleen aan de grootte en dat als ik bh’s aanhad, het eigenlijk nooit echt mooi aan sloot. 
     

    de nacht is wel redelijk gegaan, maar dit komt denk ik echt omdat ik een buikslaper ben. Ik ben wel vaak wakker geworden omdat je ook gewend bent om te draaien enzo. Heb wel de wekkers gezet voor de pijnstilling. Qua pijn valt het nu toe echt nog wel mee, merk wel vanaf gisteren dat ik nu echt zooo stijf ben geworden en niet van de zijkant iets kan pakken, terwijl ik dat gisteren nog wel kon. Ik kon opstaan met een klein zetje en nu moet ik echt goed aangeduwd worden ?

  9. Hoi! Ik ben gisteren geopereerd bij kliniek Heyendael. Tot zo ver ben ik heel erg tevreden. Ik heb zelf ook een smalle bouw (1.75 en 58 kg) wel smalle schouders maar wel iets bredere heupen.. kom zelf ook van +/- 70 a. Ik heb voor mentor 365cc high profile gekozen en wat ik zo nu een beetje gezien heb is totaal niet te groot. Ik was denk ik al goed voorbereid dat je heel erg zou opzwellen in het begin en dat heb ik tot nu toe nog niet echt gezien.. (is wel nog geen 24 uur geleden dus alles kan nog komen haha ?).

     

    het is echt wel even een rollecoaster moet ik zeggen vanaf het begin dat je de cc en pc hebt vast gesteld, je gaat twijfelen omdat je hier en overal en nergens leest dat iemand met minder cc’s en waarvan je denkt Hey die heeft dezelfde bouw enzo toch ineens best groot al uitvalt.. ik heb hem de keuze gelaten en ook gewoon meteen akkoord gegaan met de cc’s en type. Ik had erg goede verhalen over hem gehoord en met eigen ogen ook gezien dus ik had volle vertrouwen in hem. 

     

    ik denk dus als je een goed gevoel hebt bij een pc, en natuurlijk goede verhalen hebt gehoord en voorbeelden hebt gezien moet je het hem/haar dmv je wensen de soort en keuze cc’s laten maken. Zij zijn de expert en doen dit dagelijks. Iedereen is anders en ik heb het ook over mij heen laten komen.  Tuurlijk heb je stiekem hoop hoe je het zou willen hebben, maar pin je niet te vast op een foto met droomborsten, want dan ben ik bang dat het misschien tegen zou vallen :) 

     

    groetjess
     

    • Upvote 1
  10. 6 minuten geleden, Es1234567 zei:

    Hoi Stefanie, wat fijn dat het zo goed is gegaan! Ik ga jou zeker even volgen! Ik mag in april namelijk, bij dezelfde kliniek en dan krijg ik waarschijnlijk 340 cc, high profile memory gel. 

     

    Ben heel benieuwd! Dus super fijn om even mee te lezen hoe het jou vergaat ? van welke voor situatie kom jij?!

     

    Succes met je herstel! 

    Ohh wat leuk ! Ja ik heb het daar echt als heel fijn ervaren. Ik kom van 70 a af, 175 en 58 kg.  Ben zelf 24 jaar en nooit in gewicht geschommeld of kinderen of iets. Omdat ik een smalle borst had was highprofile het beste voor mij omdat bij de andere alles al snel te breed was. Wat is jou voor situatie nu ? 

  11. Hoi hoi allemaal!

    vanochtend ben ik geopereerd. Ik heb mentor 365 cc highprofile dp laten plaatsen. Ik was eigenlijk niet echt zenuwachtig maar had er meer echt zin in :) 

     

    Alles is super goed verlopen, echt kei leuk personeel en erg persoonlijk omdat het een kleine kliniek is.

    voor dat ik het wist was ik alweer wakker, en ging het erg snel erg goed met mij. Ik ben meteen op een stoel gaan zitten en heb wat gedronken en gegeten. Autorit naar huis ging ook goed, had alleen het gevoel dat ik een kater had en alsof ik nog wat dronken was haha. 
    Tot nu toe gaat het qua pijn ook erg goed, durf het tot nu toe niet eens pijn te noemen het is meer alsof je flink gesport hebt dag 1. Ze zeiden ook dat ik niet te vroeg moest juichen want er zit nog plaatselijke verdoving en narcose in mijn lichaam. Dat doe ik dus dan nog niet maar ik wilde eventjes aan jullie laten weten dat het tot nu toe goed met me gaat en weet dat de komende dagen waarschijnlijk afzien is.


    Ik heb een klein beetje het resultaat kunnen zien en vond het al erg mooi!

    wat mij wel opviel dat ze wat “kleiner”  uit zien nu als dat ik gedacht had, dit omdat ik bij sommige meiden op dit forum gezien had met dezelfde begin grootte of minder zelfs ze groter uitvielen op de foto’s. Ik weet niet of iemand mij kan vertellen of dit na dat de komende dagen als de zwellingen minder/weg zijn of ze dan nog groter worden of juist kleiner bijvoorbeeld na 5 weken ofzo ? Heb nu namelijk nog niet echt last van zwellingen.

     

    al met al ben ik echt al blij hoor maar ik vroeg me gewoon af hoe dat zat :) 

     

    Als jullie vragen hebben of het leuk vinden om mee te lezen hoor ik het wel! :D 
     

    groetjesss

  12. Op 1-1-2020 om 19:12, Stephh90 zei:

    Idd goede tip! Ik heb even op internet gezocht. Is die van de Albert Heijn of jumbo ook goed of zou je van een site aanraden met superfoods enzo ? 
     

    @Ld1234 oké ik zal eens bij Holland and barret kijken! Dankjewel

     

    @Peeuwke haha dan zal ik nog een nekkussen aanschaffen of even op zolder kijken! 
     

    @Imker ja dat is wel slim, door de pijnstilling kan je vaak vergeten dat je nog niet beter bent. Zelf krijg ik geen tramadol maar stond dit in de bijlage : 4 keer per dag 1000 mg Paracetamol in te nemen. Dit kan aangevuld worden met 2 tot maximaal 4 keer per dag 100 mg Celebrex.  

  13. Hoi iedereen,

    volgende week word ik geopereerd en ben ik benieuwd of jullie nog goede tips hebben voor de nazorg. Ik heb gelezen dat het goed is om bijvoorbeeld brandnetelthee en groene thee te drinken voor de reiniging en vocht afdrijving, een Voedingskussens aan te schaffen, en te koelen met coolpacks. Natuurlijk heel goed naar je eigen lichaam te luisteren en adviezen van de pc volgen.
     

    ik weet niet of ik het nu juist geplaatst heb bij de goede topics, maar ik hoor graag van jullie :) 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.