Peeuwke

Silver Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Peeuwke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik vroeg aan 1 van de dokters waar ik bij ben geweest waarom onder de spier en hij deed als voorbeeld: pakte een prothese en hield zijn hand voor zijn borst, onder de spier was onder de hand en hield de prothese vast en valt niet. Voor de spier voor zijn hand dus valt de prothese. Dat was zijn uitleg, de spier geeft op die manier steun aan de prothese. Ik heb er verder niet veel over nagedacht om eerlijk te zijn en vertrouw op het advies dat ik kreeg wat het beste voor mij zou zijn.
 2. @Marlies84 ja leuk! Waar zal jij gij?
 3. @Nala80 ja tussen de spier 🙂 Ik heb wel erg bang naar de pijn die gaat komen maar kijk er ook zo hard naar uit.
 4. Dag Dames, ik kom er ook bij 😊 Mijn operatie zal 17 december zijn door dr Danau. Ik ga voor de motiva progressive full 500cc. Ik ben 160cm en weeg ongeveer 58kilo en heb nu een lege A75. En ik ben ontzettend zenuwachtig! Leuk van hier samen te zijn!
 5. Dank je voor je reactie @Layna! Ik denk (want ik zoek mijn weg hier nog en nog niet alles is duidelijk) dat ik jou borsten heb gezien en wat zijn ze mooi!
 6. Hoe gaat het met je @Boobly heb je een goed herstel gehad? Ik hoop het echt dat ze mooi groot worden 🤭 Bedankt voor je reactie!
 7. Ik heb met dezelfde twijfel gezeten en wou ook zo natuurlijk mogelijk. Uiteindelijk beslist om niet de ergonomix te nemen hoewel ik die vaak erg mooi vond, vond ik ze soms ook wat "hangerig" lijken.
 8. Hallo, Ik ben een 35 jarige mama van 3 kindjes. Ik heb de knoop doorgehakt en ik ga voor een borstvergroting bij dr. Danau, hij zou de motiva full progressive 500cc plaatsen + een tepellift tussen de spier. Ik ben 1m60 en weeg ongeveer 59kilo (ik schommel nogal). Mijn huidige bh maat is 75A. Dr. Danau zei dat 500cc het maximum is dat er in zal gaan en dat hij het nog zal bekijken want misschien kreeg hij de 500cc er niet in. Ik ben echt "bang" dat ik mijn borsten te klein ga vinden. Als ik maar ga uitkomen op een D ga ik heel erg teleurgesteld zijn. Het liefst van al zou ik zeker een F willen. Is het altijd zo dat als je groter wilt dat je dit in stappen moet doen? Iemand ervaring met dr. Danau? Iemand met ongeveer dezelfde afmetingen misschien voorbeelden? Ik ben helemaal nieuw hier dus alles nog aan het uitzoeken hier. En ik ben ontzettend zenuwachtig want mijn operatie is voor binnen ongeveer 20 dagen en ik slaap er al niet meer van 🙈 Alvast bedankt voor jullie reacties! Groetjes.