Peeuwke

Silver Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Peeuwke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik draag ook nog steeds de op bh. Ben wel al eens gaan passen voor bhs maar er zit niets comfortabel. Ik heb enkel 1 sportbh gekocht om te gaan lopen en dat is een 70F. Verder blijf ik de po bh nog wat dragen. Bij mij zie je wel een verschil in kleren tegenover vroeger. Ook ik ben nog niet helemaal tevreden @Marlies84. Op 12 weken heb ik een afspraak bij de chirurg staan. Veel succes!! Groetjes
 2. He @Marlies84 Jaaaaa! 6 weken! Zo uitgekeken de 6 weken kaap te bereiken en nu die er is heb ik zoiets van; is dit het nu ?? Ik ben nog helemaal niet tevreden, 1 borst blijft hoog en niet mooi van vorm. Maar ik moet het nóg tijd geven. Maar ik kan het niet laten van me toch maar zorgen te maken om eerlijk te zijn. Telkens ik naakt in de spiegel kijk denk ik bij mezelf "komt dit nog wel goed"... Maar nogmaals, tijd... ? Ik kocht slechts 1 (veel te dure) nieuwe bh om te gaan sporten, ben maandag voor de eerste keer terug gaan lopen ? Alle andere bh's zitten echt niet prettig en ik vind het om eerlijk te zijn niet erg nog even mij po bh te dragen (werd me ook 8 weken geadviseerd). Verder lukt alles me wel weer en is de pijn weg, gelukkig. Juist na het lopen had ik wel wat last van 1 borst maar ook die pijn ging snel weg. Nog enkele positieve punten, want ik lijk altijd zo negatief ? De littekens vind ik wel heel mooi (Zo ver dat mooi kan zijn natuurlijk) en in gesloten kledij vind ik ze ook heel mooi ? Hoe gaat het ondertussen met jou??
 3. @Nova28 heftig! En zijn ze daar achter gekomen bij de controle of was je zelf extra naar de dokter gegaan?
 4. @best_boobie Een vraag over de borstband dus ik stel ze onder dit topic als het mag. De borstband draag je die best over de bh of er onder? Ik draag hem nu steeds er onder maar weet niet als dat ook het beste is. Groetjes
 5. Ik ben morgen 1 maand po! Ik herken wel veel! Ik heb gisteren pas voor de eerste keer auto gereden en phoe, het ging wel maar toch niet wat het moet zijn. Heffen doe ik ook nog niet, ik zit momenteel in een donker huis. Mijne man had de vroege en is vergeten de rolluiken op te trekken en zelf kan ik het nog niet... Dus gisteren de eerste keer rijden naar het koopcentrum hier geweest en ben eigenlijk op zoek naar een extra sportbh waar ik mee kan gaan lopen ook (op termijn) na 3 bhs passen ben ik moeten stoppen omdat het me teveel pijn deed. Dus weer naar huis zonder bh. Ik heb de mogelijkheid om regelmatig wat rust te nemen, gelukkig! Ik vind het echt knap dat je al gaat werken! Ik zou het niet kunnen denk ik, of wel maar heel veel pijn hebben.
 6. He Marlies, Dank je voor het vragen ? Het gaat beter! Ik neem geen pijnstillers meer, (toch niet voor de borst) sinds een dag of 3. Vandaag op controle geweest bij de chirurg en hij zei dat het er wel goed uitzag maar dat de borsten nog fel moesten zakken. En dat ze er dan mooier zouden uitzien. Hij stelde me eigenlijk wel gerust. Ik moest goed mijn borstband dragen en regelmatig masseren, implantaat naar beneden duwen en borstklier naar boven. Ik mocht van hem ook alles weer doen, behalve als iets pijn doet. Bij pijn moet ik onmiddellijk stoppen. Moet nog 1 maand de borstband dragen en binnen 2 maanden terug op controle. Hoe is het met jou?
 7. @Lindan Ben je bij verschillende chirurgen geweest voor advies? Sommige chirurgen werken bv gewoon niet met grotere implantaten. Verdonck zei me bv zelf dat hij geen implantaten groter dan 475cc (Of 450 weet het niet meer juist) zet. En ik begrijp je twijfel wel! Maar je bent niet al te groot en een laag gewicht. Dus ik denk wel dat het goed zal zijn. Want je moet denken dat die 425 en 475cc bij je echte borsten komt. Ik heb me ergens laten vertellen dat je ongeveer 125 à 150cc moet tellen voor 1 cup maat . Dus zou jij ongeveer 3 cup maten groter gaan dan nu, dus E/F. (Hoewel het geen exacte wetenschap is natuurlijk). Veel succes!
 8. @Wendy79 Ik doe ook alles nog rustig aan. Neem ook nog genoeg pijnstillers en slaap nog half zittend in bed. Ik kan ook al veel meer terug maar zoals mijn haren deftig borstelen ofzo lukt nog niet goed. Er staan korstjes op bij mij. Maar er hebben bij mij wel plakkers op gezeten tot vrijdag. Zaterdag zag ik dat er een klein plekje bloed was. Ik denk dat dat allemaal nog wel "normaal" is. Groetjes
 9. @Lindan Voorlopig wil ik niet groter, ze zijn meer dan groot genoeg nu ? Mijn herstel verloopt nog niet hoe het moet zijn en zal pas later, als ik me er comfortabeler bij voel foto's delen. Want ik schaam me om eerlijk te zijn nog wat. Je bent bang dat ze te klein gaan zijn? Welke bh maat heb je nu? En wat is je gewicht en lengte? Groetjes
 10. Ik ben nog maar 16 dagen po van 2x 625cc maar van mijn chirurg mocht ik na 6 tot 8 weken weer lopen met een stevige bh. Ik moest gewoon rustig opbouwen en goed naar mijn lichaam luisteren.
 11. Alle bovenstaande en heb om te slapen nog zo'n nekkussentje (zoiets voor bv in het vliegtuig te slapen) kan echt niet zonder en slaap er heerlijk mee. En een warmte kussen aan mijn rug. Ik heb ook iets moeten nemen om stoelgang terug op gang te brengen. Zelf heb ik wel geen speciale thee ofzo gekocht.
 12. Ik stel me ook de vraag als de borstband niet hoger moet zitten? Zodat hij het naar beneden kan "duwen". Maar ik ben ook wel heen expert ?
 13. Ik ben op zoek naar dames met implantaten +550c die eventueel hun album voor me willen opstellen en hun ervaring willen delen. Ik kan er precies maar weinig vinden, al zeker niet die van 0 naar 625cc zijn gegaan zoals ik. Ik lees ook vaak "bij mij kon er niet meer in" maar mijn arts zei dat alles "kon" ?‍♀️ Hij adviseerde mij geen 625cc, hij zei dat het groot ging zijn maar het kon. Alvast bedankt!
 14. Spijt om beide reden eigenlijk. Het heeft me emotioneel ook flink geraakt en daar had ik me ook helemaal niet aan verwacht eigenlijk. Ik ben nog wel thuis tot maart met loopbaanonderbreking, gelukkig! Ik zou me echt nog niet zien gaan werken. Gaat dat lukken voor jou?