Ev1994

Silver Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ev1994

 • Birthday May 24

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brugge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat spannend!! Ik heb je toegevoegd aan mijn album! Hier zijn het inderdaad bijna overal operaties met meer cc, toen ze bij mij zei max 190 dacht ik al wat weinig, maar eens je dan past zie je dat het wel perfect is. Nu de zwelling wat weg is merk ik wel dat ik af en toe denk het had best wat groter gemogen, maar dan ging het echt niet passen bij mijn lichaam. Mijn vriendinnen zeggen dat ik nu de perfecte boobs heb ? Hoe kleiner de cc hoe sneller het herstel zei mijn PC!
 2. Hoi! Het herstel verloopt nu wat trager of in het begin maar wel heel goed! Ik ben ondertussen weer aan het werk (administratieve job). Ik merk wel dat ik na een werkdag van 8u veel meer druk heb aan mijn linkerborst, maar na even rusten in de zetel is dat alweer weg! Ik heb het gevoel dat links veel trager hersteld dan rechts, misschien omdat ik rechtshandig ben, geen idee. Morgenavond mogen de draadjes eruit! Ben benieuwd wat de dokter zal zeggen of ik eventueel al zaken meer mag doen. Enige waar ik voorlopig echt wel last van heb is de druk van de borstband, maargoed normaal nog 1,5 week doorbijten en dan ben ik er hopelijk vanaf! Welke maat ik heb weet ik nog niet, zaterdag ga ik eens in een lingeriezaak laten opmeten nu het koopjes zijn hier in Belgie :)! Ik vermoed een 75B/C. Wat goed dat de pijn meevalt! Bij mij was de meeste pijn na een week wel weg, ik had alleen heel hevige rugpijn. Ik heb je toegevoegd aan het album! Ik zal deze avond of morgen eens een foto nemen van hoe het nu 15 dagen PO is. Veel succes verder met je herstel! Ik lees straks eens mee op je topic wat je hebt gekregen ?
 3. Ik had niet verwacht dat ze zo snel al zo mooi gingen zijn, ben er heel erg blij mee! Voel me al direct een stuk vrouwelijker ? Heb je ze mogen passen? Ik had een veel beter zicht met het passen wat het ging worden. Het hangt natuurlijk ook af van je lichaamsbouw, maar daar ben ik zelf niet van op de hoogte. 15 minuten is inderdaad weinig om zoiets onmiddellijk te beslissen. ga je nog eens terug naar de pc? Geen probleem! @Ld1234 ik heb je toegevoegd!
 4. Dankjewel! Ik heb ronde prothesen van het merk Sebbin. De PC raadde mij dit aan omdat ik voor natuurlijk wou en dat als ik op mijn zij lig het mooi mee beweegt. Bij anatomische heb je dat minder, maar die ogen dan wel natuurlijker als je gewoon rechtstaat/zit. Ik heb je toegevoegd aan het album, een voorfoto heb ik wel niet genomen. Tussen hoeveel CC twijfel je? Ik zou goed naar het advies luisteren van je pc, zij zien denk ik snel wat goed past bij je en wat niet. Toch snap ik je twijfels wel hoor, ik had dat tot het moment kort voor de operatie 'moet ik toch niet de grotere protheses nemen, wat als het te groot is, wat als ik de kleinere te klein vind, ...' Het is tenslotte een belangrijke keuze die je moet maken. Ik ben heel blij dat ik daarin mijn PC volledig kon vertrouwen en haar die beslissing kon laten maken.
 5. Wat vreselijk, het klinkt heeel pijnlijk?. Gelukkig kan je snel bij de dokter en kan je hopelijk enigszins wat gerustgesteld worden. Wel heeerlijk dat je al weer mag fietsen, ik moet nog even tanden bijten en geduld hebben voor ik weer die vrijheid heb.
 6. @Es1234567 ik heb je toegevoegd! Spannend he, je kan beginnen aftellen ? ik had drains om het wondvocht uit de borsten te halen. Denk dat het van dokter tot dokter verschilt, ik wist het wel op voorhand dat ik ze kreeg. @Lady D inderdaad het was precies wat ik wilde! Dankjewel, ik vind ze zelf nu ook al heel mooi? @Marlies84 ha die had ik nog niet gehoord! maar ik kon gisteren echt om het minste die tegenviel janken, vreselijk haha! Ik heb die serie denk ik al eens zien passeren en zag er echt slecht uit vond ik. Ik heb wel de serie you gebinged, dus ga nu moeten zoeken naar een andere. Tips?
 7. Ik heb je toegevoegd aan het album! Ja verschrikkelijk, je voelt je oke maar weet dat je jezelf rustig moet houden. Dankjewel!
 8. Even een kleine update, ondertussen ben ik 5 dagen PO en het herstel valt me reuze mee. Gisteren had ik wel even een klein mentaal dipje, maar die was gelukkig van korte duur en te wijten aan het feit dat ik alleen maar naar drama series kijk op Netflix en dat ook echt het enige is die ik doe momenteel?. In de ochtend en loop van de dag heb ik weinig tot geen pijn, maar naar de avond toe merk ik dat de borsten strakker/pijnlijker beginnen te worden. Het voelt dan hemels om in bed te gaan liggen. De nachten verlopen ook heel goed, wel nog met een verhoogd kussen, voedingskussen en wakker worden omdat ik nog pijnstillers neem. Overdag probeer ik wat af te bouwen van pijnstilling maar bij het slapen neem ik de volle dosis nog. Na de operatie ging ik wel naar huis met drains, maar die mochten gelukkig(!) de dag erna verwijderd worden. Af en toe heb ik wel wat pijn op de plaats waar die drains zaten en jeuk aan de wondes? Straks kijk ik eens hoe het werkt om een foto in een album te plaatsen. Indien er willen meekijken laat maar gerust iets weten! @Imker ik heb ook die haat-liefde verhouding! Na het douchen doe ik niet meteen de borstband aan, maar ik heb dan zó een schrik om bepaalde bewegingen te doen dat ik hem meteen weer wil om wil doen
 9. Het is 150 geworden, de dokter zei dat de 190 te 'fake' was, ze had het ook gevraagd aan de dames in het OK en ze zeiden allemaal dat het niet bij mij paste. Qua pijn valt het allemaal heel goed mee voorlopig, maar ik vermoed dat het morgen wel erger zal zijn volgens dat ik hier meegelezen heb. Ik kom nu al gek van die borstband haha! Maar de boobs zijn het waard, ze zijn zoo mooi!! Ben er nu al verliefd op!
 10. Hoi allemaal Ik ben al een tijdje aan het meelezen hier maar dacht om me toch even voor te stellen! Ik ben 25 jaar, 159 cm , 54kg en jammer genoeg stond ik als laatste in de rij bij het uitdelen van de borsten want heb maar een kleine 75A(push up). Ik loop al lang met het idee om een BV te doen en uiteindelijk een tijd geleden de stap gewaagd om op consult te gaan bij dr. Craggs. Hier op het forum is ze niet gekend, maar ik ken een aantal dames die bij haar geweest zijn en het resultaat is echt prachtig. Aangezien ik redelijk klein en smal van lichaam ben, had ik graag borsten gehad die er nog natuurlijk uitzien en passen bij mijn lichaam. Samen zijn we tot het punt gekomen dat ik 190cc of 150cc Sebbin krijg achter de spier. (Wat ik heel weinig vind lijken met wat ik hier allemaal lees?) Tijdens de operatie zelf zal ze kijken wat het best bij mijn lichaam past en afhankelijk daarvan zal ze beslissen, ze weet dat ik absoluut niet te groot wil. Dus ik ben benieuwd. Een 3D beeld heb ik ook gekregen en daar lijkt het echt mooi maar wel groot, maar ik ga er niet teveel van uit gaan want realiteit is nog altijd anders denk ik dan ?. Morgen om 7u15 mag ik me aanmelden, dus ik vind het allemaal heeel spannend momenteel!
 11. Dat is al goed! Ik lees het hier ook vaak dat vrouwen een mentaal dipje hebben tijdens de herstelperiode. Goed dat je opnieuw de grens gevonden hebt wat kan en wat niet! Ik krijg ook vaak de tip dat ik rustig aan zal moeten doen. Ik heb geen voorstelronde gedaan, ben vooral laatste weken aan het meelezen geweest. Ik doe het in Deinze bij Dr Craggs, niet echt bekend hier op het forum heb ik gemerkt maar ik ken een paar dames die bij haar geweest zijn en zijn heel tevreden. Had er direct een goed gevoel bij! Ik krijg 200cc Sebbin. Ik zal anders eens kijken hoe dat werkt om een voorstelronde maken is misschien makkelijker :-), dan kan je daar in meelezen als je wilt!
 12. @Marlies84 Suuuper spannend!! Morgen om 7u15 moet ik aanmelden ? hoe gaat het herstel verder?
 13. @Elsie-94 fijn om te lezen dat het allemaal wat meevalt qua pijn! Dat is ook mijn grootste schrik, ik word volgende week aan mijn 'kerstballen' beholpen. Letterlijk, want het is de 24e ?? Succes nog met het verdere herstel!