Corns

Silver Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Corns

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waar ik vorige week dacht dat mijn herstel super snel ging en succesvol, merk ik nu de laatste dagen geen vooruitgang meer. Ik kan gewoon geen volledige nacht op mijn rug slapen, mijn borstbeen trekt enorm. Ik probeer wat met kussens te regelen om zo wat rechterop te slapen maar dat heeft echt maar even effect. Inmiddels is ook heel mijn rug stram, dus het houdt nu even niet over.
 2. Met 255cc mentor Xtra voor de spier, ging ik van een 75aa naar een 75b kleine c
 3. Ha Dames! Ik ben geopereerd afgelopen dinsdag. Nu ben ik alweer flink hersteld en super blij met het resultaat wat ik vooralsnog kan beoordelen!
 4. @Boobly zou ik mogen meekijken in jouw album?
 5. Ik ben vier dagen geleden geopereerd, 425cc mentor xtra DP bij dr Straten. Ik heb de eerste nacht en de dag na OK het meeste pijn gehad. Nu gaat het gewoon prima!
 6. Hai! ik heb nu voor de spier en nauwelijks pijn gehad. Over 4 weken krijg ik een prothese achter de spier, ik denk dat ik duidelijk verschil ga merken.
 7. Spannend! Ik word over ong zes weken geopereerd daar! Ik ben benieuwd hoe het met je gaat!
 8. Ha @Sarabii, Nee ik krijg helaas niks vergoed. Daarom ook op advies van BB bij een andere pc langs geweest. Dr Straten. Hier super fijn consult gehad, kan daar 425cc metor xtra krijgen dualplane. Bij Kliniek veldhoven 365 of 405 cc ook mentor xtra dual plane. Ja pff.. vind dat wel heel spannend.. het is zo lastig te weten of dat ik er dan wel blij mee ben. Maar, nu ben ik helemaal niet tevreden en dat is ook heel erg vervelend. Nu heb ik 255cc mentor extra voor de spier
 9. @nkm mag ik in jouw album kijken? Ik overweeg ook een operatie bij dr v straten
 10. Ha; Na jaren twijfelen, afwachten en natuurlijk sparen, besloot ik vorigjaar een borstvergroting te plannen bij Kliniek veldhoven. Ik kon toen een prothese kiezen tussen de 250-380cc. Ik was erg voorzichtig en koos 255cc. Ik had van mezelf een kleine A. Na de operatie merkte ik al snel dat het veel te klein was, ik werd nog onzekerder dan dat ik voor de operatie was. Hierom aangegeven dat ik niet tevreden was enz. Wanneer ik dit aangaf, kreeg ik totaal geen begrip en na 4x aangeven bleef ik ontevreden naar huis gaan. Toen een afspraak gepland met een andere pc binnen deze kliniek, daar ben ik vandaag geweest. Ik heb een nieuwe operatie gepland, met een grotere prothese en een andere methode! Helemaal happy😍