Corns

Silver Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Corns last won the day on January 29

Corns had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Corns

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey! Ja het gaat nu goed, nu geen klachten meer. Even nog anderhalve week uitzitten en dan weer lekker sporten
 2. @Boobskes mijn precieze cupmaat weet ik niet echt. Het was een denk ik 75A. Maar ik droeg altijd pushup 75B en dan gapte die bh beheurlijk
 3. @Boobskes ikbheb je toegevoegd aan mijn album! Dan kun je het resultaat zien (morgen 3wkn po)
 4. @Sarabii @Whisper @Es1234567, ik heb jullie aan mijn album toegevoegd. het gaat nog steeds niet super, ben weer terug aan de pijnstilling. Ik heb afgelopen maandag de borstband gekregen en hierdoor nog meer pijnklachten ontwikkeld. Verder zien de littekens er mooi en rustig uit.
 5. @Ld1234, wauw dat klinkt pijnlijk. Maar fijn dat het meegevallen is! Jaa bij mij nog veel pijn in de ochtend, echt mn spieren zijn dan zo enorm stijf. Ik kom gewoon niet alleen overeind, dus moet elke dag zo vroeg opstaan als mijn vriend. Maar als ik eenmaal een beetje aan de gang ben dan trekt de pijn weg. Misschien ook omdat ik van voor de spier naar dualplane ging.
 6. @Ld1234 ik zal je toevoegen. Hoe voel jij je nu? Hoe is de operatie en het herstel dusver verlopen?
 7. ps @Sarabii ik heb een album, indien je deze wil zien dan hoor ik het wel:)
 8. haa @Sarabii Ja klopt, anderhalve week geleden ben ik geopereerd. Dit viel me toch een stuk zwaarder dan ik had verwacht. Mogelijk omdat de pc via dezelfde ingang die ene prothese eruit heeft moeten halen en er ook weer een nieuwe in heeft moeten frotten. Maar, idd 425cc Mentor Xtra en ben nu echt zo happy. Ze zijn erg mooi, ook vol in het midden dus heb een mooi decolleté. De protheses moeten nog wel zakken hoor, en mijn borstspier nog ontspannen want pfoe die staat zo strak. Dus wie weet, ze zullen nog veel veranderen:). Maar na mijn vorige OK was ik rond deze tijd al mega teleurgesteld met het resultaat, dus.. het ziet er nu zonnig uit! Bedankt voor je interesse!
 9. Waar ik vorige week dacht dat mijn herstel super snel ging en succesvol, merk ik nu de laatste dagen geen vooruitgang meer. Ik kan gewoon geen volledige nacht op mijn rug slapen, mijn borstbeen trekt enorm. Ik probeer wat met kussens te regelen om zo wat rechterop te slapen maar dat heeft echt maar even effect. Inmiddels is ook heel mijn rug stram, dus het houdt nu even niet over.
 10. Met 255cc mentor Xtra voor de spier, ging ik van een 75aa naar een 75b kleine c
 11. Ha Dames! Ik ben geopereerd afgelopen dinsdag. Nu ben ik alweer flink hersteld en super blij met het resultaat wat ik vooralsnog kan beoordelen!
 12. @Boobly zou ik mogen meekijken in jouw album?