Lady.D

Silver Member
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lady.D last won the day on February 10

Lady.D had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About Lady.D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha ja lastig he... je wilt in je hoofd graag meer denk. bij mij was het “voordeel” dat ik er echt af lag door de nasleep van de narcose. Dus de eerste 1,5/2 weken heb ik echt niks nada noppes kunnen doen. succes met werken morgen!!
 2. Jeetje @Minci wat lees ik nu toch.... pff wat maak jij een hoop mee. Snap dat de moed je in de schoenen zakt. ik hoop oprecht dat ze morgen iets voor je kunnen betekenen. ?
 3. Heb weer even wat bijgelezen. Ben wat minder actief nu. Wat fijn dat het goed met je gaat! Ja die nasleep van de narcose herken ik wel. Fijn dat die constructie met die bh goed vol te houden is! lekker relaxen en herstellen nu je zoontje er niet is.
 4. Jaa het is achter de rug voor je!! Wat een fijn verslag zeg. Rot dat je dan zo slecht slaapt van te voren. Maar heel fijn dat alles zo goed is gegaan. Hoe was je eerste nacht? Wat grappig die tip van die beugelbh. Nog nooit eerder gehoord maar klinkt wel logisch. Ik hoop dat je een goed herstel hebt!
 5. Yehh @Nog even wachten je hebt een tijd! Lekker vroeg. Gelukkig woon je dichtbij. Ik vond het zelf ook heel fijn dat ik de eerste was. Kwam als eerste binnen, geen andere patiënten. En idd, was al vroeg wakker;-) aftellen maar!!!??
 6. @polemommy ja mijn linker tepel is nog “dood” zeg maar, en sommige stukken van mn linker borst. Dat voelt idd heel naar. Maar als het goed is komt dat allemaal weer terug. herken dus wel dat beurse gevoel. Ik heb er niet heel de dag last van. Maar voel het dus wel bij aanraking. Maar als ik knijp in mn borst doet het verder ook geen pijn. ik denk dus dat je Pijnlijke gevoel nog wel Minder gaat worden. klinkt goed! Lekker om weer aan t werk te zijn dus.
 7. Ik herken ook wat je zegt. Ik heb dat bij mijn linkerborst. Zo heb ik er niet echt last van. Behalve s’avonds beetje branderig gevoel. Maar als ik die huid aanraak voelt het echt beurs. hoe gaat het werken?
 8. @polemommy hier gaat het eigenlijk heel goed! Voel me steeds beter, en kan steeds meer. Ook voelen mn borsten steeds natuurlijker aan. Ze worden steeds meer eigen. Dus dat bakstenen gevoel neemt gelukkig af. Ook merk ik dat ze steeds wat meer zakken. Het gaat heel langzaam, maar zie wel verschil met het begin. heb de pleisters eraf gehaald, en mn hechtingen zien er heel netjes uit! Heb daar ook eigenlijk geen last van. Mn linkerborst blijft wel beetje beurs aanvoelen. Mijn bh zit ook rete strak! Haha. Slaap alleen nog steeds niet lekker. Kunnen jullie al plat liggen? het plat liggen lukt nog niet, en die soort bananen houding ben ik meer dan zat! Ik slaap dus op mn rug half zittend. Maar kan Niet wachten tot ik weer heerlijk plat kan liggen!!
 9. Fijn dat je een datum hebt voor je operatie. Heb je iets om naar uit te kijken. Maar snap je spanning ook ervan! Hopelijk heb je deze keer Helemaal nergens last van, en verloopt je herstel voorspoedig! Beetje geluk heb je nu wel verdiend.
 10. @Nog even wachten hahaha jij hebt zeker genoeg gelezen. Denk dat je inmiddels ook ervaringsdeskundige bent ? leuk dat je nog even wat Uitjes met je zoontje hebt gepland.
 11. @Nog even wachten Jaaa!! Na heeeeel lang wachten voor jou is het aftellen begonnen. Lijkt me best leuk om zoveel verslagen en ervaringen etc te hebben gelezen van hier, en dat het dat nu bij jou zelf echt gaat gebeuren. weet je ook al een tijd? Ik wil graag in je album kijken. Ben erg benieuwd naar het resultaat straks!
 12. Thx voor je advies @best_boobie! Ik ga even bellen voor hun visie erop. Ik had die van de Hema al gehaald, maar te klein ? dus mocht t mogen van m’n pc, dan ga ik die bijhalen. Haha nee weet dat je altijd veel berichten krijgt, dus dacht misschien heb je hem niet gezien tussen alle andere berichten.