Lady.D

Silver Member
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lady.D last won the day on February 10

Lady.D had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

1 Follower

About Lady.D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey @Happy100 ook al is het je 3e keer, toch weer spannend voor je! Gaat opschieten nu. Ik zie altijd fantastische resultaten van Wouter van der Pot, dus denk dat het helemaal goed gaat komen 😉 Ik vind het grappig dat je begint over het herstel. Ik ervaar namelijk helemaal hetzelfde. Ik heb heel bewust 3 weken vrij genomen en 2 weken lang volledige zorg geregeld (3 Jonge kindjes thuis) dus wanneer mijn man de deur uit gaat komt m’n moeder hier om voor de kinderen te zorgen. Zodat ik ook echt niet in de verleiding kom iets te gaan doen. Buiten dat ik dit geregeld heb, had ik natuurlijk wel gehoopt dat ik na een aantal dagen weer even naar beneden kon. Maar ik heb echt een volle week alléén maar in bed gelegen!! Ik had geen pijn omdat ik goed m’n medicatie slikte, maar ik lag er gewoon helemaal vanaf, en kon totaal niks. Was heel snel dizzy. En als ik alleen al gedoucht had helemaal bekaf. Pas na een week kon ik dus even m’n bed uit, naar lag er dan snel weer in. Nu inmiddels 2 weken PO, en begin nu weer echt wat meer energie te krijgen, Ga elke dag lekker naar buiten stukje lopen, en bewust niet meer rusten overdag. Ook ik ben verbaast hoe goed sommige zich al weer voelen na de operatie, en dacht ook stel ik me dan zo aan?! Maar elke operatie en herstel is natuurlijk weer anders. ik wens je alvast veel succes! Ik ben benieuwd naar je resultaat straks, ik ga je volgen. Heb je ook een album? liefs!
 2. @polemommy wat zien je littekens er al netjes uit zeg!! Heel mooi. Ik heb nog steeds de pleisters erop zitten. Ben dus ook wel benieuwd hoe het eronder uit ziet. jeetje morgen weer werken! Dat zal even tegenvallen, zo vroeg je wekker weer. heb je er zin in? Veel succes iig.
 3. @Nina_a nee ik snap dat een gewone bh of losse top niet kan. Maar dacht wellicht is dit ook een optie, en dat zit net wat comfortabeler dan die po-bh. @best_boobie weet jij dit??
 4. @Mieke2 oh gelukkig! Ik dacht misschien door de operatie of het tape.
 5. meiden ik heb een vraagje! Ik ben mijn po bh meer dan zat. Hij zit mega strak, en snijd daarmee onder m’n armen, op m’n rug, en op m’n borsten. nu heb ik van mijn zwangerschap nog hele straks bh/topjes. Ik ben nu 2 weken po. Zou ik dit ook kunnen dragen?? Ik voeg foto’s toe ervan. bovenste is een voedingstopje. Onderste soort sport topje, heel strak, zonder voor of achtersluiting. Ik kan ze beide vanaf onder aantrekken.
 6. @Elize89 heerlijk dat je weer thuis bent! En weer lekker in je eigen bed slapen. En snap die valkuil ook, want zie dan maar eens “niks” te doen. Hopelijk begrijpen je kids het een beetje.
 7. Wat ziet het er al mooi uit @Mieke2! Je ziet duidelijk dat de vorm er al goed in zit. Ook alleen het “indaal proces” nog, dat heb ik ook. Ik had je ook al toegevoegd aan mijn album, daar kun je zien dat ze bij mij ook nog vrij hoog zitten. zie ik nou goed dat je tepels kapot zijn gegaan?
 8. @Elize89 ja ik weet ook niet precies hoe dat dan werkt. Mijn bh zit ook mega strak! ben klaar met dat ding, maar ook dat hou ik maar braaf vol 😂😇 hoe lang moet jij de band dragen? dankjewel @Nog even wachten! Komt goed. voor jou kan het aftellen wel gaan beginnen🤗
 9. Hi @Mieke2 Leuk om te lezen dat het goed gaat, en je verband eraf is! mag ik ook in je album kijken? dat de borsten nog “hoog” staan herken ik wel. Dat heb ik ook. Van voren valt dat niet zo erg op op de foto’s. maar van de zijkant zie je goed dat de meeste bolling nog boven mijn tepels zit ipv eronder. maar idd, geduld, is het enige woord wat ik hier lees over het zakken van de protheses. dit is trouwens bij mij iets wat je alleen bloot ziet. Bij mij in kleding etc niet. Ik ben 10/2 geholpen, dus we lopen ongeveer gelijk. Ook dual plane!
 10. Ach jee wat rot! Hopelijk kon dr. Braam iets voor je betekenen vandaag, zodat het alsnog mooi gaat helen.
 11. @Elize89 zeker fijn! En merk nu elke dag wel dat het steeds iets beter gaat. Ik heb geen band gekregen. Vraag me soms ook af of dat het proces van “zakken” iets meer zal versnellen? heb jij er wel 1? fijn dat je ook lekker naar buiten bent geweest. Dat is al fijn hè! En daarna weee bekaf 😂 @Loesje3 haha heeel herkenbaar. Alhoewel ik bewust niet op Google heb gezocht, maar wel t forum. En lees van iedereen dat je geduld moet hebben, en dat t goed komt. Dus daar gaan we dan maar vanuit hè... maar geduld is idd lastig!
 12. Ja ik had wel verwacht dat het pittig zou zijn. En daarom ook bewust 3 weken vrij genomen, en 2 weken vol mijn moeder die de zorg voor de kinderen overneemt wanneer mijn man naar z’n werk gaat. Maar dat ik er zó af zou liggen, had ik niet verwacht. Dus die narcose heb ik wel onderschat. ja dat indalen vind ik wel een dingetje. Hier al wat opgezocht op t forum, en wat ik elke keer terug lees is dat het echt tijd nodig heeft, en dat je geduld moet hebben. het liefst kijk je even 3 maanden verder😉 maar nu die zwelling al afneemt worden die “ballen” ook al minder. dus heb maar goede hoop dat ze nog iets gaan zakken. Nu zit de grootste bolling zeg maar aan de bovenkant van m’n tepel. Terwijl ik juist dat wat meer hang erg mooi vind. Dus bloot moet ik er nog beetje aan wennen😉 Ik voeg je toe! moet hem nog wel even op to date maken met foto’s van nu.
 13. Heyy @Loesje3 ik begin me eindelijk beter te voelen. Ruim een week alleen maar in bed gelegen. Nou, daar werd ik al lichtelijk gek van🤪🤪 maar sinds een paar dagen naar buiten. Was daarna wel gelijk bekaf, alsof ik de marathon had gelopen. Maar merk dat dat nu ook beter gaat. Dus ja, begin m’n energie terug te krijgen! De zwelling neemt steeds wat meer af bij mijn borsten, waardoor dat “baksteen” gevoel ook steeds minder word, en het dus steeds wat meer eigen voelt. De protheses moeten wel nog echt zakken, ze zitten nog vrij hoog. Maar dat schijnt echt nog maanden te kunnen duren?! (Iets met geduld toch😂) Dat zie je vooral bloot, in kleding en bh zien ze er heel mooi uit!! En ik word dus ook iets mobieler met m’n armen. Waar ik ze eerst totaal niet kon bewegen, kan ik weer steeds meer!
 14. Ik vond dit zelf ook heel lastig. Ik heb het ook tegen heel weinig mensen verteld omdat ik dit echt privé vind. Alleen werk ik bij een heel klein en gemoedelijk bedrijf, en was ik dus wel genoodzaakt het daar te vertellen. Want waarom neem ik anders opeens 3 weken vakantie. Mijn baas is hier totaal niet schappelijk in, dus het kost me ook echt m’n eigen vakantie dagen. Hierdoor heb ik van te voren veel extra moeten werken om dagen te sparen. Heb niet “zomaar” 3 weken vakantie over. Ik heb zelfs voor de zekerheid na 3 weken de eerste week halve dagen ingepland, omdat ik niet weet of het me lukt gelijk vol aan de slag te gaan in mij beroep. (Ben kapster) Ik ken trouwens genoeg meiden die in een groter bedrijf werken, en het gewoon op een medische operatie konden gooien en daardoor wel hun uren vergoed krijgen, omdat het ziektewet is. sommige hiervan hebben het wel eerlijk verteld, en ook die baas ging mee met ziektewet.
 15. Fijn om weer wat van je te horen @Minci geeft het werken en de kinderen je wat afleiding? Ik hoop dat je kan gaan aftellen naar 4 mei!!🙌🏼