Amaryllis

Silver Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amaryllis

 • Birthday 06/07/1988

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

944 profile views
 1. Ik ben op consultatie geweest bij prof. Roche en dr. De Meyere. Ik heb zelf tubulaire borsten die ik wil laten corrigeren, dus moest wel op zoek naar iemand die hier ervaring mee heeft. Mijn operatie moet nog gepland worden in de volgende consultatie, maar dat zal wel nog even duren nu met de corona. Bij Dr. De Meyere had ik persoonlijk geen goed gevoel, maar dat is dus ook wel omdat ik echt op zoek was naar een specialist. Ik lees hier van veel anderen dat zij net wel een goed gevoel bij hem hebben. Bij Prof. Roche had ik wel onmiddellijk een goed gevoel. Heel deskundig, heel eerlijk,... En ervaren met borstreconstructie. Dat de operatie in een universitair ziekenhuis plaatsvindt en er ook nog assisten bij zijn, geeft me ook een veilig gevoel. Ik heb dan ook meteen voor haar gekozen diezelfde consultatie.
 2. Bedankt voor je berichtje! Prof. Nathalie Roche is heel bekend eigenlijk en gespecialiseerd in afwijkingen en reconstructie. En dat heb ik toch wel nodig. 😊 Ben ook bij Dr. De Meyere geweest, maar voelde me daar helemaal niet goed bij. Terwijl ik hier net regelmatig het tegenovergestelde lees. Kan ook gewoon aan mezelf en mijn onzekerheid liggen. Bedankt alvast! 🌿
 3. Hoi iedereen, Een aantal jaren geleden was ik hier even actief omdat ik toen van plan was een borstvergroting te ondergaan. Heb toen een aantal consultaties gedaan en voelde me het beste bij prof. Nathalie Roche in uz gent. Toen bleek ook dat ik toch wel tubulaire borsten heb en de linkerborst in vrij ernstige vorm. Ondertussen een huis gekocht, verbouwd en het hele borst gedoe even gelaten voor wat het was. Nu ben ik er weer klaar voor. Heb ondertussen mijn aanvraag ingediend voor terugbetaling bij de mutualiteit en heb begin oktober mijn afspraak staan bij prof Roche om alles te bespreken. Ik twijfel of ik in eerste instantie enkel een tepelhofverkleining laat uitvoeren en ze platter laat maken en nadien in tweede fase nog een lift en vergroting laat doen of alles tegelijkertijd. Zijn hier meiden die er ervaring mee hebben? Kon de vergroting ook uitgevoerd worden via de incisie rond het tepelhof of zijn er toch extra littekens? Hebben jullie alles in een keer laten doen? Toevallig ook vrouwen uit België die ervaring hebben met de terugbetaling van de mutualiteit en hospitalisatieverzekering? Stel dat je terugbetaling krijgt, weet je dan op voorhand om welk bedrag dat gaat? Toevallig ervaringen met prof. Roche? Zoveel vragen en zoveel stress. 😊
 4. bedankt voor de reacties iedereen! @Cmgiess: heb even in je galerij gekeken en vind het resultaat echt super. VInd het er best al heel natuurlijk uitzien!
 5. Da's minder, maar bekijk het positief. Vanaf vanavond eindelijk een goed herstel! Succes!
 6. Ik heb net nog een afspraak gemaakt bij Verdonck in de Belgian Breast Clinic op 18 april! Zo kom ik aan drie consultaties om te kunnen vergelijken. Dat het maar al zo snel is!
 7. Heeft iemand hier ervaringen met Katrien Lagey? Ik heb volgende maand een consultatie bij haar, maar lees er heel weinig over?
 8. Ik woon in de omgeving van Gent, denk dan dat Nio niet echt in de buurt zit? Aangezien Nio en Plovier blijkbaar beiden de neiging hebben om eerder voor groot te gaan, vallen die toch al af. Op 13 mei kan ik alvast bij De Myere en 21 mei bij Katrien Lagay, hoewel ik over haar nog niet heel veel heb gelezen.. Ik twijfel er ook aan een afspraak te maken bij de Welnesskliniek aangezien toch ook heel wat mensen daar zeer tevreden zijn.
 9. Heb hierjuist even gebeld naar het secretariaat van dr. De Meyere en ik kan een weekje vroeger op consultatie gaan op 13 mei! ik vind dit al zo spannend, kan me niet inbeelden hoe het moet zijn voor degene die deze week onder het mes moeten.. Succes!
 10. Fleurtje: omdat ik hoe dan ook een tepelhofverkleining wil, dus ik daar dan toch al een litteken heb. Ga wel eens horen bij dr. De Meyere of hij ook op die manier werkt. Aangezien ik hier van dr. Plovier ook mooie resultatien zie passeren, ga ik daar morgen toch ook maar een afspraak bij vastleggen. Dit forum is echt wel een onwijs grote hulp!
 11. Aangezien ik hier nieuw ben en pas volgende maand mijn eerste consultatie heb, heb ik even vlug je foto's bekeken. Echt supermooi resultaat! Dat overtuigt me wel om ook eens bij dr. Plovier te gaan horen. Morgen meteen bellen!
 12. Dankjullie wel voor de snelle reacties! Heb het forum nog maar een paar dagen geleden ontdekt, maar ben er al helemaal verliefd op! Heb gelezen dat dr. De Meyere vooral werkt met een incisie onder de borstplooi en zou toch liefst werken via de tepel, dus ik zoek hier ook nog even verder naar een goede pc. Informatie genoeg om te doorlezen
 13. Hallo dames! Na jaren twijfelen heb ik uiteindelijk besloten om voor een borstvergroting te gaan en tegelijk ook een tepelhofverkleining te laten uitvoeren. Mijn borsten zijn behoorlijk ongelijk (kleine A en grote B en dit in combinatie met een te groot tepelhof maakt van mijn borsten niet echt schoonheidswinnaars... tijd voor verandering dus! Volgende maand heb ik een consultatie bij dr. De Meyere in Gent en dr. Katrien Lagay in Antwerpen. 'k Heb nu echt besloten dat ik het wil doen dus wil ik me ook graag al goed informeren op voorhand.. Ik zou graag een C-cup krijgen (en nu langs beide kanten ) maar wel op een heel natuurlijke manier. Ik vind het persoonlijk niet zo mooi dat iemand duidelijk fake borsten heeft en deze er precies opgeplakt zijn.. Maar uiteraard is dat volledig persoonlijk! Anatomische prothesen lijken mij dan ook het beste, hoewel deze blijkbaar iets harder zouden aanvoelen. Het valt me wel op dat de meeste voor ronde prothesen kiezen. Is daar een reden voor? Alvast bedankt!