Ga naar inhoud

AnitaSR

Silver Member
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door AnitaSR

  1. @Robijntje02 Het is vandaag precies 3 weken geleden. Het gaat best goed. Het lastigste vind ik nog het niet mogen tillen i.v.m. mijn zoontje. Maar voor de rest valt de pijn reuze mee. Tuurlijk heb ik wel eens last (ik noem het maar 'last' omdat ik pijn een te groot woord er voor vind), maar dat is het allemaal wel waar. 
    Het slapen is wel wat lastiger omdat ik een buikslaper ben, maar ik kan inmiddels al wel half op mijn zij liggen. 
    En de borsten zien er nu echt alweer een stuk mooier uit. Ik heb (nog) geen album.
     

    Ik heb wel een beetje een haat-liefde verhouding met mijn sportbh. Af en toe moet ik m gewoon echt een half uurtje even uit doen omdat je toch de hele dag m een beetje voelt drukken, maar ik zou m ook niet kunnen missen. Het voelt toch ook wel weer heel erg veilig om m aan te hebben.

  2. @Wieke30
    Ik ben 17 januari geopereerd door vd Weij en ik ben tot nu toe heel tevreden. Ze passen precies bij mijn lichaam. 

    Ik moet naakt nog wel heel erg wennen dat ik nu ineens fatsoenlijke borsten heb. Ik heb 265CC voor de spier gekregen (anatomisch) en ook gewoon uitgegaan van het advies van dr vd Weij. Ik wilde ook gewoon natuurlijk resultaat en daar staat hij om bekend.

     

    Ik heb wel destijds via de site van bergman clinics online een 3-d simulatie gemaakt met ongeveer de protheses die ik zou krijgen om zo toch een beter beeld te krijgen van hoe het er uit komt te zien. Misschien ook een idee voor jou om dat te doen

  3. @Littlegirllinda89 Goed om te horen. Ze zijn al wat mooier aan het worden maar staan nog steeds wel erg vooruit. Maar kwestie van geduld hebben dus.

    Kan jij inmiddels al wel een beetje slapen?

    En hoe gaat het met jouw gevoel/pijn aan de borsten? Merk dat ik vandaag een beetje een irritant gevoel in 1 borst heb (kan het niet goed uitleggen maar voelt een beetje alsof iets aan de binnenkant langs mijn tepel de hele tijd schuift, wat in feite natuurlijk ook zo is).

    Weet jij trouwens hoe het zit met het registreren van de implantaten? Ik vind de folder wat onduidelijk.

     

    Ik moet morgen alweer op controle komen. Dan mogen ook eindelijk die irritante pleisters er af als het goed is.

  4. Krijg je trouwens voor de spier? Ik heb namelijk voor de spier en kan verder wel gewoon bewegen enzo. Dat lukte al gewoon vanaf de 2e dag. Dus op basis van mijn herstel: Als je kleintje in de stoel wordt gezet kan je wel gewoon pap/eten geven. En liedjes zingen, samen tekenen, tv kijken (ietsje vaker dan normaal) en dat soort dingen lukt gewoon. Het is niet zo dat hij mij nu hele dagen mist. Ik kan alleen niet tillen en troosten. Maar mijn zoontje laat zich gelukkig ook door andere troosten.

  5. Hier gaat het goed. Ben nu 6 dagen PO. Ik mis zelf wel heel erg het knuffelen met mijn zoontje. Gister kwam hij naar mij toe om te knuffelen en dat kon ik niet weerstaan ? maar kreeg toch wel last van steken in 1 borst.

    Ik slik verder eigenlijk vanaf de 2e dag al geen paracetamol meer, alleen in de nacht. Zodat ik ook beter aanvoel dat bepaalde dingen gewoon echt niet kunnen.

    Ik heb gelukkig veel hulp met het verzorgen van hem, anders had het echt niet gekund zo'n operatie. Dus je moet wel echt hulp regelen.

  6. Inmiddels 3 dagen PO en ik heb nauwelijks pijn. Ik moet echt oppassen dat ik niet al te veel weer wil gaan doen.

    Gister waren mijn borsten wel heel opgezwollen, vooral richting de oksels. Dat is vandaag ook al een stuk minder. Ze zijn wel heel gevoelloos, wat heel vreemd voelt.

    Gister voor het eerst gedoucht na de operatie. Vond ik wel even spannend. 

    Ik vind mijn borsten nog niet zo mooi, dus ik kijk er maar ook niet te veel naar in de spiegel. Ik weet dat het uiteindelijk allemaal nog zijn plekje moet gaan vinden en in moet dalen, dus ik maar me nog niet te veel zorgen hierover. Maar ik ben wel heel benieuwd hoe het uiteindelijk er uit gaat zien en voelen.

     

    Verder i.c.m. mijn zoontje van 1,5 gaat het wel goed. Mijn man doet gelukkig heel veel, waar ik mij dan wel weer schuldig over voel. En mijn ouders helpen ook op de dagen dat mijn man werken is en hij niet naar het kinderdagverblijf gaat. Alleen het niet alles kunnen/mogen doen vind ik maar niks. En mentaal voelt het wel wat zwaar als mijn zoontje getroost of op schoot getild wil worden dat dat niet kan. Ik probeer maar zoveel mogelijk elke keer af te leiden met liedjes zingen.

     

     

     

  7. Ik ben gister geopereerd en heb een zoontje van 1,5.

    Omdat ik dus net pas ben geopereerd kan ik nog geen ervaringen delen. Maar ik probeer in mijn operatieverslag regelmatig updates te plaatsen.

    Ik heb wel sowieso voor de eerste 2 weken geregeld dat ik nooit alleen met mijn zoontje ben ivm tillen.

     

    Ik was destijds ook op zoek naar ervaringen van andere, maar toen helaas niet veel kunnen vinden.

    • Like 1
  8. Bedankt allemaal.

     

    Bij deze even een eerste bericht na de operatie.

    Helaas liep de chirurg wat uit dus was uiteindelijk om 14u aan de beurt.

    Het viel uiteindelijk gelukkig mee met de zenuwen en de anesthesisten waren ook erg grappig dus dat verlichte de spanning ook wat. En voor ik t wist sliep ik en lag ik op de uitslaapkamer. Ik baalde er wel van dat ik wakker werd gemaakt want ik sliep nog zo lekker.

    2 broodjes gegeten en 2 koppen thee gedronken (ik had enorm honger en dorst) en geplast en toen mocht ik gaan. 

     

    Autorit van 1,5u ging ook goed. Heb vooral nog half geslapen in de auto. 

    Net even wat gegeten en snel naar bed want bij staan/zitten werd ik wel heel licht in mijn hoofd. Pijn bij de borsten valt nog mee. Heb alleen last van mijn bovenste ribben, ik weet niet of dat ook echt mijn ribben zijn of de band van de aangemeten bh die straks zit. Alhoewel als ik voel lijkt hij niet super strak te zitten. 

    Ik ga nu slapen....

  9. 17 uur geleden, Minci zei:

    @AnitaSR ik heb anatomische mentor coh |||. Wilde een zo natuurlijk mogelijk resultaat . 340 was nodig om de slappe huid ook echt op te vullen . 
     

    Hoe lang heb je vrij van je werk?  ( mocht je werken ) 

     

    Ik wordt vrijdags geopereerd en heb dan 1 week vrij. Dus 9 dagen om uit te rusten. Hopelijk is dat genoeg. Heb wel met de HR manager afgesproken dat mocht ik niet kunnen autorijden ik ook thuis mag werken.

     

  10. 1 uur terug, Minci zei:

    @AnitaSR spannend !! 
    Ik ben jong moeder geworden ik ben 28 en heb een zoon van 10 zoon van 6 en zoontje van ruim 2.5 dus het ik een drukke bedoeling bij ons thuis . 
     

    Wat fijn dat iedereen zo goed reageert en achter je keuze staan . 
    Mijn man staat volledig achter me. Helaas reageerde mijn moeder minder positief en mijn vader weet het niet eens . Ik heb jonge ouders maar ze zijn nog al ouderwets . Gelukkig reageerden mijn schoonouders juist heel meelevend en vinden dit een keuze die ik zelf moet maken . 
     

    Wanneer krijg je te horen hoe laat je aan de beurt bent ? 
    Ik krijg 340 cc dual plane en jij ? Op dit moment heb ik een C cup maar gewoon slap !  
    wat laat jij plaatsen ? 

    Als het goed is krijg ik morgen of overmorgen de tijd door. 
    Ik krijg 265CC anatomisch van mentor voor de spier. Op dit moment heb ik een gapende B cup (denk als ik het officieel laat opmeten ik misschien op A zou uitkomen). Ik wil uiteindelijk gewoon een mooi natuurlijk resultaat krijgen.

    • Upvote 1
  11. @Minci Ik ben vrijdag aan de beurt en bij mij kriebelt het ook wel. Ik ben ook heel benieuwd hoe laat ik aan de beurt ben. Hoe oud zijn jouw kinderen? Ik heb een zoontje van 1,5. Dus bij mij wordt het ook wel een wat lastig herstel met een kind die vaak gedragen moet/wil worden.
     

    Hier gelukkig alleen maar positieve reactie van familie en vrienden, ze vinden het vooral stoer dat ik het ga doen. Omdat ik het al zo lang wil, en mensen ook snappen dat ik het wil (ik heb namelijk niet zo veel). 

    Het gaat er uiteindelijk om dat je je zelf er goed bij voelt. Uiteindelijk moet je het ook niet voor een ander doen maar voor jezelf.

    Hoeveel CC krijg je? En voor, tussen of achter de spier?

  12. @MissL Ik ben ook benieuwd hoe ik vrijdag ben qua zenuwen. Aan de ene kant kijk ik er naar uit, eindelijk tieten! ? Aan de andere kant heel zenuwachtig voor het resultaat en of het op den duur wel eigen gaat voelen. Wel fijn om te weten dat ze eventueel iets hebben tegen de zenuwen. Alleen dat al stelt me iets gerust.

     

    @Marlies84 Ja ik ga ook sowieso heel veel bijslapen aangezien ons zoontje nog steeds niet doorslaapt. En ik heb ook al dingen bedacht om te gaan doen waar ik normaal niet aan toe kom (mijn thuisstudie weer oppakken, boek lezen, zijn fotoboek van het eerste jaar nu maar eens echt afmaken). Alleen dat afhankelijk zijn vind ik wel heel moeilijk. De eerste week heb ik sowieso elke dag hulp en ben ik geen moment alleen met ons zoontje. En na het lezen van jouw operatieverslag ook maar besloten om voor de 2e week, dat ik wel weer aan het werk ga, ook op mijn vrije dag nog wat te regelen zodat ik niet alleen ben met mijn zoontje. Hij wil op het moment wel heel graag elke keer getild worden, en ik ben van plan dat absoluut niet te doen, maar zal wel moeilijk worden. 

     

    @polemommy Spannend! Ook bij Dr. van der Weij?

  13. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat. Ik word 17 januari door Dr vd Weij geopereerd en krijg ook 265cc anatomisch voor de spier. 

    Heb je toevallig ook een album? Ben namelijk heel benieuwd naar het resultaat.

    Als ik het zo lees heb ik namelijk een beetje hetzelfde figuur als jij (1,60m / 55kg en ook brede heupen / flinke billen en bijna geen borsten).

    Hoe gaat het verder met het herstel? Geen pijn? En kan je wel iets doen of lig je hele dagen in bed / op de bank? 

    Ik zie namelijk het meeste op tegen het niks kunnen doen en het niet mogen tillen van mijn zoontje (bijna 1,5 jaar)

  14. Hi @Redannie

    Wat fijn om te lezen dat het met de pijn meevalt. Hoe gaat het inmiddels?

    Voor mij komt het nu ook dichterbij en ik heb geprobeerd even een tijdje weg te blijven van dit forum om er niet te veel mee bezig te zijn. Ik wil de operatie al zo lang. Maar ben bang voor de dingen die jij ook noemt; dat je dus je zo schuldig gaat voelen vanwege de afhankelijkheid en dat het naakt misschien niet gelijk helemaal vertrouwd gaat voelen.

     

    Mag ik misschien ook in je album kijken?

  15. @Marlies84 Ik las in jouw eigen topic dat jij het goed geregeld hebt dat je meerdere weken vrij hebt i.v.m kerstvakantie. Fijn hoor. Ik ben van plan wel weer na een week te gaan werken. Ik ga wel even in overleg met de HR manager dat mocht het niet gaan, dat ik thuis ga werken. Heb jij voor alle weken wel hulp met je kindje? Ik heb alleen na die 1e week oppas op de dagen dat ik dus normaal werk. Mijn vrije dagen worden wat lastiger, met name het luier verschonen (waarbij hij niet stil blijft liggen) en het in bed leggen lijken mij erg lastig. Daarnaast als ik ergens heen moet, moet ik hem toch of in de auto of op de fiets tillen.... Wat is jouw plan?

     

    @Redannie Spannend! Nog maar 2 weken! Ik kan me voorstellen dat het steeds spannender wordt. Bij mij duurt het nog even, maar ik had van de week al een gedroomd dat mijn borsten er niet uitzagen na de operatie. ?  Terwijl ik het super graag wil, heb ik nu de datum dan ook echt vast staat wel al een beetje zenuwen over het resultaat.

  16. @Redannie Ja volgens de pc heb ik genoeg vetweefsel om m boven de spier te laten plaatsen. Daar ben ik qua herstel dus wel blij mee inderdaad. De vrouwen op kantoor heb ik uit enthousiasme al wel wat verteld. Ik ga het denk ik verder niet aan de mannen op kantoor mededelen. Ik heb er niet zo'n zin in dat als ik terug kom na een week de ogen dan maar 1 kant op gaan ?

    Alhoewel ik me afvraag in hoeverre je t kan verbergen. Ik neem een week vrij en mijn man werkt bij t zelfde bedrijf en is wel gewoon aan het werk dan. En ik neem eigenlijk altijd alleen maar vrij als ik ook echt op vakantie ga. 

     

    Hoe oud zijn jouw kinderen? Ik denk dat dat nog t lastigste punt is voor mij. Mijn zoontje is dan 1,5 jaar en moet dus nog veel getild worden. Voor de eerste week heb ik geregeld dat er altijd wel iemand is om te helpen en op te passen (je kan het maar beter vroeg geregeld hebben hahaha). Maar daarna eigenlijk niet echt...

  17. @Redannie de foto's zijn inderdaad met de pasprothese en de simulatie is ook met 265cc er bij in.

    Ga jij voor de spier of tussen de spier laten plaatsen?

    Ik denk ook wel dat iets groter bij jou nog wel goed zou kunnen staan. 

     

    @Marlies84 de bovenste foto's zijn van mij met pasprothese en 3d simulatie via de site van bergman clinics. En ik heb 265cc. Die onderste foto's zijn inderdaad van Redannie ?

  18. 16 uur geleden, Redannie zei:

    Wat goed dat je de stap neemt.nog even geduld.Ik mag over 3 weken 13 november bij dr van Engeland bij de Bergmankliniek.

    ik wilde eerst 250cc rond dual plane maar ga toch voor de 275cc.Ik ben er zo mee bezig dat ik de hele dag aan het zoeken ben naar fotos.Ik heb er ook zoveel zin in maar vind ook heel spannend.Gaan de raarste gedachtes door me hoofd.Mag ik vragen hoelang jij bent en hoeveel je weegt ?Groetjes

    Wat spannend.

     

    Ik ben 1,61 en weeg ongeveer 57kg. Ik heb brede heupen maar wel een hele smalle taille (70 bhmaat)

     

    Ik ben inderdaad ook hele dagen foto's aan het zoeken voor vergelijking. Hahaha.

    20191020_122100.jpg

    20191020_122104.jpg

    20191021_200621.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.