Wieke30

Silver Member
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Wieke30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Nog even wachten wauw, nog maar 2 weekjes wachten! Het begint wel heel snel te naderen nu. Jij mag gelukkig veel groter dromen dan ik. Ik ben blij voor je! Heb je al een idee op welke cup-maat je theoretisch gezien min of meer zal uitkomen?
 2. ja, me-time, heerlijk, daar komen we als mama's van jonge telgen amper aan toe!
 3. Top! 👍Dan denk ik écht niet dat je je zorgen moet maken. Al die kleine pijntjes, het zal deel uitmaken van je herstelproces. Inwendige bauwe plekken is helemaal ok, misschien niet fijn, maar logisch na een borstvergroting. Dit hoort er bij Geniet maar van je treinreis en al de leuke series die je zal bekijken!
 4. hallo Zuzu, als ik jouw foto bekijk dan heb jij toch véél meer dan een b-cup! Volgens mij heb je je van letter vergist Ik heb altijd gehoord dat een vergroting voor de spier veel natureller oogt dan achter de spier. De voornaamste nadelen als de prothese achter de spier wordt geplaatst: - de borsten vervormen bij het aanspannen van de spier - de borsten zitten verder uit elkaar - het herstel is pijnlijker omdat de spier moet worden losgemaakt - achter de spier kan er minder ruimte worden vrijgemaakt voor de prothese dan wanneer het voor de spier wordt geplaatst. De huid en je eigen borstweefsel zijn nu eenmaal elastischer dan spieren Verder, je hebt sowieso voor een goede pc gekozen. Dus ik zou hem goed uitvragen over wat je kan verwachten bij elke optie. En zelf nog eens benadrukken wat je wil en wat je absoluut niet wil.
 5. mmmh, hou het toch maar goed in d'oog polemommy. Voelen ze pijnlijk aan als je knijpt in je borst? Je mag een beurs gevoel hebben maar niet een echt overdreven pijnlijk gevoel. Enkele belangrijke symptomen of voortekens van een infectie zijn: warmte, roodheid, pijn en zwelling. Als je meer en meer van die symptomen opmerkt bij jezelf zou ik je huisarts contacteren of naar het ziekenhuis gaan, zeker in geval van koorts. Maar voorlopig voel jij je nog goed dus laat ons van het beste uitgaan. Het is goed dat je morgen je controleafspraak hebt, me dunkt!
 6. Moet jij 6 uur op de trein zitten? Ben jij dan niet van Nederland? Als ik jou was zou ik gewoon een controleafspraak maken bij je huisarts. Had ik op voorhand geweten dat dit een optie was en dat die afspraak niet veel voorstelde, had ik dit zeker gedaan. Je moet natuurlijk doen waar jij je het beste bij voelt. Ik had net als jij 1 week na de ingreep plots veel pijn. Bij mij waren het wel vlijmscherpe steken op de plaatsen die jij nu aangeeft. De controlearts zei me dat als ik mij niet onwel voelde (geen koorts, geen algemeen malaise gevoel) en als mijn borst niet 2 keer zo groot werd als de andere ik mij geen zorgen moest maken. Hij dacht dat die hele trip mij wat te veel energie gekost heeft en ik daardoor plots zo veel last kreeg. Ik heb me 2 dagen héél rustig gehouden en toen was de pijn weer stukken beter. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!
 7. De knoopjes? Bedoel je de draadjes verwijderen? Bij mij heeft hij niets meer gedaan dan de pleister er afgehaald. Dus ik hoop dat ze vanzelf oplossen
 8. Bij mij was die afspraak van korte duur. Enkele vragen over hoe de eerste week verlopen is. Dan worden de borsten bekeken, even voelen en de pleister wordt verwijderd. Je mag eens naar het litteken kijken en je krijgt je littekencrème mee. Ik denk wel dat je nog 1 week moet wachten vooraleer je mag smeren, 2x daags. En dan: heb je nog vragen? Neen? Tot over 3 maand dan!
 9. hoi @Nina_a , ik heb 215cc. Meer kon helaas niet door mijn te dunne huid en mijn specifieke borstbreedte. Hij heeft kort overwogen om implantaten te plaatsen van dezelfde breedte met meer projectie maar daarvoor bleek de afstand van mijn borstplooi tot de tepel te kort. Dus meer dan een b-cup zal er voor mij niet inzitten. 😥Maar goed, ik kom van een aa-cup dus het is al een grote sprong voorwaarts. Mocht ik groter hebben gekregen en ik zou achteraf de randen gemakkelijk kunnen voelen/zien en/of de ribbels zien van de implantaten ('rippling') dan zou ik doodongelukkig zijn. Ik heb ook altijd gezegd tegen vdw dat een natuurlijk resultaat primeerde en niet het uiteindelijke volume. Ik vond dat hij goede tegenargumenten had om niet groter te plaatsen bij mij. Ben jij ook door vdw geopereerd? Nu de zwelling in mijn borsten is weggetrokken (plots waren ze gehalveerd in volume! 😥) en het gevoel van stuwing minder is, zijn er pijnscheuten in de plaats gekomen. Heb jij daar ook last van? Zo van die vlijmscherpe steken. Ik heb ook pijn ter hoogte van mijn borstbeen...het ziet geel en gezwollen uit..Precies alsof iemand mij voluit gebokst heeft op mijn borstbeen 😉 Al bij al kan ik de pijn goed verdragen. Af en toe zit er een wat lastigere dag tussen maar ik mag zéker niet klagen!! hoi @Nog even wachten Ja, ik ben ook blij dat ik heb doorgezet. Ik had niet meer het geduld om te wachten Jouw geduld is nogal op de proef gesteld geweest hé! Wanneer staat jouw operatie ingepland? Het gaat ongetwijfeld prachtig worden! Nu heb je 2 dingen om naar uit te kijken: je skivakantie én daarna een bv bij dokter van der pot! Kan niet beter, toch?
 10. Geniet dan maar van jullie Valentijn! 💖 Ze worden elke dag mooier en mooier Pole fitness....respect!
 11. Polemommy, doe die BH uit en trek maar gauw dat lekker overdreven spannend sportBH'tje aan! 😉Jeezes, jij hebt het precies lastig met richtlijnen op te volgen hé: autorijden in de eerste week, BH's in droogkast stoppen terwijl het ticket aangeeft dat dit niet mag, niet ondersteunende BHs dragen, je armen boven je hoofd tillen....😉 Think long term polemommy! Ik snap dat je overenthousiast bent want ze zijn super mooi! Ik denk als je jouw foto's bekijkt dat niemand nog kan beweren dat vdw geen mooie grote borsten 'zet' Wedstrijdpakken? Welke sport?
 12. Neen, daar heb ik niets last van. Misschien moet je wachten tot je eerste controle en vragen of er nog andere modellen zijn die je mag dragen waar je geen last hebt van dat oprollen? Je kan hem gerust even uitdoen voor het wassen. Ik zou hem wel handwassen zodat hij zeker niet krimpt! Gewoon in wat warm water met neutrale zeep. Dat stond ook zo vermeld op een papiertje dat ik meegekregen heb bij de aankoop van die witte BH.
 13. Qua steun, jij hebt nu hele mooie grote borsten dus zal misschien idd niet voldoende steun bieden tijdens het sporten. Ik denk dat ik op een b-cup zal uitkomen (ik had werkelijk niets van borst voor de bv) dus bij mij ligt het wat anders 😊
 14. Ik ook! Ik heb die witte gekocht een dag later. Ik heb deze momenteel ook aan 😊 Die zwarte was aan een wasje toe 😉