Ga naar inhoud

Layna

Silver Member
  • Aantal items

    147
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door Layna

  1. Hoi allemaal,

     

    Vandaag kwam ik op een ander forum de volgende website tegen: https://www.cossnederland.eu/
    De meneer van deze website schreef op dat andere forum een hele preek over dat vrouwen met siliconen hun baby abolsuut geen moedermelk mogen geven omdat het "vervuilde moedermelk" is. Ik citeer nog een aantal quotes uit het stuk: "kinderen geboren onder de siliconen van moeder zijn bij de geboorte al vergiftigd met deze ziekmakende bestanddelen", "Een plastisch chirurg zal in de meeste gevallen een positieve info verstrekken over borstvoeding met implantaten. Hij wordt er achteraf als het toch verkeerd gaat niet verantwoordelijk voor gehouden" en  "Vaccinaties zijn ontworpen voor gezonde kinderen, en daar is niets mis mee. Maar kinderen geboren onder de siliconen implantaten van de moeder zijn niet gezond en hebben een immuunprobleem."

     

    Tsja. Ik ben wel benieuwd wat anderen hiervan vinden?
    Persoonlijk vind ik de manier van schrijven en de website er helemaal niet betrouwbaar uit zien, maar ik ben benieuwd naar jullie meningen/ervaringen etc!

  2. @Nog even wachten heeee, ik heb net alles terug gelezen! Wat heftig zeg!! Ik leef met je mee. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik hier heel erg bang voor was tijdens mijn herstelperiode en iedereen bleef herhalen dat er een kleine kans is. Nou, jij hebt de dikke pech om die kleine kans te zijn. Ik heb echt respect voor je houding, je gaat er (zover wij kunnen lezen natuurlijk) heel goed mee om. Lijkt me allemaal extra onzeker in zo'n vreemde Corona periode. Ook dikke duim omhoog voor Blooming, hele goede nazorg! 

     

    Nou meid, ik hoop dat alles goed komt en je je snel beter voelt, eerst nog even met 1 borst en daarna met 2 geweldige borsten ❤️ 

     

  3. Hi @Nina_a !

    Dankjewel!! Ik ben zelf ook erg tevreden, alleen jammer van de rimpels zoals je hebt gelezen. Ik was er van te voren voor gewaarschuwd omdat Cohesive 1 een hele dunne gel is. Je moet het zien als een zakje water, het water zal altijd rimpels vormen terwijl een dikkere gel minder rimpelvorming geeft (valt meer samen). Zo heb ik het geleerd. Uiteindelijk ligt het natuurlijk wel aan je huid denk ik! Als je een dikke huid hebt, of wat meer vet rondom de prothese? zul je de rimpels minder voelen. Ik denk dat we daar pech in hebben.. Bij mij zie je de rimpels niet! Alleen voelbaar. Ik ben benieuwd wat jouw PC er van zegt, houd je me op de hoogte? 

    Ben je verder tevreden?? Ik hoop het! Ziet er mooi uit hoor!!

  4. Hee meiden,

     

    Op 1 juli 2019 ben ik geopereerd. Mijn operatieverslag kunnen jullie hier lezen (ik zal daar zo foto's van nu plaatsen, 9 maanden PO): https://www.borstenforum.com/topic/26070-layna-2019-dr-keulers/#comments

    Mijn album kunnen jullie hier zien: https://www.borstenforum.com/gallery/image/55998-3-maanden-po/  

     

    In het kort: ik kwam van niets, heb het vergoed gekregen en ik heb 350 cc mentor implantaten, rond cohesive 1.

    Het gevoel in mijn tepels ging van heeeel gevoelig de eerste maanden, naar dof. De huid van mijn borst was de eerste maanden ongevoelig. Gelukkig trok een groot deel snel bij.

    Op dit moment heb ik geen gevoel in mijn tepels en ook niet in de huid aan de onderkant van mijn borst (ik denk 1/3 van de borst). Als ik er op druk voel ik dat wel, maar dan voel ik ook puur de druk, niet de sensatie op de huid.

     

    Ik vroeg me af of dames dit herkennen. Komt het gevoel nog terug? Of zijn er manieren om de huid of doorbloeding te stimuleren? 

    Ik hoop het! Op sommige momenten voelt het om deze redenen nog heel erg alsof de borst niet bij mij hoort, en dat is erg jammer.

     

    (De littekens zijn overigens mooi genezen!)

    Liefs, Layna

  5. Hoi allemaal! Ik zou dit topic graag weer even aanhalen. Ikzelf ben nu 7 maanden PO en sinds een aantal dagen voel ik de hele tijd bubbeltjes onder mijn borst, ik wordt er echt gek van omdat ik het meerdere keren per minuut voel. Het maakt me weer heel bewust van de implantaten terwijl mijn borsten juist eindelijk “eigen” voelden. 
    Het bubbeltjes gevoel is volgensmij ontstaan nadat de fysio woensdag een aantal keer goed op mijn rug drukte terwijl ik op mijn buik lag. Zou dit ermee te maken kunnen hebben?

    Ik ben bang dat er iets mis is, en eerlijk gezegd maak ik me na dit topic nog meer zorgen. Ik denk dat ik inderdaad niet kan leven met dit gevoel, het is erg storend. 

    Zijn er meer meiden die het herkennen? 

  6. Hee meiden! 

    Het duurt echt eventjes voordat je borsten soepel genoeg zijn om in een BH te vallen en een “spleet” te laten zien. Ikzelf ben nu 3 maanden PO en ik kan mijn borsten wel bijna helemaal tegen elkaar aandrukken, en in een BH gaan ze inderdaad ook meer naar elkaar toe staan :) 

    Even geduld nog! Op dit moment zijn de protheses nog jullie interne BH hahaha 

  7. @Kimmeke82

     

    Zelf vond ik het ook spannend om het aan vriendinnen en collega’s te vertellen. Ik heb het uiteindelijk wel aardig wat mensen verteld en heb het bijv mijn vriend ook aan goede vrienden van hem laten vertellen. Dit besluit heb ik genomen omdat het toch een groot en belangrijk deel van mijn leven is en ik het ook lastig vond om erover te zwijgen. De reacties van mensen, ook mensen waar ik tegenop zag het te vertellen, zijn me eigenlijk allemaal mee gevallen! Misschien ligt het aan mijn omgeving, maar iedereen reageerde heel begripvol en ze vonden het juist heel stoer en knap dat ik de beslissing gemaakt had en zo voor mezelf heb durven kiezen. 

    Ik ken jouw vrienden/familie natuurlijk niet,  dus ik wil ook geen uitspraken doen over wat zij zullen gaan zeggen. Maar, het is gewoon wel heel stoer dat we zo’n grote beslissing als deze durven nemen en zelf voor het geluk kiezen ? !! Ongeacht wat anderen daar van zullen vinden. 

  8. Hee @Pelle 

    wat een rollercoaster zal dit geweest zijn! Al die hoop en dan teleurstelling. Goed dat je de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf hebt gekozen!! Even een rib uit je lijf, maar je hebt er je hele leven plezier van ?

    ik denk dat 390 niet te groot voor je is! Ik heb zelf 350 cc gekregen en ben hier echt hartstikke blij mee!! Het oogt als een C. Dat van jou zal net iets groter zijn maar dat is bij jouw figuur gok ik alleen maar super mooi toch?! 

    Maar als je echt twijfelt kun je misschien een extra consult aanvragen? Vinden ze vast geen probleem! 

    Heel fijn voor je dat het leuke deel van deze “reis” nu eindelijk mag beginnen!

     

  9. Hee @vithoufiore! Wat goed en leuk om te lezen dat je inmiddels geopereerd bent en het zo goed is gegaan allemaal. Hopelijk verloopt de rest van je herstel ook goed!!!

    75D klinkt als een hele mooie maat!! Er gaat nog heel veel veranderen, misschien moet je uiteindelijk wel een E aan ??!  

     

    Ik wil je meegeven het vooral over je heen te laten komen en je niet te teveel aan te trekken van kleine pijntjes of steken. Ook al voelt het de ene dag anders dan de andere dag. Ik had zelf gewild dat iemand mij dat op het hart had gedrukt want ik heb meerdere keren huilend en paniekerig op de bank gezeten omdat ik bang was dat het helemaal mis zou gaan. Maar dit is niet gebeurd ??? 

     

    Laat je lekker verzorgen de komende tijd en houd ons op de hoogte! ♥️

    • Like 1
  10. Een update! Nu 2,5 maand PO. 

    Mijn borsten zijn echt al een stuk soepeler en het grootste deel van de dag vergeet ik dat ze “nep” zijn. Het hoort ondertussen echt bij mij ? mijn littekens beginnen al mooie lijntjes te worden. Ze zijn wel nog rood en hard maar dit heeft tijd nodig. Ik smeer ze meerdere keren per week in.

    Sporten gaat ook goed, ik kan eigenlijk bijna alles wel normaal doen. Soms bij een stretch oefening merk ik dat er wat spanning op de littekens komt, omdat die nog niet zo soepel zijn. Maar ik heb er vertrouwen in dat ook dit goed komt. 

     

    Ik ben blij met mijn cupmaat (70D)!! Een nadeel vind ik wel dat rimpelvorming bij mij echt heel erg voelbaar is!!! Je ziet het niet, maar zodra ik buk voel ik echt overal rimpels. Dit vind ik echt super jammer omdat deze rimpels het ook meteen erg nep laten voelen. Helaas is het zo en kan ik daar niets aan doen. Dit wil ik wel graag meegeven aan andere vrouwen, dit is dus een risico met Cohesive 1!!!! 

     

    Als laatste zijn mijn tepels nog erg gevoelig. Hier heb ik overdag geen last van maar wel snachts met naakt slapen. Soms is dat echt niet prettig en doe ik toch een shirtje aan ivm de tepels. Maar ook hier heb ik geduld voor ? 

     

    al met al kijk ik alleen maar positief terug op de operatie en het resultaat! Zoals hier altijd geschreven wordt is geduld echt een belangrijke factor! Dus die houd ik nog even vast. 

     

    Liefs, Layna

  11. Wat goed dat je deze stap gaat zetten!! Als ik het zo lees is het en weloverwogen keuze en ga je jezelf hopelijk heel fijn voelen als je eenmaal nieuwe borsten hebt!

    Qua lichaamsbouw lijk je best op mij, al ben ik nu wel wat aangekomen na een aantal maanden stilzitten (ik durfde vlak voor mijn operatie ook niet te trainen omdat ik bang was mijn borstspier strakker te maken en dit misschien meer pijn zou geven).  Het maximale dat in mijn lichaam paste was 350 cc. De pc meet dan op hoe breed het oppervlakte is waar de prothese komt, bij mij was dat 12 cm en mijn protheses zijn geloof ik net iets meer dan 11 (11.3 of 11.5, ik weet het niet meer precies). Ik denk dat de meeste goede pc's hier wel rekening mee houden! 

    Als ik zo jouw voorbeeldfoto zie denk ik dat je misschien wel ronde protheses mooi gaat vinden! Omdat je voorbeeldfoto ook wat projectie boven heeft. Dan is het misschien een idee om ook een pc te zoeken die ronde protheses plaatst? Zodat je in ieder geval advies rond en anatomisch naast elkaar kan leggen? Er zijn geloof ik meer pc's die liever anatomisch plaatsen.. 

     

    Spannend dat het traject voor jou langzaam gaat beginnen!! 

    Ik wil nog aanraden om, hoe moeilijk ook, ook een naaktfoto van je eigen boobs zoals ze nu zijn te maken! Ik heb dat toen (ook met walging) gedaan en ik heb deze er laatst weer eens bij gepakt. Ik kon me bijna niet voorstellen dat ik er al die tijd zo bijgelopen heb. Je nieuwe borsten worden zo snel "normaal" en dan is het moeilijk om je voor te stellen hoe het ooit was. Daarom vond ik het wel fijn dat ik de foto's nog had!

  12. @vithoufiore aaah dankjewel! Ik ben er zelf ook blij mee! 

    Mijn pc wilde echt per se rond, en ik vond dat ook erg eng. Maar ik heb dus Cohesive 1 en dat is de zachtste vorm en deze zal uiteindelijk ook als een anatomisch implantaat vallen (of in ieder geval bijna). Mijn pc gaf aan dat dit wel zeker een half jaar kan duren, maar zoals je ziet beginnen ze daar nu al wel aardig heen te gaan! Dus ik ben nu al gerust gesteld!!

    Ik zal jouw voorsteltopic eens even lezen!!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.