Pelle

Bronze Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Pelle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Lies-L @ABS Opzich heb ik heel goed nieuws, beide borsten hebben minder dan 1 cm klierweefsel! (En dat terwijl ik ging om het uit te laten sluiten dat het meer dan 1 cm was omdat de PC de kans heel klein schatte) (Denk toch dat ik gewoon iets meer vet in m’n borsten heb?) Alleen... de PC heeft tijdens mijn eerste consult gezegd dat hij wel een borstplooi ziet. Ik ben dus benieuwd hoe dit nu verder gaat... Volgende week dinsdag heb ik mn 2e consult en krijg ik er vast meer over te horen. De opluchting wat betreft de echo is in ieder geval heel groot, nu nog duimen dat het vergoed wordt!
 2. Oh spannend zeg! Wel fijn, hoe eerder hoe beter toch?
 3. Nou, ben geweest hoor! Dokter was erg kundig en vriendelijk. 9 juli wordt er een echo gemaakt, alleen schat de PC de kans klein dat het minder dan 1 cm is. (ondanks dat hij constateerde dat ik inderdaad cup AA heb) Maar, we gaan het toch proberen, zo hoef ik achteraf niet te denken "misschien was het toch vergoed als ik die echo wel had laten maken...". De week erna 16 juli mag ik terugkomen bij de PC voor de uitslag en ik denk dat ik dan ook gelijk mag passen en dat ik dan een operatiedatum kan prikken. PC gaf aan dat het uit zou komen op 250-300 cc voor de spier. Dat voor de spier vind ik nog een beetje vreemd, omdat ik veel dual plane of achter de spier voorbij zie komen. Iemand die hier ervaring mee heeft? Hij vertelde dat hij de ruimte die er is goed wilde benutten en hem daarom voor de spier wilde plaatsen. Ik vroeg hem ook wanneer ik ongeveer geopereerd zou worden en hij vertelde dat dat zoiezo na de zomer zou worden omdat hij al helemaal vol zit in de zomer. Maar ook dat is geen probleem, alles voor nieuwe boobs!
 4. Ik ga zeker aankaarten dat ik bang ben om te moeten overgeven, eigenlijk vind ik dat ook nog enger dan de narcose. Maar denk dat ik daar wel anders over denk als het eenmaal zover is... Ik mag dinsdag voor mijn eerste consult en hoop dat ik dan meteen een operatiedatum kan prikken, vergoeding of niet, ik wil geopereerd worden!
 5. @AnoukK Nou, welkom bij de club! Ik ben ook bij de DSW verzekerd dus heb nu weer een beetje meer hoop! Jij kunt al best wel snel geholpen worden zeg! Ik heb dinsdag mijn consult en ben benieuwd wanneer ik geopereerd kan worden. Op de site van het ziekenhuis waar ik hoogstwaarschijnlijk geholpen wordt staat een wachttijd van bijna 5 maanden... Welke maat ga je ongeveer krijgen? en welke omvang heb je?
 6. @Lies-L Wat knap van je dat je dat gedaan hebt! Denk dat heel veel vrouwen, waaronder ik, hier zeker iets aan hebben. Mijn situatie is inderdaad met die van jou te vergelijken. Alleen denk ik dat ik nét iets meer borst heb, al is het lastig te vergelijken vanaf een foto. Ik weeg ook 20 kilo meer dus zal ook iets meer vetweefsel hebben dan jij! Nogmaals bedankt voor het delen van je foto's, vind het erg dapper van je!
 7. @ABS Ik word waarschijnlijk geopereerd in het ziekenhuis door de pc die daar werkzaam is, ik denk dat het wel goed moet komen met de echo die gemaakt gaat worden. Ik heb je foto's bekeken maar kan mij lastig met jou vergelijken. Zoiezo omdat jij veel slanker bent dan ik en ik daarom ook een hele andere bouw heb. Als ik het zo zie zou ik zeggen dat ik meer borst heb dan jij maar dat kan ook uit vetweefsel bestaan. Wel denk ik dat jij sneller in aanmerking komt dan ik... De echo zal het ons vertellen, laten we in ieder geval duimen! 🙂
 8. @Lies-L Ik word waarschijnlijk geopereerd door de plastisch chirurg van het ziekenhuis, denk dat die echo daarom ook geen probleem kan zijn, moet vast goed komen! Jouw consult is ook al snel, spannend hoor! Ik heb ook besloten dat ik het zelf ga betalen wanneer de zorgverzekering het niet vergoed, ik kan me nu echt niet meer voorstellen dat het hele feest niet doorgaat omdat de zorgverzekering dat vindt.
 9. Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe boobies en wat fijn dat je je verslag zo uitgebreid doet! Wat een heftige dagen heb je gehad zeg, heb het met je te doen... Gelukkig weet je waar je het voor doet en hoop ik voor je dat je snel herstelt! Mocht je ooit foto's willen delen dan ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat, ik ben er zelf namelijk nog steeds niet uit wat ik een mooi formaat vind. Je verhaal over overgeven maakt mij wel bang, het allerengste van alles lijkt me het overgeven Nogmaals veel sterkte!
 10. @Lies-L Dankjewel, dat is lief van je! Ik heb het idee dat ik er net boven zit omdat ik het idee heb dat iedereen die het hier vergoed heeft nog platter is dan ik. Alleen twijfel ik daaraan omdat bijna iedereen hier een kleine omvang heeft en ik van mijzelf wat steviger ben. Ik hoop daarom dat er bij mij meer vetweefsel zit dan klierweefsel. Voor het eerst dat ik hoop dat ik veel vetweefsel heb haha! Moet ik bij die echo ook nog vertellen dat het om klierweefsel gaat (of is het borstweefsel?) en niet om vetweefsel enz.?
 11. @ABS Mijn omvang is 85cm en mijn borstomvang 89cm. Het scheelt elkaar dus maar heel erg weinig. Ik heb dit laatst opgemeten omdat ik eigenlijk altijd als ik een Hunkemöller zie er naar binnen ga om het "toch even te proberen", maar ik er altijd verdrietig naar buiten loop, zonder een roze/zwart gestreept tasje... Ik ging dus laatst op zoek naar de matentabel van de Hunkemöller en inderdaad, bij een omvang van 85cm begint een AA cup pas bij de 95cm, terwijl ik toch echt maar 89 cm heb. En wat betreft het lange wachten snap ik je helemaal! Ik heb 25 juni een consult bij de PC in het ziekenhuis en heb al een 2 weken terug een aftelkalender gemaakt. Ben nu als een klein kind dat aan het aftellen is voor zijn verjaardag hokjes aan het afstrepen! Vraag me alleen wel af hoe het dan zit met mijn echo die gemaakt moet worden, lees dat jij eerst een echo krijgt en dan je consult. Terwijl mijn huisarts toch echt zei dat ik dit bij de plastisch chirurg moest voorleggen voordat ik een echo kon laten maken?
 12. @ABS Hoi Marcia, Welkom! Ik ben heel benieuwd naar de uitslag van je echo, ik duim met je mee! Veel vrouwen hier op het forum hebben een kleine omvang i.s.m. kleine/geen borsten. Mag ik vragen wat jouw omvang is? Groetjes, Pelle
 13. Hoi @daphnedaphne! Ik zie dat het morgen jouw dag is en wil je heel veel sterkte wensen! Op naar een mooi stel boobies! Succes en ben benieuwd naar je verhaal! Zet ‘m op! Liefs
 14. @daphnedaphne Ik hoor inderdaad van veel dat de grootte snel went.. toch zit ik voor mijn gevoel echt niet te wachten op grote borsten. Sommigen zeggen tegen mij "als je het doet, doe het dan goed", maar grote borsten lijkt mij toch eigenlijk ook niet alles... 25 juni ga ik op consult en zal ik meteen met de PC overleggen of er een kans is dat ik het vergoed krijg, vind het superspannend!
 15. @Lies-L Ik zal het, als ik 25 juni op consult ga, ook voorleggen bij de PC. Neem inderdaad aan dat hij het wel goed in kan schatten! Ik ben echt zo blij voor je dat het bij jou vergoed wordt, ik kan me helemaal voorstellen hoe het voelt als je dat te horen krijgt. Ik woon in het westen en zal waarschijnlijk geopereerd worden in het Vlietland Ziekenhuis.