Pelle

Bronze Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Pelle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Update! Ik ben net terug van de Velthuis kliniek voor het 2e pasconsult dat ik aangevraagd had door de twijfels die ik had voor de grootte van de prothese. In eerste instantie had ik voor 390cc gekozen maar achteraf ging ik toch twijfelen of ik het niet te groot vond. Ik ben teruggegaan en heb opnieuw gepast. De laatste keer kon ik kiezen tussen 330cc en 390cc. Ik vroeg of tussen deze twee maten geen middenweg was en die bleek er inderdaad te zijn, ik heb nu gekozen voor 375cc (bedankt voor je advies @best_boobie!), deze heeft 0,5 cm minder projectie dan de 390cc. Ben onwijs blij met mijn keuze, en ben nu ook gerust, voel me ready voor de operatie!
 2. Ik hoop voor je dat ze niet te veel meer veranderen want ze zien er echt mooi uit! Welke cupmaat had je met de 225cc?
 3. Update! 15 oktober ga ik terug naar de Velthuis om opnieuw te passen aangezien ik nog steeds niet overtuigd ben dat de 390 cc die ik gekozen heb niet te groot is.
 4. Zo, dat ziet er mooi uit! Komt dit resultaat in de buurt van het uiteindelijke resultaat of zit er nog veel vocht in je borsten?
 5. Ja ik heb de wind van voren gekregen! Ben ook zo blij dat die datum al over 1,5 maand is, kan nu al niet meer wachten! Bedankt voor je reactie!
 6. Zeker weten! Ik zag inderdaad dat ik vlak na jou aan de beurt ben, zeker fijn dat we elkaar dan kunnen steunen en op de hoogte kunnen houden!
 7. Dat is lief van je, bedankt! Ik heb je foto's van de week gezien, het is echt prachtig geworden bij jou! Kan niet wachten om te gaan shoppen, heb met mijn verjaardag al heel veel Hunkemoller bonnen gekregen dus dat maakt het nog extra leuk!
 8. @ABS @Lies-L Oh ik lees nu jullie berichtjes, maar inderdaad het had bij mij niets meer uitgemaakt. Helaas een verloren zaak. En nogmaals, ik ben nu echt blij dat er bovenaan eindelijk een datum staat met een prettige chirurg. Maar het blijft zuur dat je minder dan 10mm klierweefsel hebt en dat je eigenlijk nog met lege handen staat. Het is wat mij betreft allemaal heel scheef, en heel eerlijk had ik het mijzelf ook echt gegund, want ik heb nu eenmaal echt geen borsten (maar wel een borstplooi dus...?) đŸ¤¯
 9. Ja is wel een beetje zuur... De eerste chirurg was inderdaad heel onprettig, voelde mij totaal niet op mijn gemak. Gelukkig wel bij de chirurg waar ik nu geweest ben! Ik twijfel of dat iets had uitgemaakt omdat deze chirurg ervan overtuigd is dat er een borstplooi zit en daarmee is het hypoplasie. Dit gaf hij ook aan in te vullen en ik weet dat landelijk bepaald is dat je agenesie of aplasie moet hebben en daar is bij mij dan helaas geen sprake van door die plooi. 2 artsen hebben nu gezegd dat het hypoplasie is en er zal vast ergens een arts zijn die bereid is om aplasie in te vullen maar dan zal ik ook nog moeten overstappen naar een andere zorgverzekeraar en eigenlijk heb ik daar geen zin meer in. Ik denk dat ik mijn best gedaan heb en dat ik mij nu hierbij neer moet leggen. Het telkens moeten wachten op een uitslag of reactie van de zorgverzekeraar is mentaal best wel vermoeiend ☚ī¸ Ik heb er nu ook wel vrede mee, ik ben alleen maar blij dat ik zo snel geholpen kan worden. Begin november ga ik 8 dagen op vakantie, een week later kan ik geholpen worden door een chirurg waar ik een goed gevoel bij heb en precies op 31 december ben ik 6 weken po en hoop ik dat 1 januari de Hunkemoller geopend is om het nieuwe jaar in te gaan met allemaal BH's die ik mooi vind en niet die ik moet kopen omdat ik geen "normale" pas. Mooier kan niet toch? 😃
 10. Wat goed om te horen! De dokter kwam ook echt als een deskundige en prettige man over. Ik heb er uiteindelijk toch voor gekozen om iets kleiner te gaan, de voorspelling van de kliniek was bij mij inderdaad ook een D maar ik heb toch liever een kleine C (voor zover je dat kunt uitrekenen) Fijn dat het met jouw herstel zo goed gaat! Ik ben heel benieuwd hoe het is om te herstellen van een borstvergroting, de tijd zal het leren 😊 Bedankt voor je reactie!
 11. Dat was het zeker. Ik ben ook heel erg blij dat ik nu uit deze rollercoaster ben en ik nu eindelijk een datum heb om naar uit te kijken! Op dit moment voelt het inderdaad nog als een rib uit mijn lijf, maar ik denk dat als de operatie achter de rug is alleen het genieten mij nog rest. 😊 Ik heb besloten om toch kleiner te gaan, ik ga zometeen even een mail sturen naar de Velthuis om te vragen of ik toch voor de 315 mag gaan i.p.v. de 390 cc. Bedankt voor je reactie, het is leuk als mensen blij voor je zijn!
 12. @best_boobie 19 november 2019, Velthuis Kliniek Rotterdam, Dr. van der Meulen!
 13. Hallo iedereen! (Zijn er nog mensen die meelezen?) Het is weer een tijd geleden maar in de tussentijd ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe kliniek. Zo ben ik bij de Velthuis Kliniek in Rotterdam uitgekomen. Vandaag had ik daar een consult en ben ik wederom begonnen om het traject omtrent de vergoeding. De plastisch chirurg gaf aan dat, hoe zuur het ook is, het niet vergoed zal worden omdat er sprake is van een borstplooi. Een tegenvaller, maar heel wat makkelijker te slikken als je in ieder geval het gevoel hebt dat de plastisch chirurg aan jouw kant staat. Ik heb dan ook vandaag de knoop doorgehakt om het zelf te betalen. Daar baal ik wel een beetje van, maar dit traject van vergoeding ga ik voor mijn gevoel niet winnen en wil ik mijzelf ook niet langer aandoen. (Geloof mij, het sloopt) Dus! Dat achter mij gelaten heb ik vandaag gepast en alle informatie doorgenomen. Er werd duidelijk de tijd voor mij genomen, volgens mij ben ik wel 3 kwartier binnen geweest! Ik krijg mentor implantaten dual plane geplaatst. Ik mocht 280, 315 en 390cc passen. Uiteindelijk heb ik voor 390 cc gekozen, maar nu ik thuis op de bank zit ga ik toch twijfelen. Is het niet te groot? đŸ˜ŗ Ik heb vandaag ook meteen een operatiedatum vastgelegd, 19 november 2019 word ik geopereerd! Ik kan nu al niet wachten maar vind het tegelijkertijd ook enorm spannend. Mijn gevoel bij deze dokter en kliniek is in ieder geval goed en dat vind ik toch wel heel belangrijk. Eind goed al goed, tot nu toe! (Op het inleveren van de vergoeding na dan) 😊
 14. Hi! Welkom op het forum. Ik had bij de PC waar ik nu geweest ben eerlijk gezegd geen keus.. Hij wilde mijn prothesen voor de spier plaatsen en daar zou 300 tot maximaal 350 CC in passen. Ik draag dus "normaal" super-push up BH's en wil eigenlijk dat het er hetzelfde uitziet wanneer ik deze BH's draag maar dan gevuld met mijn eigen borst i.p.v. de vulling van de BH.