Ga naar inhoud

Vogeltje

Leden
  • Aantal items

    136
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vogeltje

  1. Sorry voor de afwezigheid! Graag deel ik mijn verhaal nog met jullie ?.

     

    Hello dames! 3 maart ben ik geopereerd aan mijn wissel van 450cc eurosilicone 85% naar 925 cc motiva round bij dr Nio! Veel meiden waren geïnteresseerd in mijn verhaal, vandaar dat ik het via deze weg doe! Om 0915 mij gemeld en 11:00u lag ik op de OK. Tijdens het omkleden even laten temperaturen en ik had 37,7 graad... Ook ijzer geprikt via mijn vinger, wacht de operatie ging bijna niet door. We zaten 30 min in spanningen maar toch het verlossende woord gehad dat het door kon gaan!  

     

    Nou oke ik in mn blauwe smurfenpakkie onderweg op de roze crocks naar de narcosezaal. 2 hele lieve dames meten mijn bloeddruk. Komt er een 3e aan voor mijn infuus & het eerste wat ik hoorde “hee ik ken jou!” Ik zeg “ja u hielp mij de vorige keer” “haha wat doe jij nou weer hier”. Voelde wel vertrouwt. Nou toen kwam de anesthesiemeneer naar me toe of ik vragen had. Helaas vroeger 17x geopereerd een een trauma gekregen aan het zuurstofkapje dus mijn wens was of ik deze pas kon krijgen als ik sliep & dit kon! Nou hop de OK inrijden en daar lig je dan. Een aantal vragen en de narcose werd toegediend. Duurde zon 30 sec tot ik weg was. “Hee meneer u bent begonnen ik voel het” hij keek me scheef aan “hoe dan mevrouw” nou toen nog 30 sec staan lullen met die vent ?. Eenmaal mijn ogen dicht had ik nog even mijn bewustzijn, helaas ben ik heel bewust wanneer de narcose toegediend word door eerdere ervaringen. “Ik ben nog wakker” met mn ogen dicht en ZZZzzz weg waren we! 

    Eenmaal wakker en kreeg een lekker ijsje. Kon best snel weer naar mn kamertje toe. Ben maar een uurtje gebleven na de narcose. Lekker meteen gegeten en alle medicatie schema’s gekregen. Rond de middag gingen we lekker naar huis. 


    De pijn viel me enorm mee. Ik kon vanaf dag 1 best veel zelf, al weet ik dat dit niet mag. De nachten zijn redelijk. Ik werd (nog steeds) elke nacht 2/3x wakker. Ook na 24u po de gaasjes vervangen. Paar vochtdupjes perfect dus! 
     

    Ben nu 2.5 week verder en vandaag mijn eerste volle werkdag. Woensdag had ik mn eerste halve dag en dat ging best zwaar!

     

    Ik heb ook al mijn controle na 1 week gehad. Ik moet de bh dragen (zie foto) die rondom de borst gaat met een pushup eroverheen. Dr Nio vond dit vanaf dag 1 vd operatie verstandig maar dat durfde ik niet aan. Maar na 1 week zei hij dat het wel nodig is. Echter heb ik hier geen last van met aandoen! Wel drukken de beugels soms. Ik moet deze combinatie 3 maanden aan! 

     

    Pleisters moet ik pas as dinsdag (3 weken po) zelf verwijderen. Hechtingen hoeven niet geknipt te worden, ook geen knoopjes!

    A9E281C2-D01A-480F-AD7F-81D0488AFE9E.jpeg

  2. 31 minuten geleden, Parle zei:

     

    De tweede regel klopt ook niet.

    @Vogeltje is geopereerd door Nio en zij moet nu een push up bh dragen, dat werd haar geadviseerd door Nio zelf.

    Zij heeft haar implantaten anders (hoger en dichterbij elkaar) laten plaatsen en Nio heeft dus gezegd dat ze het beste een push up kan dragen. Dit heeft ze op de controle bij 1 week PO te horen gekregen.

     

    Zelf ben ik dezelfde dag geopereerd door Nio en kreeg 1 week PO te horen dat ik een beugel bh moest dragen, zoals de meesten hier.

    Maar is niet zo dat Nio het absoluut nooit aanraadt.

     

    @Lindan blijf die van jou echt mooi vinden he.

    Ook zo in de sportbh. En lijkt me heerlijk zitten. Maar ik moet het bij beugelbh's houden voorlopig.

    Ja! Voor mijn narcose raadde dr Nio al een push-up  aan. Dat vond ik idd heel raar en heb met hem afgesproken pas na 1 week te kijken hoe en wat. Wel moet ik 3 maanden deze bh aan die rond om de borst zit en dus GEEN sportbh/compressievest. Hij zei dat die de borsten omlaag duwt en uit ervaring van mn vorige operatie bij hem willen mijn borsten heel snel zakken en uit elkaar gaan staan. Vandaar het advies om deze bh van de foto (3 maanden lang) + een pushup bh (3 maanden lang) te dragen voor herstel & niet zoals iedereen 6 weken een sportbh, band of dergelijke. 

    FE83CEAF-E605-4DBF-B278-9D54321F18E9.jpeg

  3. 2 uur geleden, Loesepoes zei:

    Hé vogeltje ik ben heel benieuwd hoe het gaat zijn , zat met de zelfde twijfels. Bij jou staat het vast onwijs sexy? met je 65 kilo. Ik ben gewoon 15 kilo zwaarder OMG. 75 is mooi voor mij . Daar ga ik aan werken probeer nu gezonder te eten en na de 6 weken weer na de sportschool . xx

    Omg maar echt! Ik hoop juist mega boobs op een smal lichaam hihi. Ik ben 10kg afgevallen door vooral eten en de laatste 6 weken sport ik intens. Goed aan je schema’s houden en je hebt heel snel resultaat! Goodluck! Killing dat ik niet magsporten hoor, bah

  4. 15 minuten geleden, NHB zei:

    Nee bij Dr. Arjan Damen, ok 13:30. Had zelf gevraagd om een wat later tijdstip, zodat ik de kleine nog kon wegbrengen naar school. Moet haar de rest van de week missen ??

    Met een sizer bepalen ze van te voren wat er in kan. Soms zie je dat op programma's voorbij komen. Die doen ze er geloof ik eerst in en die vullen ze dan op tot de hoeveelheid cc's.

     

    Oh nu worden de zenuwen wel erger haha! Het is al overmorgen! Hoe gaat het bij jou met de zenuwen?

     

    Oh das fijn dat ze rekening hielden! Ik word heel duizelig en zelfs flauwvallerig als ik lang nuchter blijf.. hoge bloeddruk dus ik had op voorkeur sochtends. Kon gelukkig ook. Wist niet dat ze dat op die manier doen! Waar hoop je zelf op? 925?

    • Upvote 1
  5. Op 28-2-2020 om 20:31, NHB zei:

    Oh ik mag ook dinsdag! Dmv een sizer gaat de dr. bepalen of het 750 / 825 / 925 wordt. Ook van Motiva Corse. Ben zelf 1.78 m. Maar welke wat forser ?

    Spannend, bij Nio?! Hoelaat mag je? Ik word rond 1045u geopereerd. Wat houd een sizer in? Ik mocht niet nu nog bepalen wat ik kies. De grotere protheses zijn niet op voorraad & worden 2 weken van te voren besteld.

  6. Op 29-2-2020 om 11:55, Special-Me zei:

    Ohhhh spannend! 

    Aftellen geblazen, en pronken met je dames. ?

    Ik mag op 24-3 gaan, en krijg 750cc ik kom van een grote a kleine b. Benieuwd wat het gaat worden... Nu ben ik wel “bang” dat het TE gaat zijn. Ik wil borsten die gezien mogen worden, maar 750 is misschien wel “te veel” ineens... 

    Dr Nio zei “in feite is 150cc 1 cupmaat” dus ik denk rond een F/H! Ik heb nu 70F maar ze lijken echt een C kleine D

  7. Op 28-2-2020 om 19:07, Anca23 zei:

    Hi Vogeltje... dat lees je niet vaak de Corsé 925.

     

    @NHB en @Parle krijgen binnenkort ook hele grote implanten... durf niet direct te uit mijn hoofd te roepen welk merk / model / CC maar wel dat beide dames voor grote borsten gaan.

     

    Ben wel benieuwd naar hoe je huidige situatie is, heb je een album waar ik in mag spieken? en welke maat zou je graag willen bereiken na de 925 Corsé?

    Hi ik heb geen foto album! Het spijt me, vind dat te risicovol om foto’s op internet te zetten! Ik zou niet weten rond welke maat. Ik denk ongeveer 70I

  8. Hoii! Ik ben vorig jaar geopereerd mer 450 en 500cc eurosilicone door dr Nio! Afkomstig van een +-70b (ik had verschil in mn borsten). Zelf wil ik nog een keer te gaan omdat ik spijt heb van de grootte, van mij mochten ze wel iets groter maar ik hou ook wel van groot geef ik toe.  Nio is echt een hele fijne en goede arts. Nio is wel een arts die snel naar groot neigt dan klein, hij wou mij 700cc laten passen toen ik mn fotos liet zien maar schrok daarvan, achteraf wel spijt gehad maar dat was mijn eigen fout. 

  9. 1 uur geleden, Anon zei:

    @tiffsklein ik zie niet persé iets verkeerd.

    Heb je koorts of voelt het warm aan er rond? 

    Steken zijn normaal en hoeft niet altijd te betekenen dat er iets mis is. Stekeb kan je zelfs tot een jaar PO krijgen (sommigen zelfs langer). 

    Vraag anders even of best_boobie met je meekijkt. 

    Ter aanvulling ook!: Ik heb tot 6 maanden wel steken of gevoeligheden gehad rondom en op mijn litteken. Deze maand ben ik 1 jaar PO, bijna dus. Ik voel in mn borsten zelf nog wel heeeeel soms lichte steekjes, maar het litteken is niks meer mee

  10. Ik zie ook niet gauw iets van een ontsteking. Na 2 weken mochten bij mij mn pleisters eraf en vanaf dat moment moest mijn huid weer ademen door de zuurstof die erbij kwam. Misschien dat je huid daarop reageert en je dat voelt. Jeuk betekend genezing en branderig gevoel vaak wel ontsteking, maar je voelt steken/prikjes. Het is pas 3 weken geleden dus het geneest nog. Ik zie ook dat je korstjes hebt. Probeer sowieso niks erop te smeren om irritatie te voorkomen. Als je geen korstjes meer hebt (meestal na 5 tot 8 weken, ligt er maar echt aan) kan je wel smeren met littekencreme of bio oil om je huid soepel te houden. Kijk het ff'tjes aan. Als het echt gaat branden en het word echt vuurrood, zal ik ff je arts of huisarts inlichten. 

     

    Is je operatie goed gegaan? Wat heb je gekregen?

     

    Liefs x

  11. 21 uur geleden, Nutcracker zei:

    Hoi Vogeltje. Ik heb een paar maanden terug een wissel bij Nio laten doen. Niet vergelijkbaar met jouw situatie omdat ik juist niet groter wilde. Ik heb nu Eurosilicone 85% gevuld 350 cc, iets groter dan erin zat, en moet zeggen dat hij er iets moois van heeft gemaakt.

    Ben je het afgelopen jaar afgevallen, dat er binnen één jaar zo'n 'achteruitgang' is opgetreden? En weet je zeker dat wat jij aan jezelf ziet ook zo is? Want als dit echt binnen een jaar van mooi naar minder mooi is gegaan, ben je dan niet bang dat dat met grotere/zwaardere prothesen ook weer gaat gebeuren?  En misschien nog sneller.... heb je foto's van toen en nu dat we kunnen meekijken?

    Hallo! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met Nio, dat ben ik ook, alleen had ik ze toch iets groter gewild en wat hoger en bij elkaar, dus vandaar. Ik ben ban dat 700/800cc me te zwaar gaat zijn op mn rug dus ik denk nu aan 600cc. Ik ben niet afgevallen, juist 5 kilo aangekomen. Nio vertelde mij dat hij ze per operatie kan verplaatsen zonder garantie. Ik heb hem persoonlijk benaderd waardoor ik niet lang in de wachtrij hoef te staan, vanavond ga ik met hem een consult inplannen voor de mogelijkheden. Ik heb helaas geen foto's openbaar staan, vind ik risicovol.

  12. Hallo allemaal!

     

    Sommige kennen mij misschien nog. Vorig jaar 15 november 2018 ben ik geopereerd door dr. Nio in het Parkkliniek. Top arts ik ben zeer tevreden met hem. 450 en 500cc hp dp laten plaatsen dual plane. Ik had ongelijke borsten dus vandaar de 2 cc’s. Echter nu bijna 1 jaar verder ben ik iets minder blij ermee, ze staan wat uit elkaar en volume is flink afgenomen, lijken wel zakjes, wel zijn ze nu even groot wat ik eerst niet had.

     

    Ik heb al contact gehad met dr Nio en ik kan een wissel krijgen voor grotere protheses en dat hij ze dan wat hoger en dichter bij elkaar plaatst. Nu twijfel ik om naar mentor of ander soort siliconen te gaan ipv eurosilicone. Ik weet niet of dit veel verschil gaat hebben want ik wil ze juist wat strakker hebben en dat ze meer gaan staan. Ik zit te denken aan rond de 700/800 cc. Echter ben ik 175 lang en weeg ik (inmiddels) 64 kilo. Gaat dit geen rugpijn bezorgen voor op langere termijn?

     

    Ook heb ik zo mijn twijfels hoe ik dit thuis ga vertellen. Mijn vriend was vorig jaar niet blij ermee dat ik dit ging doen. Gister heb ik hem verteld dat ik aan het nadenken ben om nog een keer te gaan door “reden...”. Hij vond het onzin en twijfelt om het uit te maken als ik het nog een keer ga doen. Dit maakt mij best angstig, ook heb ik mijn familie nog niks verteld. Hoe kan ik hiermee omgaan?

     

    Groetjes

  13. Oktober 2018 geopereerd door hem! Heel blij met het eindresultaat, een man die passie heeft voor zijn werk en tijd maakt voor zn patienten, geen complicaties of gekke dingen meegemaakt. Ik had veel verschil in mn natuurlijke borsten waardoor ik graag symmetrie wilde, dmv 2 verschillende maten zijn ze nu eindelijk gelijk aan elkaar. Kleine littekens, geen grote schrammen. Ook was hij heel eerlijk naar mij toe geen dure sportbh aan te schaffen van de kliniek, maar juist een van de hema kopen voor 20euro, die was even goed. In het olvg op consult geweest, uiteindelijk geopereerd in het parkkliniek rdam.

  14. In november ben ik op consult geweest bij dokter nio in het olvg ziekenhuis in amsterdam. Operatie had ik wel in rotterdam. Weet alleen niet of hij nog werkzaam is bij olvg. Ik raad hem zeker aan en ook zn wachttijd is het dik waard!! Man van kennis en heeft echt zoveel plezier in zn vakgebied, het is echt zn passie en neemt de tijd voor je. 

  15. 7 minuten geleden zei Peanut82:

    Heyyyy meiden,

     

    Gisteren was het eindelijk zover! 

    Ik moest me om 12.45 melden bij de Velthuis kliniek in Amsterdam en zou dan om 13.45 geopereerd worden. 

    Mijn beste vriendin is met me meegegaan. We waren een uur te vroeg, maar hahha er was een mega grote ikea aan de overkant. Dus we hebben nog rustig een rondje Ikea gedaan. 

    Toen was het zover, echt een superfijn team! Van de zusters tot aan de anesthesist, heel erg gezellig en ontspannen allemaal! Ik ging de OK lachend in en kwam er lachend uit. Ik had mijn eigen eten meegenomen omdat ik veganistisch eet, dat stond klaar bij mijn bed en een lekker bakkie thee. Ik ben helemaal niet misselijk geweest, dus mocht ik vrij rap weg. 

    Vannacht maar een uurtje wakker geweest en vandaag gaat het eigenlijk ook allemaal wel. 

    Vanochtend gelijk naar de boobs gekeken en hahaha gelukkig had ik me er geestelijk op voorbereid, maar ze zijn echt nog spuuglelijk :3: 

    Ik heb een fotocollage toegevoegd aan mijn album, en zal de komende dagen iedere dag/paar dagen wat toevoegen, neem aan dat ze per dag mooier worden :43:

    Ik vond het douchen net wel spannend, maar ik voel me wel gelijk weer wat frisser, na gisteren zonder deo enzo! 

    @Peanut82 Waauuw gefeliciteerd meis dat je het hebt gedaan! Wat voor Protheses, cc's en methode heb je gekozen? Ik kan je foto's alleen niet vinden... De komende weken hopen op een goed herstel, zijn ze nog heel erg opgezet? Het is sowieso voor jezelf fijn om bij te houden per dag of week wat het resultaat is hihi zo kan je proces zien.

     

    Nogmaals gefeliciteerd en genieten ervan :33:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.