NHB

Silver Member
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About NHB

 • Birthday March 9

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Dankjewel! Ik had ze achter de spier, heel apart want dat word nu ook dual plane genoemd terwijl ze mij toen 3 opties uit hebben gelegd ?. Ze zijn nu ook dual plane. Dr. Damen heeft mij verteld dat ze toen langs buitenkant (zijkant van borst) zijn geplaatst en dat dat de 'makkekijke' manier is. Hij heeft ze langs de binnenkant (dus tussen de borsten) onder de spier geplaatst.
 2. Hoi @Parle fijn dat het goed gaat! Mag ik ook mee spieken? Ben benieuwd!
 3. @Silly23 als het mij lukt om weer iemand toe te voegen, natuurlijk!
 4. Hoi hoi, Nou gaat stuk beter al vandaag. Alleen houd de rest van mijn lichaam gigantisch veel vocht vast ?? ik drink echt bijna 3 liter water per dag, zo veel dorst! Dames ik heb het al een paar keer geprobeerd, Maar lukt me niet om jullie toe te voegen? @best_boobie ik kan niemand meer toevoegen aan het album?
 5. @Happy100 ik dacht dat ik al had gereageerd haha.. sorry. Ik heb je toegevoegd! Toch wel heftig Die eerste dagen maar nu gaat op zich best goed! Wel in de ochtend nog wat stijf, maar gaat goed verder. @Ld1234 en @Nina_a ik voeg jullie toe!
 6. Jeetje! Heftig! Goed rusten en hopelijk gaat het morgen inderdaad al een stukje beter!
 7. Haha heb nog geen foto's van nu.. zal morgen maken als de drain eruit is. Maar ik voeg je toe!
 8. Ik dacht al, dat ik jou al toegevoegd had ;-)... wilde net gaan checken. Ah gelukkig heb je geen pijn! Het is niet erg om even rustig aan te doen he ??? Ja vreemd he! Als ik op mn rug lag, vielen ze wel helemaal op zij en voelde ze heel leeg boven op. Maar goed nu zitten ze weer vol haha