tiffsklein

Silver Member
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tiffsklein last won the day on September 25 2019

tiffsklein had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About tiffsklein

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi meiden, dit is heel normaal! Zeker rond 2/3 weken po, trekt vanzelf weg!☺️ groetjes!
 2. oh gaaf! Ik heb precies hetzelfde bij Patrice laten doen! Mocht je foto’s willen, let me know!
 3. Ik vind persoonlijk dat jouw eigen situatie de keuze moet bepalen voor goedkoop of duurkoop. Zo ben ik bij Diana Gabriels heel goed geholpen met een prachtresultaat. Maar ik was dan ook een soort van blank canvas, ik had geen bijzonderheden voorafgaand mijn borstvergroting. Maar ik kan me voorstellen dat je bij tubulaire borsten wel gauw voor de minder goedkope oplossing wil gaan.
 4. Hey Pelle! Ik kan helaas niet meepraten over het verdoofde gevoel in je hand, maar wel over het mentale. Het is echt heel herkenbaar, heb zelf ook precies die gedachtes gehad. Eigenlijk bijna 6 weken lang af en aan. Je moet maar zo denken: je hebt niet voor niks deze stap gezet. Daar heb je heel bewust voor gekozen en het feit dat ze nu al mooi zijn, kan ook heel geruststellend werken. Probeer stapje voor stapje steeds meer te accepteren dat je nu eenmaal prachtige borsten hebt en ga af en toe lekker shoppen of online leuke items bekijken. Dat helpt al goed 😊
 5. klopt, heb het op borstbreedte gedaan! De size guides zijn best goed, check ze vooral even!
 6. Ik had zelf een bh van lipoelastic! Die zijn echt heel fijn en snel binnen!
 7. Je hebt bij de hema sportbh’s die praktisch op gewone bh’s lijken maar dan zonder beugel. Die draag ik nu eigenlijk altijd, zit heerlijk!
 8. Gekke vraag misschien, maar hoe herken je dat een ronde silicoon gedraaid is?
 9. Toevallig werd er op de dag van mijn operatie een hele ingrijpende voorafgaand de mijne gefilmd! (Ben ook bij DG geweest). De vrouw in kwestie van die dag had een fleur de lis en was echt in een hele goede toestand in de uitslaapkamer. Ben dus heel benieuwd om haar vervolg te zien bij dit programma!😊😊
 10. ah, ja uiteindelijk begint het echt wel weer te werken allemaal! Zo’n narcose heeft toch gewoon echt wel effect op je lichaam! Met mij gaat het beter en het wondje lijkt eindelijk dicht te gaan. Durf niet echt hoop te hebben maar ik ben er al veel minder mee bezig en dat geeft echt rust! Je borsten zien er goed uit hoor! Gaat denk ik echt prachtig zijn als ze gezakt zijn😍
 11. Ik heb ook last gehad van opstopping... heb toen drie van die zakjes laxeermiddel gehad, gekocht bij de kruidvat. Uiteindelijk werkte het😊 en lekker veel vezels eten! Havermout, bonen.
 12. Hi allemaal! Het wondje is zeker nog niet dicht, maar het gaat wel echt beter. Moet nu twee keer per dag betadine smeren en een gaasje eroverheen en loop verder zoveel mogelijk rond zonder bh. Was ook al over de 6-weken grens dus dit voelt heerlijk. Heb intussen ook al weer kunnen sporten en merk dat het normale leven me goed doet. Minder focus op het wondje, die wel 'heerlijk' jeukt. Het voelt eindelijk als normaal wondherstel. Dus, hopen op een goede afloop!!
 13. Schuin, met drie kussens in m’n rug, een kussen onder m’n benen en soms nog wat voor m’n armen haha 😂 maar pak echt je rust goed hoor! Niet te snel dingen willen. Nu werkt de morfine en de narcose nog. Maar morgen zul je wel merken dat je gewoon rustig wilt blijven liggen!
 14. Heee meid, wat goed om te horen dat het goed gegaan is en wat fijn dat het resultaat je al bevalt! Voor nu gewoon lekker je rust pakken en een goede medicijnspiegel opbouwen, dan komt het helemaal goed!
 15. Thanks allemaal!! Enigszins geruststellend om dan toch te horen dat ik niet de enige ben, ook al gun ik dit natuurlijk niemand! Ik kreeg gisteren wel het advies bij de kliniek het normale leven weer op te pakken, normale bh’s te dragen en kan ook weer sporten. Doen jullie dit ook?