tiffsklein

Bronze Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tiffsklein last won the day on September 25

tiffsklein had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About tiffsklein

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow!!! Wat een verhaal, en wat sterk dat je nog een keer geholpen laat worden en vertrouwen hebt gehad. Ik vind het resultaat echt prachtig, wat een proces... ik kan alleen maar zeggen dat ik na het lezen van alle verhalen alleen maar heel blij voor je ben. Ik wens je een voorspoedig herstel zodat je straks kan genieten van een prachtig paar nieuwe borsten!
 2. Het was een knoopje van m’n hechting! Die is nu weggeknipt dus nu kan ik lekker herstellen ❤️ Inderdaad gaasje met ab-zalf nu ter bevordering van het herstel 🙌🏻
 3. Oeh meis, niet doen hoor! Ik zou dan echt even wat langer wachten, want het zou echt rot zijn als ze te klein zijn achteraf.. Bij mij gaat alles goed! Wel een klein gaatje onder m’n borst, ga toevallig nu langs de kliniek voor de zekerheid. Wel grappig dat je zegt dat je blij bent als je in onze situatie zit😂 Want ik kan uit ervaring vertellen dat iedere “periode” van deze reis andere onzekerheden met zich meebrengt. Ik vind persoonlijk ook de hele reis mentaal vooral echt een uitdaging. Zowel positief als negatief! Mijn advies is vooral alles op je af laten komen en je geen zorgen maken. En bij twijfel, goed nadenken over de uiteindelijke keuze.. want je wilt wel echt volledig achter JOUW keuze staan!
 4. Dankjewel voor het lieve berichtje! Ik zie wel vooruitgang ten opzichte van gister, het is nu nog dit: Het is niet warm en het irriteert totaal niet gelukkig. Heb meer last van het litteken zelf die vrij hard is. Maar ik ga toch vanavond inderdaad, voor de geruststelling en een eventueel kuurtje 😊
 5. Hey meiden, het is inmiddels een klein gaatje geworden. Er kwam ineens wat troep uit en nu is het een open wondje met een heel klein beetje wondvocht af en toe eruit. Vanmiddag kan ik het laten checken in de kliniek, maar zijn er toevallig meiden die dit ook hebben gehad en me een beetje kunnen geruststellen?
 6. Als ik heel eerlijk ben zou ik dan eerder voor 380 cc kiezen! Staat je echt prachtig denk ik!
 7. Ah thanks voor de snelle reacties!! Ben al iets gerustgesteld! bizar dat je zo lang gevoelig bent wel... het is het wel waard though haha! Ik heb 300 CC Mentor HP DP gekregen! Heel heel blij mee 😍
 8. Hoi allemaal! Ik ben nu 3 weken PO en ik heb een klein korstje die nogal lelijk begint te kleuren. Is dit een beginnende ontsteking? Wat kan ik er tegen doen? Het prikt heel af en toe maar doet verder geen pijn! hopelijk kunnen jullie me helpen!
 9. Yess ik voeg je toe! Kan op de een of andere manier wel maar 5 foto’s toevoegen..
 10. Hey meiden! Even een update: herstel verloopt goed! Gisteren knoopjes van de hechtingen doorgeknipt en sinds vandaag weer aan het werk. Dat is toch wel weer even heftig. Ben ineens weer supermoe en m’n borsten hebben op dit moment last van overgevoeligheid.. it burrrns!! Ik had toch een vraagje, ik heb rechts nog een blauwe plek. Is dit normaal voor 14 dagen PO??
 11. Heyhey! Ik denk dat het wel goed komt hoor.. bij mij is snachts de zwelling juist erger dan overdag, dus kan echt wel logisch zijn! Komt de overmatige zwelling en het strakke gevoel misschien niet ook door de bh?
 12. Hey, jaa doe ik! Ik zal ze nog even updaten in m’n album haha! Ik zit op dag 10! Heb nu echt wel een branderig gevoel over de borsten heen en heel af en toe maar pcm nodig als pijnstilling. Gisteravond even wezen terrassen maar dat was toch net te heftig. De borsten zwollen op als heliumballonnen 😂
 13. Heeey meis! Haha, de narcose is best gaaf om mee te maken he?? Het zal inderdaad meeega strak staan de komende dagen! Probeer een goede medicijnspiegel op te bouwen, dit werkt heel goed tegen de pijn. En ga lekker op de bank liggen met een dekentje, het komt helemaal goed! Maak je in ieder geval geen zorgen en probeer het over je heen te laten komen!