Ga naar inhoud

Marg23

Leden
  • Aantal items

    183
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door Marg23

  1. On 7/30/2019 at 3:20 PM, rtx said:

    Hi meiden,

    Ik ben eigenlijk niet meer actief op het forum, maar voor degenen die dit lezen wil ik toch even een afsluitende update geven.

    Zoals ik de vorige keer schreef ben ik vanwege mijn enorme ontevredenheid/teleurstelling terug gegaan naar dokter Straten. 

     

    Op 4 juni ben ik voor de tweede keer geopereerd en dit keer zijn de 225cc moderate plus profile extra van mentor geplaatst. Het herstel verliep erg voorspoedig, ik had eigenlijk alleen last van de wondjes en verder helemaal geen pijn. Nu, bijna 2 maanden na mijn tweede operatie ben ik eindelijk heel gelukkig met mijn borsten. Dit keer is het precies geworden zoals ik van te voren voor ogen had, het formaat past super goed bij mijn lichaam, ze zijn absoluut niet meer zo bol als eerst, ik heb er minder last van, ze voelen natuurlijker en ik voel me er gewoon helemaal prettig bij. 

     

    De reden waarom ik dit op het forum zet is om duidelijk te maken dat groter niet altijd beter is. Ik heb zelf te vaak gelezen dat ik het beste voor het zo groot mogelijke kon gaan omdat ik anders achteraf spijt zou hebben, maar bij mij was het tegendeel waar!! Ik werd diep ongelukkig van mijn grote borsten (die niet eens echt mega waren) en ben nu zooooveel happyer met 125cc minder per borst. 

    Blijf bij de keuze van het aantal cc's dus heel erg bij jezelf, bij wat jij mooi vindt en bij wat jij denkt dat goed bij jouw lichaam past. We zijn tenslotte allemaal verschillend en iedereen vindt iets anders mooi. Veel meiden zouden mijn borsten (maat 70C/D) nu te klein vinden, maar ik zou ze geen millimeter groter willen dan dit.

     

    Ik zal binnenkort nog een nieuwe foto toevoegen aan mijn album, zodat er een vooraf foto, een foto na de 1e operatie en een foto na de 2e operatie in staan. Ook maak ik hem dan openbaar, zodat hopelijk heel veel meiden kunnen leren van mijn foute/verkeerde inschatting en keuze en zodat duidelijk wordt dat kleine implantaten je ook heel gelukkig kunnen maken.

     

    Liefs,

    Rtx

     

    Hey Rtx, 

     

    Wij zijn destijds bijna tegelijk geopereerd, en ik vond het erg vervelend om te lezen dat je zo ontevreden was met de resultaten. Super fijn dat je nu eindelijk wel echt tevreden bent!! :D En ik denk ook heel goed voor veel meiden om te realiseren dat groter niet altijd beter is! Ik ben stiekem heel benieuwd naar je nieuwe resultaten (a) 

     

    En hoe was je reis? Ik weet nog dat je het super spannend vond! Waar ben je allemaal geweest? 

     

    Liefes, 

    Marg

  2. 7 hours ago, Ellen1997 said:

    @Deemmii ik heb nu met 425cc van mentor als me niet vergis 5,2cm projectie en met de 750cc 7,4 dacht ik. Ben echt heel benieuwd misschien dat op dag van ok vraag of 800cc ook een optie is. 

    Hee Ellen, ik volg je topic omdat jouw borsten me eerder, toen ik net kwam kijken op het forum, al waren opgevallen, omdat ik ze zo mooi vond geworden. Schrok een beetje dat je niet tevreden was. Maargoed, het is jouw lichaam natuurlijk en vind het knap dat je het heft in eigen hand neemt en er wat aan laat doen! Wat is het nu uiteindelijk toch nog snel geregeld! Spannend. 

    Hoop heel erg dat je straks meer tevreden bent met het resultaat. 750 cc is nogal wat zeg :huh: 

    Alvast heeeeeel veel succes (en beterschap voor nu :) ) en ik blijf je topic volgen (a) 

  3. On 6/25/2019 at 9:48 PM, Bemeltje said:

    @Marg23

    Ik heb je foto's bekeken, inderdaad een vergelijkbare voorsituatie! En wooow wat een mooi resultaat!! Echt prachtig.. precies zoals ik ze ook zou willen, misschien nog iets groter. Hebben ze bij jou de borstplooi lager gemaakt?

    Thanks! ? nee, ze hebben niks met de borstplooi gedaan (voor zover ik weet, tenminste). Ga er overigens van uit dat hij dat wel zou hebben gezegd, toch?

  4. 13 hours ago, Bemeltje said:

    @Marg23

    Hoi Marg, ik ben gisteren bij Verdonck geweest voor mijn eerste consult. Ik was meteen overtuigd van de Motiva! Alleen nog steeds twijfel tussen de Progressive Plus en de Ergonomix. Zou ik in jouw album mogen kijken? 

    Zeker! Ik voeg je toe.

    wat is je gewenste resultaat? Liever natuurlijker of meer ‘push-up-effect’?

  5. @Elske30 ik heb je toegevoegd :)  De eerste paar dagen baalde ik ook als een stekker omdat ik ze heel groot vond, maar ben er inmiddels helemaal aan gewend! Kan me niet meer voorstellen dat ik ze niet heb, heel gek want heb een dikke 25 jaar ‘zonder’ gezeten haha. Ach, denk dat het vooral belangrijk is om op een gegeven moment ook tevreden te (willen?) zijn want het kan natuurlijk altijd nog net wat mooier of symmetrischer, maar als ik voor mezelf spreek vind ik ‘iets’ al zoveel keer beter dan ‘niets’. Dus of je dan net de grotere of net de kleinere kiest is waarschijnlijk om het even. 

     

    Ben benieuwd waar je op uit gaat komen :) 

  6. 18 hours ago, Elske30 said:

    Hallo allemaal,

    Ik lees al een tijdje mee op dit forum. Binnenkort vindt mijn operatie plaats bij Bergman Clinics voor die tijd heb ik nog een tweede consult. Ik twijfel heel erg over de maat; 245cc of 280 cc (dual-plan en anatomisch) . Zelf ben ik 1,69 en 53 kilo. Ik ben erg smal, dus daarom ben ik bang dat 280cc of zelfs 300cc te groot zal zijn. Zijn er dames die toevallig ook de keuze hebben gemaakt om bijvoorbeeld voor 280cc of 300cc te gaan? 

     

    Groetjes, 

     

    Els 

    Hoi Els, 

     

    Spannend! Probeer je niet blind te staren op cc's. Het is belangrijker dat de breedte van het implantaat goed aansluit bij jouw lichaam. Een verschil van 30cc is trouwens echt nauwelijks zichtbaar als ze eenmaal 'erin'  zitten. 

    Ik ben 1.73m en 60kg en had ook 70A of soms kleiner. Ik heb 285cc gekregen en ben daar erg tevreden over! Achteraf hadden ze wat dichter bij elkaar mogen zitten, dus waren iets bredere implantaten ook nog wel prima geweest en daarmee was het aantal cc's dus omhoog gegaan, terwijl de projectie (= diepte) waarschijnlijk niet was veranderd. Ik had alleen in mn hoofd zitten dat ik ABSOLUUT niet groter wilde/mocht dan 300cc, terwijl dat achteraf dus eigenlijk nergens op sloeg. 

     

    Wanneer heb je je tweede consult? 

     

    Liefs

  7. On 1/5/2019 at 6:10 PM, Yvie said:

    @Marg23 gek trouwens dat je ene tepel nog zo gevoelig is. Dat is bij mij weer weg. Vind ze eerder minder gevoelig dan voorheen. 

    En vind het deel net boven en op het litteken nog vervelend om aan te raken. Ik moest de littekens masseren, maar dat voelt niet prettig. 

    Ik hoop ook heel erg dat het nog weg gaat, dat overgevoelige. Gek he, hoe het bij iedereen zo anders geneest. 

     

    @Ellen1997 ben je al bij de hunkemoller sale geweest? Ik ga helaas toch niet.. 

  8. @Yvie Waar moet je nog aan wennen dan? De grootte of ook andere dingen? 

    Waar ik trouwens nog wel van baal is dat mijn rechter tepel echt extreem gevoelig blijft. Links is dat gelukkig helemaal niet meer zo, dus ik heb wel hoop dat het nog bijtrekt. Maar dat duurt me wel lang zeg!

    Verder ben ik helemaal tevreden ;) 

     

    Ah ja inderdaad rustig opbouwen met tillen en sporten enzo! Goed naar je lichaam luisteren. Als het niet pijnlijk is is het over het algemeen genomen gewoon goed. En ik heb sinds deze week die PO beha niet meer aan 's nachts (dit is week 9 voor mij). Eerder vond ik m ook nog gewoon lekker zitten eigenlijk, maar ik moet zeggen dat ik nu ook heerlijk slaap en helemaal geen last heb :) 

  9. Hee Ann :)

     

    Super spannend, en je consult komt nu echt heel dichtbij! 

    Inderdaad zeker iemand meenemen, al is het alleen maar om extra informatie te kunnen onthouden. 

    En nog een tip: staar je niet blind op het aantal cc's. Waar je op uitkomt is super afhankelijk van je figuur, en de breedte en projectie van je prothese. Ik ben met 285cc van een 70A naar een 70E gegaan, al zien ze er op het oog eerder uit als een mooie C. 

     

    Heel veel succes (en plezier) alvast! 

     

    Liefs

  10. 11 hours ago, Yvie said:

    Update dag 47 PO;

     

    Happy new year en jippie vandaag 6 weken PO!:43:Je kan het nieuwe jaar niet beter beginnen?

     

    Heb in het begin behoorlijk gebaald dat t herstel niet sneller ging, voelde me echt beperkt in doen en laten door dat nare gevoel van die beha.  Maar er op terugkijkend zijn de weken omgevlogen en kan ook zeggen dat mn sportbeha's lekker zitten nu! Dat had ik nooit verwacht! Soms staan ze voor mn gevoel nog wat strak als ik veel heb gedaan, maar verder is dat  alles eigenlijk!

    Merk dat ik nog wel moet wennen zelf, maar ook dat komt vast goed! Morgen met een vriendin op pad voor een beha,hoop dat dat lukt!

     

    Liefs

    Jeej wat fijn dat het achteraf toch allemaal meegevallen is. Vandaag lekker shoppen, ben heel benieuwd of je helemaal happy thuiskomt! :D 

    Binnenkort is trouwens de hunkemoller fabrieksverkoop. Alle BH's voor 6euro. Klinkt wel heeeeeeel verleidelijk haha! 

     

    Veel plezier vandaag!! 

  11. Hee @Mrs Doubt

     

    Wat een struggles allemaal! Meeste is heel herkenbaar, vooral: wat is de BESTE keuze? 

    Ik denk dat Sjuul en Ellen al heel goede adviezen hebben gegeven en van BB zul je ook nog goede tips krijgen. 

     

    Mijn advies zou vooral zijn om je niet te laten leiden door het 'nummertje' van die cc's. Dat doet (bijna) iedereen hier, inclusief ikzelf voor mijn operatie, maar cc's geven slechts voor een klein deel een idee over hoe een prothese er uit ziet. Breedte en projectie zijn veel belangrijker, en daarbij is het resultaat ook afhankelijk van je voorsituatie. 

     

    Verder zou ik je graag willen meegeven dat we allemaal perfectionistisch zijn (logisch, want het gaat wel over ons lichaam!) maar ik denk dat er in situatie 'borstvergroting' niet slechts één perfecte keuze is, maar meerdere goede opties. Ik denk dat de kunst is om dus de drang naar het maken van dé perfecte keuze los te laten, maar af te gaan op je gevoel, je passessie(s) en het advies van de chirurg waar JIJ je het beste bij voelde. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar achteraf gezien had ik dat inzicht graag al voor mijn operatie willen hebben :) 

     

    Over het herstel: Ik ben na 6 weken weer begonnen met sporten. Rustig aan, maar tennissen gaat prima! Ik denk dus dat je, zeker na verloop van tijd, zeker wel weer kan boksen!

    En ik kan ook gewoon op mijn buik slapen! ?

     

    Heel veel succes met de keuze die je moet maken!

    Xx

  12. @rtx van 70A naar 70E is natuurlijk ook een immense stap voorwaarts. Helemaal niet gek dat je daar aan moet wennen. Je hebt immers ruim 20 (toch?) jaar rondgelopen met kleine borsten. 6 weken om te wennen aan je nieuwe cupmaat is dus ook helemaal niet zo veel, dus ik denk dat je heus nog wel wat meer tijd daarvoor mag uittrekken :) 

     

    Super balen van je rug, maar hopelijk kun je inderdaad tot rust komen op reis en heerlijk genieten. En zo'n rolkoffer is opzich ook best lekker hoor :p 

     

    In ieder geval heeeeeel veel plezier!! Ik hoop dat je een onvergetelijke tijd gaat hebben!! 

     

    Liefs

  13. @rtx misschien een keer naar de fysio voor oefeningen voor je rug? Die kan vast gerichte tips geven!

     

    en super tof, je reis! Ik ben een aantal jaar geleden ook voor 4,5 maand in mn eentje op reis gegaan. Ik was doodsbang dat ik het niet zou kunnen of niet leuk zou vinden, maar het was FANTASTISCH! Ik heb toen zoveel geleerd en ben zoveel gegroeid als persoon. 

    Heel begrijpelijk dat je mega zenuwachtig bent, laat het over je hene komen. In t begin is t eng maar na een tijdje ben je helemaal gewend en kun je alleen maar genieten van alle nieuwe indrukken en de vrijheid! 

     

    Waar ga je precies naar toe? 

  14. 3 hours ago, Yvie said:

    Update dag 7 PO

     

    Vanaf vandaag alleen nog aan de paracetemol en zonder diclofenac. Pijn is er niet echt, alleen dat drukkende gevoel is vervelend. Ben de druk van die beha nu al zat, drukt nu erg op mn borstbeen (zit geen vet op), maar zonder beha voelt weer of ze er van af vallen! Nog 3 weken doorzetten, dan hoef ik m niet meer te dragen, mag wel. 

     

    En al wandel ik maar een klein stukje, ik krijg direct "harde ballen" (zo kan ik het het beste omschrijven). Zodra ik weer ga zitten trekt dat wel weer weg, maar vervelend is het wel. Ik stond niet erg op mn gemak op het schoolplein vanmiddag!

     

    Morgenochtend 1e controle bij de kliniek en daarna door naar mn werk. Benieuwd hoe dat gaat! Zie er een klein beetje tegenop eerlijk gezegd.

    Die druk op mn borstbeen had ik in het begin ook echt heel erg! Werd na een tijdje wel minder, omdat het vocht toen langzaamaan verdween. Heb inmiddels evht helemaal veen last meer van de bh, vind m zelfs wel lekker zitten eigenlijk Haha :p

     

    even volhouden dus nog, t wordt beter!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.