Elske30

Gold Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elske30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @mjcls Ik ben er dus ook bang voor dat ik ze uiteindelijk te groot vind! Ik hoorde wel van een vriendinnetje van mij (die zelf ook pas geopereerd is) dat het binnen enkele dagen/weken beter wordt. Heb jij gekozen voor een ronde prothese of een anatomische? Groetjes
 2. @Damita-Jo Het blijft lastig he! Ik wil het niet te klein, maar ook niet te groot.. Naar welke maat neig jij nu en wanneer word je geopereerd? Groetjes!
 3. @Linda_PDD Hee Linda, Ik heb zelf geen idee hoe breed mijn borst is. Ik zal dat binnenkort eens vragen bij mijn tweede consult, dit heb ik echter pas over drie weken! Het is bij iedereen zo verschillend; soms zie ik foto's en denk ik: 280cc is te groot voor mij en een andere keer denk: oh wat mooi! Ik hoop dat het passen mij wat meer rust gaat geven en minder onzekerheid!
 4. @AnonymomMel, heel veel succes morgen met jouw operatie!!
 5. Hee Marg, Je hebt helemaal gelijk! Ik vond beide goed passen bij mijn lichaam; mijn eerste voorkeur ging uit naar 245cc. Het is een hele overgang van niet naar iets... Maar nu ik aan het idee gewend ben, dat ik dit ga doen, vind ik 280 cc ook heel mooi vrouwelijk. Het is ook niet 'te'. Zou ik misschien jouw album in mogen zien? Ik ben heel erg benieuwd! Mijn tweede consult is 24 juni, twee weken voor mijn operatie. Voordat je het weet is het zover!
 6. Hee Kim, Bedankt voor je reactie! Bedankt voor de tip! De vorige keer ging het allemaal zo snel en pas als je thuis bent, ga je echt nadenken. Ik ga zeker even wat foto's maken. Erg slim Ik denk dat ik bij mijn tweede consult nog even ga passen en mijn eigen shirtje er overheen trek, dan krijg je een beter beeld. Ik zou ook niet kunnen wachten als het zo ver is! Allemaal nieuwe bh's inslaan voor het leven! haha. Verloopt je herstel voorspoedig? Groetjes!
 7. Wat spannend zeg! Het gaat vast heel mooi worden. Ik wil zelf graag een volle C, dus ik denk dat ik daarom meer naar de 280 cc neig. Ik heb ook een 3d simulatie gehad, alleen het lijkt of er haast geen verschil zit tussen beide protheses. Dat maakt het kiezen lastig! Bedankt voor je reactie en heel veel succes vrijdag!
 8. - Ik ben helemaal vergeten om mijn huidige cupmaat aan te geven! Ik zit op een 70A (soms nog iets kleiner; het ligt aan de bh)
 9. Hallo allemaal, Ik lees al een tijdje mee op dit forum. Binnenkort vindt mijn operatie plaats bij Bergman Clinics voor die tijd heb ik nog een tweede consult. Ik twijfel heel erg over de maat; 245cc of 280 cc (dual-plan en anatomisch) . Zelf ben ik 1,69 en 53 kilo. Ik ben erg smal, dus daarom ben ik bang dat 280cc of zelfs 300cc te groot zal zijn. Zijn er dames die toevallig ook de keuze hebben gemaakt om bijvoorbeeld voor 280cc of 300cc te gaan? Groetjes, Els