Elske30

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elske30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Deniise Ik zit nu op een 70C! Ik vond het formaat vooral groot klinken, maar nu ik ze heb staat het heel erg natuurlijk. Bij mij zie je geen verschil met een mega grote push up bh van vroeger; alleen zit er nu wel echt wat, haha! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het advies van mijn PC in twijfel trok toen hij zei: 'Ik zal voor het maatje groter gaan'. De eerste week dacht ik: 'was ik maar op mijn eigen gevoel afgegaan om toch 280 te nemen'. Ik ben nu drie weken verder en ben er echt heel blij mee! Nog heel veel succes met jouw keuze! Gaat goed komen!
 2. @Deniise Ik herken deze keuzestress echt heel erg. In het begin zat ik op 280cc en uiteindelijk ben ik uitgekomen op 330cc. Ik heb zelf erg dun (53 kg en 1.69). Bij mij staat het heel erg natuurlijk en ben uiteindelijk heel blij met mijn keuze om toch voor iets groter te gaan. Als ik een topje draag dan lijkt het vanaf de zijkant qua volume erg op mijn pas-sessie. Het aantal cc's is per persoon in mijn beleving anders. Gewoon kiezen voor het geen wat jij goed vindt staan en probeer jezelf niet te vergelijken met andere voorbeelden of resultaten! Groetjes
 3. @Leen87 Hee Leen, Ik ben vorige week woensdag geopereerd en sindsdien heb ik ook een opgezwollen buik. Heel apart... Ik ben bij dat ik niet de enige ben. Onder mijn oksels is het ook een stuk dikker als normaal, maar dat komt door de zwelling en het vocht, denk ik. Gek he!
 4. @Kimmmmmm Mijn PC gaf aan dat ik om mijn gevoel af moest gaan. Ik heb dus ook blind gepast zeg maar. Ik wist dus niet welke maat ik in mijn pas-bh had. Toen hij uiteindelijk zei hoeveel het was schrok ik eigenlijk best wel. Het staat wel heel natuurlijk vind ik zelf. Mijn zusje was die dag ook mee, zij heeft van zichzelf grote borsten Cup d. Ik heb aangegeven dat ik het echt niet groter wil dan haar en het liefst iets kleiner. Hij gaf aan dat het waarschijnlijk kleiner werd... Het worden anatomische implantaten. Ik vind het erg spannend, nog drie weken en dan is het zo ver. Hoe is het verder met jou? Groetjes
 5. @Kimmmmmm Hee Kim, ik ben toevallig gisteren wezen passen. Gezien mijn borstbreedte 12 cm kon ik eventueel een maatje groter gaan. Ik heb gepast en ik zit nu op boven de 300cc... Ik heb een jurkje meegenomen en een t-shirt. Ik vond het zelf erg mooi staan bij mijn lichaam. Alleen ik vind het zo groot klinken, vooral omdat ik lees dat mensen het achteraf te groot vinden... Twijfel Twijfel.. Groetjes!
 6. @mjcls Ik ben er dus ook bang voor dat ik ze uiteindelijk te groot vind! Ik hoorde wel van een vriendinnetje van mij (die zelf ook pas geopereerd is) dat het binnen enkele dagen/weken beter wordt. Heb jij gekozen voor een ronde prothese of een anatomische? Groetjes
 7. @Damita-Jo Het blijft lastig he! Ik wil het niet te klein, maar ook niet te groot.. Naar welke maat neig jij nu en wanneer word je geopereerd? Groetjes!
 8. @Linda_PDD Hee Linda, Ik heb zelf geen idee hoe breed mijn borst is. Ik zal dat binnenkort eens vragen bij mijn tweede consult, dit heb ik echter pas over drie weken! Het is bij iedereen zo verschillend; soms zie ik foto's en denk ik: 280cc is te groot voor mij en een andere keer denk: oh wat mooi! Ik hoop dat het passen mij wat meer rust gaat geven en minder onzekerheid!
 9. @AnonymomMel, heel veel succes morgen met jouw operatie!!
 10. Hee Marg, Je hebt helemaal gelijk! Ik vond beide goed passen bij mijn lichaam; mijn eerste voorkeur ging uit naar 245cc. Het is een hele overgang van niet naar iets... Maar nu ik aan het idee gewend ben, dat ik dit ga doen, vind ik 280 cc ook heel mooi vrouwelijk. Het is ook niet 'te'. Zou ik misschien jouw album in mogen zien? Ik ben heel erg benieuwd! Mijn tweede consult is 24 juni, twee weken voor mijn operatie. Voordat je het weet is het zover!
 11. Hee Kim, Bedankt voor je reactie! Bedankt voor de tip! De vorige keer ging het allemaal zo snel en pas als je thuis bent, ga je echt nadenken. Ik ga zeker even wat foto's maken. Erg slim Ik denk dat ik bij mijn tweede consult nog even ga passen en mijn eigen shirtje er overheen trek, dan krijg je een beter beeld. Ik zou ook niet kunnen wachten als het zo ver is! Allemaal nieuwe bh's inslaan voor het leven! haha. Verloopt je herstel voorspoedig? Groetjes!
 12. Wat spannend zeg! Het gaat vast heel mooi worden. Ik wil zelf graag een volle C, dus ik denk dat ik daarom meer naar de 280 cc neig. Ik heb ook een 3d simulatie gehad, alleen het lijkt of er haast geen verschil zit tussen beide protheses. Dat maakt het kiezen lastig! Bedankt voor je reactie en heel veel succes vrijdag!
 13. - Ik ben helemaal vergeten om mijn huidige cupmaat aan te geven! Ik zit op een 70A (soms nog iets kleiner; het ligt aan de bh)
 14. Hallo allemaal, Ik lees al een tijdje mee op dit forum. Binnenkort vindt mijn operatie plaats bij Bergman Clinics voor die tijd heb ik nog een tweede consult. Ik twijfel heel erg over de maat; 245cc of 280 cc (dual-plan en anatomisch) . Zelf ben ik 1,69 en 53 kilo. Ik ben erg smal, dus daarom ben ik bang dat 280cc of zelfs 300cc te groot zal zijn. Zijn er dames die toevallig ook de keuze hebben gemaakt om bijvoorbeeld voor 280cc of 300cc te gaan? Groetjes, Els