Ga naar inhoud

Vonnepon

Leden
  • Aantal items

    286
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door Vonnepon

  1. 9 uur geleden, Odys zei:

    @Vonnepon sorry dit is jou topic en gek genoeg had ik jou in me hoofd maar stuurde het richting vuurzonnetje! Haha.. anyway aan jou dus bovenstaande vraag :blush:  xx

    @Odys hahaha nou onze nicknames beginnen wel allebei met een V :45:

     

    De eerste weken waren ze een soort van verdoofd, een doof gevoel zeg maar. Net als na een verdoving bij de tandarts. ik kreeg rond de 3-4e week juist enorm gevoelige tepels, dat was echt even niet grappig :93:Na de 5e week werd dat wat rustiger. Heb wel best lang erg gevoelige tepels gehad. Na 3 maanden was dat wel weer redelijk normaal. 

  2. 2 uur geleden zei renano:

    Hiii Meiden!

     

    Aandachtig heb ik deze topic gelezen aangezien ik 14 nov onder het mes ga bij Vd Weij.

    Net als @vuurzonnetje kreeg ik advies voor 265CC en 300CC max. 

    Bij mijn eerste consult (Bergman) kreeg ik 345CC advies.. dus heb ik  bij Boerhaave meteen voor 300CC gekozen.

     

    Ik ben gaan twijfelen en wilde misschien toch groter en besloot te bellen. Nu ben ik net terug gebeld en Vd Weij zei nee je kan geen 320CC nemen, de volgende stap is 345CC en daar is je borst te smal voor.. dus toch op 300CC gebleven...

     

    Nu lees ik dus net door @Vonnepon die tabel dat er meerdere protheses zijn met verschillende dieptes e.d

    wauuuw haha, ik had geeeeen idee.. of naja heb geen idee!

    Nu weet ik nog steeds niet welke ik krijg, maar zou wel graag volle borsten (high projection) willen..

     

    Hoop dat ik een nog een keuze kan maken, aangezien het over 4 weken is en ze wel besteld moeten worden geloof ik.

     

    Wat een gedoe, ik dacht dat ik er al was, maar thanks for the heads up!!

     

    Ben zo blij dat dit bestaat en ben blij voor iedereen die zo lekker tevreden is met het eindresultaat! Ik kan echt niet wachten :):):)

     

    xxxx

     

     

     

    @renano die tabel is idd handig om beetje inzicht te krijgen in de maten. De maat is afhankelijk van de breedte van je huidige borst. Bij mij was die 13cm (per borst dus) en de prothese die ik nu heb is 12,5 cm. Ik zou nog een keer gaan passen en dan ook vragen of je groter mag passen wat binnen je borstbreedte past. Vergeet niet dat vd Weij een sterke voorkeur heeft voor de echt natuurlijke look dus niet te groot. Je kan als ik me goed herinner tot 2 weken vooraf nog kiezen/wijzigen dus zou snel nog een pasafspraak maken. Succes met je keuze.

    liefs

    Vonnepon

     

     

  3. 17 minuten geleden zei vuurzonnetje:

    Hoihoi, even een vraagje voor de dames die een bv al hebben gehad @Vonnepon @Theezakje34 en alle anderen.

     

    Met 1 week bij de controle ging mn eerste pleister eraf, toen kreeg ik er nog een hechtpleister op die ik zelf na 1 week mocht verwijderen (was overigens niet van der weij zelf, die liep uren uit dus ik kreeg een vervanger). Vandaag dus. Net gedaan en ik vind de uiteinden van mn litteken er een beetje eng uitzien :( beetje zwarte prut lijkt het. Zie de fotos hieronder. Is dit gewoon normaal en heeft het nog ff tijd nodig? Of ff belletje kliniek doen? 

     

     

     

    AFEC2681-8567-4E96-88CF-AA529821A502.jpeg

    7034553C-EC41-4028-9029-7743C6B8798C.jpeg

    @vuurzonnetje ziet er prima uit hoor! Due zwarte puntjes zijn kleine korstjes die aan de knoopjes van de hechtingen zitten. Die gaan er vanzelf af. Die knoopjes aan de uit eindes kunnen best lang blijven zitten. Bij mij zelfs tot de 5e week. Heb er toen over gebeld maar was normaal. En idd een par dagen na dat telefoontje waren ze weg. Ik heb ook even gehad dat de hechtingen beginnen te trekken waardoor t leek alsof ik een deukje in m’n huid kreeg. Bleek een inwendige hechting te zijn. Toen die opgelost was trok m’n huid ook weer netjes in de plooi. Hou je littekens gewoon goed in de gaten. Mochten ze rood en warm worden of iets dan wel even bellen. Maar echt ze zien er prima uit.

  4. 14 minuten geleden zei vuurzonnetje:

    @Vonnepon hoe zijn jou boobs nu eigenlijk? Lekker kneedbaar, bubbly en bewegelijk? En vanaf wanneer?

    Als ik de mijne nu zie denk ik echt gaat hier ooit nog beweging in komen xD 

     

    @vuurzonnetje na 6-8 wk werden ze wat zachter en soepeler en in de loop van de tijd wordt dat steeds beter. Nu kan ik zeggen dat ze echt lekker zacht zijn en goed kneedbaar. Voel de protheses niet zitten wanneer ik er in knijp ofzo, beetje gek om zo te zeggen hihi. En ze bewegen nu ook natuurlijk mee. Maar als ik echt op m’n rug lig dan zijn ze stug zeg maar. 

  5. @vuurzonnetje fijn te lezen dat je herstel goed verloopt. Ja die jeuk, dat zal nog wel even aanhouden. En bereid je voor op übergevoelige tepels :93: das echt zo irritant, zelfs de stof van je bh is dan teveel hahaha Maar hoort er allemaal bij. 

     

    Ja bij mij werden de pleisters ook precies na 1week verwijderd en kreeg toen ook gelijk litteken crème mee en omdat de wondjes al mooi dicht waren mocht ik gelijk beginnen met smeren. 

  6. 49 minuten geleden zei vuurzonnetje:

    Hey @Vonnepon dankjewel! Ik ben tot nu toe heel blij met t resultaat, het is nog wel even wachten op het drop en fluff effect :1bouncingboobs:  

    Hopen dat de rest gewoon goed gaat! Inderdaad last van druk en zwelling maar had begrepen dat dat na dag 3 afneemt, wel volgensmij echt last van spierpijn bij mn oksels. Bedankt voor de tips in ieder geval! En ik heb je toegevoegd aan mn album :) 

    @vuurzonnetje ik heb net gekeken en wauw, ziet er goed uit hoor!!! Ja ze zitten nog hoog en staan strak maar ze staan al mooi symmetrisch. Dat worden perfect mooie boobs! En dat gevoel onder je oksels dat herken ik wel. Alsof ze onder je oksels zitten in plaats van voren. Komt allemaal goed. Na 3-4 dagen wordt de zwelling en druk al een stuk minder. Goed water drinken en regelmatig een rondje door de huiskamer wandelen, daarmee voer je t vocht af. Succes met je herstel en geniet van je nieuwe mooie boobs. Over 6 weken ga je shinen in prachtige mooie bh’s :43:

     

    liefs

    Vonnepon

  7. @vuurzonnetje gefeliciteerd meis met je nieuwe boobs. Fijn dat de operatie zo ontspannen verlopen is. Ik ben heel benieuwd naar t resultaat. Zou je me willen toevoegen aan je album? Ik wens je een heel goed herstel en doe vooral echt rustig aan. Je zult de eerste dagen echt wel wat last van druk hebben door t vocht. Goed drinken en regelmatig een rondje huiskamer wandelen.  

     

    Liefs,

    Vonnepon

  8. 21 uur geleden zei vuurzonnetje:

    Hoi @Smurfin1974! Ja echt super spannend!! Ik droom er echt elke nacht over xD maar soms ook wel nachtmerries door alle complicaties waar ik over gelezen heb. Met name een recente van Weij zelf, al ging dat om een combinatie operatie (waar hij niet in uitblinkt).

     

    @Vonnepon vraagje aan jou! Heb jij push up BHs geprobeerd? En hoe ziet dat eruit? Ben ontzettend benieuwd hoe dat is met anatomische prothesen.

    @vuurzonnetje sorry, lees je bericht nu pas. Ik heb t vd Weij gevraagd of ik push up’s mocht dragen en volgens hem was dat geen probleem. Echter ik heb er dus een paar gepast en OMG was echt geen gezicht :blink: Of ik heb t juiste model nog niet gevonden of t is gewoon niet mooi. Ben er nog niet uit.

  9. @vuurzonnetje als je weet hoe breed je eigen borst is (die van mij aa 13 cm breed) dan kun je kijken welke maat bij jou zou kunnen passen. Vd Weij hield bij mij een halve cm marge ten opzichte van de implantaat 12,5 cm) Daarbij moet je wel rekening houdent met de projectie. Zoals je bij mijn voorsituatie kunt zien was ik aan de bovenkant van m’n borsten helemaal plat/leeg. Vandaar tall high, Coh III 

  10. @vuurzonnetje ik had het opgeschreven welke implantaten ik kreeg dus vandaar dat ik t precies wist. En na de operatie krijg je de kaartjes mee waarop ook het type/cc staat vermeld en de “barcodes” die de kliniek ook voor je registreert. Je kunt t ook zelf nakijken zolang je weet hoeveel cc en welke vorm je kiest https://bloomedical.com/wp-content/uploads/2015/03/025632-1cc 41126_EMEA-MENTOR-IMPLANT-CATALOGUE_CA-040816.pdf

     

    Ik heb dus 340cc, anatomisch, tall high, Coh III - CPG 331

     

    Op de pasfoto heb ik 300 cc. Ik ben vergeten om foto’s te maken van het passen van 340. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 340 cc tijdens het passen groter ervaarde dan in de werkelijkheid maar mss ben ik er ook snel aan gewend. 

     

    Nu scheelt die 40 cc extra denk ik uiteindelijk niet zo heel veel. 

     

    Ik vind t bij jou erg mooi staan maar als je twijfelt zou ik toch voor de grootste kiezen. 

     

    Liefs

    Vonnepon

  11. 20 minuten geleden zei Utopia:

     

    Faceland plaatst juist niet wat jij zelf wilt maar zijn heel erg van de natuurlijke borsten. Ik gaf bij mijn eerste consult aan dat ik richting de 400 cc wou, maar werd meteen duidelijk gemaakt dat dat technisch gezien niet zou passen, en als ik dat wel zou willen dat ik naar een chirurg als Nio zou moeten gaan die wel buiten de standaard durft.

    @Utopia ik vond t al vreemd dat Flowersh dat schreef vandaar mijn reactie. Ik vind het heel goed dat een pc aan geeft wat kan en wat niet kan, dat lijkt mij ook een zorgplicht van een arts.  Maar ik zeg erbij, iedereen moet voor zichzelf weten wat men wilt en daar dan de juiste arts bij zoeken. 

  12. 1 uur geleden zei Flowersh:

    Ik zie de reactie nu pas, maar tis zeker gelukt! & het resultaat is zeker mooi geworden meid! Ik wil wel graag groter haha, ik heb morgen mijn consult bij Van der Weij, ik heb er zin in :D

    @Flowersh spannend!! Ik had achteraf ook wel iets groter gewild maar er paste niet meer in volgens vd Weij. Ik kwam van een heel kleine maat dus niet heel raar. Ik ben benieuwd wat hij jou adviseerd. Laat je iets weten.

    Liefs

    Von

  13. 32 minuten geleden zei Rebexterke:

    ok , hier mijn heel kort verhaal  (voor de 200ste keer :))

    3 verschillende pc zeiden lift en vergroting, de 4de zei dat het ging lukken met enkel een groot volume erin (500cc) en achter de spier, mijn man is niet akkoord, hij zegt dat er veel gaat aanhangen, wij samen naar de pc, oh ja zegt die, we doen het voor de spier...

    jama zegt mijn man, gaat het wel mooi zijn,

    tja zegt de pc, als ze mijn dochter was zou ik lift en minder volume aanraden, ik en mijn man kijken elkaar aan, en willen nog even bespreken, de pc laat ons alleen mzt zijn assistent en zegt luidop tegen hemzel, dit is een straatje zonder einde!!! wat ik dus wel had gehoord!

    22 augustus staat mn opp vast en nu zijn ze tot en met 20 aug in verlof!!

    ik weet het dus echt niet meer! maar heb al helemaal geen vertrouwen meer, maar ja heb wel een voorschot betaald!

    dus stel dat we die dag niet waren geweest of mijn man hem er geen andere vragen had bij gesteld...was het al volledig misgegaan... ??

    kan je mijn fotos ook zien? grts x

    @Rebexterke dus de 4e pc die zegt dat t zonder lift kan zou z’n dochter adviseren juist wel voor een lift met vergroting gaan en beledigt je dan ook nog eens. Mmmm ik snap dat je in een lastige positie zit omdat je al een vooruitbetaling hebt gedaan maar ik zou toch nog een afspraak eisen voorafgaand je operatie. Ik wens je heel veel succes en uiteraard ook heel mooie borsten?

    Liefs,

    Vonnepon

  14. @Peanut82 ik zou zeker nog een keer passen als je twijfelt. Bij mij kon er volgens vd Weij niet meer in dan 340cc. Ze zitten me zeker niet in de weg en het went ook snel en met sporten heb ik er (nog) geen last van.

     

    Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk kiest. Het is idd zo dat de meeste hier op t forum inclusief ik zelf voor de grootst mogelijke maat kiezen. Ik sluit ook niet uit dat ik nog eens een wissel doe met een maat groter....of 2 hahaha. 

     

    Succes met je keuze, gaat sowieso mooi worden.

     

    Liefs

    Vonnepon

  15. @Jorinde97 ik heb eigenlijk helemaal geen pijn gehad. Niet van de operatie zelf en ook niet tijdens het herstel. Wel heb ik 1 hele slechte dag gehad, dat was de derde dag. Ik was heel moe en had erg last van heel harde borsten. Ze vergelijken het met stuwing als je net bevallen bent alleen mag je het niet weg masseren dus je miet t maar ondergaan. Ik heb tot dag 3 alleen 2 x daags paracetamol gebruikt en daarna niet meer. Ik heb echt 2 weken rust gehouden omdat ik echt moe was. Waarschijnlijk nasleep van de narcose. Sudderde nog wel door tot een week of vier. 

     

    Je gaat ieder geval goed voorbereid aan je traject beginnen met al deze informatie ;-)

  16. 4 uur geleden zei Flowersh:

    Bedankt voor het toevoegen! Ik denk dat ik nog niks kan bekijken omdat ik nieuw ben & wat berichten moet hebben voor dat kan? Sorry ik moet nog leren hoe het hier werkt! Ik hoop dat ik het snel kan zien ben zo benieuwd:)

    Komt wrs omdat je je nog niet officieel hebt voorgesteld op dit forum. Las wanneer je dat gedaan hebt kun je ook foto’s bekijken. Zie “voorsteltopic”

    • Like 1
  17. @Flowersh spannend meis. Ik moet wel zeggen dat ik t vreemd vind dat faceland alles plaatst waar de cliënt om vraagt. Ik vind dat een goede pc aan moet geven wat esthetisch mooi is en tot hoeveel nog verstandig en uitvoerbaar is zonder extra risico op complicaties of problemen later. Vd Weij Geeft de voorkeur aan een natuurlijke borst, niet te groot. Hij adviseerde mij 300cc en max kon ik 340cc hebben. Ik ben wel voor t maximale gegaan want ik vind het niet erg dat t zichtbaar is dat ik wart heb laten doen. Ik ben ook heel blij dat ik daarvoor gegaan ben want had ze niet kleiner willen hebben. Ik zal je toevoegen aan m’n album dan kun je zien hoe t geworden is. Ohja ik kwam van een lege 75 A en heb nu 75E. 

  18. @Peanut82 dank je :53: ik ben ook erg blij met m’n nieuwe boobs :123: 

     

    Fijn dat je al een datum hebt! Ja ik zou dan idd nog even wachten met nieuwe sport bh. Bovenkleding kun je wel gewoon kopen hoor, ik pas al m’n kleding nog.

     

    Mag je zelf bepalen hoeveel cc je wilt of bepaalt je pc dat. De mijne zei dat hij bij voorkeur niet over het maximaal haalbare wilt plaatsen. Ik kon max 340cc hebben. Als ik groter had gewild had hij dat wrs niet willen doen. Persoonlijk vind ik dat wel goed dat ze daar een standpunt in nemen. 

     

    Nog even geduld voor jou maar voor je t weet heb je ook je nieuwe boobs. 

    • Like 1
  19. @Jorinde97 ik eerste 2 weken had ik verlof en die had ik ook wel nodig want was snel moe. Na die 2 weken ven ik weer gaan werken en dat ging prima. Soms wat ongemak want je mag 6 weken lang niet veel doen, niet zwaar tillen, niet met je armen boven je hoofd, niet sporten. Maar je wordt vanzelf creatief in oplossingen. Tot 4-5 weken was ik ben fysiek bewust dat er wat gedaan was. Gevoelige huid en tepels enzo maar vanaf de 5e week voelde m’n borsten weer als van mezelf. En nu bijna 10 weken po voelt t echt gewoon. Ben nog elke seconde blij met m’n beslissing. Heb jij al beetje een idee wanneer je t kunt laten doen?

    • Like 1
  20. @Jorinde97 kan me voorstellen dat als het nog even duurt dat je dan toch weer even wilt zien wat t gaat worden. Staat je idd heel mooi! Ik hoop voor je dat je snel een datum kan plannen. 

     

    Ikzelf ben op 29 mei door dr vd Weij geopereerd. Hij adviseerde mij ook 300cc met diezelfde opmerking dat het dan heel natuurlijk zou zijn. Ik heb ook een maat groter gepast, 340cc en dat was ook de max wat zou passen. Ik ben uiteindelijk toch voor de max 340cc gegaan en heb er geen seconde spijt van. Ik had ze niet kleiner gewild. Ik ben er heel gelukkig mee en operatie en herstel zijn ook prima verlopen. 

     

    Liefs

    Vonnepon

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.