Ga naar inhoud
Borsten Forum

vuurzonnetje

Donateur
 • Aantal items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Good

Recente bezoekers van dit profiel

779 profielweergaven
 1. Ik had inderdaad ook een andere arts, wel prima en niks over te klagen, maar had toch wel graag weer dr van der weij gezien. Heb niet voor niets voor hem als arts gekozen. Hopelijk is hij er wel met de 3 maandelijkse controle!
 2. Inderdaad @Jesssi, bloot en in een strak shirt ziet het er goed uit, maar in een wat losser shirt valt er heel wat weg. Maarja, nog steeds al heel wat meer als wat ik had dus ik ben dik tevreden. Nu is het tenminste “echt” Litteken ziet er goed uit voor mijn idee en is dicht, maar ik zie nog wel korstjes (zie fotos hieronder van vandaag). Ik ben daarom toch maar nog niet gaan smeren. Heb liever dat het echt helemaal weg is voordat ik dat doe. Vind het wel jammer dat je bij boerhaave niet bij 6 weken ook een controle hebt, gewoon voor de zekerheid. Ik merk nu wel dat het heel makkelijk is om me als vroeger te bewegen en denk algauw dat ik weer een heleboel kan. Maar merk toch dat ik ineens wat steken krijg als ik net dat beetje teveel doe. Dus niet vergeten, gewoon rustig aan blijven doen deze 6 weken!
 3. Dankjewel @Jesssi!! Als je per dag kijkt lijken ze hetzelfde, maar zo met de weken naast elkaar dan denk ik ook wauw zo veranderd! Ze zijn inderdaad wel gegroeid, maar misschien meer naar voren, eerst zaten ze zo plat op mn borst en nu krijgen ze steeds meer soepelheid en vorm. Van mij mocht het ook wel groter! Ik was er eigenlijk na 1 week al aan gewend xD Hoe gaat het bij jou?
 4. Net even een foto update geplaatst Nu 3 weekjes po en het gaat eigenlijk heel goed! Soms vergeet ik even dat ik nog rustig aan moet doen, maar dan fluit mn lichaam me ook weer terug. Boobies worden mooier en mooier en ben er super happy mee! Merk nu wel dat de bh is gaan irriteren en dat ik wat uitslag op mn borsten heb. Is dit voor anderen ook herkenbaar? Nog iets aan te raden om te doen? X vuurzonnetje
 5. Het is inderdaad heel normaal! Ik had eerst ook echt een groot gapend gat en dacht als dit maar goed komt. Nu past er net 1 vinger tussen in t gootje en dan raak ik de zijkanten al! En dan nagaan dat ze nog niet eens zo soepel zijn met 17 dagen po. @Jesssi goed om te horen dat het zo goed gaat met je!
 6. Hahah ja dat scheelt zeker!! Ziet er al super goed uit! Echt mooi en symetrisch! Heb je nu ook een lift gehad (vanwege die 2 strepen in het midden van je borsten)? Ik dacht van niet?
 7. Dankjewel! Ik zie nog even niks bij jou staan?
 8. Update tijd weer! Foto's gestuurd naar de kliniek, zeiden dat het er verder goed uit ziet maar voor de zekerheid even nog een week wachten met smeren. Pfew! Heb nieuwe fotos geplaatst van 2 weken po! Ziet er voor mn gevoel goed uit. Al ietje gezakt, alleen lijken mijn tepels twee levens te leiden? xD Hoop dat dat met de tijd wel gelijk trekt.
 9. @Theezakje34 Het zit wel dicht, maar inderdaad toch maar wachten met smeren vanwege het korstje. Ik ga het voor de zekerheid toch met de kliniek overleggen! Oh wauw die fotos!! Dat lijkt eerder op maanden verschil ineens! Wat bizar!
 10. @Iwb hoe gaat het met jou nu eigenlijk? Weer een beetje jezelf?
 11. Oke gelukkig, dankjewel @Vonnepon begon m ff te knijpen net haha maar dit stelt me allemaal behoorlijk gerust. Ik hou het in de gaten en dan kan in nu in ieder geval beginnen met smeren!
 12. Dankjewel @Kim2018! Ik ga toch maar voor de zekerheid gewoon fotos doorsturen, dan weet ik ook zeker dat ik mag beginnen met littekencreme smeren. Maar ben in ieder geval gerustgesteld door jullie!
 13. @MelissaP @Iwb ja? Oke gelukkig xD ik heb geen idee wat ‘normaal’ is namelijk, maar als het herkenbaar is bij anderen dan stelt het me gerust!
 14. Hoihoi, even een vraagje voor de dames die een bv al hebben gehad @Vonnepon @Theezakje34 en alle anderen. Met 1 week bij de controle ging mn eerste pleister eraf, toen kreeg ik er nog een hechtpleister op die ik zelf na 1 week mocht verwijderen (was overigens niet van der weij zelf, die liep uren uit dus ik kreeg een vervanger). Vandaag dus. Net gedaan en ik vind de uiteinden van mn litteken er een beetje eng uitzien beetje zwarte prut lijkt het. Zie de fotos hieronder. Is dit gewoon normaal en heeft het nog ff tijd nodig? Of ff belletje kliniek doen?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×