Jump to content

Jescar

Silver Member
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Jescar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah ja snap je gevoel heel goed. Ik heb toen ook zo getwijfeld... en inderdaad je eigen gevoel blijven volgen. Jij moet je er straks prettig bij voelen 🙂 Wel gek dat 275cc bij iedereen zo verschillend uit kan vallen qua grootte. Welk type implantaten krijg je?
 2. Hoi @Lillly Wat spannend dat je bijna geopereerd wordt! Ik zit eigenlijk nooit meer op het forum maar wilde toch even reageren. Ik ben in oktober geopereerd en heb toen ook heel erg getwijfeld over 25cc verschil.. iedereen op dit forum adviseerde mij toen om voor het 25cc meer te gaan. Zelf was ik heel bang dat ik het te groot zou gaan vinden. Ben ongeveer even zwaar en groot als jou alleen wilde ik graag uitkomen op een volle c. Ik heb de afmetingen toen opgezocht en bij mijn protheses was het verschil geloof 1mm in projectie en 2mm in breedte.. dat is dus eigenlijk maar een heel k
 3. Haha snap ik! Het is ook zo moeilijk om te wachten. Tussen 2 en 3 weken vond ik het verschil ook al best groot.. maar tot 6 weken zijn ze zeker nog veranderd.
 4. Hoii😀 is de brandende pijn al wat minder geworden?? En gaat het opstaan al wat beter? Bij mij zeiden ze ook dat de eerste controle telefonisch zou zijn maar kreeg vervolgens toch een mail met een afspraak bij de kliniek. Vond ik toen zelf ook veel fijner al stelde het niet veel voor hoor. Als je lang zou moeten rijden zou ik het er niet voor over hebben gehad. Ja ben zelf wel tevreden met het resultaat 😀😀 hoop dat ze nog iets meer gaan hangen zodat het nog iets 'natuurlijker' wordt.
 5. Ja ben heel benieuwd!😊 al denk ik echt dat ze nog veel gaan veranderen in breedte en projectie.
 6. Wel jammer trouwens dat je zo weinig hulp kreeg. Dat ze nu niet meten oke... maar ze kunnen op z'n minst met je mee kijken. Ik hoor trouwens ook wel dat elk merk ook weer anders valt qua maat.
 7. Hoi @Joyforlife ik zie dat je 3 november pas geopereerd bent? Ik ben nu 6 weken po en als ik mijn foto's vergelijk van 2 weken po met die van nu is dat echt een groot verschil! De vorm en grootte veranderd nog heel veel. Ik heb ook 350cc gekregen en was daarvoor bijna plat. Ik denk dat ik nu uit ga komen op een 75D/70E.
 8. Hoi allemaal, Ik word gelukkig steeds meer tevreden dus ik heb nog wel goede hoop dat het uiteindelijk helemaal goed komt! De afgelopen dagen word ik steeds wakker omdat ik met mijn armen helemaal omhoog lig te slapen.. weet iemand of dit kwaad kan? Vanacht volgends mij ook de hele nacht zo gelegen en mijn borstband was los gegaan.. het voelde vanochtend ook wel extra gevoelig allemaal.. ben nu een beetje bang dat de implantaten verschoven zijn vanacht ofzo😅
 9. Hoihoi, Super toevallig dit 🤣🤣 ik had mijn borsten vanavond opgemeten met post operatieve bh aan en kwam in eerste instantie op een 75AA cup uit 😅 en na nog een keer meten op een 75B .. ik was aan het twijfelen om hier een topic over te maken en zie ik dit topic ineens op de voorpagina staan 😄 ik wilde zo al nog een keer gaan meten zonder bh maar zo te lezen hoef ik dat dus niet te doen. Ik vroeg mij al af wat ik verkeerd deed
 10. Ah ja de eerste dagen zijn echt het meest vervelend. Daarna merk je vaak per dag al hoe veel beter het gaat. Hopelijk lukt het vanavond om weer op bed te gaan slapen. Heb je ook last van je rug? Hoe was je ervaring eigenlijk bij de Heyendael Kliniek? Wat goed dat je al zelf je haren hebt kunnen wassen en opmaken. Voelt zo fijn dan🥰 Dat je geduld moet hebben lees je inderdaad hier overal 😄 al maakt dat het helaas niet makkelijker haha vond dat ook wel lastig hoor. Maar als ik mijn foto's van na de operatie vergelijk met nu (bijna 6 weken po) zijn ze echt heel veel veranderd.
 11. @Simone89 ik zie dat er inmiddels al heel veel meiden op je bericht hebben gereageerd maar ik wilde ook nog even zeggen dat mijn ervaring ook is dat ze nog veel veranderen. Ik heb geen album maar ben nu bijna 6 weken po en als ik de foto's vergelijk van na de operatie met hoe het nu is lijken ze echt een stuk groter..zowel in projectie als in breedte en ook zijn ze nog veel dichter bij elkaar gekomen. Lastig he om zoveel geduld te moeten hebben.. Hopelijk ben je over een paar weken wel tevreden met de grootte😊 Succes nog met je herstel!
 12. Ik heb geen album ik kan je evt prive wel een foto sturen🙂 was bij jou voor de operatie de linkerborst ook al groter dan rechts of dat niet?
 13. Inmiddels ben ik 4 weken na de operatie. Ik vind mijn borsten zeker niet lelijk, maar het is ook gewoon niet of nog niet wat ik ervan had verwacht.. mis het volume bovenin als ik niet beter zou weten zou ik denken dat ik anatomische prothese heb gekregen. Afgelopen dagen wat meer last gehad van mijn linkerborst, wat spierpijn gevoel, nu lijkt die ineens weer echt veranderd van vorm en is die groter dan de rechterborst😅 het zal er nog wel bijhoren allemaal denk ik.. Ik heb alleen al spijt dat ik niet voor een maatje groter ben gegaan.. vind de grootte echt wel tegenvallen.
 14. wat rot voor je dat je de 1e keer een negatieve ervaring hebt gehad, is het deze keer beter?? Heb even in je album gekeken en het ziet er mooi uit nu! Verloopt het herstel nu milder omdat het de 2e keer is?😀 dat vroeg ik me laatst af.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.