Jescar

Silver Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jescar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow wat lang 30 jaar!! Fijn dat je het al die tijd al goed is bevallen. Ben wel benieuwd hoe je prothese eruit zien na al die jaren.
 2. Ik ben er voor mezelf denk ik wel uit dat ik het toch ga doen! Anders blijf ik altijd in de spiegel kijken en denken had ik maar.. ik blijf alert op evt gezondheidsklachten. Zijn er hier ervaringen van vrouwen met jonge kinderen op het forum? Ik ben erg benieuwd. Mijn jongste is 1,5 en best wel aanhankelijk naar mij, het lijkt me nog best pittig voor mij maar ook voor hem als ik hem 6 weken niet mag tillen!
 3. Bedankt voor je bericht! Fijn om ook een positief bericht te lezen na al een paar dagen lang alleen maar doem scenarios te hebben gelezen. Ik denk inderdaad ook wel dat veel negatieve verhalen echt uitvergroot worden en dan net name de kleine groep vrouwen die echt ernstige gezondheidsklachten ervaren. Positieve verhalen hoor en zie je minder voorbij komen terwijl die er natuurlijk veel meer zijn, fijn om daarom hier ook positieve dingen te lezen! Ik heb nog even een paar dagen om te beslissen.. ik hoop dan uiteindelijk mijn keus te kunnen maken en de twijfels dan los te kunnen laten!
 4. Vandaag consult gesprek gehad en daarna voelde het wel heel goed om het te gaan doen! Vanavond toch weer begonnen met twijfelen , de uitzending van radar ook gezien al vertelde zij me niks nieuws. Wat ik gewoon heel lastig vind is dat het niet medisch bewezen is dat het helemaal veilig is, maar dat er ook nooit wetenschappelijk is bewezen dat vrouwen die vage klachten etc krijgen, dat dat door de silliconen komt. In de uitzending van radar hadden ze 1400 vrouwen getest waarvan 25% klachten had en waarbij er silliconen deeltjes in het lichaam waren gevonden. Dat vind ik dan toch weer best eem hoog percentage. Van de andere kant wil ik dit echt heel graag, en wil ik niet leven met een angst voor iets wat mogelijk helemaal niet gebeurt.. het gaat nog steeds vaker goed dan fout. Maar ja wat is nou de beste keus, ik vind het echt lastig!
 5. Hoi Allemaal, Ik heb aanstaande maandag een consult bij kliniek heyendeal dr frans straten. Ik heb een goed gevoel bij de kliniek en had eigenlijk alles rondom de operatie al geregeld. Ik keek er tot kort geleden heel erg naar uit! Nou werd ik de afgelopen week een paar keer getagd in artikels en advertenties waarin het gaat over de complicaties na een borstvergroting. Zo schijnen er ontzettend veel vrouwen te zijn die door het 'zweten' van de silliconen allemaal nare lichamelijke klachten krijgen waar zij soms nooit meer volledig van herstellen. Ze noemen het ook wel het asia syndroom. Nou heb ik er dus veel over gelezen en naar gegoogled en nu durf ik het risico ineens niet meer te nemen.. maar ik wil het zo graag! Zijn er hier meiden die ook symptomen/klachten ervaren sinds hun borstvergroting? Of meiden die dat juist helemaal niet hebben? Hoe meer ik google hoe meer ik negatieve verhalen tegenkom en daardoor lijkt het bijna alsof iedereen last krijgt van die vage klachten..
 6. Oh ja ik heb inmiddels door dat de nazorg bij veel klinieken al bij de prijs in zit. Bij de implantaten die ik gekozen heb zit standaard 1 jaar nazorg maar je kan ook meer betalen en voor 3 jaar nazorg kiezen en ook nog voor 5 jaar. Ik heb nu voor 3 jaar gekozen.. voelt nog wel een beetje dubbel omdat het meteen 400euro duurder is 😫 en vraag mij af hoe groot de kans is dat er na 1 jaar nog complicaties optreden.
 7. Hoi, ik snap je angst heel goed. Ik heb daardoor ook heel lang getwijfeld of ik het wel waard vind met alle risico's die er aan vast zitten. Ook het stukje 'snijden in een gezond lichaam en er iets onnatuurlijks in stoppen', vind ik heel moeilijk. En ook de gedachte dat ik over 10 tot 15 jaar dan weer opnieuw onder het mes moet..Het is ook niet zomaar iets dus ook wel goed om daar bewust van te zijn. Ik heb al jaren getwijfeld en blijf er toch steeds op terug komen dus ook wel een teken dat ik het heel graag wil. Nu ik het consult heb gehad en het bijna zover is kan ik het eindelijk wat beter los laten en word ik steeds enthousiaster.
 8. Oh wat goed zeg dat je daar na 5 jaar nog een controle krijgt!
 9. Nazorg is een soort garantie op het herstel.... op de implantaten zit sowieso garantie maar nazorg is garantie voor als je bijvoorbeeld kapselvorming zou krijgen. Of als je litteken geïrriteerd raakt.. standaard zit er 3 maanden of 1 jaar bij maar je kan ook voor 3 of 5 jaar kiezen. 3 jaar is 300 euro duurder dan 1 jaar geloof ik.
 10. Ja klopt! Haha tot nu toe adviseerd iedereen eigenlijk wel om voor groter te gaan. Ik wil vooral dat de grootte in verhouding is met mijn lichaam. Ik ben niet zo groot.. 1.66m en ongeveer 54 kilo. Ik ga donderdag nog even een 325 bh passen. Ja ik vind het heel spannend! Ik krijg er ook wel steeds meer zin in. Hoop ook zo op een spoedig herstel. Mag ik vragen voor welke nazorg jij hebt gekozen?
 11. Ah ja zal vast heel mooi worden dan! Bedankt voor de informatie 😀😀 altijd fijn !
 12. Rond.. anatomisch kreeg ik 345cc geadviseerd.. wel getwijfeld maar toch voor de ronde gekozen. Tot nu adviseerd iedereen mij ook om voor de grootste te gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat ze in verhouding zijn met mijn lichaam. Denk dat ik ook blijf twijfelen haha en het uiteindelijk aan Frans Straten over laat..
 13. Oke en welke cohesive heb je? Ben je blij met het resultaat? Ik moet ook nog doorgeven hoe lang ik nazorg wil..twijfel tussen 1 en 3 jaar maar denk dat ik voor 1 jaar ga.
 14. Ja dat hoor en lees is ook veel. Ik krijg wel high profile omdat ze anders te breed vallen en ben wel bang dat ze met 350cc dan misschien net te groot worden omdat die bolling dan ook hoger zit. Heb in de kliniek wel een 350cc bh gepast en die zat heel mooi.
 15. Hoi hoi, Ik sluit mij hierbij aan. Ben ik ook op zoek naar tips/evt. foto's☺☺ Ik snap je spanning helemaal! Mijn operatie staat 6 oktober gepland bij F. Straten.. Heyendael Kliniek. Zo spannend! Ik twijfel nog tussen 325 en 350cc mentor cohesive 2 hp. Kom nu van een kleine a cup/b70 en wil graag uitkomen op een volle c cup. C