Ga naar inhoud
Borsten Forum

titsalicious

Premium Member
 • Aantal items

  108
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

titsalicious won de laatste dag op 4 oktober 2017

titsalicious had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

19 Good

Recente bezoekers van dit profiel

1790 profielweergaven
 1. titsalicious

  Harder dan verwacht ?

  O sorry @Rocker hahaha. Dat is gek.. Want we hebben hetzelfde alleen heb ik 425cc
 2. titsalicious

  Hoi

  Dacht dat je bedoelde dat je al een verwijzing had van de huisarts. Verkeerd begrepen
 3. titsalicious

  Hoi

  Waar heb je eigenlijk een afspraak ? Ziekenhuis of een kliniek.
 4. titsalicious

  Hoi

  Succes !
 5. titsalicious

  Hoi

  Hoi, Altijd de borsten staand beoordelen lijkt mij het meest logische. Ik zou gewoon je afspraak deze week afwachten en de betreffende arts laten oordelen wat je wel/niet hebt. Deze week heeft nog maar een paar dagen, dus lang wachten zal het toch niet meer zijn ? laat maar weten als je bent geweest.
 6. Hoi (toekomstige) mede Boobers, vorig jaar heb ik een bv aan mezelf cadeau gedaan. Via praktijk gabriels, door dokter Carl van Waes. Ik heb 425 CC high profile dual plane geplaatst gekregen. Graag wilde ik meer, maar dit kon volgens de arts niet n.a.v. het meten. Voor het afrekenen vertelde hij dat ze echt groot gingen worden. Blijkt dat we daar dus een andere mening over hebben haha of door die uitspraak had ik misschien meer verwacht, geen idee. Ik ben ontzettend blij met mijn vriendinnen hoor, dat zeker ! Maar toch wil ik graag wat meer Projectie. Ik heb ook totaal geen complicaties gehad of erge napijn, zelfs vrijwel geen pijn. Meer wat ongemak. Mijn partner en ik proberen nu eerst zwanger te raken. Daarna zou ik graag opnieuw onder het mes willen en daarom ga ik me nu alvast lekker oriënteren :). Ik wil geen porno tieten, wil niet dat je van die soort doorgesneden basketballen krijgt die er op zijn geplakt zeg maar ( zo ziet mijn partner dat..) Moet wel nog "natuurlijk" ogen. wie heeft voor mij de gouden tips? * welke chirurg is heel goed? * welk merk protheses is het beste? Mocht jij zelf aan bovenstaande voldoen, hebben een album en zou ik mogen kijken? Alvast bedankt voor de reacties dames !
 7. titsalicious

  Harder dan verwacht ?

  Welk merk heb jij ? @Rocker
 8. titsalicious

  Tips voor bikini?

  Zou dan inderdaad iets kiezen in een sport bh variant. Mag met 4 weken nog geen Gewone bh of dergelijke dragen of heeft jouw pc iets anders gezegd ?
 9. titsalicious

  Vervormen borsten

  Klopt doen we ook maar het is wel fijn om te weten of het normaal is of niet... Zo niet, wat gaan we er dan in de toekomst aan doen??
 10. titsalicious

  Vervormen borsten

  Wij zijn ook proberen om zwanger te raken dus dat staat nu sowieso voor op ! Daarna wil ik sowieso denk ik wel opnieuw. Maar goed als dit niet normaal is.. dan hoor ik dat graag natuurlijk. Ik ga even bij je kijken naar de foto's! Als ik me er aan stoor en de pc wil er iets aan doen.. wellicht kan ik dan een andere prijs afspreken. Alleen materiaalkosten bijvoorbeeld. Maar goed zover denken we er nog niet over na.
 11. titsalicious

  Vervormen borsten

  Heey meis jeetje daar schrik ik wel van.. overigens zou ik het niet heel erg vinden.. vervelend maar niet erg aangezien ik toch groter wil. Begon het ook zo alleen wanneer je aanspande ? Niet wanneer je gewoon staat bijvoorbeeld.
 12. titsalicious

  Vervormen borsten

  Voor de duidelijkheid toch maar een foto erbij... Dit gebeurt er dus als ik kracht zet.
 13. Hoi, Nog een topic.. haha. Ik heb 425cc to dual plane van mentor. Wanneer ik mn borsten aanspant, vervormen ze aan de onderkant echt heel erg... Is dat normaal?
 14. titsalicious

  Harder dan verwacht ?

  Ik zou graag in de toekomst opnieuw willen, we zijn nu bezig voor een kindje dus eerst dat hahaha. Mijn partner ziet dat alleen niet zo zitten die moet indd ook heel erg wennen aan dat hardere.. zei al dan moet je ze maar alleen vastpakken als ik niet lig hahahaha. Maar goed nu heb ik ook nog een argument dat het niet erger zal worden en ook niet minder dus net zo goed nog een keer kan hahaha.
 15. Hoi dames, Ongeveer een jaar geleden ben ik geopereerd. 425 cc hp dual plane van mentor. Tijdens het consult kregen we zo een prothese in handen en was echt ontzettend zacht, vond mijn partner ook. Nu hadden we het er laatst over en nu is mijn partner van mening dat hij toch het idee heeft dan het harder voelt dan verwacht. Zijn er meer die dat ervaren ? Als ik sta zijn ze super zacht, maar wanneer ik op mijn rug lig, is de onderkant indd vrij hard. Xoxo
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×