Lady*J

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Lady*J

 • Birthday 07/11/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid-Holland

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. @Evelien86 komt goed! Eerste dagen zijn echt het ergst, maar daarna gaat het elke dag iets beter ? Over de maat kan je Best Boobie om advies vragen, ze heeft mij geweldig geholpen en ben super blij met de maat (was ook bang dat het te groot zou zijn). Succes alvast ?
 2. Ik heb dit bericht meerdere keren opgezocht en het herstel van Rosanna123 komt echt precies overeen met dat van mij! Eerste 3 dagen waren echt verschrikkelijk, als ze me hadden gevraagd om ze te verwijderen was ik meteen naar de kliniek gereden (laten rijden), maar na de eerste 2 weken begon ik het wel weer positief in te zien ? succes aan iedereen die naar de operatie toeleeft of nu midden in het herstel zit!
 3. Dankjewel!!Heb een pb gestuurd met uitleg over de verschillende adviezen. xx
 4. Hallo dames, Omdat ik al een poosje aan het rondsnuffelen ben hier op het forum, zal ik me ook maar eens netjes voorstellen. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen! Ik ben 28 jaar oud en heb een paar maanden geleden de knoop doorgehakt en ben begonnen met het inplannen van intake gesprekken voor een borstvergroting. In de tussentijd bij 4 verschillende artsen geweest, uiteindelijk gekozen voor Bergman. Dr. Lichtenegger zal mij gaan opereren op 18 juni. Moet zeggen dat ik het erg lastig vond een arts en kliniek uit te kiezen, wat zijn er ongelofelijk veel opties! Volgende week donderdag ga ik nog eens langs om te passen en de maat uit te kiezen, het worden in ieder geval anatomische implantaten. Ben zo benieuwd, nog nooit onder narcose geweest. Af en toe vraag ik me wel eens af; wat ga ik mezelf allemaal aandoen? En de maat, drama! De artsen geven tegenstrijdige adviezen waardoor mijn hoofd is gaan tollen. Nou ja als ik de dames hier lees zijn die twijfels normaal en zal het uiteindelijk allemaal wel goed komen. Of niet, maar dat risico heb ik al besloten om te nemen. Voor zo ver mijn weg naar een borstvergroting, zal over een paar weken wel een update geven met wat het uiteindelijk is geworden ☺️. Groetjes!