Ga naar inhoud

Amaryllis

Leden
  • Aantal items

    203
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Berichten die geplaatst zijn door Amaryllis

  1. Op 25-5-2021 om 13:53, Sterre1997 zei:

    Hi Allemaal,

     

    8 juni krijg ik mijn borstvergroting bij dr van Zele in Weert. Nu kom ik zelf van een 75A en krijg ik nu 255CC Motiva Ergonomix full ZONDER het verlagen van de borstplooi. Dit was het grootste implantaat wat kan, zonder het verlagen van de borstplooi. Ik kan ook groter maar dan moet deze verlaagd worden. Omdat ik nu bang ben dat ze met 255CC alsnog als redelijk ‘weinig’ ogen (ben 1.73, 68 kg) maar ook geen dubble bubble wil bijv, weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Zelf wil ik graag een maatje groter pakken 275/295 CC, zodat het nog steeds natuurlijk blijft, maar ik lees verhalen dat de prothese niet goed zakken in de nieuwe borstplooi. Iemand ervaringen van een 75A met deze verhalen? Of iemand ervaringen met borstplooi verlagen? 
     

     

    Hey Sterre

     

    Ik had tubulaire borsten en langs de linkerkant zat mijn borstplooi véél te hoog. De borstplooi is een viertal cm verlaagd. Superblij mee. Het is wel een zwaarder herstel. 

     

    Het is wel waar dat, als je weinig klierweefsel hebt, je een vrij zwaar implantaat nodig hebt om een mooie hang te creëren.

     

    Ik wist wel niet dat ze een borstplooi verlagen bij een gewone borstvergroting. Dat begrijp ik niet zo goed? 

  2. Op 9-5-2021 om 16:20, Doriens zei:

    @Noor45 Door Van der Weij..als het goed is! ;) Ik ga zo eens zelf voor-foto's maken..heb alleen die van der Weij heeft gemaakt en die zijn niet heeeeel sexy, haha. Maar goed..daar gaan we ook voor onder het mes. Ik zal dan ook meteen een album aanmaken. Heb nog geen topic, wil eigenlijk mijn profielnaam eerst veranderen, deze lijkt me toch niet zo handig dus dat ben ik nog aan het uitvogelen. 

     

    Wat denk jij...ik ben single dus er is niemand bij mij de eerste dagen. Denk je dat dat lukt? Vriendinnetje heeft het wel aangeboden maar soms kost dat juist ook weer meer energie.. Heb ook kids maar die heb ik de eerste week niet.

    Hey Doriens, 

     

    Ik woon ook alleen. 

    Er ging wel iemand voor me naar de winkel. Dat kan en mag je echt niet zelf doen. De rest deed ik uiteindelijk zelf. Het had handig geweest als iemand anders mijn eten had kunnen opwarmen, maar ging eigenlijk prima hoor.  De diepvriezer zat vol met maaltijden die ik bereid had. Medicatie had ik op voorhand gehaald. 

     

    Je moet gewoon alles in slow motion en robotstyle doen. Ik kon na een paar dagen de afwasmachine bedienen met mijn tenen. 😂 Stuk per stuk vullen en niet voorover buigen, maar door je benen buigen. Je wordt er echt handig in. Na twee weken ging het al vlotter maar tot 6 weken rustig aan doen. 

     

    Ik deed bv. het dekbed niet in het hoeslaken maar legde het laken er gewoon onder. Op voorhand goed gekuist en alles laag gezet. En de robotstofzuiger deed de rest.

     

    De eerste dagen dacht ik ook 'waar ben ik aan begonnen, helemaal fout ingeschat'. Achteraf ben ik heel blij en trots en zou het onmiddellijk opnieuw doen alleen. 

     

    Zorg inderdaad wel dat iemand op de hoogte is en je die persoon altijd kan bellen. Je weet nooit dat je een ontsteking oid krijgt. 

     

    Veel succes!! 

  3. 5 uur geleden, Lolo2121 zei:

    Hoi! Daarnet mijn eerste consultatie gehad bij dr. De Meyere, goed gesprek, fijne man.  Ik vertelde hem dat ik graag van mijn A cup naar een gewone C cup wou gaan. Ik ben over het algemeen best mager gebouwd.  Hij zei dat ik heel goeie borsten had voor de prothesen, dat ik zeker voldoende plaats had en niet veel pijn zou hebben. Ook dat ik voldoende borstweefsel van mezelf heb. Hij zou gaan voor 240 cc en zei ook dat het misschien geen C cup zal worden, maar dicht bij een C.  Maar 240 cc, dat lijkt me echt heel weinig? of ligt het aan mij? Ik ben nu beetje bang dat ik het te weinig ga vinden, maar aan de andere kant wil ik wel dat het natuurlijk blijft. Het passen ging ook allemaal heel snel, heb zelf niet echt gepast, hij hield het gewoon voor mij ;). Maar alles ging zo snel, heb nu wel spijt dat ik niet meer pasmogelijkheden heb gevraagd. 

    Iemand ervaring mee? Ik ben wel blij dat tijdens de operatie mijn zus mag komen om te kijken of het het gewenste resultaat is.. 

     

    groetjes! 

    Eventueel nog eens teruggaan om te passen? En vooral foto's laten zien want niet iedereen heeft hetzelfde idee van wat groot of klein is en ook een C-cup is echt niet hetzelfde voor iedere persoon. 

     

    Ik had rechts een b-cup en ben met 210 cc naar een (75) D-cup gegaan. Maar ik heb een anatomische prothese met veel projectie en slechts 10,5 borstbreedte. Links had ik een A-cup en heb 330 cc gekregen. Maar opnieuw wel veel projectie en niet zoveel borstbreedte dus. In mijn geval is 110cc dus ongeveer 1maat. Maar het is echt bij iedereen zo verschillend, dat je moet vertrouwen op je pc... Niet gemakkelijk he. ☺️

     

    Ze zien er een stevige C-cup uit. 

     

    Ik ben 1m75 en weeg 59kg trouwens. Nog groter zou echt niet in verhouding zijn bij me. 

     

     

  4. 13 uur geleden, Noor45 zei:

    Goedemorgen iedereen. Ik ben volledig knock out geweest vannacht!! Wat een heftig spul maar was even zo fijn geen pijn te voelen. Nu weer heel erg gespannen borsten. Straks op controle. Hoop dat ze me gerust zullen stellen. Hoe lang duurde het voor het bij jullie soepeler werd @Amaryllis @Marietjuh @kverhage @Daniëla89?

    Op 6 weken waren ze al redelijk soepel. Nu valt het me sinds gisteren op dat ze plots heel soepel zijn geworden en ik ben 15 weken po. 

     

    Ze beginnen stilaan terug te voelen als een gewone borst. Enkel de onderkant van mijn linkerborst vind ik nog vrij hard, maar die kant had ik minder eigen weefsel dus misschien verandert dat niet meer, geen idee. Voelt wel heel onnatuurlijk aan, dus hoop wel dat dat verandert 

     

    Geduld is echt het toverwoord. 

     

    Goed dat je al wat beter geslapen hebt! Hopelijk gaat het vanaf nu stilaan beginnen beteren! 

    De eerste week is het ergste en die hebt je nu gehad!! 

     

     

     

  5. Heb net even bijgelezen. 

    De eerste week is het ergste en nadien betert het enorm! Ik heb ook gehuild die eerste week. Pijn, frustratie, onderschat, paniek dat het nooit meer zou beteren, spijt,... 

    Voor je het weet is het ergste voorbij en zwieren je boobies vrolijk alle kanten uit terwijl je de trap oploopt! 

     

    Hoop dat je een betere nachtrust hebt! 

     

    Leg een kussen onder je benen om niet door te zakken, kersenpitkussen voor je rug, af en toe een ice pack op je borsten om te koelen. En pijnstilling op schema! 

     

    Komt helemaal goed meid! 😘

     

     

  6. 18 minuten geleden, Diana75 zei:

    @Amaryllis, dank je! Ik heb voor maandag een afspraak bij Jansenkliniek staan, omdat ik antwoorden zoek. Denk er ook over om een afspraak te maken bij Boerhaave, daar zou ik eind mei terecht kunnen. Dan ga ik Veldhoven afzeggen. Als ik toch moet wachten, dan maar goed onderzoeken wat goed voelt.  
    Nu eerst even laten bezinken dat alles niet doorgaat. Ik kan altijd goed omschakelen, maar heb er nu iets meer moeite mee. 

    Kan ik geloven. Je leeft er echt naartoe he. In de weken voor m'n operatie was ik er continue mee bezig. 

     

    Maar op enkele weken/maanden gaat het inderdaad niet aankomen. Je moet er echt volledig achterstaan, dus begrijp je volledig! 

     

    😘

     

     

  7. 5 uur geleden, Diana75 zei:

    Helaas geen setje meer kunnen bemachtigen. Wel vriendelijke reacties gekregen, behalve van de leverancier. 
    Ook contact gehad met Jansenkliniek en heb daar voor as maandag een consult gepland staan. 
    5 mei is afgezegd en ik laat maandag of dinsdag weten aan kliniek Veldhoven of ik in juni ingepland wil worden voor een operatie....kan ook wachten op Boerhaave, maar wil graag horen wat een andere pc aan ideeen heeft. 

    Net alles gelezen. 

    Pff zeg. Mij zouden ze er niet meer zien... Ik zou echt kiezen voor een kliniek en pc waar ik me 100% goed voel. Jeetje, je betaalt veel geld en je laat in je lijf snijden, mogen ze je wel wat vriendelijk behandelen. Ik knap haak echt heel snel af bij zo een dingen. En je geld niet teruggeven als zij de overeenkomst niet naleven kan natuurlijk niet. 

     

    Hoop voor je dat je snel een keuze kan maken waar je je goed bij voelt. 

  8. 2 uur geleden, Diana75 zei:

    Afmeting, 295= maat 11,6, proj 4,1

                       325= maat 11,9, proj 4,2

                       350= maat 12,2, proj 4,3

                       370= maat 12,7, proj 4,3. 
    Ronde protheses Mentor. 
    Kleine verschillen waarbij ik nu tussen de twee uitersten van dit rijtje moet kiezen. Moest als aangeven of die 370 weg kon, dus weet ik niet eens of ze die nu nog hebben. 
    Heb zelf maat 80A. 
    Vroeger flinke borsten gehad en dat wil ik niet meer. Een volle C lijkt mij mooi. 
    Twijfel of de de joel af moet zeggen en wachten op levering, akkoord moet gaan met een van deze, of naar een andere kliniek moet gaan. Vrije dagen inleveren en opnemen als ik weer aan de beurt ben. 
    Zal zo begin foto maken. 

    Zo jammer dat je last minute stress en twijfels krijgt hierdoor. 

     

    Ik tag even @best_boobievoor je om je eventueel te helpen en gerust te stellen. (als ze toevallig zou kijken morgen) 

     

  9. 2 uur geleden, Diana75 zei:

    Ik weet het niet. Heb net door moeten geven of ik die van 370cc af wilde blazen zodat de die aan een ander konden voorstellen. Dat heb ik dan maar gedaan. 
    Heb nu dus de keus tussen 295, of 295 en ze kan me niet vertellen of ik daarmee van mijn 80A naar een 80C zal gaan. 
    Heb vrije dagen alles geregeld, maar nu weet ik het niet meer. 
    Voel me zo ontzettend rot en een grote druk. 
    Morgen gaat de pc mij nog bellen, maar die kan aan de keuze niets veranderen. 

    Heel rot dit zeg. 

    Het is moeilijk om te vergelijken want alles hangt af vant borstbreedte en projectie. 

     

    Ik had links een A-cup en ben met 330 cc anatomisch uitgekomen op een (75) D. Wel 5,7 projectie en maar 11,5 breedte. Rechts ben ik van een b naar een (75)D gegaan met 210 cc, 4,7 projectie en 10,5 breedte. Ik heb me vorige week laten opmeten in een (veel te dure) lingeriewinkel dus ben zeker van mijn maat. 

     

    Ze zien er wel een C-cup uit en zien er bv. véél kleiner uit dan die van Marietjuh, die wel dezelfde maat heeft... 

     

    Heb je de afmetingen? Misschien kan je even hulp vragen aan best_boobie om te kijken wat de voorgestelde protheses bij jou gaan betekenen. 

     

     

  10. 2 uur geleden, Noor45 zei:

    Hoi, even een kort berichtje. Hechting is dicht en bloedt niet meer. Wel heb ik erge last van zwelling en vocht, tot aan m’n nek en oksels aan toe. Het ziet er niet mooi uit vind ik. De kliniek houdt me goed in de gaten en kan mijn zorgen wel wegnemen. Ik heb heel kort even gedoucht vandaag, dat was fijn.  Ik hoop dat de zwelling gauw afneemt en ik een beetje kan zien wat het gaat worden. Pijn valt me mee, zolang ik pijnstillers op tijd slik. Het is de zwelling waar ik erge last van heb. Ik heb nog even geen foto’s die ik wil plaatsen helaas. Hopelijk over een paar dagen als het het dan beter uit ziet. Hoop het zo.  
    De operatie zelf viel me zo mee. Alles lekker op tijd, iedereen super lief. Ben goed de narcose ingegaan en ook fijn wakker geworden. Heel anders dan een eerdere ervaring die ik met narcose heb gehad. 
    Ben wel benieuwd wie er nog meer zo veel last hadden van de zwelling de eerste dagen. 

    Xx

    Ik heb weken extreme zwelling gehad. In mijn album staat een foto van dag 1 vs week 8

     

    Het waren echt opgezwollen harde waterkanonnen en ik zag zwellingen over mijn ribben en borstbeen. Maar ik denk dat dat bij iedereen is hoor? 

  11. 8 uur geleden, Noor45 zei:

    Hoi allemaal. Ben thuis en het is goed gegaan. Helaas bloedt m’n hechting aan 1 kant sinds ik thuis ben en moet ik dit even in de gaten houden dat m’n borst niet op gaat zetten. Vind het pijnlijk, ze staan strak en nog wat hoog maar uit de verhalen hier weet ik dat dat normaal is. Super lief allemaal bij boerhaave. Langer verslag volgt nog. Dank jullie voor jullie berichtjes. Heel fijn.  Xx

    Rust maar goed uit! 

     

    En gefeliciteerd met je nieuwe boobies! 🥳

    • Like 1
  12. 1 uur geleden, Noor45 zei:

    Heeft iemand nog tips wat ik mee moet nemen naar het ziekenhuis?

    Succes morgen! 

     

    Een joggingbroek, simpele shirt en trui waar je gemakkelijk in geraakt zonder te veel te manoeuvreren, lenzendoosje en bril, een boek voor als je moet wachten, flesje cola en koekje/druivensuiker voor nadien, eventueel reserve ondergoed, zonnebril voor als je er belabberd uitziet nadien, had ik goed kunnen gebruiken 😂

     

    En vergeet niet nog wat voor-foto's te nemen! 

  13. Op 18-4-2021 om 22:39, lisa1701 zei:

    Hi Frukje! Ja, dat is het lastige, je kan ze niet zomaar even ruilen... Ik ben gewoon bang dat het te groot wordt. Een vriendin had een kleine 70Ben heeft nu 70E of F en heeft dus 350 erin gekregen. Dat schrikt mij erg als want dan zou ik ook richting de F gaan.. dan krijg ik het al benauwd..

    Misschien kan je even aan 

     

    Op 18-4-2021 om 23:04, lisa1701 zei:

    Hai hai,

     

    Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik denk dat het verschil in de breedte zit want de dokter zei dat de 350 mooier over de borst valt.

     

    Mijn borstbreedte is volgens mij 12 of 12,5 cm.

     

    Wat had jij, wat is er in gegaan en wat heb je nu? En wat was jouw borstbreedte?

     

    Ik ben gewoon bang dat het te groot wordt. Dat is echt niet te bedoeling. Natuurlijk mag er best wat te zien zijn, daar doen we het ook voor. Maar niet dat je eerst m'n tieten aankijkt en dan pas mijn gezicht..

     

    Waar kan ik de exacte afmetingen opzoeken?

     

    Groetjes

    Je moet via Google eens het merk en type van je prothese ingeven, dan krijg je normaal eenvoudig de tabellen. Anders vraag je ze op bij je pc! Dan zie je dus gemakkelijk waar die 50cc gaat zitten. 

     

    Ik had een heel ongelijke voorsituatie. A-cup en B-cup, 11 en 12 cm borstbreedte. Ik heb anatomische protheses gehad, 330cc met 5,6 projectie en 11 cm breedte en 210 cc met 4,6 projectie en 10,5 breedte(ik had de extra projectie nodig om te liften zodat geen extra lift nodig was). 

     

    Vorig weekend heb ik me laten opmeten in een gespecialiseerde lingeriewinkel en ik heb nu een 75d. Lijken eerder een grote C, vind ik zelf. Ik ben zelf 1m75 en slank, dus is prima in verhouding nu. 

     

    Ik heb de keuze volledig bij mijn pc gelegd en wist op voorhand niet concreet hoeveel erin ging... 

     

     

  14. 3 uur geleden, lisa1701 zei:

    Lieve meiden,

     

    Op 26 april staat mijn operatie gepland bij Dr Bakker van Boerhaave. Ik heb 2 keer een pasafspraak en vanaf het eerste moment twijfelde ik al over de maat. Please help me.

     

    Ik heb tussen een 75B en C. Meestal draag ik een C omdat die net goed aansluiten.

     

    Grotere borsten is graag wat ik wil, maar niet te groot. Gewoon dat je niet in 1x ziet dat het nep is..

     

    Bij het passen vond ik 300cc al groot genoeg. De dokter zij dat 350cc mooi zal staan. Bij de 2e x passen wilde ik voor de 300 gaan, maar de dokter zei weer hetzelfde, maar toen ik de kliniek uitliep twijfelde ik nog steeds tussen de maten.

     

    De dokter zegt dat bij de 350cc een mooiere decolleté komt en dat bij 300cc misschien de tussenruimte wat breder is. Dat wil ik natuurlijk ook niet.. maar ik ben gewoon bang dat het te groot en onnatuurlijk is..

     

    Wat zouden jullie doen? Heeft iemand hetzelfde gehad?

     

    Groetjes,

    Lisa

    Hey!

     

    Het is gelijk Annemonde zegt, waar zit het verschil? Verandert de projectie ook? Wat zijn de afmetingen? 

     

    Zelf vind ik borsten die té dicht tegen elkaar hangen ook echt niet bepaald mooi en nogal onnatuurlijk, maar te veel uit elkaar is ook niet alles. Maar het hangt toch ook af van je borstbreedte? 

     

    Zelf zei ik nog in de OK dat ik écht geen grote borsten wou en liever te klein dan te groot... Nou.. Ze hadden echt niet kleiner mogen zijn... 😂  Maar eerlijk is eerlijk, groter had ik me niet nu goed bij gevoeld. 

     

    Volg je gevoel, al is dat niet gemakkelijk. Misschien kan je vragen of je de twee verschillende protheses nog eens naast elkaar mag leggen?   

     

    Of zoek eens de exacte afmetingen op? 

  15. 1 uur terug, Twijfel88 zei:

    @Essebes1234 dank voor de tip! Kan ik iid ook nog bellen. Ik heb zijn werk gezien bij vlogger (blogger?) Jamie li. Fijn consult?

     

    @Amaryllis wauw! Dat is schrikken! Maak jij snel hypertrofische littekens? Bij welke pc ben jij geweest? Ik kijk graag in je album! Dank je wel. 
     

    @Femme_ achter de spier 575 demi motiva implantaten. Fijn dat je er blij mee bent! Zie je zelf ook dat ze echt wat ‘gelift’ zijn door het implantaat? Of zijn ze vooral wat voller en wil je uiteindelijk alsnog een lift? 
     

    xxx

    Heb je toegevoegd 

     

    Nee, heb daar helemaal geen aanleg voor. Litttekentjes rond mijn tepelhof zijn heel fijn en vlak, hier en daar zelfs eerder wat dieper. Nu nog paars maar ben er helemaal blij mee. 

     

    De littekens in mijn borst plooi zijn wijder geworden (tot wel 1cm) en zijn hier en daar hypertrofisch doordat ze lang zijn opengeweest en continue opengingen omdat de draad niet oploste.  Zou wel een traantje laten met zo littekens zichtbaar op mijn borsten en het waren al niet bepaald pareltjes voor de operatie. 😅 In de borstplooi lig ik er totaal niet van wakker. 

     

    Mijn pc zei dat je het niet kan voorspellen.  Ik heb ook al héél mooie resultaten gezien van een lift en verkleining met een heel mooi fijn littekentje. 

     

    Ik ben in het UZ gent geweest want ben van België. 

     

  16. Op 12-3-2021 om 10:34, Twijfel88 zei:

    Hi!

     

    Ik ben nieuw op het forum, weet nog niet precies hoe het werkt, maar komt wel😂. 

     

    Op consult geweest bij dhr vd Pot, Blooming. Na twee kinderen en anderhalf jaar bv in totaal zijn mijn borsten slap geworden en ben ik van een D naar een kleine C gegaan. 

     

    Ik wil ze graag laten vergroten, hij geeft aan dat ik een lift nodig heb. Twijfel daar ontzettend over, gezien ik hele lelijke littekens maak. Bij mij worden littekens donker omrand en het litteken komt ‘op’ mijn huid te liggen. Ik heb een keizersnede gehad en ook dit litteken is lelijk. 

     

    Zonder lift kan ook, wordt mooi in bh maar zonder waarschijnlijk niet zei hij. 

     

    Zijn er vrouwen die gekozen hebben voor alleen een implantaat waar een lift wel werd aangeraden? En is dit mooi geworden?

     

    Fijne dag!

     

    Groetjes,

    Twijfel

    Hoi

     

    Ik had tubulaire borsten dus ze hingen ook en mijn tepels keken naar mijn voeten. 

     

    Normaal kreeg ik een lift met implantaten, maar de implantaten hadden uiteindelijk een voldoende liftend effect (anatomisch met veel projectie) in combinatie met een tepelhofverkleining. Ik was dolgelukkig toen ik na de operatie merkte dat ik geen lift had. 

     

    Ik ben nu 12 weken en had de afgelopen dagen alweer een open wondje omdat er een draadje uitstak. Een deel is hypertroof geworden door al dat gedoe dus wil me niet inbeelden welke miserie ik zou gehad hebben met een lift.

     

    Ik had geen grote borsten vooraf (a en b) dus weet niet of dat ook een oplossing is bij een grotere cupmaat.

     

    Ohja. Ik heb 8 maanden moeten wachten op de eerste consultatie bij mijn pc... Geen spijt van gehad. 

     

    Als je wil, voeg ik je toe aan mijn album. 

  17. 3 uur geleden, Wendy2020 zei:

    @Nog even wachtenIk heb je album bekeken, wat een prachtig resultaat zeg! 

     

    @AmaryllisHet verschil is er zeker, maar beide borsten zijn niet erg groot. Dus in die zin is het verschil tussen een A en een B misschien niet zo groot haha. Hij gaf wel aan dat hij het nooit 100% gelijk zal gaan krijgen, maar dat het misschien nog 5% is. Nou ik denk dat dat heel realistisch is! Ik geloof niet dat het bij iemand voor 100% gelijk is, denk dit altijd wel een beetje zal zijn. 

     

    @FrukjeHahaha ja dat dacht ik ook al. Eind juni/begin juli. Nou dan 6 weken in die sportbh. Doei zomer! Haha. Ach het is het allemaal waard! Ik hoop dat ze snel gaan bellen voor de datum. 

    Mijn pc zei ook dat ze nooit volledig hetzelfde zouden zijn. Borsten zijn wel zelden gelijk. Nu ja, niet dat ik zo vaak naakte boobies zie ofzo. 😂

     

    Zal je even toevoegen aan mijn album. Mijn voorsituatie was wel behoorlijk erg vind ik zelf, dus de operatie en herstel vond ik ook heftig. De verlaagde borstplooi voel ik nu 11weken po nog steeds. Ze zijn nu wel quasi gelijk. Klein beetje verschil maar vind ik prima. 

     

    Maar meid, heb er bijna zin in in jouw plek. 😁 🥳 

  18. 1 uur terug, Wendy2020 zei:

    @Nog even wachtenVandaag mijn consult gehad. Erg fijn gesprek. De keuze was voor hem vrij snel duidelijk gezien mijn 'situatie' 360 motiva demi rechts en 380 links. Met passen vond ik dit vrij groot ogen en schrok best een klein beetje van het resultaat. Maar hij gaf aan dat dit echt mooi en natuurlijk zou ogen, en dat je niet perse af moet gaan op de maten omdat dit bij iedereen verschillend oogt. 

    Wel kwamen we er in het consult achter dat ik tubuleuse borsten schijn te hebben, en dit de ingreep wel ietsjes complexer maakt. 


    Ik twijfelde in eerste instantie tussen de motiva mini en demi, maar de mini is voor mij eigenlijk geen optie omdat ik van mijzelf te weinig vorm heb, en dit dus niet genoeg vorm zou geven. 

     

    De wachttijd is ongeveer 2-3 maanden. Ik word binnen een maand gebeld over de actuele wachtlijsten en het plannen, dus ik ben erg benieuwd! Ik heb er vooral erg veel zin in! 

    Succes meid ! 

     

    Ik had ook tubereuze borsten, maar heb anatomische prothesen gehad.  Wel met veel projectie. 

     

    Is 20cc eigenlijk voldoende verschil? Als je zegt dat je zelf verschil ziet, lijkt 20cc me heel weinig. Ik had wel een behoorlijk groot verschil en heb 120cc verschil gekregen (alsook andere projectie).

     

    Veel plezier met aftellen! Voor je het weet, is het zover! 👌

  19. 8 uur geleden, Marietjuh zei:

    Hi girls 🤗 vandaag ben ik alweer 13 weken po en ben nog steeds zooo blij met de boobs!! 🥰

    Morgen heb ik mijn 3-maandelijkse controle 🥳 het enige waar ik eigenlijk nog "last" van heb is dat de onderkant van mijn borsten nog steeds gevoelloos is. Heb hier al gelezen dat het normaal is maar vraag me toch wel af hoe lang het kan duren voordat het gevoel weer terugkomt. Verder mag ik eigenlijk niet klagen.. ze voelen al helemaal eigen en vind ze alleen maar mooier worden ☺️

     

    Dit weekend nog even een passessie gedaan en een paar foto's gemaakt.. laat de zomer maar komen! :tatice_04:

     

    400151452_passessie13weken.thumb.jpg.07ea900d91ed00372aa5df1a74954910.jpg

    Alweer zo een prachtige lingerie! Je hebt echt een mooie decolleté. 

     

    Heb jij je ergens laten opmeten eigenlijk? Ik merk dat ik nogal sukkel om de juiste maat te vinden. 

  20. 2 uur geleden, Wianna zei:

    @Amaryllis

    Hoe gaat het? Met mij gaat wel... de huid om mijn litteken heen is helemaal rood en jeukt en brandt. Mijn huid begint die pleisters echt zat te worden. Wat ik van mijn litteken moet denken weet ik ook echt niet meer. Dat brandt en jeukt ook. Morgen ga ik even Nio bellen maar. 
    😘

    Oei, zeker dat je geen ontsteking hebt? (heb er zelf weinig verstand van) Morgen zeker even bellen of vandaag nog als je een noodnummer hebt gekregen? Ik heb ze op een gegeven moment echt gestalkt in de kliniek met al mijn paniekaanvallen. 😅 Ik reageerde trouwens allergisch op de pleisters (micropore), kreeg er wat eczeem van. 

     

    Hier eindelijk alles gesloten! 10 weken po, dat had ik me toch ook anders ingebeeld.. En de stress blijft toch. Telkens wanneer ik mijn littekens inwrijf met littekencreme, zit ik paranoïde met een spiegeltje te kijken of ze niet open zijn. 👀

     

    Heb hier al gelezen dat Nio echt prima naservice levert en patiënten goed opvolgt, dus dat zit alvast goed! 😘

  21. 1 uur terug, Wianna zei:

    😞jaa dacht ook echt dat het de goede kant opging... 

    Hey meid. Bij mij ging er deze week ook toevallig weer een stukje open toen er een korstje afging, een stukje dat al weken lastig deed en steeds weer openging. Drie keer raden wat er uitkwam tesamen met het korstje...nog een draadje. Een dag later was het al toegegroeid... 

     

    Misschien toch eens langsgaan om te controleren want die draadjes/knopjes zijn soms maar een mm groot. De verpleegster heeft er bij mij ook uitgehaald die ik zelf niet zag...  

     

    Ik nam elke drie dagen een foto om te vergelijken, dan zag ik meer vooruitgang. 

     

    Veel succes meid ! 😘

  22. Hoi iedereen (nieuwe foto in album) 

     

    Vandaag exact 10 weken po en wat gaat het goed. Sinds gisteren is een laatste korstje eraf, gaatje was terug even open maar alweer toe! Eindelijk er vanaf! 

     

    Op een week tijd zijn mijn borsten ook enorm veranderd en hebben ze meer natuurlijke hang gekregen. Vooral de linkerborst, die erg tubulair was vooraf, begint er normaal uit te zien. Ze wiebelen ook goed alle kanten uit en op mijn buik slapen gaat prima. Zalig !  

     

    De onderpool van mijn linkerborst voel ik wel nog serieus trekken bij verschillende bewegingen, maar voor de rest geen pijntjes meer. 🥳

     

    Littekens zien er wel verschrikkelijk uit, vooral onder mijn linkerborst omdat dit in totaal 8 weken is opengeweest. 😥 Hopelijk trekt dit bij, maar voor nu heel tevreden voor de rest. Liever deze littekens dan mijn voorsituatie. 😊

     

    En terwijl ik op de operatietafel nog riep dat ik geen grote borsten wou, stond ik gisteren te denken van 'hmm volgende keer ga ik wat groter'. 😂

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.