Jump to content

Essebes1234

Silver Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Essebes1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Goowen @Frukjeas iets was 350 cc, gladde ronde mentor., dual plane. Dat was op zich ook wat ik in mijn hoofd had. Als ik besluit idd me daar te gaan laten opereren, dan ga ik nog wel een passessie doen. Ik vond gisteren 360 cc heel veel, op de simulatie vind ik het nu wel weer meevallen
 2. Ik had gisteren mijn consult bij Bergman. Ik zou al snel terecht kunnen voor de operatie. Maar eerst donderdag nog bij Boerhave voor een ander consult en daarna knoop doorhakken. Merk dat ik er echt heel veel over na aan t denken ben en alleen maar info aan het zoeken ben over hoeveel cc etc. Hoe meer ik zoek, hoe minder ik weet haha
 3. Wat spannend @Myrthe83! Heel benieuwd hoe het gaat morgen, mag ik ook meekijken? En succes voor morgen!
 4. Kan ik me heel goed voorstellen. Lastig hè? Ik heb morgen mijn eerste consult, dus nog geen idee wat ik te horen ga krijgen. Maar tegenstrijdige verhalen lijken me heel lastig. Cleavage bij van der Pot erg mooi, dat ben ik helemaal met je eens. Sta je al bij hem op de wachtlijst? Moet je snel beslissen, wanneer staat je operatie bij Bergman gepland?
 5. Dank voor de tip, helemaal gelijk natuurlijk. Mocht het zo uitkomen dan zou het ideaal zijn en anders wacht ik ‘rustig’ af! Kan me voorstellen dat er nu ivm Corona vaker uitvallers zijn je daarom geluk kan hebben. Super dat het bij jou zo werkte!
 6. @Kennykrikkewat een mooi resultaat ! Kan me voorstellen dat je heel blij bent!
 7. Ik ga eens kijken. Je klinkt enthousiast! Wat heb jij laten doen en hoe voel je je?
 8. @Wendy2020Heel herkenbaar, ik ga het ook in mijn vakantie plannen. Hoop het niet te hoeven vertellen aan leidinggevende. Maar dat hangt natuurlijk ook af van het herstel, misschien is het alsnog nodig. Dat klinkt inderdaad als best wel wat cc’s, maar ik kan me voorstellen dat je van zijn expertise uitgaat. De totale wachtlijst valt me dan nog mee, zou betekenen ongeveer een half jaar. Dat is nog wel goed te doen. Ga ik toch twijfelen 🙂 Ik heb komende week een afspraak bij Bergman en Boerhave kliniek, dus dat eerst maar even afwachten. Ben erg benieuwd!
 9. @Frukje inderdaad dat doorsparen is ook geen overbodige luxe 🙂 Benieuwd hoe je consult gaat over een maand!
 10. @Wendy2020haha, heel herkenbaar. Inderdaad heel fijn, want inderdaad fijn om erover te kunnen praten. Ik wil het niet met iedereen delen en degenen die ik er wel over vertel gek van maken Inderdaad hele mooie resultaten van Wouter van der Pot voorbij zien komen. Ergens juli al best wel snel. De wachtlijst voor een consult was nu al tot augustus, dus gaat hem voor mij niet worden ben ik bang. Ik wil wel ook zo’n natuurlijk resultaat. Ik denk ongeveer een cup maat groter. Weet je al voor welke implantaat je gaat of is daar een aparte passessie voor?
 11. Ook spannend @Frukje! Ben je ook bij anderen op consult geweest? Ik sta op de wachtlijst bij Wouter van der Pot, maar weet niet of ik zo lang geduld heb ☺️
 12. Leuk om elkaar een beetje op de hoogte te houden!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.